Süper Anneler - 2011

Canim bebegim gel artik gelde gunes gibi dog hayatima annen hasretle yolunu gozluyor gelde eksilmeyen enerjim ol ablalarin baban hepimiz seni bekliyoruz annecigim bekletme artik bizi neyimmi var sen yoksun bebegim gel artik gelde pazilimiz tamamlansin eksik birakma bizi hic olmazsa ruyama gelde koklasin anne o cennet kokundan RABBIM dara dusunce SABIR sabri bulunca SUKUR sukre erince RAHMET rahmete dalinca IHSAN EYLEYIP GONLUMUZDEN GECENI VERSIN AMINNNN

Eklentiler

• $images (52).webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
en iyisini doktor bilir tabi çok küçüktü bebeğin doğru söylüyor bence seninki ağır basmış olabilir çünkü yumurta x ya sonuçta x çıkar mantıklı bence..pes etme rahmini dinlendir eylülde denemelere devam edersin ben sana inanıyorum oğlun olacak senin ..Allah tan inşallah eşine takviyeleri aksatma ama soda icsin hergün bir sperm 3ayda oluyormuş ..

Canim benim yeni gordum suan seni sen niye yatmamissin tosunumuz dinlenecek annesi saglikli birsekilde kavusursun Tosuncuguna bizlerde senin gibi kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine :)
yok ben gece kuşuyum uyuyamiyorum ee sizleride merak ediyorum ..öğlene kadar uyur um okul da yo yarın ..

inşallah ALLAH sanada verir mis kokulu bir erkek evlat ..çok güzel yazmışsın duygulandırdın beni.zaten bu aralar ota b.ka ağlıyorum ..

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Canim benim yeni gordum suan seni sen niye yatmamissin tosunumuz dinlenecek annesi saglikli birsekilde kavusursun Tosuncuguna bizlerde senin gibi kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine :)

Bacimmmmmm inşaallah duaların kabul olur senin hepinizin gönlündeki bebis gobusune konsun Allah nasip etsin birer tosuncuk hepinize de sanada bacım o bi yaramazlık yapsin ablalarinin gülü olsun gelsin de

htc phone ile

Son düzenleme:
Bacimmmmmm inşaallah duaların kabul olur senin hepinizin gönlündeki bebis gobusune konsun Allah nasip etsin birer tosuncuk hepinize de sanada bacım o bi yaramazlık yapsin ablalarinin gülü olsun gelsin de

htc phone ile

Canim benim insaallah ne yaptin konustunmu esinle insaallah yumusamistir kalbi

GUNAYDINN.Kızlar bayadır gıremıyorum ama GNYJJJJ cnm cok uuzuldum kaderde ne yazılırsa o oluyo cnm demmekkı omru o kadarmıs ama sakın pes etme rabbım ol desın neler oluyo ınsallah prensının haberını burdan vereccen cnm benım.
forever senınde tosuncugun hayırlı olsun sen neler yapmısdın kısaca bı ozet gecermısın cnm Rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın bu duyguyu ınsallah ve denemıs deneyecek hamıle olup cınsıyet ogrenecek arkadaslar ınsallah gonlunnuzdekı olsun dualarım sızle.

Canim benim insaallah ne yaptin konustunmu esinle insaallah yumusamistir kalbi

Bizim iş kazaya kalcak bu gidişle bacım bugün ve yarın çalışma olması lazım adam duymamazlıktan geliyor beni artık cevap bile vermiyor ne yapicam şaşırdım ben hayırlısı diyorum artık inşaallah bende burda müjde veririm birgün bide pamuk gibi bir kiz olursaaaaaa halay bile çekerim Allah hakkımızda hayirlisini versin inşaallah dert verip derman aratmasin bacım saglikli hayırlı içi imanlı evlat olsun

htc phone ile

Günaydınlar canlarim benim gunaydin calikusum kac gün kaldı test icin bacım

htc phone ile

Zeynom ayin 13-14 unde belli Olur
Canim ya Kocan uykum var yorgunum var derse
Bak bugun hic kocanla tartisma guler yuzlu ve bakimli guzel kokular sürün sabahtan geceye kadar. Guzel sohbetler et bacim isi riske atma Adam seni reddetmek Icin bahane bulamasin cocuk konusunu sonkez ac diyemiycem ters teper,Senin moralinde allak bulak olabilir
Ins Kizin göbisinde Olur canim

Bacım bugün kuaföre gidicem aksama bide güzel giyim kuşam bebek lafını bugün acmicam kaçar yoksa benim ovulasyon günü 11 haziran ve dün korunmalı ilişki oldu sık ilişki olacak zaten dimi kiz icin üstte ben olcam bide kombinasyon bu şimdilik bakalım bide bugün yoğun günü aksama çok geç ve yorgun gelcek buda bir artı :-D

14 sabırsızlıkla bekliyorum bacım kocaman test fotosu isterem :-*

htc phone ile

kızım 9 aylık oldu çok iştahsız diş çıkarmadı henüz ondan bu huysuzlukarı 4 çocuk gerçekten zor olur senin için ama yinede sen bilirsin canım

Eger ovu 11 ise eger ayin 9 u senin Icin iyi degilmi sabah ve gece yapsan ogün...
Kiz kocani korkutma karima noldu diye hergün hergün Adam kacmasin
Sana kolay gelsin bacim 8 ve 9 undaki spermleri bosa harcama ama bu geceninkini birak gitsin

8 haftalikti dimi canim? E kiz oldugundan emin degilsek neden pes ettin be bacim psikolojik olarak mi yoruldun?

Valla kızlar açıkçası bende çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum eylüle kadar ara vermiştim beklemedeyim Rabbim bana bize kendi dergahından versin bizi kimseye muhtaç etmesin inşallah. Hepinizede teşekkür ederim.

Eger ovu 11 ise eger ayin 9 u senin Icin iyi degilmi sabah ve gece yapsan ogün...
Kiz kocani korkutma karima noldu diye hergün hergün Adam kacmasin
Sana kolay gelsin bacim 8 ve 9 undaki spermleri bosa harcama ama bu geceninkini birak gitsin

Bu gece olmasın mi yani kuzu 8-9 da da olacak tmm başka aklına gelen olursa yaz hemi bana Allah hakkımızda hayırlısıni versin sağlıklı hayırlı bereketli evlat nasip etsin bacım sagolasın

htc phone ile

Bu gece olmasın mi yani kuzu 8-9 da da olacak tmm başka aklına gelen olursa yaz hemi bana Allah hakkımızda hayırlısıni versin sağlıklı hayırlı bereketli evlat nasip etsin bacım sagolasın

htc phone ile

Bu gecede yap ama korunarak erkek spermleri fazlacadir bugun onlari bir aradan cikar,Zaten sīkca olan iliskilerde Kiz spermi daha cok oluyor sonraki günler icinde sen isini bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…