Süper Anneler - 2011

ınşallah sayenizde rahatladım

Düşük bir ihtimal ama kalabilirsin kalirsanda kiz olması gerekir senin kiz istediğini biliyorum sen ve zeyno ya ayrı calikusu catladim gijnij şansera badem kendime ayrı ediyorum Allah yardımcın olsun

teste baktım canım panik yapma bu teste göre zaten çarşamba yada daha erken catlar geç catlamaz buda işlem tamam demek

Kizlarrr usutmusum Bogazlarimmm cok kotu kasik agrilarim var heralde idrar yolu iltihap oldu bende sogan kuru yaptim iyimi yaptım kotu mu sizce devam edeyimmi

Soğan kürü her halukarda iyidir devam et ama idrar yolu iltihabı ile alakası yok canım
birde boğazın için adaçayı gargarasi yap çok iyi geliyor özellikle yatarken yap

Son düzenleme:
en azından için rahatladı hersey oglusa işaret gelsin pasa

Canım benim denemelerin hayırlı olsun. İnşallah gönlündeki göbüşünde olsun. Tek ilişki mi yapacaksın? Çok doğurgan biriysen hamile kalırsın yeterli olur ama benim gibi zor kalıyorsan bu gece ve yarın gecede denemeye devam et canım allah gönlüne göre versin

Kizlarrr usutmusum Bogazlarimmm cok kotu kasik agrilarim var heralde idrar yolu iltihap oldu bende sogan kuru yaptim iyimi yaptım kotu mu sizce devam edeyimmi

Yap sogan kurunu ben oglandan önce yapmıştım temiz olsun icin c vitamini al bide limonu sık bir caybardagi içine tuz,at bir kasik bir dukiste iç şişen boğaza çok iyi geliyor yakiyir ama süper fayda ediyor

htc phone ile

Bugun yoktun merak ettim kuzum iyimisiniz bebis nasil bir kiraz sapida kaynatacagim iyi gelir inşaallah

iyiyim canım arkadaşım zaten kötü bi durum olsa ilk sizinle paylaşırım :) bebekte iyi annesinin midesiyle uğraşıp duruo yaramaz. aynen canım kiraz sapı soğan kürü sakın antibiotik vs kullanma ilaçlar yumu çok etkiliyor.

Yaaaa gerçekten mi tutarmi bu kadar la bana olmazmış gibi geliyor hayal gibi hele ki kız fikri ayyyy inşaallah :-D

htc phone ile

en azından için rahatladı hersey oglusa işaret gelsin pasa
Caanim oyle gorunuyor amaa nedense kendimi olduguna inandiramiyorum, ilk deneme oldugundan olabilir cnm. 24 dunde ad.tarihim beklemek zor. Ama deneme gecesi dahada zordu ve cok stresli, reyhanim senin denemelerin nasil oldu, kac kez deneme yapptin.
Amin canim insallah, canim kizima 6ay ugrasmistik ama onunla kiyaslama dogru olurmu kestiremiyorum, cunku onda yum doneminden bihaberdim canim, dogurgan olmadigimi dusunuyorum 15gun sonra gorecegiz. Bu ay diyorum tek iliski denemek daha mantikli geliyor tutmazsa bu ay sonraki denemelerde birden fazla denerim. Senin denemelerindende rica etsem bahsedermisin deffnem yum gunune denk geldimi hamisligin dr mu soyledi, kac ay denedin.
Bugun yoktun merak ettim kuzum iyimisiniz bebis nasil bir kiraz sapida kaynatacagim iyi gelir inşaallah
Kiraz sapida iltihapa iyi gelir diye duymustum canim gecmis olsun cabuk iyyiles denemenin ne zamaan olacagi hic belli olmuyormus bunu gordum bu ay, tecrubeyle sabit birtanem

Son düzenleme:

