- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.361
Yok kuzu bu sabah punduna getirdim daha yarına kadar suratıma bakmaz o basim ağrıyor diyip duruyor şimdiden üstüne girmiyorum birşey diyemiyorum anlamasın adetim yeni bitti dedim 10 gündür merhabamiz yoktu cuma gecesi oldu korundu o pazar sabahı uykuluydu anlamadı pek o şekil
Bu gece birşey işlemez ona ama ceviz fındık badem üzüm çikolata dayadim şimdi sabaha etki eder :-D
htc phone ile
Canim tebrik ederim superain bugunde ayni taktigi uygula hic cakktirma sakin ayyyyy sanki olacak gibi hissediyorum cnm
Yok canim hic zor degil benim karsi komsum cok yakin arkadasim cani cooook tatlidir o da cok korkuyordu agliyordu cektirdi aaa bu muymus dedi bosuna korkutmuslar dedi merak etme canim smear testinden daha kolay olduguna inanabilirsin :)
Hic bir fikrim yok canım Allah yardımcın olsun inşallah düşüklerin sebebini bulurlar
canım benim test bugün daha koyu çıktı. ama akıntım kesildi ne oluyor neden kesildi şimdi yaaaaa
canım az sonra tekrar uğraşacağım yeni fotoyu atmaya buün daha koyu çıktı ama akıntı kesildi
canım bu geceyi yada sabahı aman ha atlama derimmmmmmm
inşallah canım AMİNNNNN
canım bende ondan bundan acıtıyor diye duydum ama defneme katılıyorum insanlar çok abartıyorlar. örnek vereyim canım spiral taktırmak istiyorum diye araştırma yaparken beni o kadar korkuttuki çevremdeki bazı geri ler acıdan düşüp bayılan bile oluyormuş sakın ha dediler inanmadım gittim taktırdım adet sancısını bir an yaşıyorsun bitiyor. herkesin dediğine inanma sağlığın tedavin için gerekliyse korkma yaptır canım.
kız çocuk için hergün ilişki öneriyorlar zeynom sen karıştırma neti falan bugünü atlama kuzum
Kizlar burda catliyorum ve dr a gitmedigim icin bisey yapamiyorum :-( agrimda basladi ben cok kararsizim yarin gececek bitecek sanki yumurtlama .. ama dun baslayan akinti bugun yok kesildi bu normalmi sizdede boylemi oluyor, oysa gecen ay cift cizgi bitene kadar akintim olmustuuuuu. Az sonra bir test daha yapicam sonucu size yazarim. Moralim cok bozukkkkk
Haklısınız aslında ki zaten zor olsada yaptırmak zorundayım çok iyi bir riskli gebelik doktoruna denk geldim çok bilgilendirdi beni sağolsun hiç ücret bile almadı kaç saat dinledi beni konuştu sağolsun o beni yönlendirdi şimdi yarın arayacam bakalım randevu vereceklerde ona göre gitcem. Birde eşime sperm testi yaptırmak istiyorum bugüne kadar hiç sorun olmadı gebelikte ama yinede yaptırıp herşeyi bilmek istiyorum
O
Evvel Allah in izniyle inşaallah bacım bi yol yakaladım sizin dualariniz kabul oldu galiba bu sabah oldu kaçamak bide yarın sabah mi olsun ne diyosun
Ayyyyyyyyyyy bide pembis yanaklı bir kiz olursa halay çekerim sevinçten hele annem çok sevinir annem icin çok istiyorum kadın kiz dogur herseyini ben alırım diyor dört gözle beni bekliyor Allah hayirlisini versin bacım bi ümit bekliyorum
Bide yumurtlama günüm çarşamba günü
htc phone ile
Yap bi test kuzum koy Fotosunu inşaallah herşey yolundadır yarın mi gitcen dr a nasıl düşünüyorsun bacım
htc phone ile
Zeynom ne diyosn yapayimmi deneme yaaaaa uffffff neden boyle olduki bu ay. Yarin aksam kocis gec gelecekmis gun icindede alo desem gelemezmis ben napiicam ya valla stres oldum nerdesiniz kizlar.
mesaj sayın dolmuş olabilir resmi yüklendiğinde eskileri sil yenileri öyle yükle ..biraz geç cevapliyorum ne olur kusura bakmayın ..ama akintiyi boşver bende çok ıslak değildim.testlere guvendim ben sadece t koyulaştimi ..canımforeverım geçen aykı resimler yüzünden bu ayki resimleri atamıyorum onları nasıl silebilirim yardımcı ol bana lütfennnnn her seferinde HATA yazıyor ....yada bilen diğer arkadaşlarım siize göstermem gerek yum testlerini
zor değilmiş bak.kızım sen 3çocuk doğurmuş kadınsın bundanmi korkacak sın..cesaret...canım benimDoktor benden rahim filmi istedi çok zormuşççekmek ne yapıcam bilmiyorum
geç kaldım kusura bakma ..denemelerin hayırlısıyla kızını sana getirsin.Foreverim bacım vaj dusu yapamıyorum ben çok alerjigim alerji yapmasından korkuyorum bu gece yada sabaha doğru bi atak daha yapicam ozelden bana ulaş bacimmm son çırpınıştayim :-(
htc phone ile
mesaj listeni sil birde öyle dene yada faceden yolla istesen bana özelde gerçek adımı yazayimmi ..oradan bakalım buraya yukleyelim..kızlar resim atamıyorum canım çok sıkıldı pc den deneyen varmı resim atmayı ban bi yol gösterin lütfennnnn neden hata oluşuyor ki resmi yüklerken bilemedim
yok gayet güzel testin catlamaya daha var.2.3 gün den once catlamaz çok silik ..Bu ovülasyon testini akşam 18:30 da yaptım geç mi bu şekil çıktı.
htc phone ile
Canim hayırlı olsun ins tosuncugun yoldadirKizlar canlarim guzel arkadaslarim ben az once. Denemeyi yaptim.....
