- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.341
canım ben resim atmayı bilmiyom ama sen bize söylersin çift çizgi çıktı mi
GÜNAYDIN kızlar Zeyno oooo ne yaptın nerdesin canım yatarken hep sana dua ettim ayetel kursi okudum silsileyi aliyye büyüklerin fatiha okudum
ZeynioooooKiz sen normal de erken kalkarsin hadi gece yoruldun diyelim saat on oldu nerdesin bacim gel bize bir haber et tekrar yat merak ediyoruz :26::44::44:seni:18::26: insaallah hamilesindir
Allah senden bin kere razı olsun bacım ağzına diline yüreğine sağlık gece birşey olmadı da sabah kendi çapımda yaptım birşeyler inşaallah prenses sağlıkla yola çıkar ama ov 3 gün var erken geliyor bana yarinda bi adama atak yapsam adam beni dovecek varya karı delirdi dicek O
Bacimmnmmm benim sabah bi taarruz yaptım ama oldumu olmadimi bilmiyorum hayırlısı olsun artık Allah inşaallah sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip etsin ovulasyona 3 gün var yarinda bir atak yapiyim diyorum bol parfüm sac baş adam şaşkın zaten iyice gitsin kafa :-D :-D :-D
htc phone ile
Doktor benden rahim filmi istedi çok zormuşççekmek ne yapıcam bilmiyorum
Doktor benden rahim filmi istedi çok zormuşççekmek ne yapıcam bilmiyorum
sendende canım inşallah prenses yoldadir bu gecede yapsan mükemmel olur acaba adama fındık ceviz yedirsen kendi mecbur kalır belki
yumurtlamanda bir sorun yani her ay mutlaka yumurtluyorsan kiste dönüşmüyorsa ki bu çok az kadında olur t ve c aynı koyulukta yada t daha koyu olduğu geceler denemelerini yap canım ben öyle yaptım ve diğer yöntemleride unutma duş kahve derin ilişki falan ..
ben yaptım ama biliyorsun yum .zamanı .. sende yumuna 2.3 gün kala yap.ve unutma sen derin ilişki yapmayacaksın bunu bilmiyorsan özelden anlatırım sana sirkeli dusta yap asidik olmak için.güzel haberlerini bekliyoruz
Kizlarrr bugun nasil siniz
canım benim test bugün daha koyu çıktı. ama akıntım kesildi ne oluyor neden kesildi şimdi yaaaaaCanim bende akinti oldu ovulasyon testin de tam t cizgisini cden koyu gormedim ama varligi vardi neyse 19 gunum oldu cizgi ler tamamen kayboldu dedim tamam benim yumurta catladi hatta oldu uZulerek doktora gittim bir umut iste hatta burayada yazmistim sonra doktor yumurta goremedim dedi catlamis olabilir adet dongumu sordu duzensiz en kisa 28 en uzun 42 tamam o zaman belki gec yumurtlama olabilir dedi inanmadigim icin cagirdi gi gun gitmedim sonra belki olabilir dedim cunku hastalanmadim ovulasyon testi negatif cikti ozaman da sonra 24 gunum gitttigim de evet gec yumurtlama olmus dedi 17 ml yumurta 28 gunumde catladi canim dusun ovulasyon testi dogru gosteriyor ama t gercekten cden baya koyu oluyor eger adet duzensiz ligin yoksa kendini daha iyi bilirsin canim
canım az sonra tekrar uğraşacağım yeni fotoyu atmaya buün daha koyu çıktı ama akıntı kesildicanım ben resim atmayı bilmiyom ama sen bize söylersin çift çizgi çıktı mi
canım bu geceyi yada sabahı aman ha atlama derimmmmmmmAllah senden bin kere razı olsun bacım ağzına diline yüreğine sağlık gece birşey olmadı da sabah kendi çapımda yaptım birşeyler inşaallah prenses sağlıkla yola çıkar ama ov 3 gün var erken geliyor bana yarinda bi adama atak yapsam adam beni dovecek varya karı delirdi dicek O
Bacimmnmmm benim sabah bi taarruz yaptım ama oldumu olmadimi bilmiyorum hayırlısı olsun artık Allah inşaallah sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip etsin ovulasyona 3 gün var yarinda bir atak yapiyim diyorum bol parfüm sac baş adam şaşkın zaten iyice gitsin kafa :-D :-D :-D
