- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.401
Canlarim ben dayanamiycam az sonra yum durumunu gostermek icin bir dr a gidecegim. Donunce ne dedigini yazarim size
Coooook sukur yumurta anca haftaya gelisir dedi cook sevindim cumaya gideceğim pazar sabah igne pazartesi iliski veriyor insaallah bu sefer Stress yapma yacagim ve kirk saati gecirmeyecegim otuzuncu saat iyimi
Canlarim ben dayanamiycam az sonra yum durumunu gostermek icin bir dr a gidecegim. Donunce ne dedigini yazarim size
Amin bacım çok sağol Rabbim sanada en güzelinden bir prenses nasip etsin inşallah
Bacım hayırlı olsun çok dua ettim senin için inşallah Rbüyükhepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa gitmesin
Sağol bacım sen ne zaman gidip keseyi göreceksin kan testi yaptınmı?
Sevindim bacim 36 saat diyorlar Allah yardımcın olsunCoooook sukur yumurta anca haftaya gelisir dedi cook sevindim cumaya gideceğim pazar sabah igne pazartesi iliski veriyor insaallah bu sefer Stress yapma yacagim ve kirk saati gecirmeyecegim otuzuncu saat iyimi
canim bu cok normal hiç moralini bozma..anaaaaaaa sizde kendinizi saati kurar gibi kurmayincanım keseyi gordum ama içim biraz buruk 4 yada 5 haftalık dedi ama kese o kadar küçükki ancak vajinadan görülebildi bugun iliskinin uzerinden 21 gun gecti daha büyük olması gerekmezmiydi yani geçmi ddöllenme olmuş yani kız mı ne olur m
helal olsun birtanem. canım senin hamişlik ne zaman netlesecek ne zaman müjdeyi vereceksin bize inş. çalıkuşum gerçekten çok stresli bir işmiş birtanem akşam stresten ter boşaldı bendenCanim hayırlı olsun ins tosuncugun yoldadir
Zamanlaman cok iyi tutmuş bence
İcin rahat olsun güzelim,sen elinden geleni yaptın artık gerisi Allah a kalmış yaptığın stresi cok iyi anliuyorum bendede öyleydi Sanki ilk gecem
Öptüm canim ins âmin
Hakkım ne varki üstünde ama benkendi adıma helal olsun,sende helal et
Simdi bekleme kervanına sende katıldın.ins önce hamisligimiZin müjdesini alır sonralara sonrada pipinin müjdesini vermek nasip olur
canım bende beklemeye geçeceğim tutsada tutmasada ÇATLADIM CANIM sormuştun bugün deneme yapacakmıyım diye bugün daha deneme yapmıycam canım.Bacimmmmmm yeni gördum akşam malum panik vardı bende nasip kısmet bakalım sağlıklı olsun gerisi boş beklemeye geçtik artık prensibe kavusman dileğiyle cnm bnm
Adam da kesin demiştir delirdi bu diye yüzüme birşey demedi işine geldi herhalde bu durum ama hiç geri gelen birşey olmadı yaa bu adam blöfüme blöf le mi karşılık verdi acepppp kandirildim mi yoksa ava giderken avlan dim mi ayyyhhhh meraktan da patlarim şimdi bunu 25 haziran da göreceğizsagolasın cnm bnm
htc phone ile
sağıma yattım canımda benim kız sabah 5 e kadar fink attırdı beni bi onun yatağı bi benim ne oldu anlamadım. yani eşimin sağına yatamadım kuzum izin vermedi ama her halükarda sağıma yattım. sen hamişliği benden önce öğrenede bilirsin birtanem benim döngüm uzun ve düzensiz diye öyle tahmin ediyorumBacımmm bence süper zamanlama sağ tarafina da yatsaydin prens yola çıkacak bence hedefi vurmussun 12 den stres yooook aman ha aç bi müzik yüksek sesli bak kayfine şimdi gün sayma zamaniiii aynı oldu evet cnm bnm ama sen benden önce ogrenicen sonucu ben daha yumurtlamadim bile kismetse çarşamba yumurtlama olacak ovulasyon testimi paylasirim yine.
htc phone ile
yok birtanem bugün deneme yapmıycam bu ay tutarsa bakalım tutarsa tek deneme yapmak istiyorum tam yumurtlama gününede denk geldi sanırım umarım inşallahCanim benim cooooooooooookkk sevindim inşaallah istediğin gibi olur herseyin hayirlisi gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Canim benim hiç korkma foreverım de ayni sekilde yapti bugun de yap ovulasyon testini bakalım ne cikiyor bugun de deneme yapmayi düsünüyormusun bitanem insaallah saglicakla Tosuncuguna kavusursun
gijnijim akşam yanlış yaptım diye çok korktum sabah çift çizgiyi görünce, çok şükür akşam yumurtlama olmuş bitmiş çok şükür dr öyle dedi, birde sende kist falan hiçbirşey yok tertemizsin dedi. ben 8-9 aydır olmuyo dedim çünküAmin bacım çok sağol Rabbim sanada en güzelinden bir prenses nasip etsin inşallah
Bacım hayırlı olsun çok dua ettim senin için inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa gitmesin
Sağol bacım sen ne zaman gidip keseyi göreceksin kan testi yaptınmı?
