Süper Anneler - 2011

Bu gecede yap ama korunarak erkek spermleri fazlacadir bugun onlari bir aradan cikar,Zaten sīkca olan iliskilerde Kiz spermi daha cok oluyor sonraki günler icinde sen isini bilirsin

Dün gecede oldu bu gecede olsun sonra kazaya kurban gitsin diyorsun dimi bacım doğru anlamisim bide benim sumuksu yapışkan akintim başladı ov testinde ikinci çizgi çok silik belirdi iyi mi durum

htc phone ile

Bacilar haziran dongum resimdeki gibi yumurta resmi olan gün ovulasyon günüm oluyor kiz icin pazar günü yani 9 u dimi calikusum grafikle açıklama yapiyom :-D :-D :-D

htc phone ile

Evet hatirliyorum çok keyifliydi apranax niye gelmiyo

yaşasın yine aramızdasin tam gaz devam

Bacilar haziran dongum resimdeki gibi yumurta resmi olan gün ovulasyon günüm oluyor kiz icin pazar günü yani 9 u dimi calikusum grafikle açıklama yapiyom :-D :-D :-D

htc phone ile

canım silik varsa çizgi bence bu gece olmalı

htc phone ile

htc phone ile[/QUOTE]

Dün gecede oldu bu gecede olsun sonra kazaya kurban gitsin diyorsun dimi bacım doğru anlamisim bide benim sumuksu yapışkan akintim başladı ov testinde ikinci çizgi çok silik belirdi iyi mi durum

htc phone ile

canim grafigi okadar bagimli kalma
En gercegini ovu testleri söyler.biliyorsun Stress ve havalardan birkac gün oynuyabilir,madem dün yaptin cizgide silik diyorsun,ozaman isler degisir.yapmaya basla guzelim

Son düzenleme:
Bu gece olmasın mi yani kuzu 8-9 da da olacak tmm başka aklına gelen olursa yaz hemi bana Allah hakkımızda hayırlısıni versin sağlıklı hayırlı bereketli evlat nasip etsin bacım sagolasın

htc phone ile

Insaallah canim guzel haber lerle gelirsin canim dokuz ay sonra da prensesi ne kavusursun saglicakla

Kizlar inanmiyorum gecen aya gore alti gun erken catliyorum. Ben daha dr a gideceektim bugun hafta sonu dr da bulamammmm napiyim bu ayi esmi geceyim. Az sonra disari cikacagiz resmini ovununhemen atamiyorum. Gelince atarim size, cift cizgi silik cikti. Ben daha test bile yapmiyordum onundan sonra catlar ddiye akintimdan anladim, napayim kizlar p.tesine kalmaz bu yumurta yarin cift cizgi net cikar oyle belirgin bugunki

Eve yeni geldim bizim oğlan andropoza girmiş gene nefes almadan ağlıyor onu bi susturayim geliyorum bacilarim :-D

htc phone ile

Bence testleri yapmaya devam et pazartesi erkenden doktora git varsa yum yaparsın yoksa bu ayi es geç ama alttan baktirma karından baktır zaten bugun silikse bence yetişebilirsin pazartesiye

aslında senin dedğin o havayla temaz olayını düşündüm ama tüp bebek yöntremindede havayla temas ediyordur diye düşündüm keza aşılamadada öyle

aslında senin dedğin o havayla temaz olayını düşündüm ama tüp bebek yöntremindede havayla temas ediyordur diye düşündüm keza aşılamadada öyle

ay çok aferdsin artık herşeyi konuştugumuz için yazıyorum şırıngayla çekme prezervatifin ucunu del ama sakın sperlere delici bişeyi, demas ettirme pre.kendine yerleştir gönder sonra çıkar ay nebilim zor iş hiç denemedim yada öncede del sışardan iğneler batır ucuna ambalaşjından belli olmaz

Bende oyle zannettim canim ama bir baktik ki buyumemis Bile oyuzden ovulasyon testine tek basina guvenme canim pazartesi ben de gideceğim bakalım doktor ne diyecek pazartesi gidersin doktora insaallah olur icini ferah tut Allahin dedigi

Zeynooooooooooom
Bacim Neye karar verdin.arkadaslar Super fikirler vermis ama bence sirincayla icine bosaltmanda iyi fikir havayla temasla hic bisey olmuyor Merak etme...2-3 gün ust uste nasil kaza yapacaksin..senin herif huylanir bu durumdan..Bir defa kazaya kurban git,bir defa siringa yöntemi son defada kondoma delikler ac
Kolay gelsin bacim ins gönlündekine kavusursun..prensesimiz yola koyulur ordanda kucagina canim

Canim Ben ovu testlerine Göre ciktim yola Benim dr mevzusunu biliyorsun Zaten.havadan ve stressten gunler oynuyabiliyor,eger emin degilsen bekle yok kesin eminsen o baska
Yarin ola hayrola bize haber verirsin son testin durumunu bizde ona göre bir yol gosteririz umarim pazartesiye kadar dayanir doktora yetisirsin gonul rahatligiyla tosuncugumuzu yola cikarirsin..,

Amiiiiiiiiiiiiiin inşaallah Çalıkuşum bozdum kafayı kondom kullanmiyoruz ama şırınga olayı iyiymiş bugün yarın bakalım neler olacak oy oy son dönemecteyiz hadi bakalım ya nasip

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…