- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.261
Hayirli olsun canim insallah sendende iyi haber aliriz seviniriz pasamiz geliyor desene
foreverim aynıyız her şeyimiz aynı bebişimizin cinsiyetide aynı olur inşallah. bende hep bende şans yok kız olur diyorum ama karnımı severken hep canım oğlum derken yakalıyorum kendimibenimde mantıken kız ama içimden bi his oğlun olacak diyor..
Kızlar kiz bebis icin mi okunuyor meryem süresi baslicam bugün artık surelere bide Ali İmran suresi 36.ayet diyorlar duyaniniz var mi ????????
htc phone ile
Geçen benim düşük olan bebeğin genetiğini yapan doktora gittim doktor bebeğimin aslında net olarak kız olmadığını yani cinsiyetinin belli olmadığını söyledi aslında orada açıklama yapmış ama biz anlayamamışız. Şöyle açıkladı bebek ölü ve hücrelerde ölü ama sen canlısın ve hücrelerinde Canlı o yüzden kız diye baktığımız cinsiyet sana ait olabilir. Yani açıkçası kesinlik yok. Artık nasıl yorumlarım ne yaparım bilmiyorum.
Kusura bakma canim kendi bebegimi kiz mi erkek mi kiz mi erkek mi diye dusunmekten kim ne yapti ne zaman hamis kaldi bebisin cinsiyeti ne hepsini unuttum. Masallah canim insallah saglicakla kucagina alirsin pasani :)
Bahar bişey daha sorucam biktirdim biliyorum ama yusuf süresini bir gün içinde kısım kısım okusam olurmu sen hep bir defada mı okudun
Canım kusura bakma.aslında seni okudum ama daha doktora gitmedin diye aklımda kalmış.tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin.gönlündeki olur inşallah.
canım kusur ne demek doğum arefesinde takip etmeye çalışıyorsun saglicakla kucagina al bebisini zaten doğru diyosun daha doktora gitmedim
birde yanlış mı hatirliyorum sen eskiden şarkılar yazardin buraya değil mi
Defnem sağol canım benim.rahat ol canım öğrenirsin cinsiyetini.biliyosun ben 22.haftada öğrenmiştim her kontrolde ultrason olmadığı için.zaman geçiyo gerçekten.senin içinde hayırlısı,sağlıklı,gönlünden geçen olsun inşallah.
sağol canım.Allah sana da sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.evet sezeryan olcam.hazırlıklar bitti sayılır.kıyafet,emzik dışında pek bişey almadım.bebek arabası,oto koltuğu,yatak vs. Bûtün eşyalar ablalarından dolayı ikişer tane var:-D isimde çok zorlanıyoruz daha bulamadık.
ben 22. haftaya kadar beklesem orta yerimden çat diye çatlarım herhalde
Sezeryan mı ay bende öyle olacağım şimdiden içime korku girdi 2. çocuğu ayrı bir kesiden yapma ihtimalleri varmış forumlarda okudum. yani bazı durumlarda ilk sezeryanın üzerinden kesmiyorlarmışta 2. bir kesik yapıyorlarmış
Hadi yaaa bende sezeryanim başka yerden keselerse göğüs haritaya doner :-( :-( :-(
htc phone ile
ben aynı yerden diye biliyordum ama bebek daha aşağıda yukarıda olursa yada ters oloursa başka yerden kesiliyormuş onu duydum yıkıldım resmen oysa ben şuanki sezeryanımın yerinden gayet memnundum(( inşallah bir problem olmaz aynı yerden kesiliriz ah ah var mı normal gibisi
Ayyyyyynen iklimde normal doğum icin çok beklistim acil sezeryan diyince dr çok üzüldüm çok ta zor olmuştu normalin gözünü seveyim yaa spinale iyi diyorlar Defnem
htc phone ile
Canim benim nerelerdeydin hic bakmiyorsun bu ralara aradi gozlerim sanmaki unuttum ama deneme filan dusunmuyor sun heralde ben im gecen ay olmadi nasip bu ay hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin Rabbim gonlumuzdekini canim insaallah kavusursun saglicakla Tosuncuguna sende ozletme kendi ni mutlaka gel buralara
Allah senden razı olsun bacım inşaallah dua eden herkese her gönüle Rabbim muradini versin
htc phone ile
Geçen benim düşük olan bebeğin genetiğini yapan doktora gittim doktor bebeğimin aslında net olarak kız olmadığını yani cinsiyetinin belli olmadığını söyledi aslında orada açıklama yapmış ama biz anlayamamışız. Şöyle açıkladı bebek ölü ve hücrelerde ölü ama sen canlısın ve hücrelerinde Canlı o yüzden kız diye baktığımız cinsiyet sana ait olabilir. Yani açıkçası kesinlik yok. Artık nasıl yorumlarım ne yaparım bilmiyorum.
