- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.301
Bu gecede yap ama korunarak erkek spermleri fazlacadir bugun onlari bir aradan cikar,Zaten sīkca olan iliskilerde Kiz spermi daha cok oluyor sonraki günler icinde sen isini bilirsin
Bacilar haziran dongum resimdeki gibi yumurta resmi olan gün ovulasyon günüm oluyor kiz icin pazar günü yani 9 u dimi calikusum grafikle açıklama yapiyom :-D :-D :-D
htc phone ile
yok canım yanlış değil doğru hatırlıyosun.her sabah şarkılarla girerdim topiğe.sonra bulantı kusma ve başağrıları devreye girince düzen bozuldu.ciddi konular dışında espriler de havada uçardı.özellikle apranaxx ilehey gidi günler:-D
Bizim iş kazaya kalcak bu gidişle bacım bugün ve yarın çalışma olması lazım adam duymamazlıktan geliyor beni artık cevap bile vermiyor ne yapicam şaşırdım ben hayırlısı diyorum artık inşaallah bende burda müjde veririm birgün bide pamuk gibi bir kiz olursaaaaaa halay bile çekerim Allah hakkımızda hayirlisini versin inşaallah dert verip derman aratmasin bacım saglikli hayırlı içi imanlı evlat olsun
htc phone ile
Valla kızlar açıkçası bende çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum eylüle kadar ara vermiştim beklemedeyim Rabbim bana bize kendi dergahından versin bizi kimseye muhtaç etmesin inşallah. Hepinizede teşekkür ederim.
Bacilar haziran dongum resimdeki gibi yumurta resmi olan gün ovulasyon günüm oluyor kiz icin pazar günü yani 9 u dimi calikusum grafikle açıklama yapiyom :-D :-D :-D
htc phone ile
htc phone ile
Dün gecede oldu bu gecede olsun sonra kazaya kurban gitsin diyorsun dimi bacım doğru anlamisim bide benim sumuksu yapışkan akintim başladı ov testinde ikinci çizgi çok silik belirdi iyi mi durum
htc phone ile
Bu gece olmasın mi yani kuzu 8-9 da da olacak tmm başka aklına gelen olursa yaz hemi bana Allah hakkımızda hayırlısıni versin sağlıklı hayırlı bereketli evlat nasip etsin bacım sagolasın
htc phone ile
Napiyon uz kizlar gununuz nasil geciyor bugun
Kizlar inanmiyorum gecen aya gore alti gun erken catliyorum. Ben daha dr a gideceektim bugun hafta sonu dr da bulamammmm napiyim bu ayi esmi geceyim. Az sonra disari cikacagiz resmini ovununhemen atamiyorum. Gelince atarim size, cift cizgi silik cikti. Ben daha test bile yapmiyordum onundan sonra catlar ddiye akintimdan anladim, napayim kizlar p.tesine kalmaz bu yumurta yarin cift cizgi net cikar oyle belirgin bugunki
Ya o şırınga işi nasıl olur acaba sabah bunu düşünerek uyandım gece bıle rüyamda adamı kandırmakla uğrasıyorum
Spermler zarar görür bence bıde havayla temas oluyordur bozulur dıye düşünüyorum
Bide niye biz böyle çocuk dıye yalvarıyoruz kı valla cinnet geçiriyorum bazen
Gece uyuyamıyorum plan yapmaktan
Illa zorla olacak yanı sankı 9 tane varda 10. İstiyoz
Zeynocum dualarımdasın senı çok iyi anlıyom
aslında senin dedğin o havayla temaz olayını düşündüm ama tüp bebek yöntremindede havayla temas ediyordur diye düşündüm keza aşılamadada öyle
Bende oyle zannettim canim ama bir baktik ki buyumemis Bile oyuzden ovulasyon testine tek basina guvenme canim pazartesi ben de gideceğim bakalım doktor ne diyecek pazartesi gidersin doktora insaallah olur icini ferah tut Allahin dedigiKizlar inanmiyorum gecen aya gore alti gun erken catliyorum. Ben daha dr a gideceektim bugun hafta sonu dr da bulamammmm napiyim bu ayi esmi geceyim. Az sonra disari cikacagiz resmini ovununhemen atamiyorum. Gelince atarim size, cift cizgi silik cikti. Ben daha test bile yapmiyordum onundan sonra catlar ddiye akintimdan anladim, napayim kizlar p.tesine kalmaz bu yumurta yarin cift cizgi net cikar oyle belirgin bugunki
Kizlar inanmiyorum gecen aya gore alti gun erken catliyorum. Ben daha dr a gideceektim bugun hafta sonu dr da bulamammmm napiyim bu ayi esmi geceyim. Az sonra disari cikacagiz resmini ovununhemen atamiyorum. Gelince atarim size, cift cizgi silik cikti. Ben daha test bile yapmiyordum onundan sonra catlar ddiye akintimdan anladim, napayim kizlar p.tesine kalmaz bu yumurta yarin cift cizgi net cikar oyle belirgin bugunki
Zeynooooooooooom
Bacim Neye karar verdin.arkadaslar Super fikirler vermis ama bence sirincayla icine bosaltmanda iyi fikir havayla temasla hic bisey olmuyor Merak etme...2-3 gün ust uste nasil kaza yapacaksin..senin herif huylanir bu durumdan..Bir defa kazaya kurban git,bir defa siringa yöntemi son defada kondoma delikler ac
Kolay gelsin bacim ins gönlündekine kavusursun..prensesimiz yola koyulur ordanda kucagina canim
Insaallah canim guzel haber lerle gelirsin canim dokuz ay sonra da prensesi ne kavusursun saglicakla
Napiyon uz nasilsin iz kizlar ben geldim siz gittiniz kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?