- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.321
Geldiiiiiiiiiiiiiim benim herif daha gelmedi çocuğu da yeni uyuttum buraya kostummmmmm nassin bacım
htc phone ile
Iyilik canim senin guzel haber lerle gelmeni bekliyoruz saat kaç olmus nerde koca kacirttinmi yoksa kocisi cocuk diye; ))))
Iyi geceler kızlar coooookkkk uykum var bugün yorucu bir gundu hepinizin gonlundeki gobusunuzde ve gobusumde olması duasiyla hayırlı geceler
Kizlaaar sol kasigim agriyor sanırım soldan yumurtlicam ben ayyyy inşaallah kiz bebise işarettir nooollluuurrr Allah im gönlümdekini sen biliyorsun hakkimda hayirliysa ver yarabbim
htc phone ile
Iyi iyi sol yumurta kiz derler sen şu kocayi ayarla bu gece gelsin prenses Allah yardımcın olsun
Napiyon uz nasilsin iz kizlar ben geldim siz gittiniz kuzular
Iyi geceler kızlar coooookkkk uykum var bugün yorucu bir gundu hepinizin gonlundeki gobusunuzde ve gobusumde olması duasiyla hayırlı geceler
İnşaallah bacım dua edin bana nooolur çok ihtiyacim.var
Bide dün korunmalı ilişki oldu sperm kalitesi bozulurmu bugün ve yarın şansımı denesemm böyle üst üste yapan varmı
htc phone ile
Sagol canim Ben yeni geldim daha amaaa kizlar sag tarafimda agri gelip gidiyor normalmi sanki böyle biri damarimi cekip birakiyor
Belki soguk alginligidir
Birde bugun kizimi tasidim belki ondandir
Neyse hepiniz guzel guzel ruyalar görun iyi geceler
Sağol canım.bu sefer uyku düzenimde problem yok o yüzden iyiyim hatta erken bile yatıyorum.gece bir iki defa wc ye gidiyorum geri uykuya devam.önceki hamileliklerin son aylarında uyuyamıyordum reflü de vardı.ama bu sefer uyku konusunda rahatım şükûr.esas uyuyamama doğumdan sonrakız reyhan ben sana küsüm:-(hani beni de rüyanda görecektin?
canim inanki namaz kilip senin ve defnenin niyetine yattim ama birsey görmedim tekrarda yapamadim
Zeynooooooooooom
Bacim Neye karar verdin.arkadaslar Super fikirler vermis ama bence sirincayla icine bosaltmanda iyi fikir havayla temasla hic bisey olmuyor Merak etme...2-3 gün ust uste nasil kaza yapacaksin..senin herif huylanir bu durumdan..Bir defa kazaya kurban git,bir defa siringa yöntemi son defada kondoma delikler ac
Kolay gelsin bacim ins gönlündekine kavusursun..prensesimiz yola koyulur ordanda kucagina canim
yumurtlamanda bir sorun yani her ay mutlaka yumurtluyorsan kiste dönüşmüyorsa ki bu çok az kadında olur t ve c aynı koyulukta yada t daha koyu olduğu geceler denemelerini yap canım ben öyle yaptım ve diğer yöntemleride unutma duş kahve derin ilişki falan ..Kizlar inanmiyorum gecen aya gore alti gun erken catliyorum. Ben daha dr a gideceektim bugun hafta sonu dr da bulamammmm napiyim bu ayi esmi geceyim. Az sonra disari cikacagiz resmini ovununhemen atamiyorum. Gelince atarim size, cift cizgi silik cikti. Ben daha test bile yapmiyordum onundan sonra catlar ddiye akintimdan anladim, napayim kizlar p.tesine kalmaz bu yumurta yarin cift cizgi net cikar oyle belirgin bugunki
ben yaptım ama biliyorsun yum .zamanı .. sende yumuna 2.3 gün kala yap.ve unutma sen derin ilişki yapmayacaksın bunu bilmiyorsan özelden anlatırım sana sirkeli dusta yap asidik olmak için.güzel haberlerini bekliyoruzİnşaallah bacım dua edin bana nooolur çok ihtiyacim.var
Bide dün korunmalı ilişki oldu sperm kalitesi bozulurmu bugün ve yarın şansımı denesemm böyle üst üste yapan varmı
htc phone ile
canım sana Allahım kolaylık versin hem iş hem bebek zor.....bende bu ay artıkın denemelere başlamaya niyetlendim hatta yumoşum başladı gibi hissediyorum, akıntım var, çift çizgi silikte olsa gördüm bugün, yetişirse p.tesi dr kontrolune gidip yum.nın durumuna göre denemeyi yapacağım cnm.Bademim canim kizim cok yaramaz oldu sabah kalkiyoruz gezmeye gidiyoruz eve geliyorum yatiyor o uyanana kadar ev temizligi kaltiktan sonra tekrar disari cikiyoruz rahat yok yoksa isede gidiyorum zamanim oldugundada pc veren yok arasira girmeye calisiyorum iste sen nasilsin denemen oldumu canim ?
