Süper Anneler - 2011

Hastane nin acildeyim daha fazla dayanamadim cook kotu yum kasik agrisi idrar da yanma Bogazlarimmm cok kotu birde boyun fitigi m azinca burda buldum kendimi tahliller yapildi sonuc beklerken size haber verdim

Bacimmn çok gecmislerr olsun sana haber ver ara ara merakta bırakma çok üzüldüm yyaaa :-( :-( :-(

htc phone ile

canım düşük ihtimal gerçeklesmedi bu sabah adet oldum rahatdım.allah senden razı olsun dua almak çok mutlu ediyor insanı kabul görmsi en büyük arzum ama vardır bir hayrı allah hepimizin gönlündekini nasip etsin....

32 günde adet oluyorum sabah hastalandım zaten bazen kadınlar iki sefer yumurtlarmış ozaman hamile kalma sansı oluyormuş adet önceside ...
cevabın için çok tesekkürederim allah hepimizin gönlündekini nasip etsin...

Insallah canim ins prenslerimizin once haberleri sonra kendileri pes pese gelir

defnem bugünki testim çok silik çıktı bitti bitiyor sanki çizgi yarın çıkmayacak galiba tutmadı sanırım bu ay çok üzüldüm ümidim yoktu ama yinede üzüldüm yaaa bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyodum neden tutmadı acaba burdan testin resmini atamazsam foreverıma atarım müsait olursa faceden o resmi atar canım

Canlar yuzumde sivilce cikti .kendimi hamile hissetmiyorum gerci hislerim kendi üstümde hic tutmaz
Kizlar sivilce bende genelde adetimden birkac gun once cikar
Hamile degilsem eger kaza oruclarim vardi onlari tutacaktim.birde dikkat ediyorum ister istemez.belli olmasina son 4 gün

canlarım bakalım resmi görecekmisiniz. yüklenme başarılı çok şükür bakın bakalım kızlar tutmuşmu bebiş.....

Eklentiler

• $IMG_5818.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Geldim eve biraz daha iyi yim sukur dun sogan kuru yaptim kiraz sapi kuru yaptim adacayi icin esim i yolladim ama aktar kapaliymis limonlu birseyler yaptım geceyi atlattm sabah yerim den kipirdayamadim boynum tutulmus kasık ağrısı Bogazlarimmm cok kotu hemen acile gittim idrar testinden tutta kan tahlili sonuc enfeksiyon cok dondurma yedim hatta bogazim ariyor du yine yedim bakteriler oyle bir yer yapmis ki bugun evede bakamadim benim kizlarim biraz daginik ikide bir ust degistiriyorlar ev gocuyor anlayacahin iz neyse bana dokunmasinlarda ne yaparsa yapsinlar yarın temizlerim artik cooooooooooookkk isim var kizlar cocuk sevdasindan yazlik temizligimi yapamadım tam bugun basliyayim diyorum birsey cikiyor hayirlisi yla bir temizligi yapsaydim hepinize tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim

yum çarşamba bekliyorum diyordun dur bakalım inş gününü şaşırmazsa tutmu sansı yüksek canım hadi hakkında hayırlısı canım
kızlar ben hatırlamıyorum bu gebelik belirtileri bulantı felan ne zaman başlar
birde bu yusuf suresi cok uzun ya gün içinde ara vererek okusak olur mu
canım yusuf suresını bilmiyorum da sen dr la gebeliği netleştirdin dimi canım.....

canım Allah razı olsun inşallah prensilerimiz tutmuştur birtanem, sen bi hamişlik testi falan yapsana çalıkuşum, hamişmisin bi öğrenelim. inşallah prensin seninledir birtanem.......

Insallah canim ins prenslerimizin once haberleri sonra kendileri pes pese gelir
inşallah, inşallah defnem peşpeşe prenslerimizin müjdesini verelim inşallah.......

Hastane nin acildeyim daha fazla dayanamadim cook kotu yum kasik agrisi idrar da yanma Bogazlarimmm cok kotu birde boyun fitigi m azinca burda buldum kendimi tahliller yapildi sonuc beklerken size haber verdim
çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et. tam yumurtlamaya yaklaşırken tüh inş antibiyotik almak zorunda kalmazsın. enfeksiyon varmı dediler canım tam anlamadım canım...

en azından ovulasyon testi yap çalıkuşum ne olur bi yapta haber ver....

