Süper Anneler - 2011

Öyle mi dersin zeynom hadi ins agzin bal yesin guzeller guzeli bi prensesin olsun insallah :)

Aminnnnnn bacim dillerine sağlık Allah sana da tosun bir paşa nasip etsin inşaallah geçmiş olsun tekrardan gülo kendine iyi bak ki oglancik olsun tmm :-D

htc phone ile

Off arkadasim yine dokturmussun kendini duygularini ne guzel ifade ediyorsun hayranim sana masallah. Butun guzel dileklerin sanada olsun insallah gonlunden ne geciyorsa tez zamanda olsun ins iyi geceler

Kizlarrr usutmusum Bogazlarimmm cok kotu kasik agrilarim var heralde idrar yolu iltihap oldu bende sogan kuru yaptim iyimi yaptım kotu mu sizce devam edeyimmi

Canim Benim gögus koyulugu ileriki haftalarda oluyor cinsiyet farketmiyor
Ama erkekte daha erken koyulasmasi gibi seyler söz konusuysa onu bilmiyorum.gobisin cikmasi erkek deniyor,popodan alinan kilo kiz
Ay ister popondan al,ister göbisten dilerim rabbimden oglu$un geliverir
Optum seni canim,iyi geceler

oncelikle duan Icin Amin Amin hepimizi sevindirir ins Rabbim
Canim bolca su ic,birde ev yogurdu yapiyorsan kendine ye o iltihaplar Icin iyiymis,doktorum demisti yalniz vajina iltihabi Icin dedi.adacayi ile gargara yap,ayaklarinida sicak tut,gecmis Olsun canim ins yarina kadar birseyin kalmaz.iyi geceler opuldün

Defnem cok guzel aciklamissin tesekkur ederim ben ovu testi sabah yaptim cift cizgiydi belirgindi alarma gectim korkuyla yenimi catliyor diye bir sat once yaptim daha silik ikinci cizgi ama vaardi bakalim yarin ne cikacak. Gecen ay sadece gozlemyapptigimda yyum uc gun surdu sonra siliklesti. Ayyyy defnem once hamisligim sonrada cinsiyetimiz netlesir insallah. İnsallah prenslerimiz olur canim.

Gunaydin gülleriiiiimmmmm güzel güneşli bit sabahtan merhaba

Bu arada benim hiç akintim felan yok yumurtlama gecikecek galiba yaptigim kaçamak güme gitmesin yaaaa bi daha nerde bulucam öyle firsaaatttt :-( :-( :-(

htc phone ile

günaydın canım lütfen olumlu düşün kızının son hazırlıklarını yaptığını düşün rahatlamazsan yumoş çatlamaz bu günler için bir meşgale bul kendine bol bol meryem suresi oku ben eminim Allah dualarımızı duydu bebişin gelecek Allahın izniyle

kızlar ben hatırlamıyorum bu gebelik belirtileri bulantı felan ne zaman başlar
birde bu yusuf suresi cok uzun ya gün içinde ara vererek okusak olur mu

Günaydin canim
Canim dusunme yumurtlamayi felan,dusundukce kendini naza cekiverir bu yum.sakin ol. Tutup tutmadigini dusunme Zaten Senin spermler Hala yasiyor icinde Stress yapip uzme kiz x lerini korkudan mazallah annem nekadar Gergin biri deyip popolarini kaldirip ilerlemezler onlarda sonucta inatlari kime cekecek Bir dusunelim..

Baska seyler dusun unut yumu felan gezmeye git sikca ins canim buay sen ve bademimki tutmustur,Senin kizin
Bademin ve bizimde ogluslarimiz gelirler evlerimizi senlendirirler.
Dualar eksik edilmesin birbirimize bol bol Dua edelim...

Amin. İnşaallah bacım yaaa bugün baslicam meryem süresine bide Ali ımran süresinin 36. Ayeti var öncelikle hayırlı sağlıklı bereketli eli ayağı düzgün olsun sonra Allah izin verirse kiz olsun sizlerinde ogluslari olsun inşaallah

Çok sagolasın çalıkuşum cnm bnm içimi ferahlattin ınan bugün biraz gezip dolasayim yarinda temizlik yaparım biraz öyle böyle atlatiriz dahaaa çok gün var adetede doğru diyorsun bir meşgale bulmazsam patlarim meraktan ben babasi gibi inatsa kirmizi hali ister bu essekler

htc phone ile

Calkusummm mumkunse popodan almayayim zaten popom basenlerim almis basini gitmis gobegimde hic catlak yok ama popo basen bolgesi turkiye haritasi gibi insallah oglusum gelir allah hepimizin gonlune gore versin

Insallah canim ins prenslerimizin once haberleri sonra kendileri pes pese gelir

Zeynom gozunu 4 ac bacim ben deneme fikri olustuktan sonra 3 ay biyunca hep ov testi yaptim iki ay saldur suldur akintim oldu hamis kaldigim ay cok afedersin wcden sonra pecetede uzayan akintiyi yakaladim canimmm her ay akinti bol olacak diye bir sey yok dikkat et

kızlar ben hatırlamıyorum bu gebelik belirtileri bulantı felan ne zaman başlar
birde bu yusuf suresi cok uzun ya gün içinde ara vererek okusak olur mu

Reyyanim benim bulantim basta hic yoktu 6. Haftadan sonra hafif hafif sabah bulantilari seklinde basladi. Herkeste hersey ayni olacak diye bir sey yok bende senin gibiyken akintim yok hamile degilim diye uzuluyordum hala akintim yok ama hamileyim darisi basina ins canim. Yusuf suresini ben bi oturusta okuyorum canim bolup okusan nasil olur hic bi fikrim yok

Hastane nin acildeyim daha fazla dayanamadim cook kotu yum kasik agrisi idrar da yanma Bogazlarimmm cok kotu birde boyun fitigi m azinca burda buldum kendimi tahliller yapildi sonuc beklerken size haber verdim

Sağol canım

Ali İmran süresini birilerine sor canım önce İhlas okunuyordu galiba sonra elini beline ve karnina koyup ayeti okuyorsun herhalde kızlara tam olarak sor

Hastane nin acildeyim daha fazla dayanamadim cook kotu yum kasik agrisi idrar da yanma Bogazlarimmm cok kotu birde boyun fitigi m azinca burda buldum kendimi tahliller yapildi sonuc beklerken size haber verdim

Geçmiş olsun canım

Calkusummm mumkunse popodan almayayim zaten popom basenlerim almis basini gitmis gobegimde hic catlak yok ama popo basen bolgesi turkiye haritasi gibi insallah oglusum gelir allah hepimizin gonlune gore versin
Benimkide öyle canim basenlere bakmak istemiyorum.ne diye Dua edelim ebru salli gibi Kilo alip saglikli erkekleri dogururuz Amin ...

Canim cok gecmis olsun..
Bacim Sana ne oluyor bu aralar-nazarami geliyosun dikkat et kendine
Iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…