Bacimmmm bebis yaramazlık mi yapiyor kaç hafta oldun popon mu büyüdü göbus mu çıktı erkek bebekte direk göbek çıkıyor kalça basen zayıf kalıyor bizde öyle derler ;-)

htc phone ile

Bugün dışarı daydim dört beş tane kadın gördüm hep iki oğlu vardı yanında sanki işaret gibiydi :-X hayır olsun inşaallah
Bide adet sancısı gibi sancim var acaba spermler yüzünden mi :-(

htc phone ile

Son düzenleme:
Bebek fikrimden vaz gectim artik kendim icin yadiycam kenfimebakic
3 cocuk yeter Allah hayirli uzun omur versin
Sizlererinde oglus ve kizlariniz yola ciksin insAllah

sende benim gibisin o zaman bacım. Benim adet döngüm 34. gün yumurtam 20. 22. gün arasında yumurtam çatlıyor. Ben doktor takibi klomen çat iğnesi yapmadım. kendi adıma istatistik yaptım adet biter bitmez ertesi gün tek ilişki deneyenlerin hep oğlu oluyor. bende regl biter bitmez bir deneme yaptım bu süreçte eşimde perhizdeydi. daha sonra senin gibi yum günümde yani 22.günde saat 13gibi ikinci çizgiyi ilki kadar koyu gördüm. akşamına saat 23 gibi deneme oldu. zaten o sırada silikleşmeye başlamıştı. ondan sonra ertesi gün ve diğer günde deneme oldu. yani 3 gün üst üstte deneme oldu. Denemelerden sonra içime bi kurt düştü tekrar yaptım 2. çizgi koyu neyse dedim yanlıştır 2 gün sonra, bir hafta sonra derken yine koyu sonra hep koyuydu meğerse hamiş kalmışım.

Ha bu arada ben denemelerim 2. ayında hamile kaldım. ilk ay tek deneme yaptım aynı senin gibi midem bulandı başım döndü sonuç kırmızıları gördüm. hamile kalıdğım ay hiç bi belirti yoktu sadece ovulasyon testinin çift çizgi göstermesi kafamı karıştırdı. tam adet günümde idrar testi yaptım pozitifi gördüm, aynı gün kan testinde de 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Bu arada ben ilk deneme yaptığımda soldan yumurtladım sol tarafım çok ağrıdı sol taraftada kist var belkide o yüzden tek denemeyle hamile kalamadım canım. umarım açıklayıcı olmuştur. inş hamiş kalmışsındır ve paşan göbüşündedir.

Bacimmmm bebis yaramazlık mi yapiyor kaç hafta oldun popon mu büyüdü göbus mu çıktı erkek bebekte direk göbek çıkıyor kalça basen zayıf kalıyor bizde öyle derler ;-)

htc phone ile

ay yok yavrum daha hiç bir şey yapmıyor sadece çok midem bulanıyor (( gögüslerim aynı canım erkek bebekte gögüs koyulaşır diyorlar doğru mu sence? benimkiler aynı hala fındık kurdu kadarlar bebiş 9. haftaya girdi canımmm 10. haftada kontrolumuz var. zaten basen ve kalçalı bi bayanım canım basen kalça aynı eski kotlar oluyor ama göbekten kapanmıyor. göbeğim kurşun kalemin sivri ucu gibi fırladı canım hala aynı kilodayım bu belirtilere göre sence neyim olacak? :44:

Göğüs koyulasmasi ilerki haftalarda oluyor ben farketmemistim onu da benim de gobegim firlamisti hemen basen kalca doğuma kadar aynı kaldı hiç büyümedi
3.5 ayliktim belirgin sivri karnım vardı şimdilik erkek belirtileri gösteriyorsun bacım

htc phone ile

Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz kirginligi m var hala Bogazlarimmm cok kotu iyi olurum insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin Mevlam sizleri coook seviyorum dostlarim gun boyu bana guzellikleri mucadeleyi hatirlatan SIZlere cok tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim inanin bugun esime haber vermeden ikk once size haber verdim Yarin sabah uyandiginizda gonlunuzden gecen her guzel seyin hayelden cikip gercege donusmesi dilegi ve duasiyla hayirli geceler optum herkesi yarın gorusuruz insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…