Nasil oldu nasil gelisti detaylar aktarayim hemen, bugun pzar beste cizgi cift esit koyuluktaydi, gece onbir gibi agrim basladi yumurtlama agrisi, onikibucuk civari tik kesildi agrim hemen bir test daha yaptim ikinci cizgi siliklesmeye baslamisti, ben panikle esime kahve kendim vaj dus karbonatli, ph oolcemedim bulamadim cunku, hazirliklar bitince bir test daha yaaptim. Tamamen tek cizgiydi net tek cizgi, esim ilik dus aldi beraberlik oldu kizlar. Cok kararsiz kalarak deneme yaptim ma sanirim catlamayi dogru gozlemledim yoksa kesin yapmiycaktim gijnijimden Allah razi olsun sizlerr pazar dolayisiyla bide saat gec ulasamadim ggijnijimden fikir ve yardim alarak denemeyi dogru zamanda yaptiggima inaniyorumm kizlar. İnsallh olursa prensim olsun olmazsa vardir bir hayir diycem canlarim.hepiniz hakkinizi hhelal edin.deneme oncesi beendeki stresi ve teri gormeliydiniz kizlar, gijnije ulasinca rahatladim sagolsun. Allahim ona ikiz prens nasip etsin ve siz canim arkadaslarim sizede saglikli hayirliprens versin rabbim. Allahim saglikli hayirli bir prenste bana ver insalah.
Kiz zeynom denemelerimiz ayni geceye denk geldibakalim tutacakmi canim aeo hepinizi ok seviyorum hepinize hayirli geceler.....
Zeynom ne diyosn yapayimmi deneme yaaaaa uffffff neden boyle olduki bu ay. Yarin aksam kocis gec gelecekmis gun icindede alo desem gelemezmis ben napiicam ya valla stres oldum nerdesiniz kizlar.
Bademim ve zeynom canlar Stress yapmayin.bugun yoktum sayilir size yardimci olamadim.yazdiklarinizin sadece son sayfasini okudum yorgunluktan bitmisim ama sizi görmeden yatmiyim dedim
Bademim Senin 2.cizginde Koyu olduktan Sonra siliklesmeye basladimi egerki evetse-basla bugece
Zeynom sende Adam Sana bakipta delirdigini bile düsûnse,iki uc kelimeyle pohpohla sonrada isi bitir
Yarin sabah uykuya doymadigindan sinirli olabilir tersliye bilir
Bademim sen tosunumuzu
Zeynom sende hanımefendimizi ins kucağına alırsın
Kizlar canlarim guzel arkadaslarim ben az once. Denemeyi yaptim.....
Nasil oldu nasil gelisti detaylar aktarayim hemen, bugun pzar beste cizgi cift esit koyuluktaydi, gece onbir gibi agrim basladi yumurtlama agrisi, onikibucuk civari tik kesildi agrim hemen bir test daha yaptim ikinci cizgi siliklesmeye baslamisti, ben panikle esime kahve kendim vaj dus karbonatli, ph oolcemedim bulamadim cunku, hazirliklar bitince bir test daha yaaptim. Tamamen tek cizgiydi net tek cizgi, esim ilik dus aldi beraberlik oldu kizlar. Cok kararsiz kalarak deneme yaptim ma sanirim catlamayi dogru gozlemledim yoksa kesin yapmiycaktim gijnijimden Allah razi olsun sizlerr pazar dolayisiyla bide saat gec ulasamadim ggijnijimden fikir ve yardim alarak denemeyi dogru zamanda yaptiggima inaniyorumm kizlar. İnsallh olursa prensim olsun olmazsa vardir bir hayir diycem canlarim.hepiniz hakkinizi hhelal edin.deneme oncesi beendeki stresi ve teri gormeliydiniz kizlar, gijnije ulasinca rahatladim sagolsun. Allahim ona ikiz prens nasip etsin ve siz canim arkadaslarim sizede saglikli hayirliprens versin rabbim. Allahim saglikli hayirli bir prenste bana ver insalah.
Kiz zeynom denemelerimiz ayni geceye denk geldibakalim tutacakmi canim aeo hepinizi ok seviyorum hepinize hayirli geceler.....
Kizlar canlarim guzel arkadaslarim ben az once. Denemeyi yaptim.....
Haklısınız aslında ki zaten zor olsada yaptırmak zorundayım çok iyi bir riskli gebelik doktoruna denk geldim çok bilgilendirdi beni sağolsun hiç ücret bile almadı kaç saat dinledi beni konuştu sağolsun o beni yönlendirdi şimdi yarın arayacam bakalım randevu vereceklerde ona göre gitcem. Birde eşime sperm testi yaptırmak istiyorum bugüne kadar hiç sorun olmadı gebelikte ama yinede yaptırıp herşeyi bilmek istiyorum
tam zamanında olmuş canım Allah gönlündeki prensi versin canım
GÜNAYDIN bacılar Zeyno yine açmamış topiği demek ki icraatta
aaaa yeni gördüm pardon zeyno gelmiş ne yaptın bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?