Süper Anneler - 2011

Coooook sukur yumurta anca haftaya gelisir dedi cook sevindim cumaya gideceğim pazar sabah igne pazartesi iliski veriyor insaallah bu sefer Stress yapma yacagim ve kirk saati gecirmeyecegim otuzuncu saat iyimi

Yapma canim stress yapma relaxs ol
Sanki herzamanki gibi dusun
Simdidende kafaya takma unut herseyi günleri sayıp durma
Dualarımız seninle,badem ve zeynomla ins tutar canim .aaa kendimi unuttum beya
Canlarim ben dayanamiycam az sonra yum durumunu gostermek icin bir dr a gidecegim. Donunce ne dedigini yazarim size

Hayırlısı canim,en azindan icin rahatlar,haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

canım keseyi gordum ama içim biraz buruk 4 yada 5 haftalık dedi ama kese o kadar küçükki ancak vajinadan görülebildi bugun iliskinin uzerinden 21 gun gecti daha büyük olması gerekmezmiydi yani geçmi ddöllenme olmuş yani kız mı ne olur bişey soyleyin

Coooook sukur yumurta anca haftaya gelisir dedi cook sevindim cumaya gideceğim pazar sabah igne pazartesi iliski veriyor insaallah bu sefer Stress yapma yacagim ve kirk saati gecirmeyecegim otuzuncu saat iyimi
Sevindim bacim 36 saat diyorlar Allah yardımcın olsun

Canlarim ben dayanamiycam az sonra yum durumunu gostermek icin bir dr a gidecegim. Donunce ne dedigini yazarim size

Karından baktır canım

canim bu cok normal hiç moralini bozma..anaaaaaaa sizde kendinizi saati kurar gibi kurmayin
Canim benim emin ol normal
Bizde doktorlar hep vajinadan bakiyorlar.benim hamilelik 4 haftalikken vajinadan bile görülmemişti icini ferah tut ins sağlıklı tosuncugumuz annesinin karnında buyuyor

haanımlar birşey sormak istiyorum dogrusu biraz araştırdım ama olabilecek birşeymiş adetime bbirkaç gün var geçen ay 11 mayısta oldum ona dayanarak böyle diyorum. ayın 7 si gece korunmasız ilişki oldu acaba hamile kalırmıyım adete 3-4 gun kala ve cinsiyet konusu daha önce adet öncesi hamile kalındığında kız olma ihtimalinin yuksek oldugunu duymustum sizce doğrulugu nedir basına buna benzer birşey gelen varmı????
bu arada iki oğlum var ....

canlarım dr a gittim. reyhanım zaten alttan bakmadı ultrasonla karından baktı niye apar topar dr a koştum önce onu açıklayayım. sizede stresimi yansıtmıyayım diye yazmadım sabah detayları. sabah 11 - 12 arası ovu testi yaptım nerdeyse eşit çizgiydi. çok tedirgin oldum. hemen dr u arayıp randevu aldım, akşam saatlerı müsait dedi sekrtr o yuzden yeni bitti işim. dr yumurta yok dedi ben size sabah yazdığım detayları anlattım. akşam soldan ağrım oldu test pozitiften negatife döndü, sabah tekrar ikinci çizgi koyu çıktı diye tedirginliğmi anlattım. o hormonal olabiliyor ondan yüksek çıkmıştır dedi. yumurta yokmuş kızlar göremedi hiç ama benim anlattıklarım doğrultusunda akşam soldan çatlamişsin dedi çok mutluyum kızlar tam anına denk geldi çok şükür rabbime inşallah tutar oğluş kızlar o zaman mutluluğum ikiye katlanacak. ya böyle birden hiç fikrimde yokken yumurtlayıp ilişki oldu bitti kızlar ben çok stres oldum ama tutarsa oldu bittiye gelecekkkkk

helal olsun birtanem. canım senin hamişlik ne zaman netlesecek ne zaman müjdeyi vereceksin bize inş. çalıkuşum gerçekten çok stresli bir işmiş birtanem akşam stresten ter boşaldı benden

canım bende beklemeye geçeceğim tutsada tutmasada ÇATLADIM CANIM sormuştun bugün deneme yapacakmıyım diye bugün daha deneme yapmıycam canım.