canım kusur ne demek doğum arefesinde takip etmeye çalışıyorsun saglicakla kucagina al bebisini zaten doğru diyosun daha doktora gitmedim
birde yanlış mı hatirliyorum sen eskiden şarkılar yazardin buraya değil mi
ben 22. haftaya kadar beklesem orta yerimden çat diye çatlarım herhalde
Sezeryan mı ay bende öyle olacağım şimdiden içime korku girdi 2. çocuğu ayrı bir kesiden yapma ihtimalleri varmış forumlarda okudum. yani bazı durumlarda ilk sezeryanın üzerinden kesmiyorlarmışta 2. bir kesik yapıyorlarmış
Benim 2 sezeryan da aynı yerden kesildi.spinal anestezi oldum.doktorum çok iyiydi.dikiş yerim bile belli olmuyo.ama bu sefer nasıl olur bilmiyorum.şimdiki doktoruma da iyi diyolar ama bakalım doğumdan sonra neremden kestiler yazarım
Azkaldi bebisine kavusmana Allah kolaylik versin canim uyku düzeninde bozulmustur ben son zamanlarinda uyuyamiyordum hazirliklar yapilmis eksikler alinmis isime gec kalmisiniz bacim bebis gelmez bak isim bulamazsaniz :)
Canim sen sag sol olayina inanmio muydun? Sagdan yumurtladiginda deneme yapmayacak miydin?
tam gelişmediği için herhalde zaten kız olsada bir dahaki denemende ve hamileliginde neden erkek olmasın ki..vazgeçme biraz dinlen eylülde basla denemelere ben sana inanıyorum oğlun olacak ve eşinin perhizlerini aksatma hergün sodasini içsin 3ayda ancak tam olarak fayda eder..Geçen benim düşük olan bebeğin genetiğini yapan doktora gittim doktor bebeğimin aslında net olarak kız olmadığını yani cinsiyetinin belli olmadığını söyledi aslında orada açıklama yapmış ama biz anlayamamışız. Şöyle açıkladı bebek ölü ve hücrelerde ölü ama sen canlısın ve hücrelerinde Canlı o yüzden kız diye baktığımız cinsiyet sana ait olabilir. Yani açıkçası kesinlik yok. Artık nasıl yorumlarım ne yaparım bilmiyorum.
merakla bekliyoruz güzel haberlerini yumurta gelişiyor derse testle deneme yap derim tam günü dok.git evdede test pozitif günleri değerlendir yeter ...Sol yumurta mda agri var pazartesi doktora gidicem insaallah ya cok buyuk olsun yada cok kucuk bakalım ne olacak
bende sezaryen olacağım ilkte öyleydi ve şimdiden korkuyorum birinci sezeryanimi yapan dok.suan devlette ve doğumun geldiğinde kim nöbetçiyse o yapar beni özel olarak isteyemezsin dedi çok hafif eli var ..çok kolay kalkmistim ayağa bakalım bunda nasıl olacak ikinciler zor diyorlar dogrumu...sağol canım.Allah sana da sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.evet sezeryan olcam.hazırlıklar bitti sayılır.kıyafet,emzik dışında pek bişey almadım.bebek arabası,oto koltuğu,yatak vs. Bûtün eşyalar ablalarından dolayı ikişer tane var:-D isimde çok zorlanıyoruz daha bulamadık.
bizler iyiyiz sizlerin haberlerini bekliyoruz..Hayırlı akşamlar canlaaaarrrr ne yapiyonuz keyifler nasılben kendimi avutmaya devam
htc phone ile
ne soracaktın sorabilirsin özeldenBide bu adamı razı edebilirsem aklımda olması icin özel birşey sormam lazım kızlar burdan açıktan utanıyorum ozelden bana kim yardımcı olur
htc phone ile
sendemi ..bende ben korktuğum için genel anestezi istedim kan tutuyor beni ve hastanelerden nefret ediyorum o kokusu herseferinde midemi bulandırıyor..Hadi yaaa bende sezeryanim başka yerden keselerse göbüş haritaya doner :-( :-( :-(
htc phone ile
anaa sendemi sezeryan oldun defne ..off ya ben korkuyorum gerçi normal doğumdan daha çok korkuyordum ama ilk günü anlatınca geçiyor galiba amaaan karın olmak ne zor yaaaben aynı yerden diye biliyordum ama bebek daha aşağıda yukarıda olursa yada ters oloursa başka yerden kesiliyormuş onu duydum yıkıldım resmen oysa ben şuanki sezeryanımın yerinden gayet memnundum(( inşallah bir problem olmaz aynı yerden kesiliriz ah ah var mı normal gibisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?