Süper Anneler - 2011

Iyilik canim senin guzel haber lerle gelmeni bekliyoruz saat kaç olmus nerde koca kacirttinmi yoksa kocisi cocuk diye; ))))

Yok gülom kamyon yukleyeceklerdi ondan bu saate kaldı şimdi geldi puding yiyor haspik adam keyfinde zeyno stresten ölsün ah ah zalımsın dünya :-(

htc phone ile

Iyi geceler kızlar coooookkkk uykum var bugün yorucu bir gundu hepinizin gonlundeki gobusunuzde ve gobusumde olması duasiyla hayırlı geceler

Kizlaaar sol kasigim agriyor sanırım soldan yumurtlicam ben ayyyy inşaallah kiz bebise işarettir nooollluuurrr Allah im gönlümdekini sen biliyorsun hakkimda hayirliysa ver yarabbim

htc phone ile

Son düzenleme:
Kizlaaar sol kasigim agriyor sanırım soldan yumurtlicam ben ayyyy inşaallah kiz bebise işarettir nooollluuurrr Allah im gönlümdekini sen biliyorsun hakkimda hayirliysa ver yarabbim

htc phone ile

Iyi iyi sol yumurta kiz derler sen şu kocayi ayarla bu gece gelsin prenses Allah yardımcın olsun

Iyi iyi sol yumurta kiz derler sen şu kocayi ayarla bu gece gelsin prenses Allah yardımcın olsun

İnşaallah bacım dua edin bana nooolur çok ihtiyacim.var
Bide dün korunmalı ilişki oldu sperm kalitesi bozulurmu bugün ve yarın şansımı denesemm böyle üst üste yapan varmı

htc phone ile

Son düzenleme:
Napiyon uz nasilsin iz kizlar ben geldim siz gittiniz kuzular

Iyi geceler kızlar coooookkkk uykum var bugün yorucu bir gundu hepinizin gonlundeki gobusunuzde ve gobusumde olması duasiyla hayırlı geceler

Sagol canim Ben yeni geldim daha amaaa kizlar sag tarafimda agri gelip gidiyor normalmi sanki böyle biri damarimi cekip birakiyor
Belki soguk alginligidir
Birde bugun kizimi tasidim belki ondandir
Neyse hepiniz guzel guzel ruyalar görun iyi geceler

Bide dün korunmalı ilişki oldu sperm kalitesi bozulurmu bugün ve yarın şansımı denesemm böyle üst üste yapan varmı

htc phone ile

Forever da üst üste yapmış hiç bişey olmaz kiz için daha iyi dua ediyorum canım stres yapma unutma Rabbim isterse her şey olur

canim inanki namaz kilip senin ve defnenin niyetine yattim ama birsey görmedim tekrarda yapamadim

dimi sen kaza yaptır yada süslen püslen işve cilve yap

yumurtlamanda bir sorun yani her ay mutlaka yumurtluyorsan kiste dönüşmüyorsa ki bu çok az kadında olur t ve c aynı koyulukta yada t daha koyu olduğu geceler denemelerini yap canım ben öyle yaptım ve diğer yöntemleride unutma duş kahve derin ilişki falan ..

htc phone ile
ben yaptım ama biliyorsun yum .zamanı .. sende yumuna 2.3 gün kala yap.ve unutma sen derin ilişki yapmayacaksın bunu bilmiyorsan özelden anlatırım sana sirkeli dusta yap asidik olmak için.güzel haberlerini bekliyoruz

canım sana Allahım kolaylık versin hem iş hem bebek zor.....bende bu ay artıkın denemelere başlamaya niyetlendim hatta yumoşum başladı gibi hissediyorum, akıntım var, çift çizgi silikte olsa gördüm bugün, yetişirse p.tesi dr kontrolune gidip yum.nın durumuna göre denemeyi yapacağım cnm.
dua et sende canım benim ve deneme yapan yapmaya hazırlanan tüm arkadaşlarımıza diledikleri göbüşlerinde olsun.....
bademcangms.. tornoda.. hdg..kızlar sizleride unutmadım güzel haberlerinizi bekliyorum..
foreverım beni unuttun diye alınmış idim ama telafisi güzeldi seni seviyoruz canımmmmmm

canım bende bu ay deneme yapmaya başlıyorum inşallah güzel haberler vermek nasip olur. kuzummmm nolur bize dua et canımsın........

kizlar bir de tablo isini devam ettiremiycem kusuruma bakmayin.sizlerden biri devam ettirebilir nasil olsa bilgilerin hepsi en son güncellemede var.
canım sen bebişinle ilgilen şu saatten sonra zaten öyle bir durumunun olacağını tahmin etmiyoruz hiçbirimiz sağlıkla al bebişini kucağına canım.

aaaa gijnijim bak bu çok güzel bir haber net kız gibi konuşup bizimde moralimizi motivasyonumuzu bozdular boş yere, sağlık olsun kolay değildi bebeğini kaybetmen canım ama sağlıklı olmayacaktı belkıde Allah bilir canım. hayırlısından sağlıklı prensler versin sana rabbim inşallah. gijniıjim bende bikaç güne denemelere başlıyorum canım hakkımızda hayırlısı bakalım

MRM01canım ilk sayfalardan okuyoruz seni, hoşgeldin tekrar aramıza, yanlış hatırlamıyorsam sen erkek istiyordun dimi cnm tutturabildinmi canım

kızım 9 aylık oldu çok iştahsız diş çıkarmadı henüz ondan bu huysuzlukarı 4 çocuk gerçekten zor olur senin için ama yinede sen bilirsin canım
babymuck canım tam en zor zamanlarındasın bebişinin sana bağımlı sensin eli kolu herşeyi, kolay gelsin sana canım, senin tekmi çocuk canım.?

