- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.461
Hastane nin acildeyim daha fazla dayanamadim cook kotu yum kasik agrisi idrar da yanma Bogazlarimmm cok kotu birde boyun fitigi m azinca burda buldum kendimi tahliller yapildi sonuc beklerken size haber verdim
Sağol canım
Ali İmran süresini birilerine sor canım önce İhlas okunuyordu galiba sonra elini beline ve karnina koyup ayeti okuyorsun herhalde kızlara tam olarak sor
Kim bilir gülooo yaa burda mi sorayım nerde sorayım nette bi bilgi yok :-(
Geçmiş olsun canım
ınşallah sayenizde rahatladım
Düşük bir ihtimal ama kalabilirsin kalirsanda kiz olması gerekir senin kiz istediğini biliyorum sen ve zeyno ya ayrı calikusu catladim gijnij şansera badem kendime ayrı ediyorum Allah yardımcın olsun
teste baktım canım panik yapma bu teste göre zaten çarşamba yada daha erken catlar geç catlamaz buda işlem tamam demek
Geç yumurtlama olmadıysanız, o vakte yumurta kalmaz. En doğrusunu Allah bilir tabi ki.
Kadında yumurta bir gün yaşıyor sadece ve otomatik hesaplayıcılar adetten 14 gün öncesini hesaplıyor yumurtlama için. Ay başı düzenliyse stress sıkıntı gibi nedenlerden yumurtlama bir kaç gün öncesi veya sonrası olabiliyor bence.
Insallah canim ins prenslerimizin once haberleri sonra kendileri pes pese gelir
yum çarşamba bekliyorum diyordun dur bakalım inş gününü şaşırmazsa tutmu sansı yüksek canım hadi hakkında hayırlısı canımGunaydin gülleriiiiimmmmm güzel güneşli bit sabahtan merhaba
Bu arada benim hiç akintim felan yok yumurtlama gecikecek galiba yaptigim kaçamak güme gitmesin yaaaa bi daha nerde bulucam öyle firsaaatttt :-( :-( :-(
htc phone ile
canım yusuf suresını bilmiyorum da sen dr la gebeliği netleştirdin dimi canım.....kızlar ben hatırlamıyorum bu gebelik belirtileri bulantı felan ne zaman başlar
birde bu yusuf suresi cok uzun ya gün içinde ara vererek okusak olur mu
canım Allah razı olsun inşallah prensilerimiz tutmuştur birtanem, sen bi hamişlik testi falan yapsana çalıkuşum, hamişmisin bi öğrenelim. inşallah prensin seninledir birtanem.......Günaydin canim
Canim dusunme yumurtlamayi felan,dusundukce kendini naza cekiverir bu yum.sakin ol. Tutup tutmadigini dusunme Zaten Senin spermler Hala yasiyor icinde Stress yapip uzme kiz x lerini korkudan mazallah annem nekadar Gergin biri deyip popolarini kaldirip ilerlemezler onlarda sonucta inatlari kime cekecek Bir dusunelim..
Baska seyler dusun unut yumu felan gezmeye git sikca ins canim buay sen ve bademimki tutmustur,Senin kizin
Bademin ve bizimde ogluslarimiz gelirler evlerimizi senlendirirler.
Dualar eksik edilmesin birbirimize bol bol Dua edelim...
inşallah, inşallah defnem peşpeşe prenslerimizin müjdesini verelim inşallah.......Insallah canim ins prenslerimizin once haberleri sonra kendileri pes pese gelir
çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et. tam yumurtlamaya yaklaşırken tüh inş antibiyotik almak zorunda kalmazsın. enfeksiyon varmı dediler canım tam anlamadım canım...Hastane nin acildeyim daha fazla dayanamadim cook kotu yum kasik agrisi idrar da yanma Bogazlarimmm cok kotu birde boyun fitigi m azinca burda buldum kendimi tahliller yapildi sonuc beklerken size haber verdim
en azından ovulasyon testi yap çalıkuşum ne olur bi yapta haber ver....Canlar yuzumde sivilce cikti .kendimi hamile hissetmiyorum gerci hislerim kendi üstümde hic tutmaz
Kizlar sivilce bende genelde adetimden birkac gun once cikar
Hamile degilsem eger kaza oruclarim vardi onlari tutacaktim.birde dikkat ediyorum ister istemez.belli olmasina son 4 gün
Geldim eve biraz daha iyi yim sukur dun sogan kuru yaptim kiraz sapi kuru yaptim adacayi icin esim i yolladim ama aktar kapaliymis limonlu birseyler yaptım geceyi atlattm sabah yerim den kipirdayamadim boynum tutulmus kasık ağrısı Bogazlarimmm cok kotu hemen acile gittim idrar testinden tutta kan tahlili sonuc enfeksiyon cok dondurma yedim hatta bogazim ariyor du yine yedim bakteriler oyle bir yer yapmis ki bugun evede bakamadim benim kizlarim biraz daginik ikide bir ust degistiriyorlar ev gocuyor anlayacahin iz neyse bana dokunmasinlarda ne yaparsa yapsinlar yarın temizlerim artik cooooooooooookkk isim var kizlar cocuk sevdasindan yazlik temizligimi yapamadım tam bugun basliyayim diyorum birsey cikiyor hayirlisi yla bir temizligi yapsaydim hepinize tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim
kızlar bi bakın benim ovu testine silik ama yine de görünüyor. bu yarın yok olurmu. defnem seninki nasıldı hamiş kaldığın ay canım
Bademim resmini göremiyorum bencanlarım bakalım resmi görecekmisiniz. yüklenme başarılı çok şükür bakın bakalım kızlar tutmuşmu bebiş.....
