- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.441
Göğüs koyulasmasi ilerki haftalarda oluyor ben farketmemistim onu da benim de gobegim firlamisti hemen basen kalca doğuma kadar aynı kaldı hiç büyümedi
3.5 ayliktim belirgin sivri karnım vardı şimdilik erkek belirtileri gösteriyorsun bacım
htc phone ile
Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz kirginligi m var hala Bogazlarimmm cok kotu iyi olurum insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin Mevlam sizleri coook seviyorum dostlarim gun boyu bana guzellikleri mucadeleyi hatirlatan SIZlere cok tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim inanin bugun esime haber vermeden ikk once size haber verdim Yarin sabah uyandiginizda gonlunuzden gecen her guzel seyin hayelden cikip gercege donusmesi dilegi ve duasiyla hayirli geceler optum herkesi yarın gorusuruz insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz kirginligi m var hala Bogazlarimmm cok kotu iyi olurum insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin Mevlam sizleri coook seviyorum dostlarim gun boyu bana guzellikleri mucadeleyi hatirlatan SIZlere cok tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim inanin bugun esime haber vermeden ikk once size haber verdim Yarin sabah uyandiginizda gonlunuzden gecen her guzel seyin hayelden cikip gercege donusmesi dilegi ve duasiyla hayirli geceler optum herkesi yarın gorusuruz insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Öyle mi dersin zeynom hadi ins agzin bal yesin guzeller guzeli bi prensesin olsun insallah :)
Kizlarrr usutmusum Bogazlarimmm cok kotu kasik agrilarim var heralde idrar yolu iltihap oldu bende sogan kuru yaptim iyimi yaptım kotu mu sizce devam edeyimmi
Canim Benim gögus koyulugu ileriki haftalarda oluyor cinsiyet farketmiyoray yok yavrum daha hiç bir şey yapmıyor sadece çok midem bulanıyor(( gögüslerim aynı canım erkek bebekte gögüs koyulaşır diyorlar doğru mu sence? benimkiler aynı hala fındık kurdu kadarlar bebiş 9. haftaya girdi canımmm 10. haftada kontrolumuz var. zaten basen ve kalçalı bi bayanım canım basen kalça aynı eski kotlar oluyor ama göbekten kapanmıyor. göbeğim kurşun kalemin sivri ucu gibi fırladı canım hala aynı kilodayım bu belirtilere göre sence neyim olacak? :44:
sende benim gibisin o zaman bacım. Benim adet döngüm 34. gün yumurtam 20. 22. gün arasında yumurtam çatlıyor. Ben doktor takibi klomen çat iğnesi yapmadım. kendi adıma istatistik yaptım adet biter bitmez ertesi gün tek ilişki deneyenlerin hep oğlu oluyor. bende regl biter bitmez bir deneme yaptım bu süreçte eşimde perhizdeydi. daha sonra senin gibi yum günümde yani 22.günde saat 13gibi ikinci çizgiyi ilki kadar koyu gördüm. akşamına saat 23 gibi deneme oldu. zaten o sırada silikleşmeye başlamıştı. ondan sonra ertesi gün ve diğer günde deneme oldu. yani 3 gün üst üstte deneme oldu. Denemelerden sonra içime bi kurt düştü tekrar yaptım 2. çizgi koyu neyse dedim yanlıştır 2 gün sonra, bir hafta sonra derken yine koyu sonra hep koyuydu meğerse hamiş kalmışım.
Ha bu arada ben denemelerim 2. ayında hamile kaldım. ilk ay tek deneme yaptım aynı senin gibi midem bulandı başım döndü sonuç kırmızıları gördüm. hamile kalıdğım ay hiç bi belirti yoktu sadece ovulasyon testinin çift çizgi göstermesi kafamı karıştırdı. tam adet günümde idrar testi yaptım pozitifi gördüm, aynı gün kan testinde de 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Bu arada ben ilk deneme yaptığımda soldan yumurtladım sol tarafım çok ağrıdı sol taraftada kist var belkide o yüzden tek denemeyle hamile kalamadım canım. umarım açıklayıcı olmuştur. inş hamiş kalmışsındır ve paşan göbüşündedir.
Gunaydin gülleriiiiimmmmm güzel güneşli bit sabahtan merhaba
Bu arada benim hiç akintim felan yok yumurtlama gecikecek galiba yaptigim kaçamak güme gitmesin yaaaa bi daha nerde bulucam öyle firsaaatttt :-( :-( :-(
htc phone ile
Bu arada benim hiç akintim felan yok yumurtlama gecikecek galiba yaptigim kaçamak güme gitmesin yaaaa bi daha nerde bulucam öyle firsaaatttt :-( :-( :-(
htc phone ile
Günaydin canim
Canim dusunme yumurtlamayi felan,dusundukce kendini naza cekiverir bu yum.sakin ol. Tutup tutmadigini dusunme Zaten Senin spermler Hala yasiyor icinde Stress yapip uzme kiz x lerini korkudan mazallah annem nekadar Gergin biri deyip popolarini kaldirip ilerlemezler onlarda sonucta inatlari kime cekecek Bir dusunelim..