Dün gecede oldu bu gecede olsun sonra kazaya kurban gitsin diyorsun dimi bacım doğru anlamisim bide benim sumuksu yapışkan akintim başladı ov testinde ikinci çizgi çok silik belirdi iyi mi durum

htc phone ile
canım bence c.tesi pazarı atlama sonra bırak yumoşun benimkiyle başabaş gidiyor sanırım hiç beklemiyordum sürpriz oldu yumoş.

Eve yeni geldim bizim oğlan andropoza girmiş gene nefes almadan ağlıyor onu bi susturayim geliyorum bacilarim :-D

htc phone ile
adını güzel bulmuşsun zeynom benim kızda menopozamı giriyor o zaman bendede var aynısından çünkü canım

Bence testleri yapmaya devam et pazartesi erkenden doktora git varsa yum yaparsın yoksa bu ayi es geç ama alttan baktirma karından baktır zaten bugun silikse bence yetişebilirsin pazartesiye
tamam canım testlere dvm ediyorum pazar günüde p.tesi dr a gidiyorum rand. alıp erkenden o zamana kadar kocişte biriktirsin inşallah y leri

Bende oyle zannettim canim ama bir baktik ki buyumemis Bile oyuzden ovulasyon testine tek basina guvenme canim pazartesi ben de gideceğim bakalım doktor ne diyecek pazartesi gidersin doktora insaallah olur icini ferah tut Allahin dedigi
canım akıntın geldi, test pozitifi gösterdi ve dr un çatlamadığını mı söyledi

sağol çalıkuşum canım inşallah. size testin resmini atmaya çalışacagım yarın yine. yok canım bendeki belirtiler tam çat maya ddoğru bi gidişat.... ama çatladımın yazdıkları yaşadıkları acaba dedirtiyor cnm p.tesi dr a gideyim testlerede devm inş hayırlısı olsun, geç olsun gönlümüzdeki olsun inşallah.....

canım şimdi ben yumoşumu burayı takipten sonra bildim çat oluyor diye biliyorsun yazmıştım, belirtilerim var bide inş yetişir ve dr kontrolünede girersem çok rahatlıycam. bana ve diğer arkadaşlarımada dua et foreverım canım......yanlız geçen aya göre bir fark var canım, geçen ay önce ağrı sonra akıntı olmuştu, bu ay ise akıntı başladı henüz ağrım yokkk karmaşık bir durumdayım bu sıralamanın değişmesi normalmı olabiliyormu herkeste canım.

resmi bilgisayara yükle sonra konuya cevap ver de en altta eklenti ekle var oraya bas dosya ekle resimi seç yükle cevapla bas okadar
foreverım geçen aykı resimler yüzünden bu ayki resimleri atamıyorum onları nasıl silebilirim yardımcı ol bana lütfennnnn her seferinde HATA yazıyor ....yada bilen diğer arkadaşlarım siize göstermem gerek yum testlerini

Son düzenleme:

canım ben resim atmayı bilmiyom ama sen bize söylersin çift çizgi çıktı mi

GÜNAYDIN kızlar Zeyno oooo ne yaptın nerdesin canım yatarken hep sana dua ettim ayetel kursi okudum silsileyi aliyye büyüklerin fatiha okudum

Canim bende akinti oldu ovulasyon testin de tam t cizgisini cden koyu gormedim ama varligi vardi neyse 19 gunum oldu cizgi ler tamamen kayboldu dedim tamam benim yumurta catladi hatta oldu uZulerek doktora gittim bir umut iste hatta burayada yazmistim sonra doktor yumurta goremedim dedi catlamis olabilir adet dongumu sordu duzensiz en kisa 28 en uzun 42 tamam o zaman belki gec yumurtlama olabilir dedi inanmadigim icin cagirdi gi gun gitmedim sonra belki olabilir dedim cunku hastalanmadim ovulasyon testi negatif cikti ozaman da sonra 24 gunum gitttigim de evet gec yumurtlama olmus dedi 17 ml yumurta 28 gunumde catladi canim dusun ovulasyon testi dogru gosteriyor ama t gercekten cden baya koyu oluyor eger adet duzensiz ligin yoksa kendini daha iyi bilirsin canim

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah zeynom prensesine kavusursun saglicakla insaallah bizlerde tosuncuklarimiza Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin amin

Zeyniooooo Kiz sen normal de erken kalkarsin hadi gece yoruldun diyelim saat on oldu nerdesin bacim gel bize bir haber et tekrar yat merak ediyoruz :26::44::44:seni:18::26:insaallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…