Geldim eve biraz daha iyi yim sukur dun sogan kuru yaptim kiraz sapi kuru yaptim adacayi icin esim i yolladim ama aktar kapaliymis limonlu birseyler yaptım geceyi atlattm sabah yerim den kipirdayamadim boynum tutulmus kasık ağrısı Bogazlarimmm cok kotu hemen acile gittim idrar testinden tutta kan tahlili sonuc enfeksiyon cok dondurma yedim hatta bogazim ariyor du yine yedim bakteriler oyle bir yer yapmis ki bugun evede bakamadim benim kizlarim biraz daginik ikide bir ust degistiriyorlar ev gocuyor anlayacahin iz neyse bana dokunmasinlarda ne yaparsa yapsinlar yarın temizlerim artik cooooooooooookkk isim var kizlar cocuk sevdasindan yazlik temizligimi yapamadım tam bugun basliyayim diyorum birsey cikiyor hayirlisi yla bir temizligi yapsaydim hepinize tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim
32 günde adet oluyorum sabah hastalandım zaten bazen kadınlar iki sefer yumurtlarmış ozaman hamile kalma sansı oluyormuş adet önceside ...
cevabın için çok tesekkürederim allah hepimizin gönlündekini nasip etsin...
Yaa bu testlet düzgün çalışmayabiliyor ya da LH hormonu her ay tam düzgün artış göstermiyor. Ben tam koyuyu yakalayamadım bu iki aydır. Doktor tam güvenmeyin dedi teste.Bacilar dışarıdan yeni geldim hemen test yaptım yumurtlama yarın olur muuu noolluuurrrr bi bakiverin nolur ?????????
htc phone ile
Deneme yaptım eşim rahatsızlanınca tek ilişki oldu.sağol riseboz canım. sende deneme yaptınmı bu ay. yada yapacakmısın, ben ilk denedim bu ay çok stres oldum. eşim sonunda çocuk isteyip olmayanlara dua ederek bitirdi geceyi :) oda çok stres oldu çünküüüüüü
Daha anlamak için çok erken değil mi? Bir hafta sonra rahme ekilme olur Rabbim nasip ederse, ondan sonra betaHCG artış göstermeye başlar. LH hormonu da adete yakınken artış gösteriyor bence. Geçen ay testlerde sürekli LH hormonu silik sevideydi. Ay başına yakın koyulaşmayınca çok da umutlanmamıştım.canlarım bakalım resmi görecekmisiniz. yüklenme başarılı çok şükür bakın bakalım kızlar tutmuşmu bebiş.....
Merhaba işinize karışmak gibi olmasın ama direkt boğaz için iğne vurunun. İkinci gebeliğimde benimde boğaz ağrım sinüzite çevirdi, hamileyim diye bitkisel ilaçlar kullandım. Gecenin bir yarısı kulak zarım patladı.:2: Sonra iğne vurunmak zorunda kaldım. Bebeğimi kaybeceğimi anlamıştım. Kadın doğumcum antibiyotik iğnenin bebeğe zararlı olmayacağını söyledi, kulak burun boğaz doktoru , kulak zarın iyilşir ama ilaçsız iyileşmez dedi. Veshasıl KBB doktoru günde 2 iğne dedi, ben günde 1 iğne vurundum, sonra ilaçtan olmasa bile yüksek ateşten bebeğimi kaybetim..Geldim eve biraz daha iyi yim sukur dun sogan kuru yaptim kiraz sapi kuru yaptim adacayi icin esim i yolladim ama aktar kapaliymis limonlu birseyler yaptım geceyi atlattm sabah yerim den kipirdayamadim boynum tutulmus kasık ağrısı Bogazlarimmm cok kotu hemen acile gittim idrar testinden tutta kan tahlili sonuc enfeksiyon cok dondurma yedim hatta bogazim ariyor du yine yedim bakteriler oyle bir yer yapmis ki bugun evede bakamadim benim kizlarim biraz daginik ikide bir ust degistiriyorlar ev gocuyor anlayacahin iz neyse bana dokunmasinlarda ne yaparsa yapsinlar yarın temizlerim artik cooooooooooookkk isim var kizlar cocuk sevdasindan yazlik temizligimi yapamadım tam bugun basliyayim diyorum birsey cikiyor hayirlisi yla bir temizligi yapsaydim hepinize tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?