sağıma yattım canımda benim kız sabah 5 e kadar fink attırdı beni bi onun yatağı bi benim ne oldu anlamadım. yani eşimin sağına yatamadım kuzum izin vermedi ama her halükarda sağıma yattım. sen hamişliği benden önce öğrenede bilirsin birtanem benim döngüm uzun ve düzensiz diye öyle tahmin ediyorum kız hamiş kaldıkmı ki benim ilk deneme çokta ümitlenip kendimi kaptırmak istemiyorum ama kısmet. birde zeynom ilişki sonrası ben ayakları diktim ve bende de hiç geri akıntı olmadı. spermleri hiç görmedim kıııı yok oldu sanki:)
yok birtanem bugün deneme yapmıycam bu ay tutarsa bakalım tutarsa tek deneme yapmak istiyorum tam yumurtlama gününede denk geldi sanırım umarım inşallah ay hala inanamıyorum oldu bittiye denk geldi kızlar tam anlamıyla, bu hafta içi yumurtlarım diye bekliyordum.

gijnijim akşam yanlış yaptım diye çok korktum sabah çift çizgiyi görünce, çok şükür akşam yumurtlama olmuş bitmiş çok şükür dr öyle dedi, birde sende kist falan hiçbirşey yok tertemizsin dedi. ben 8-9 aydır olmuyo dedim çünkü kızıma baktı onu çok sevdi senin kızın güzel oluyor sana bir kız daha yaptıralım dedi kızlarrrrrr bide cinsiyete etki edemiyoruz diyorlar soru sorsak...... bende dedim oğlumda güzel olur, yok kızlar daha güzel oluyo demezmiiiiii. neyse işim bitti ona bağlı değilim çok şükür inşallah gijnijim akşam gece aklıma hep geldin yardımın için tekrar teşekkür ederim o kadar isabetli bir andı ki! Allahım senden razı olsun inş. sana tez zamanda ikiz prens versin rabbim :)

canım olumsuz şeyler düşünüp bozma moralini herşey yolunda gidecek inşallah prensin olacak, sağlıkla alacaksın kcağına inş.

Son düzenleme:
Geç yumurtlama olmadıysanız, o vakte yumurta kalmaz. En doğrusunu Allah bilir tabi ki.
Kadında yumurta bir gün yaşıyor sadece ve otomatik hesaplayıcılar adetten 14 gün öncesini hesaplıyor yumurtlama için. Ay başı düzenliyse stress sıkıntı gibi nedenlerden yumurtlama bir kaç gün öncesi veya sonrası olabiliyor bence.

Allah'tan hayırlısı hakkınızda. Döngümüz benziyor..

Hayırlısı olsun bacım bence oldu senin bu iş darısı çift cibikli teste benim ov testleri hala çok silik çıkıyor bir daha şansımı denesemmi Yaaaa tutmayacak sanki :-( :-( :-(

htc phone ile

Kizlarrr usutmusum Bogazlarimmm cok kotu kasik agrilarim var heralde idrar yolu iltihap oldu bende sogan kuru yaptim temizlesin diye bir fikriniz varmı? Yapma samiydim hapmi kullansam antibiyotik nedersiniz

Benim testlere bakın kızlar yaa çarşamba yumurtlama olması lazım testler acccayip silik geç mi yumurtlicam ben

Baksanıza soldakini öğlen yaptım sagdakini şimdi yaptım :-( bi daha mi şansımı denesem ??????????

htc phone ile

Eklentiler

• $1402333606322.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 58

Canim benim artık esin cocuk istiyor degilmi korunmayi birakti sonucta testler pozitif cikana kadar yap birde doktora git bakalım yumurta ne durumda

Canim benim artık esin cocuk istiyor degilmi korunmayi birakti sonucta testler pozitif cikana kadar yap birde doktora git bakalım yumurta ne durumda

Hiiic sözünü etmiyor bende etmiyorum bir kere korunamadi oda testlerin durumu malum vi sonuç çıkmaz herhalde bu işten bende konuşmuyorum çocuk konusu ters tepmesin diye yani ikna oldu diyemiyorum bundan sonra korunur o bir anlık dalginlikti dualariniz sayesinde oldu :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Kizlarrr usutmusum Bogazlarimmm cok kotu kasik agrilarim var heralde idrar yolu iltihap oldu bende sogan kuru yaptim iyimi yaptım kotu mu sizce devam edeyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…