Baska seyler dusun unut yumu felan gezmeye git sikca ins canim buay sen ve bademimki tutmustur,Senin kizin
Bademin ve bizimde ogluslarimiz gelirler evlerimizi senlendirirler.
Dualar eksik edilmesin birbirimize bol bol Dua edelim...
günaydın canım lütfen olumlu düşün kızının son hazırlıklarını yaptığını düşün rahatlamazsan yumoş çatlamaz bu günler için bir meşgale bul kendine bol bol meryem suresi oku ben eminim Allah dualarımızı duydu bebişin gelecek Allahın izniyle
Canim Benim gögus koyulugu ileriki haftalarda oluyor cinsiyet farketmiyor
Ama erkekte daha erken koyulasmasi gibi seyler söz konusuysa onu bilmiyorum.gobisin cikmasi erkek deniyor,popodan alinan kilo kiz
Ay ister popondan al,ister göbisten dilerim rabbimden oglu$un geliverir
Optum seni canim,iyi geceler
oncelikle duan Icin Amin Amin hepimizi sevindirir ins Rabbim
Canim bolca su ic,birde ev yogurdu yapiyorsan kendine ye o iltihaplar Icin iyiymis,doktorum demisti yalniz vajina iltihabi Icin dedi.adacayi ile gargara yap,ayaklarinida sicak tut,gecmis Olsun canim ins yarina kadar birseyin kalmaz.iyi geceler opuldün
Defnem cok guzel aciklamissin tesekkur ederim ben ovu testi sabah yaptim cift cizgiydi belirgindi alarma gectim korkuyla yenimi catliyor diye bir sat once yaptim daha silik ikinci cizgi ama vaardi bakalim yarin ne cikacak. Gecen ay sadece gozlemyapptigimda yyum uc gun surdu sonra siliklesti. Ayyyy defnem once hamisligim sonrada cinsiyetimiz netlesir insallah. İnsallah prenslerimiz olur canim.
htc phone ile
kızlar ben hatırlamıyorum bu gebelik belirtileri bulantı felan ne zaman başlar
birde bu yusuf suresi cok uzun ya gün içinde ara vererek okusak olur mu
Hastane nin acildeyim daha fazla dayanamadim cook kotu yum kasik agrisi idrar da yanma Bogazlarimmm cok kotu birde boyun fitigi m azinca burda buldum kendimi tahliller yapildi sonuc beklerken size haber verdim
Reyyanim benim bulantim basta hic yoktu 6. Haftadan sonra hafif hafif sabah bulantilari seklinde basladi. Herkeste hersey ayni olacak diye bir sey yok bende senin gibiyken akintim yok hamile degilim diye uzuluyordum hala akintim yok ama hamileyim darisi basina ins canim. Yusuf suresini ben bi oturusta okuyorum canim bolup okusan nasil olur hic bi fikrim yok
Amin. İnşaallah bacım yaaa bugün baslicam meryem süresine bide Ali ımran süresinin 36. Ayeti var öncelikle hayırlı sağlıklı bereketli eli ayağı düzgün olsun sonra Allah izin verirse kiz olsun sizlerinde ogluslari olsun inşaallah
Çok sagolasın çalıkuşum cnm bnm içimi ferahlattin ınan bugün biraz gezip dolasayim yarinda temizlik yaparım biraz öyle böyle atlatiriz dahaaa çok gün var adetede doğru diyorsun bir meşgale bulmazsam patlarim meraktan ben babasi gibi inatsa kirmizi hali ister bu essekler
htc phone ile
Hastane nin acildeyim daha fazla dayanamadim cook kotu yum kasik agrisi idrar da yanma Bogazlarimmm cok kotu birde boyun fitigi m azinca burda buldum kendimi tahliller yapildi sonuc beklerken size haber verdim
Benimkide öyle canim basenlere bakmak istemiyorum.ne diye Dua edelim ebru salli gibi Kilo alip saglikli erkekleri dogururuz Amin ...Calkusummm mumkunse popodan almayayim zaten popom basenlerim almis basini gitmis gobegimde hic catlak yok ama popo basen bolgesi turkiye haritasi gibiinsallah oglusum gelir allah hepimizin gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?