htc phone ile
inşallah canım AMİNNNNNSagolun sizede Günaydin canlar
CATLADIM ins canim gönlümüzdeki göbisimizde olur,hayirlisiyla kucagimiza aliriz Süper annelerimin hic biri hayal kirikligina ugramaz ins
canım bende ondan bundan acıtıyor diye duydum ama defneme katılıyorum insanlar çok abartıyorlar. örnek vereyim canım spiral taktırmak istiyorum diye araştırma yaparken beni o kadar korkuttuki çevremdeki bazı geri ler acıdan düşüp bayılan bile oluyormuş sakın ha dediler inanmadım gittim taktırdım adet sancısını bir an yaşıyorsun bitiyor. herkesin dediğine inanma sağlığın tedavin için gerekliyse korkma yaptır canım.Doktor benden rahim filmi istedi çok zormuşççekmek ne yapıcam bilmiyorum
kız çocuk için hergün ilişki öneriyorlar zeynom sen karıştırma neti falan bugünü atlama kuzumBunlimdayimnmmmmmm
Bi ton temizlik yaptım öldüm yorgunluktan daha yyemek yapcam
Bide nette araştırdım hergün ilişki iyi değilmiş yaaa gebelik şansını düşürür yazıyor bu günü atliyim desem yumurtlamadan bir gün önceye geliyor birşey olurmu baciiiiiiiiiiii aaayyyyhhh daraldim gene :-(
htc phone ile
Bunlimdayimnmmmmmm
Bide nette araştırdım hergün ilişki iyi değilmiş yaaa gebelik şansını düşürür yazıyor bu günü atliyim desem yumurtlamadan bir gün önceye geliyor birşey olurmu baciiiiiiiiiiii aaayyyyhhh daraldim gene :-(
htc phone ile
kızlar resim atamıyorum canım çok sıkıldı pc den deneyen varmı resim atmayı ban bi yol gösterin lütfennnnn neden hata oluşuyor ki resmi yüklerken bilemedim
Tamam canim bugun deneme yapmiyorum, zaten hoooop diye dr konntrolu olmadan deneme yapmaya esaret edemem bitanem, yardimlarin icin tesekkur ederim insallah prensin seninledir canim.Boşver o yazıları bugünü atlarsan çocuğu garantilersin ama kız olmaz bugün yap canım
akintiyi resimi boşver hele yarın bir doktora git bakalım bugün testin sonucuna göre birsey yapma zaten sadece fikrin olsun
Bencede sabaha karsi deneme yap canim, hem sabah erkek dinlenmis oldugundan spermde kaliteli oluyormus, biseyi takma kafana sen denemeni yap, insallah kizina hamis kalirsin bu ayBugün sabah oldu zaten kaçamak tarzı yarın sabah olucak yine dimi bacilarim mesajlar uzadı alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın güllerim akşam adam yuzume bakmaz bideeeeeeeee
Sol kasigima arada sancı gelip gidiyor birazdan ovulasyon testi yaptım Fotosunu aticam bakiverinn gözünüzü seveyimmmmmm nooooolluuuutrrrrrr:-( :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
Tamam canim bugun deneme yapmiyorum, zaten hoooop diye dr konntrolu olmadan deneme yapmaya esaret edemem bitanem, yardimlarin icin tesekkur ederim insallah prensin seninledir canim.
Bencede sabaha karsi deneme yap canim, hem sabah erkek dinlenmis oldugundan spermde kaliteli oluyormus, biseyi takma kafana sen denemeni yap, insallah kizina hamis kalirsin bu aysu an pcde degilim cnm fotonu goremiyorum.
Bilemedim acaba sabah değil de gecemi yapsan silik çıkmış yaBu ovülasyon testini akşam 18:30 da yaptım geç mi bu şekil çıktı.
htc phone ile
Bunlimdayimnmmmmmm
htc phone ile
Bitanem benim anlamadim ben adam korunmuyormu nasil kandirdin merak ettim kuzum burdan yazamıyorsan özelden yaz bekliyorum
Bilemedim acaba sabah değil de gecemi yapsan silik çıkmış ya
Gerçi adamı gece biraz zor ikna edersin sabah akşam ne oluyo der sen oğlanı uyut cok romantik bir film aç onu izlerken onun etkisiyle oluyomuş gibi yap yoksa niyetini anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?