foreverım beni unuttun diye alınmış idim ama telafisi güzeldibademcangms.. tornoda.. hdg..kızlar sizleride unutmadım güzel haberlerinizi bekliyorum..
canım bende bu ay deneme yapmaya başlıyorummerhaba kizlar nasilsiniz?ben artik fazla giremiyorum bu siralar yogun geciyor.doguma yaklasik 3 hafta kaldi.esim pazartesiden itibaren iki ay izinli olacak.buraya fazla giremem ama arada haber veririrm.fazla okuyamadim ama foreverim tosunun olacak daha önce yazdimmi bilmiyorum yazdiysam da tekrar yaziyim hayirli olsun canim.defnem daha cinsiyete var galiba hayirlisi olsun. zeyno ikna edemedin galiba daha kocayi.calikusu galiba sen bi takvim vermissin canim benim üc cocuguma da erkek dedi.inanmiyorum ben takvimlere.catladim denemeler devam galiba.bademim sen ne yaptin? baska kacirdigim var mi bilmiyorum.
canım sen bebişinle ilgilen şu saatten sonra zaten öyle bir durumunun olacağını tahmin etmiyoruz hiçbirimiz sağlıkla al bebişini kucağına canım.kizlar bir de tablo isini devam ettiremiycem kusuruma bakmayin.sizlerden biri devam ettirebilir nasil olsa bilgilerin hepsi en son güncellemede var.
aaaa gijnijim bak bu çok güzel bir haber net kız gibi konuşup bizimde moralimizi motivasyonumuzu bozdular boş yere, sağlık olsun kolay değildi bebeğini kaybetmen canım ama sağlıklı olmayacaktı belkıde Allah bilir canım. hayırlısından sağlıklı prensler versin sana rabbim inşallah. gijniıjim bende bikaç güne denemelere başlıyorum canımGeçen benim düşük olan bebeğin genetiğini yapan doktora gittim doktor bebeğimin aslında net olarak kız olmadığını yani cinsiyetinin belli olmadığını söyledi aslında orada açıklama yapmış ama biz anlayamamışız. Şöyle açıkladı bebek ölü ve hücrelerde ölü ama sen canlısın ve hücrelerinde Canlı o yüzden kız diye baktığımız cinsiyet sana ait olabilir. Yani açıkçası kesinlik yok. Artık nasıl yorumlarım ne yaparım bilmiyorum.
MRM01canım ilk sayfalardan okuyoruz seni, hoşgeldin tekrar aramıza, yanlış hatırlamıyorsam sen erkek istiyordun dimi cnm tutturabildinmi canımGUNAYDINN.Kızlar bayadır gıremıyorum ama GNYJJJJ cnm cok uuzuldum kaderde ne yazılırsa o oluyo cnm demmekkı omru o kadarmıs ama sakın pes etme rabbım ol desın neler oluyo ınsallah prensının haberını burdan vereccen cnm benım.
forever senınde tosuncugun hayırlı olsun sen neler yapmısdın kısaca bı ozet gecermısın cnm Rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın bu duyguyu ınsallah ve denemıs deneyecek hamıle olup cınsıyet ogrenecek arkadaslar ınsallah gonlunnuzdekı olsun dualarım sızle.