canım keseyi gordum ama içim biraz buruk 4 yada 5 haftalık dedi ama kese o kadar küçükki ancak vajinadan görülebildi bugun iliskinin uzerinden 21 gun gecti daha büyük olması gerekmezmiydi yani geçmi ddöllenme olmuş yani kız mı ne olur bişey soyleyin
Sevindim bacim 36 saat diyorlar Allah yardımcın olsun
Karından baktır canım
Geç yumurtlama olmadıysanız, o vakte yumurta kalmaz. En doğrusunu Allah bilir tabi ki.haanımlar birşey sormak istiyorum dogrusu biraz araştırdım ama olabilecek birşeymiş adetime bbirkaç gün var geçen ay 11 mayısta oldum ona dayanarak böyle diyorum. ayın 7 si gece korunmasız ilişki oldu acaba hamile kalırmıyım adete 3-4 gun kala ve cinsiyet konusu daha önce adet öncesi hamile kalındığında kız olma ihtimalinin yuksek oldugunu duymustum sizce doğrulugu nedir basına buna benzer birşey gelen varmı????
bu arada iki oğlum var ....
canlarım dr a gittim. reyhanım zaten alttan bakmadı ultrasonla karından baktı niye apar topar dr a koştum önce onu açıklayayım. sizede stresimi yansıtmıyayım diye yazmadım sabah detayları. sabah 11 - 12 arası ovu testi yaptım nerdeyse eşit çizgiydi. çok tedirgin oldum. hemen dr u arayıp randevu aldım, akşam saatlerı müsait dedi sekrtr o yuzden yeni bitti işim. dr yumurta yok dedi ben size sabah yazdığım detayları anlattım. akşam soldan ağrım oldu test pozitiften negatife döndü, sabah tekrar ikinci çizgi koyu çıktı diye tedirginliğmi anlattım. o hormonal olabiliyor ondan yüksek çıkmıştır dedi. yumurta yokmuş kızlar göremedi hiç ama benim anlattıklarım doğrultusunda akşam soldan çatlamişsin dediçok mutluyum kızlar tam anına denk geldi çok şükür rabbime inşallah tutar oğluş kızlar o zaman mutluluğum ikiye katlanacak. ya böyle birden hiç fikrimde yokken yumurtlayıp ilişki oldu bitti kızlar ben çok stres oldum ama tutarsa oldu bittiye gelecekkkkk
Allah'tan hayırlısı hakkınızda. Döngümüz benziyor..
helal olsun birtanem. canım senin hamişlik ne zaman netlesecek ne zaman müjdeyi vereceksin bize inş. çalıkuşum gerçekten çok stresli bir işmiş birtanem akşam stresten ter boşaldı benden
canım bende beklemeye geçeceğim tutsada tutmasada ÇATLADIM CANIM sormuştun bugün deneme yapacakmıyım diye bugün daha deneme yapmıycam canım.
sağıma yattım canımda benim kız sabah 5 e kadar fink attırdı beni bi onun yatağı bi benim ne oldu anlamadım. yani eşimin sağına yatamadım kuzum izin vermedi ama her halükarda sağıma yattım. sen hamişliği benden önce öğrenede bilirsin birtanem benim döngüm uzun ve düzensiz diye öyle tahmin ediyorumkız hamiş kaldıkmı ki benim ilk deneme çokta ümitlenip kendimi kaptırmak istemiyorum ama kısmet. birde zeynom ilişki sonrası ben ayakları diktim ve bende de hiç geri akıntı olmadı. spermleri hiç görmedim kıııı yok oldu sanki:)
yok birtanem bugün deneme yapmıycam bu ay tutarsa bakalım tutarsa tek deneme yapmak istiyorum tam yumurtlama gününede denk geldi sanırım umarım inşallahay hala inanamıyorum oldu bittiye denk geldi kızlar tam anlamıyla, bu hafta içi yumurtlarım diye bekliyordum.
gijnijim akşam yanlış yaptım diye çok korktum sabah çift çizgiyi görünce, çok şükür akşam yumurtlama olmuş bitmiş çok şükür dr öyle dedi, birde sende kist falan hiçbirşey yok tertemizsin dedi. ben 8-9 aydır olmuyo dedim çünkükızıma baktı onu çok sevdi senin kızın güzel oluyor sana bir kız daha yaptıralım dedi kızlarrrrrr bide cinsiyete etki edemiyoruz diyorlar soru sorsak...... bende dedim oğlumda güzel olur, yok kızlar daha güzel oluyo demezmiiiiii. neyse işim bitti ona bağlı değilim çok şükür inşallah gijnijim akşam gece aklıma hep geldin yardımın için tekrar teşekkür ederim o kadar isabetli bir andı ki! Allahım senden razı olsun inş. sana tez zamanda ikiz prens versin rabbim :)
canım olumsuz şeyler düşünüp bozma moralini herşey yolunda gidecek inşallah prensin olacak, sağlıkla alacaksın kcağına inş.
canlarım şimdi kafam karıştı bu gece deneme yapayımmı yapmayayımmı?
Yapma canim stress yapma relaxs ol
Sanki herzamanki gibi dusun
Simdidende kafaya takma unut herseyi günleri sayıp durma
Dualarımız seninle,badem ve zeynomla ins tutar canim .aaa kendimi unuttum beya
Ağzına sağlık cnm bnm sagolasın inşaallah senin oglusta yoldadır
htc phone ile
Benim fikrim yapma daha ama diğer kızlar daha iyi bilir cnm bnm oglusun gelir inşaallah
htc phone ile
Benim testlere bakın kızlar yaa çarşamba yumurtlama olması lazım testler acccayip silik geç mi yumurtlicam ben
Baksanıza soldakini öğlen yaptım sagdakini şimdi yaptım :-( bi daha mi şansımı denesem ??????????
htc phone ile
Canim benim artık esin cocuk istiyor degilmi korunmayi birakti sonucta testler pozitif cikana kadar yap birde doktora git bakalım yumurta ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?