Süper Anneler - 2011

Hayirli olsun canim insallah sendende iyi haber aliriz seviniriz pasamiz geliyor desene

ınşallah canım birde şurda paşa müjdesi versem

Kızlar kiz bebis icin mi okunuyor meryem süresi baslicam bugün artık surelere bide Ali İmran suresi 36.ayet diyorlar duyaniniz var mi ????????

htc phone ile

meryem süresini kiz bebek için duydum ama Ali İmran suresi bebek ve hersey icindi galiba sabah Namazda okuyun demişlerdi galiba

ALEVİM
bana inandırıcı gelmedi normal doktor anlamaz tabiki ama genetikcinin bilmesi gerekiyo senin mi onun mu bilemeyiz çok saçma genetik te hersey açığa çıkar ölüler bile DNA testi yapıyorlar ve sonuç veriyo kandırmis bence beceriksizler yapamamış bence

Son düzenleme:

ben 22. haftaya kadar beklesem orta yerimden çat diye çatlarım herhalde

Sezeryan mı ay bende öyle olacağım şimdiden içime korku girdi 2. çocuğu ayrı bir kesiden yapma ihtimalleri varmış forumlarda okudum. yani bazı durumlarda ilk sezeryanın üzerinden kesmiyorlarmışta 2. bir kesik yapıyorlarmış

Bide bu adamı razı edebilirsem aklımda olması icin özel birşey sormam lazım kızlar burdan açıktan utanıyorum ozelden bana kim yardımcı olur

htc phone ile

Hadi yaaa bende sezeryanim başka yerden keselerse göbüş haritaya doner :-( :-( :-(

htc phone ile

Son düzenleme:
Hadi yaaa bende sezeryanim başka yerden keselerse göğüs haritaya doner :-( :-( :-(

htc phone ile

ben aynı yerden diye biliyordum ama bebek daha aşağıda yukarıda olursa yada ters oloursa başka yerden kesiliyormuş onu duydum yıkıldım resmen oysa ben şuanki sezeryanımın yerinden gayet memnundum (( inşallah bir problem olmaz aynı yerden kesiliriz ah ah var mı normal gibisi

Ayyyyyynen iklimde normal doğum icin çok beklistim acil sezeryan diyince dr çok üzüldüm çok ta zor olmuştu normalin gözünü seveyim yaa spinale iyi diyorlar Defnem

htc phone ile

Ayyyyyynen iklimde normal doğum icin çok beklistim acil sezeryan diyince dr çok üzüldüm çok ta zor olmuştu normalin gözünü seveyim yaa spinale iyi diyorlar Defnem

htc phone ile

Evet spinal daha iyi bebegin her anini goruyorsun ama onun icinde iyi bi anestezi uzamani iyi bi hastane bulmak lazim tirim tirim arayistayim (

Canim unutulmadigima cok sevindim bende sizi unutmadim herzaman duamdasiniz buaralar gelemedim cünkü temizlikte yaptim ramazan gelmeden dip köse temizledim kizda cok hareketli isede gidiyorum arasira ondan giremedim temizlik bitti artik bakarim sizlere benim deneme 2 sene sonra bacim :) insallah bu ay kavusursun sende tosuncuguna canim Allah hepimizin gönlündekini verir insallah

Canim nasilsin görmeyeli bende senden sonra cok kötü oldum deneyip denememekte kararsiz kaldim sen neyapmayi düsünüyorsun ben esimin sperminede güvenmiyorum cok sigara iciyor ve saglikli beslenmiyor neyapacagimi sasirdim insallah Allah bizede nasip eder cok korkuyorum kizlar birer birer pasalarina kavussalarda banada cesaret gelse diye dua ediyorum artik

yok canım yanlış değil doğru hatırlıyosun.her sabah şarkılarla girerdim topiğe.sonra bulantı kusma ve başağrıları devreye girince düzen bozuldu.ciddi konular dışında espriler de havada uçardı.özellikle apranaxx ile hey gidi günler:-D

Benim 2 sezeryan da aynı yerden kesildi.spinal anestezi oldum.doktorum çok iyiydi.dikiş yerim bile belli olmuyo.ama bu sefer nasıl olur bilmiyorum.şimdiki doktoruma da iyi diyolar ama bakalım doğumdan sonra neremden kestiler yazarım