babymuck canım tam en zor zamanlarındasın bebişinin sana bağımlı sensin eli kolu herşeyi, kolay gelsin sana canım, senin tekmi çocuk canım.?kızım 9 aylık oldu çok iştahsız diş çıkarmadı henüz ondan bu huysuzlukarı 4 çocuk gerçekten zor olur senin için ama yinede sen bilirsin canım
canım bence c.tesi pazarı atlama sonra bırak yumoşun benimkiyle başabaş gidiyor sanırımDün gecede oldu bu gecede olsun sonra kazaya kurban gitsin diyorsun dimi bacım doğru anlamisim bide benim sumuksu yapışkan akintim başladı ov testinde ikinci çizgi çok silik belirdi iyi mi durum
htc phone ile
adını güzel bulmuşsun zeynom benim kızda menopozamı giriyor o zamanEve yeni geldim bizim oğlan andropoza girmiş gene nefes almadan ağlıyor onu bi susturayim geliyorum bacilarim :-D
htc phone ile
tamam canım testlere dvm ediyorum pazar günüde p.tesi dr a gidiyorum rand. alıp erkenden o zamana kadar kocişte biriktirsin inşallah y leriBence testleri yapmaya devam et pazartesi erkenden doktora git varsa yum yaparsın yoksa bu ayi es geç ama alttan baktirma karından baktır zaten bugun silikse bence yetişebilirsin pazartesiye
canım akıntın geldi, test pozitifi gösterdi ve dr un çatlamadığını mı söylediBende oyle zannettim canim ama bir baktik ki buyumemis Bile oyuzden ovulasyon testine tek basina guvenme canim pazartesi ben de gideceğim bakalım doktor ne diyecek pazartesi gidersin doktora insaallah olur icini ferah tut Allahin dedigi
sağol çalıkuşum canım inşallah. size testin resmini atmaya çalışacagım yarın yine. yok canım bendeki belirtiler tam çat maya ddoğru bi gidişat.... ama çatladımın yazdıkları yaşadıkları acaba dedirtiyor cnm p.tesi dr a gideyim testlerede devm inş hayırlısı olsun, geç olsun gönlümüzdeki olsun inşallah.....Canim Ben ovu testlerine Göre ciktim yola Benim dr mevzusunu biliyorsun Zaten.havadan ve stressten gunler oynuyabiliyor,eger emin degilsen bekle yok kesin eminsen o baska
Yarin ola hayrola bize haber verirsin son testin durumunu bizde ona göre bir yol gosteririz umarim pazartesiye kadar dayanir doktora yetisirsin gonul rahatligiyla tosuncugumuzu yola cikarirsin..,
canım şimdi ben yumoşumu burayı takipten sonra bildim çat oluyor diye biliyorsun yazmıştım, belirtilerim var bide inş yetişir ve dr kontrolünede girersem çok rahatlıycam. bana ve diğer arkadaşlarımada dua et foreverım canım......yanlız geçen aya göre bir fark var canım, geçen ay önce ağrı sonra akıntı olmuştu, bu ay ise akıntı başladı henüz ağrım yokkkyumurtlamanda bir sorun yani her ay mutlaka yumurtluyorsan kiste dönüşmüyorsa ki bu çok az kadında olur t ve c aynı koyulukta yada t daha koyu olduğu geceler denemelerini yap canım ben öyle yaptım ve diğer yöntemleride unutma duş kahve derin ilişki falan ..
foreverım geçen aykı resimler yüzünden bu ayki resimleri atamıyorum onları nasıl silebilirim yardımcı ol bana lütfennnnn her seferinde HATA yazıyor ....yada bilen diğer arkadaşlarım siize göstermem gerek yum testleriniresmi bilgisayara yükle sonra konuya cevap ver de en altta eklenti ekle var oraya bas dosya ekle resimi seç yükle cevapla bas okadar
foreverım geçen aykı resimler yüzünden bu ayki resimleri atamıyorum onları nasıl silebilirim yardımcı ol bana lütfennnnn her seferinde HATA yazıyor ....yada bilen diğer arkadaşlarım siize göstermem gerek yum testlerini
Canim bende akinti oldu ovulasyon testin de tam t cizgisini cden koyu gormedim ama varligi vardi neyse 19 gunum oldu cizgi ler tamamen kayboldu dedim tamam benim yumurta catladi hatta oldu uZulerek doktora gittim bir umut iste hatta burayada yazmistim sonra doktor yumurta goremedim dedi catlamis olabilir adet dongumu sordu duzensiz en kisa 28 en uzun 42 tamam o zaman belki gec yumurtlama olabilir dedi inanmadigim icin cagirdi gi gun gitmedim sonra belki olabilir dedim cunku hastalanmadim ovulasyon testi negatif cikti ozaman da sonra 24 gunum gitttigim de evet gec yumurtlama olmus dedi 17 ml yumurta 28 gunumde catladi canim dusun ovulasyon testi dogru gosteriyor ama t gercekten cden baya koyu oluyor eger adet duzensiz ligin yoksa kendini daha iyi bilirsin canimforeverım geçen aykı resimler yüzünden bu ayki resimleri atamıyorum onları nasıl silebilirim yardımcı ol bana lütfen nnnn her seferinde HATA yazıyor ....yada bilen diğer arkadaşlarım siize göstermem gerek yum testlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?