- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.281
en iyisini doktor bilir tabi çok küçüktü bebeğin doğru söylüyor bence seninki ağır basmış olabilir çünkü yumurta x ya sonuçta x çıkar mantıklı bence..pes etme rahmini dinlendir eylülde denemelere devam edersin ben sana inanıyorum oğlun olacak senin ..Allah tan inşallah eşine takviyeleri aksatma ama soda icsin hergün bir sperm 3ayda oluyormuş ..Geçen benim düşük olan bebeğin genetiğini yapan doktora gittim doktor bebeğimin aslında net olarak kız olmadığını yani cinsiyetinin belli olmadığını söyledi aslında orada açıklama yapmış ama biz anlayamamışız. Şöyle açıkladı bebek ölü ve hücrelerde ölü ama sen canlısın ve hücrelerinde Canlı o yüzden kız diye baktığımız cinsiyet sana ait olabilir. Yani açıkçası kesinlik yok. Artık nasıl yorumlarım ne yaparım bilmiyorum.
yok ben gece kuşuyum uyuyamiyorum ee sizleride merak ediyorum ..öğlene kadar uyur um okul da yo yarın ..Canim benim yeni gordum suan seni sen niye yatmamissin tosunumuz dinlenecek annesi saglikli birsekilde kavusursun Tosuncuguna bizlerde senin gibi kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine :)
inşallah ALLAH sanada verir mis kokulu bir erkek evlat ..çok güzel yazmışsın duygulandırdın beni.zaten bu aralar ota b.ka ağlıyorum ..Canim bebegim gel artik gelde gunes gibi dog hayatima annen hasretle yolunu gozluyor gelde eksilmeyen enerjim ol ablalarin baban hepimiz seni bekliyoruz annecigim bekletme artik bizi neyimmi var sen yoksun bebegim gel artik gelde pazilimiz tamamlansin annesinin eksik birakma bizi hic olmazsa ruyama gelde koklasin anne o cennet kokundan
Günaydin Günaydin
Herkese kizlar
Günaydınlar canlarim benim gunaydin calikusum kac gün kaldı test icin bacım
htc phone ile
htc phone ile
Canim bebegim gel artik gelde gunes gibi dog hayatima annen hasretle yolunu gozluyor gelde eksilmeyen enerjim ol ablalarin baban hepimiz seni bekliyoruz annecigim bekletme artik bizi neyimmi var sen yoksun bebegim gel artik gelde pazilimiz tamamlansin eksik birakma bizi hic olmazsa ruyama gelde koklasin anne o cennet kokundan RABBIM dara dusunce SABIR sabri bulunca SUKUR sukre erince RAHMET rahmete dalinca IHSAN EYLEYIP GONLUMUZDEN GECENI VERSIN AMINNNN
Canim benim yeni gordum suan seni sen niye yatmamissin tosunumuz dinlenecek annesi saglikli birsekilde kavusursun Tosuncuguna bizlerde senin gibi kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine :)
Bacimmmmmm inşaallah duaların kabul olur senin hepinizin gönlündeki bebis gobusune konsun Allah nasip etsin birer tosuncuk hepinize de sanada bacım o bi yaramazlık yapsin ablalarinin gülü olsun gelsin de
htc phone ile
Canim benim insaallah ne yaptin konustunmu esinle insaallah yumusamistir kalbi
htc phone ile
Zeynom ayin 13-14 unde belli Olur
Canim ya Kocan uykum var yorgunum var derse
Bak bugun hic kocanla tartisma guler yuzlu ve bakimli guzel kokular sürün sabahtan geceye kadar. Guzel sohbetler et bacim isi riske atma Adam seni reddetmek Icin bahane bulamasin cocuk konusunu sonkez ac diyemiycem ters teper,Senin moralinde allak bulak olabilir
Ins Kizin göbisinde Olur canim
Iyiyiz canim sen nasilsin bebeyin büyüdümü benim kiz cok yaramaz oldu onun pesinde kosmaktan yoruluyorum seninki yürümeye basladimi kolay gelsin bize isimiz zor Allah can saligi versin de idere edicez 4 cüyü nasil istiyorum bende sasiyorum 4 cocuk daha zordur oglan sevdasi beni deli edecek
Bacım bugün kuaföre gidicem aksama bide güzel giyim kuşam bebek lafını bugün acmicam kaçar yoksa benim ovulasyon günü 11 haziran ve dün korunmalı ilişki oldu sık ilişki olacak zaten dimi kiz icin üstte ben olcam bide kombinasyon bu şimdilik bakalım bide bugün yoğun günü aksama çok geç ve yorgun gelcek buda bir artı :-D
14 sabırsızlıkla bekliyorum bacım kocaman test fotosu isterem :-*
htc phone ile
8 haftalikti dimi canim? E kiz oldugundan emin degilsek neden pes ettin be bacim psikolojik olarak mi yoruldun?
Canim nasilsin görmeyeli bende senden sonra cok kötü oldum deneyip denememekte kararsiz kaldim sen neyapmayi düsünüyorsun ben esimin sperminede güvenmiyorum cok sigara iciyor ve saglikli beslenmiyor neyapacagimi sasirdim insallah Allah bizede nasip eder cok korkuyorum kizlar birer birer pasalarina kavussalarda banada cesaret gelse diye dua ediyorum artik
en iyisini doktor bilir tabi çok küçüktü bebeğin doğru söylüyor bence seninki ağır basmış olabilir çünkü yumurta x ya sonuçta x çıkar mantıklı bence..pes etme rahmini dinlendir eylülde denemelere devam edersin ben sana inanıyorum oğlun olacak senin ..Allah tan inşallah eşine takviyeleri aksatma ama soda icsin hergün bir sperm 3ayda oluyormuş ..
GUNAYDINN.Kızlar bayadır gıremıyorum ama GNYJJJJ cnm cok uuzuldum kaderde ne yazılırsa o oluyo cnm demmekkı omru o kadarmıs ama sakın pes etme rabbım ol desın neler oluyo ınsallah prensının haberını burdan vereccen cnm benım.
forever senınde tosuncugun hayırlı olsun sen neler yapmısdın kısaca bı ozet gecermısın cnm Rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın bu duyguyu ınsallah ve denemıs deneyecek hamıle olup cınsıyet ogrenecek arkadaslar ınsallah gonlunnuzdekı olsun dualarım sızle.
Eger ovu 11 ise eger ayin 9 u senin Icin iyi degilmi sabah ve gece yapsan ogün...
Kiz kocani korkutma karima noldu diye hergün hergün Adam kacmasin
Sana kolay gelsin bacim 8 ve 9 undaki spermleri bosa harcama ama bu geceninkini birak gitsin
Bu gece olmasın mi yani kuzu 8-9 da da olacak tmm başka aklına gelen olursa yaz hemi bana Allah hakkımızda hayırlısıni versin sağlıklı hayırlı bereketli evlat nasip etsin bacım sagolasın
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?