Azkaldi bebisine kavusmana Allah kolaylik versin canim uyku düzeninde bozulmustur ben son zamanlarinda uyuyamiyordum hazirliklar yapilmis eksikler alinmis isime gec kalmisiniz bacim bebis gelmez bak isim bulamazsaniz :)

Azkaldi bebisine kavusmana Allah kolaylik versin canim uyku düzeninde bozulmustur ben son zamanlarinda uyuyamiyordum hazirliklar yapilmis eksikler alinmis isime gec kalmisiniz bacim bebis gelmez bak isim bulamazsaniz :)

Sağol canım.bu sefer uyku düzenimde problem yok o yüzden iyiyim hatta erken bile yatıyorum.gece bir iki defa wc ye gidiyorum geri uykuya devam.önceki hamileliklerin son aylarında uyuyamıyordum reflü de vardı.ama bu sefer uyku konusunda rahatım şükûr.esas uyuyamama doğumdan sonrakız reyhan ben sana küsüm:-(hani beni de rüyanda görecektin?

Canim sen sag sol olayina inanmio muydun? Sagdan yumurtladiginda deneme yapmayacak miydin?

Canim benim ben ayse hanima giderken sag sol Farketmez onemli olan senin yumurtlama zamanı n dedi yani oyuzden inanmiyorum ben verecek olan MEVLA her sekilde verir Rabbim insaallah hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin tosunum u insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim

tam gelişmediği için herhalde zaten kız olsada bir dahaki denemende ve hamileliginde neden erkek olmasın ki..vazgeçme biraz dinlen eylülde basla denemelere ben sana inanıyorum oğlun olacak ve eşinin perhizlerini aksatma hergün sodasini içsin 3ayda ancak tam olarak fayda eder..
..

Sol yumurta mda agri var pazartesi doktora gidicem insaallah ya cok buyuk olsun yada cok kucuk bakalım ne olacak
merakla bekliyoruz güzel haberlerini yumurta gelişiyor derse testle deneme yap derim tam günü dok.git evdede test pozitif günleri değerlendir yeter ...

bende sezaryen olacağım ilkte öyleydi ve şimdiden korkuyorum birinci sezeryanimi yapan dok.suan devlette ve doğumun geldiğinde kim nöbetçiyse o yapar beni özel olarak isteyemezsin dedi çok hafif eli var ..çok kolay kalkmistim ayağa bakalım bunda nasıl olacak ikinciler zor diyorlar dogrumu...

Hayırlı akşamlar canlaaaarrrr ne yapiyonuz keyifler nasıl ben kendimi avutmaya devam

htc phone ile
bizler iyiyiz sizlerin haberlerini bekliyoruz..

Bide bu adamı razı edebilirsem aklımda olması icin özel birşey sormam lazım kızlar burdan açıktan utanıyorum ozelden bana kim yardımcı olur

htc phone ile
ne soracaktın sorabilirsin özelden

Hadi yaaa bende sezeryanim başka yerden keselerse göbüş haritaya doner :-( :-( :-(

htc phone ile
sendemi ..bende ben korktuğum için genel anestezi istedim kan tutuyor beni ve hastanelerden nefret ediyorum o kokusu herseferinde midemi bulandırıyor..

anaa sendemi sezeryan oldun defne ..off ya ben korkuyorum gerçi normal doğumdan daha çok korkuyordum ama ilk günü anlatınca geçiyor galiba amaaan karın olmak ne zor yaaa

Topik te kimse kalmamis bende yatayim artik hepinize iyi geceler optum herkesi yarın gorusuruz insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Bacim yeni gordum suan seni sen niye uyumadin tosunun dinlenmeyw ihtiyaci var yat artık kendine dikkat et hayırlı geceler canim insaallah kavusursun saglicakla Tosuncuguna bizlerde senin gibi kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine :)

Canim benim yeni gordum suan seni sen niye yatmamissin tosunumuz dinlenecek annesi saglikli birsekilde kavusursun Tosuncuguna bizlerde senin gibi kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine :)

Eklentiler

• $indir.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…