Süper Anneler - 2011

Allah senden bin kere razı olsun bacım ağzına diline yüreğine sağlık gece birşey olmadı da sabah kendi çapımda yaptım birşeyler inşaallah prenses sağlıkla yola çıkar ama ov 3 gün var erken geliyor bana yarinda bi adama atak yapsam adam beni dovecek varya karı delirdi dicek O

Zeyniooooo Kiz sen normal de erken kalkarsin hadi gece yoruldun diyelim saat on oldu nerdesin bacim gel bize bir haber et tekrar yat merak ediyoruz :26::44::44:seni:18::26:insaallah hamilesindir

Bacimmnmmm benim sabah bi taarruz yaptım ama oldumu olmadimi bilmiyorum hayırlısı olsun artık Allah inşaallah sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip etsin ovulasyona 3 gün var yarinda bir atak yapiyim diyorum bol parfüm sac baş adam şaşkın zaten iyice gitsin kafa :-D :-D :-D

htc phone ile

Sagolun sizede Günaydin canlar
CATLADIM ins canim gönlümüzdeki göbisimizde olur,hayirlisiyla kucagimiza aliriz Süper annelerimin hic biri hayal kirikligina ugramaz ins

sendende canım inşallah prenses yoldadir bu gecede yapsan mükemmel olur acaba adama fındık ceviz yedirsen kendi mecbur kalır belki

Doktor benden rahim filmi istedi çok zormuşççekmek ne yapıcam bilmiyorum

Yok canim hic zor degil benim karsi komsum cok yakin arkadasim cani cooook tatlidir o da cok korkuyordu agliyordu cektirdi aaa bu muymus dedi bosuna korkutmuslar dedi merak etme canim smear testinden daha kolay olduguna inanabilirsin :)

sendende canım inşallah prenses yoldadir bu gecede yapsan mükemmel olur acaba adama fındık ceviz yedirsen kendi mecbur kalır belki

Aaaa tmm ceviz fındık çikolata alayım ben bayılır zaten çikolatalı puding te yaptım sabaha olur ancak adam boya yapiyor öldü yorgunluktan akşam uyur o hoffff bi gün daha cirpinmam lazım haydi bismillah Allah hayirlisini versin sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat olsun inşaallah

htc phone ile

Foreverim bacım vaj dusu yapamıyorum ben çok alerjigim alerji yapmasından korkuyorum bu gece yada sabaha doğru bi atak daha yapicam ozelden bana ulaş bacimmm son çırpınıştayim :-(

htc phone ile

Kizlarrr bugun nasil siniz

Bunlimdayimnmmmmmm
Bi ton temizlik yaptım öldüm yorgunluktan daha yyemek yapcam

Bide nette araştırdım hergün ilişki iyi değilmiş yaaa gebelik şansını düşürür yazıyor bu günü atliyim desem yumurtlamadan bir gün önceye geliyor birşey olurmu baciiiiiiiiiiii aaayyyyhhh daraldim gene :-(

htc phone ile

Son düzenleme:
canım benim test bugün daha koyu çıktı. ama akıntım kesildi ne oluyor neden kesildi şimdi yaaaaa

canım ben resim atmayı bilmiyom ama sen bize söylersin çift çizgi çıktı mi
canım az sonra tekrar uğraşacağım yeni fotoyu atmaya buün daha koyu çıktı ama akıntı kesildi

canım bu geceyi yada sabahı aman ha atlama derimmmmmmm

Sagolun sizede Günaydin canlar
CATLADIM ins canim gönlümüzdeki göbisimizde olur,hayirlisiyla kucagimiza aliriz Süper annelerimin hic biri hayal kirikligina ugramaz ins
inşallah canım AMİNNNNN

