- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.381
Canim benim cooooooooooookkk sevindim inşaallah istediğin gibi olur herseyin hayirlisi gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallahBu sabahta son atağımi gerçekleştirdim bakalım sonuç ne olacak bacım 16 gün sonra öğreneceğim nasip kısmet Allah sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip etsin gönlümdeki mevlama ayandir zaten hayirliysiysa nasip etsin inşaallah sizlere mavis mavis tosuncuklar nasip etsin Rabbim çok çok sağolun yanımda oldunuz hep sizleri seviyorum inşaallah müjdeli haberlerimizide paylasiriz
htc phone ile
Kizlar canlarim guzel arkadaslarim ben az once. Denemeyi yaptim.....
Nasil oldu nasil gelisti detaylar aktarayim hemen, bugun pzar beste cizgi cift esit koyuluktaydi, gece onbir gibi agrim basladi yumurtlama agrisi, onikibucuk civari tik kesildi agrim hemen bir test daha yaptim ikinci cizgi siliklesmeye baslamisti, ben panikle esime kahve kendim vaj dus karbonatli, ph oolcemedim bulamadim cunku, hazirliklar bitince bir test daha yaaptim. Tamamen tek cizgiydi net tek cizgi, esim ilik dus aldi beraberlik oldu kizlar. Cok kararsiz kalarak deneme yaptim ma sanirim catlamayi dogru gozlemledim yoksa kesin yapmiycaktim gijnijimden Allah razi olsun sizlerr pazar dolayisiyla bide saat gec ulasamadim ggijnijimden fikir ve yardim alarak denemeyi dogru zamanda yaptiggima inaniyorumm kizlar. İnsallh olursa prensim olsun olmazsa vardir bir hayir diycem canlarim.hepiniz hakkinizi hhelal edin.deneme oncesi beendeki stresi ve teri gormeliydiniz kizlar, gijnije ulasinca rahatladim sagolsun. Allahim ona ikiz prens nasip etsin ve siz canim arkadaslarim sizede saglikli hayirliprens versin rabbim. Allahim saglikli hayirli bir prenste bana ver insalah.
Kiz zeynom denemelerimiz ayni geceye denk geldibakalim tutacakmi canim aeo hepinizi ok seviyorum hepinize hayirli geceler.....
Birazdan doktora gidicem insaallah esimin olmadigi zamanda yumurtlama olmaz gelince gorusuruz hepinizi optum sizi seviyorum
Canim benim cooooooooooookkk sevindim inşaallah istediğin gibi olur herseyin hayirlisi gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Amiiiinnnn inşaallah cnm bnm bakalım koskoca 16 guuuuuun beklicem ayyyyhhhh nasıl sabredicem prenses yola çıksın sağlıklı hayırlı bir şekilde inşaallah Allah hakkimzda hayırlı olanı versin takdiri ona bırakıyorum ama gönlüm durmuyor kiz kiz kiz diye atıyor kalbim Allah dert verip derman aratmasin kiz oğlan sağlıklı eli ayağı düzgün ehli ıslam sifatinda ameli düzgün evlat olsun yeter
Canim benim hiç korkma foreverım de ayni sekilde yapti bugun de yap ovulasyon testini bakalım ne cikiyor bugun de deneme yapmayi düsünüyormusun bitanem insaallah saglicakla Tosuncuguna kavusursun
Sen adamı boyle alistiriyorsun istermisin senden hergün böyle bir performans beklesin.valla yarın yorgunum diye dôn sırtını adam ne oluyor bu kadına derBu sabahta son atağımi gerçekleştirdim bakalım sonuç ne olacak bacım 16 gün sonra öğreneceğim nasip kısmet Allah sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip etsin gönlümdeki mevlama ayandir zaten hayirliysiysa nasip etsin inşaallah sizlere mavis mavis tosuncuklar nasip etsin Rabbim çok çok sağolun yanımda oldunuz hep sizleri seviyorum inşaallah müjdeli haberlerimizide paylasiriz
htc phone ile
Birazdan doktora gidicem insaallah esimin olmadigi zamanda yumurtlama olmaz gelince gorusuruz hepinizi optum sizi seviyorum
