Süper Anneler - 2011

Canim benim cooooooooooookkk sevindim inşaallah istediğin gibi olur herseyin hayirlisi gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Canim benim hiç korkma foreverım de ayni sekilde yapti bugun de yap ovulasyon testini bakalım ne cikiyor bugun de deneme yapmayi düsünüyormusun bitanem insaallah saglicakla Tosuncuguna kavusursun

Birazdan doktora gidicem insaallah esimin olmadigi zamanda yumurtlama olmaz gelince gorusuruz hepinizi optum sizi seviyorum

Birazdan doktora gidicem insaallah esimin olmadigi zamanda yumurtlama olmaz gelince gorusuruz hepinizi optum sizi seviyorum

İnşaallah bacım istediğin gibi olur gelince mutlaka haber ver durumu seninde bu ay pasan gelsin mavis,mavis canlı yayın yanında olucaz senin her dk güzel haberlerle gel bitanemmmm :-* :-* :-* :-*:-*:-*

htc phone ile

Son düzenleme:
Sen adamı boyle alistiriyorsun istermisin senden hergün böyle bir performans beklesin.valla yarın yorgunum diye dôn sırtını adam ne oluyor bu kadına der
Ama kendi kasindi

insallah canım 16 gün beklemene gerek yok 10 gun sonra kan testinde cıkıyo

git bakalım olumlu düsün stres yapma içinden hayırlısıyla de insallah kocana denk gelir canım

insallah canım 16 gün beklemene gerek yok 10 gun sonra kan testinde cıkıyo

git bakalım olumlu düsün stres yapma içinden hayırlısıyla de insallah kocana denk gelir canım

Gülom çarşamba yumurtlama olacak bende ya ondan uzun oluyor daha çok beklicem ben içerde yuva yapicaklar insaallah vakitsiz ölmezler

htc phone ile

Sen adamı boyle alistiriyorsun istermisin senden hergün böyle bir performans beklesin.valla yarın yorgunum diye dôn sırtını adam ne oluyor bu kadına der
Ama kendi kasindi

He yaaa onu naapcaz şimdi oy oy razı olaydı böyle kaos olmazdı dallasa döndü goruyon mu :-\ :-\ :-\

htc phone ile

Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaar dinleyin beni

Şimdi bir video izledim prof bi kadın dogumcu hatta A.B.D. de kendi dalinda başkan mis diyirki spermin tek yakıtı fruktoz dur fruktozu kullanarak enerji kazanır ve hızlanır fruktozda meyve sekeridir bol bol tatlı meyve yiyin karı koca bacilaaaarrrrrrrr karpuz da tam çıktı yuklenin fruktoza spermler hizlansin tosuncuklar gelsiiiiiinnnnnnn :-D

htc phone ile

Çok sevindim bacım inşaallah bu dr sebep olur da Allah gönlünün muradini verir mavilere boyanasin

htc phone ile
Amin bacım çok sağol Rabbim sanada en güzelinden bir prenses nasip etsin inşallah
Bacım hayırlı olsun çok dua ettim senin için inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa gitmesin
hakkında hayırlısı canım çok sevindim doğru kişiyi bulduğuna
Sağol bacım sen ne zaman gidip keseyi göreceksin kan testi yaptınmı?

Haberlerini çabuk ver .umarim kocanın evde olduğu günlere denk gelir
İstermisinin hepimiz bu ay hamile kaldığımızın müjdesini verelim
Ne guzel olur

Insaallah canim kabul olur duan suan doktor dayim hediye aldim biraz ilgilen sin diye guzel haber lerle gelirim insaallah dua edin

Canim insaallah kavusursun saglicakla Tosuncuguna sen icini ferah tut Allahin izniyle erkek bebegi n olur bizim de insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim canim benim rahim filminden korkma ama utustursunlar soyle

Coooook sukur yumurta anca haftaya gelisir dedi cook sevindim cumaya gideceğim pazar sabah igne pazartesi iliski veriyor insaallah bu sefer Stress yapma yacagim ve kirk saati gecirmeyecegim otuzuncu saat iyimi

Coooook sukur yumurta anca haftaya gelisir dedi cook sevindim cumaya gideceğim pazar sabah igne pazartesi iliski veriyor insaallah bu sefer Stress yapma yacagim ve kirk saati gecirmeyecegim otuzuncu saat iyimi

Ohhh çok güzel bir haber ınan coooooook sevindim gecirme Bencede 30 saat iyi deneme zamani çok dua edicem sana çok dikkat et stres yapma dua oku tespih çek ise,güce dal dusunmemeye çalış hadi inşaallah beraber gün sayalim senin delikanlın benimde kizcem gelsin sağlıkla

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…