Doktor benden rahim filmi istedi çok zormuşççekmek ne yapıcam bilmiyorum
canım bende ondan bundan acıtıyor diye duydum ama defneme katılıyorum insanlar çok abartıyorlar. örnek vereyim canım spiral taktırmak istiyorum diye araştırma yaparken beni o kadar korkuttuki çevremdeki bazı geri ler acıdan düşüp bayılan bile oluyormuş sakın ha dediler inanmadım gittim taktırdım adet sancısını bir an yaşıyorsun bitiyor. herkesin dediğine inanma sağlığın tedavin için gerekliyse korkma yaptır canım.

kız çocuk için hergün ilişki öneriyorlar zeynom sen karıştırma neti falan bugünü atlama kuzum

kızlar resim atamıyorum canım çok sıkıldı pc den deneyen varmı resim atmayı ban bi yol gösterin lütfennnnn neden hata oluşuyor ki resmi yüklerken bilemedim

Boşver o yazıları bugünü atlarsan çocuğu garantilersin ama kız olmaz bugün yap canım

kızlar resim atamıyorum canım çok sıkıldı pc den deneyen varmı resim atmayı ban bi yol gösterin lütfennnnn neden hata oluşuyor ki resmi yüklerken bilemedim

akintiyi resimi boşver hele yarın bir doktora git bakalım bugün testin sonucuna göre birsey yapma zaten sadece fikrin olsun

Bugün sabah oldu zaten kaçamak tarzı yarın sabah olucak yine dimi bacilarim mesajlar uzadı alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın güllerim akşam adam yuzume bakmaz bideeeeeeeee

Sol kasigima arada sancı gelip gidiyor birazdan ovulasyon testi yaptım Fotosunu aticam bakiverinn gözünüzü seveyimmmmmm nooooolluuuutrrrrrr :-( :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Bu ovülasyon testini akşam 18:30 da yaptım geç mi bu şekil çıktı .

htc phone ile

Eklentiler

• $1402243433452.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 35
Tamam canim bugun deneme yapmiyorum, zaten hoooop diye dr konntrolu olmadan deneme yapmaya esaret edemem bitanem, yardimlarin icin tesekkur ederim insallah prensin seninledir canim.

Bencede sabaha karsi deneme yap canim, hem sabah erkek dinlenmis oldugundan spermde kaliteli oluyormus, biseyi takma kafana sen denemeni yap, insallah kizina hamis kalirsin bu ay su an pcde degilim cnm fotonu goremiyorum.

T çizgisi çok silik çıktı bademim inşaallah prenses yola çıkar sağlıkla adam da afalladi kariya noluyo der gibi bakıyor suratıma sabah kacmazsa denicem şansımı inşaallah kaçmaz Oyh oy
Hep sizin dualarinizi Allah kabul etti galiba dulariniz sayesinde ben cesaret alıp deniyorum bu işi Allah razı olsun

htc phone ile

Son düzenleme:
Bu ovülasyon testini akşam 18:30 da yaptım geç mi bu şekil çıktı .

htc phone ile
Bilemedim acaba sabah değil de gecemi yapsan silik çıkmış ya
Gerçi adamı gece biraz zor ikna edersin sabah akşam ne oluyo der sen oğlanı uyut cok romantik bir film aç onu izlerken onun etkisiyle oluyomuş gibi yap yoksa niyetini anlar

Bitanem benim anlamadim ben adam korunmuyormu nasil kandirdin merak ettim kuzum burdan yazamıyorsan özelden yaz bekliyorum

Son düzenleme:
Bitanem benim anlamadim ben adam korunmuyormu nasil kandirdin merak ettim kuzum burdan yazamıyorsan özelden yaz bekliyorum

Yok kuzu bu sabah punduna getirdim daha yarına kadar suratıma bakmaz o basim ağrıyor diyip duruyor şimdiden üstüne girmiyorum birşey diyemiyorum anlamasın adetim yeni bitti dedim 10 gündür merhabamiz yoktu cuma gecesi oldu korundu o pazar sabahı uykuluydu anlamadı pek o şekil

Bu gece birşey işlemez ona ama ceviz fındık badem üzüm çikolata dayadim şimdi sabaha etki eder :-D

htc phone ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…