Bu sabahta son atağımi gerçekleştirdim bakalım sonuç ne olacak bacım 16 gün sonra öğreneceğim nasip kısmet Allah sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip etsin gönlümdeki mevlama ayandir zaten hayirliysiysa nasip etsin inşaallah sizlere mavis mavis tosuncuklar nasip etsin Rabbim çok çok sağolun yanımda oldunuz hep sizleri seviyorum inşaallah müjdeli haberlerimizide paylasiriz
htc phone ile
insallah canım 16 gün beklemene gerek yok 10 gun sonra kan testinde cıkıyo
git bakalım olumlu düsün stres yapma içinden hayırlısıyla de insallah kocana denk gelir canım
Sen adamı boyle alistiriyorsun istermisin senden hergün böyle bir performans beklesin.valla yarın yorgunum diye dôn sırtını adam ne oluyor bu kadına der
Ama kendi kasindi
Sen adamı boyle alistiriyorsun istermisin senden hergün böyle bir performans beklesin.valla yarın yorgunum diye dôn sırtını adam ne oluyor bu kadına der
Ama kendi kasindi
Gülom çarşamba yumurtlama olacak bende ya ondan uzun oluyor daha çok beklicem ben içerde yuva yapicaklar insaallah vakitsiz ölmezler
htc phone ile
anladım canım ben onu hesaplamamısım ölmez ölmez ne beterdir onlar bazen beş gün bile yaşayabiliyomuş
Amin bacım çok sağol Rabbim sanada en güzelinden bir prenses nasip etsin inşallahÇok sevindim bacım inşaallah bu dr sebep olur da Allah gönlünün muradini verir mavilere boyanasin
htc phone ile
Bacım hayırlı olsun çok dua ettim senin için inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa gitmesinKizlar canlarim guzel arkadaslarim ben az once. Denemeyi yaptim.....
Nasil oldu nasil gelisti detaylar aktarayim hemen, bugun pzar beste cizgi cift esit koyuluktaydi, gece onbir gibi agrim basladi yumurtlama agrisi, onikibucuk civari tik kesildi agrim hemen bir test daha yaptim ikinci cizgi siliklesmeye baslamisti, ben panikle esime kahve kendim vaj dus karbonatli, ph oolcemedim bulamadim cunku, hazirliklar bitince bir test daha yaaptim. Tamamen tek cizgiydi net tek cizgi, esim ilik dus aldi beraberlik oldu kizlar. Cok kararsiz kalarak deneme yaptim ma sanirim catlamayi dogru gozlemledim yoksa kesin yapmiycaktim gijnijimden Allah razi olsun sizlerr pazar dolayisiyla bide saat gec ulasamadim ggijnijimden fikir ve yardim alarak denemeyi dogru zamanda yaptiggima inaniyorumm kizlar. İnsallh olursa prensim olsun olmazsa vardir bir hayir diycem canlarim.hepiniz hakkinizi hhelal edin.deneme oncesi beendeki stresi ve teri gormeliydiniz kizlar, gijnije ulasinca rahatladim sagolsun. Allahim ona ikiz prens nasip etsin ve siz canim arkadaslarim sizede saglikli hayirliprens versin rabbim. Allahim saglikli hayirli bir prenste bana ver insalah.
Kiz zeynom denemelerimiz ayni geceye denk geldibakalim tutacakmi canim aeo hepinizi ok seviyorum hepinize hayirli geceler.....
Sağol bacım sen ne zaman gidip keseyi göreceksin kan testi yaptınmı?hakkında hayırlısı canım çok sevindim doğru kişiyi bulduğuna
Haberlerini çabuk ver .umarim kocanın evde olduğu günlere denk gelir
İstermisinin hepimiz bu ay hamile kaldığımızın müjdesini verelim
Ne guzel olur
Amin bacım çok sağol Rabbim sanada en güzelinden bir prenses nasip etsin inşallah
Bacım hayırlı olsun çok dua ettim senin için inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa gitmesin
Sağol bacım sen ne zaman gidip keseyi göreceksin kan testi yaptınmı?
Insaallah canim kabul olur duan suan doktor dayim hediye aldim biraz ilgilen sin diye guzel haber lerle gelirim insaallah dua edin
Coooook sukur yumurta anca haftaya gelisir dedi cook sevindim cumaya gideceğim pazar sabah igne pazartesi iliski veriyor insaallah bu sefer Stress yapma yacagim ve kirk saati gecirmeyecegim otuzuncu saat iyimi
Canlarim ben dayanamiycam az sonra yum durumunu gostermek icin bir dr a gidecegim. Donunce ne dedigini yazarim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?