Bacilar dışarıdan yeni geldim hemen test yaptım yumurtlama yarın olur muuu noolluuurrrr bi bakiverin nolur ?????????

htc phone ile

Eklentiler

• $1402414890136.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun. Bacım.ya niye o kadar oldu :-( dinlen biraz toparlan kendine iyi bak tosuncuk annesi olcan daha

kızlar bi bakın benim ovu testine silik ama yine de görünüyor. bu yarın yok olurmu. defnem seninki nasıldı hamiş kaldığın ay canım

Ben hamilelik icin hiç kullanmadım baciko bilmiyorum ki yapanlar varmı

htc phone ile

Ben simdi antibiyotik kullanacagim hatta doktor yazmadi ama fitilde kullanmak istiyorum benim yumurtlama ya bir hafta var iyice temizlensin vucutta vajinada boyle dusundum daha dollenme olmadigi icin sorun yok diye biliyorum vajina temizlenmesi iyi degilmi forever yapti diye düşünüyorum nasip artik bayadir oda gelmiyor topige

canlarım bakalım resmi görecekmisiniz. yüklenme başarılı çok şükür bakın bakalım kızlar tutmuşmu bebiş.....
Bademim resmini göremiyorum ben
Umarim tutmustur.bademim ins oglusun tutmustur guzelim Senin israrinla Birazdan Bir Test yapacagim
Normalde erken degilmi Ancak kandan Belli Olur saniyordum yemegi bitiriyim
Sonra Test sonucunu soylerim

cooooooook gecmis Olsun canim
Bosver temizligi felan dusunme,oncelikle sen iyi ol.sonra pasalarimizda gelsin temizligi halledilir keske bu tosunlari tutturmakta temizlik gibi kolay olsaydi ahh ahhhh

Yumurtlama zamanı hesaplama ve sirkeli duş yaparsanız daha garanti olur..

Bacilar dışarıdan yeni geldim hemen test yaptım yumurtlama yarın olur muuu noolluuurrrr bi bakiverin nolur ?????????

htc phone ile
Yaa bu testlet düzgün çalışmayabiliyor ya da LH hormonu her ay tam düzgün artış göstermiyor. Ben tam koyuyu yakalayamadım bu iki aydır. Doktor tam güvenmeyin dedi teste.

Deneme yaptım eşim rahatsızlanınca tek ilişki oldu.
Eşimde kobaya çevirdin beni deyip, dövüşe çakışa bir girişim oldu... Allah'tan hayırlısı..

Daha anlamak için çok erken değil mi? Bir hafta sonra rahme ekilme olur Rabbim nasip ederse, ondan sonra betaHCG artış göstermeye başlar. LH hormonu da adete yakınken artış gösteriyor bence. Geçen ay testlerde sürekli LH hormonu silik sevideydi. Ay başına yakın koyulaşmayınca çok da umutlanmamıştım.

Merhaba işinize karışmak gibi olmasın ama direkt boğaz için iğne vurunun. İkinci gebeliğimde benimde boğaz ağrım sinüzite çevirdi, hamileyim diye bitkisel ilaçlar kullandım. Gecenin bir yarısı kulak zarım patladı.:2: Sonra iğne vurunmak zorunda kaldım. Bebeğimi kaybeceğimi anlamıştım. Kadın doğumcum antibiyotik iğnenin bebeğe zararlı olmayacağını söyledi, kulak burun boğaz doktoru , kulak zarın iyilşir ama ilaçsız iyileşmez dedi. Veshasıl KBB doktoru günde 2 iğne dedi, ben günde 1 iğne vurundum, sonra ilaçtan olmasa bile yüksek ateşten bebeğimi kaybetim..
Şimdi kulağım iyileşti Allah'a şükür..

Kizlaaaar bu gelincik cennetgozlu falan yumostan kaç gün önce denemişti hatırlayan varmiiiiiiiiiiuuu
Aradım taradim bulamadim

htc phone ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…