Süper Anneler - 2011

Ya nerdesiniz kızlar antibiyotik kullanma mi diyorsunuz bu arada riseboz canim benim tesekkur ederim ama bana igne degil aNtibiyotik verdi fitil de alayim diyorum hani temizlesin vajinayi erkek bebek icin iyi olur mus hem ben daha deneme yapmadim yumurta bile olusmadiki olusana kadar vucudum temizlensin vajinada temizlensin Kizlarrr uc kere sordum gorunmezmi oldu m acaba diyorum

Onumde ilaclar cevap bekliyorum sizden defnemm sakin kullanma demistin foreverım kullandim i oyle hatirliyorum

Onumde ilaclar cevap bekliyorum sizden defnemm sakin kullanma demistin foreverım kullandim i oyle hatirliyorum

Bacım beni fikrim kullan temizlen ama siz erkek istiyorsunuz bi zararı var mi ben tam bilmiuorum yumosu geciktirirmi etki etmezmi hiç bilmiyorum ınan :-( :-( :-(

htc phone ile

Canim dr yazdiysa ihtiyacin var demektir kullan bence bu ayi gozden cikarma pahasinada olsa once temizlen cnm

Gecmis olsun cnm beebege zarar vermiyeyim derken kaybettin ha, cok uzuldum cnm gecmis olsun allah bir daha yasatmasin sanada bizlerede cnm.

Kizlaaaar bu gelincik cennetgozlu falan yumostan kaç gün önce denemişti hatırlayan varmiiiiiiiiiiuuu
Aradım taradim bulamadim
htc phone ile
Cnm gelinci gibiliyorum bes gun once denemeyle tutturdu gelincik kizi

Canim cok siddetli migren agrisi cekiyorum kafam yastiktan kalkmiyor ( eger bu ay deneme yapacaksan kullanma butun duzenini etkileyecek ama ben bi ay sonra denerim diosan ic temizlen bacim

Defnem bas parmağınla işaret parmaginin arasına bastir birde ayağının altına masaj yaptırırken çok rahatlatır birde hamilelikte parola kullanılıyordu galiba etkisi olurmu bilmem canim

canlarım bakalım resmi görecekmisiniz. yüklenme başarılı çok şükür bakın bakalım kızlar tutmuşmu bebiş.....

Ben anlamadım ne alakası var ona göre düşünme

Evet canım doktora gittim kesinleşti

Bacilar dışarıdan yeni geldim hemen test yaptım yumurtlama yarın olur muuu noolluuurrrr bi bakiverin nolur ?????????

htc phone ile
çift çizgi henüz çıkmadı mi

Kizlar bademin israri ustune Test yaptim testimde Tek cizgiden baska bisey cikmadi.ovu zamani
Iki defa birliktelik oldu ve stresim cok ama cok azdi.hayret tutmamis
Bu Ay es geciyorum guzeller temmuza kaldim artik .
Cok uzulmem demistim ama biraz üzüntü hayal kirikligi oluyor daha dogrusu Ben niye hamile kalamiyorum iki kizimda ilk ustedigimiz ayda tuttu oglum bir anlik kazayla simdi yok

hayirlisi boyleymis ben tosunumu istiyorum belki dogru zaman degildir simdi sabretmem gerekiyordur sadece
(Adetim ayin 14 unde yada 15 inde gelir)
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Kiz hemen ümidini kaybetme ben oglanda adetten dört gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı aynı gün kan vermiştim 45.2 çıkmıştı bekle iki gün daha bi daha yap gülo

htc phone ile

çift çizgi henüz çıkmadı mi[/QUOTE]

Çıkmış çift çizgi cano ama aynı koyulukta değil t çizgisi açık renk kasik ağrım solda ara ara yokluyor :-\

htc phone ile

Yaaaaaa benim 8 i ve 9 u sabahı kaçamak oldu ovulasyon günü 11 i nasıl sence şansım varmı ?????????????????????????????????????

htc phone ile

Canim cok siddetli migren agrisi cekiyorum kafam yastiktan kalkmiyor ( eger bu ay deneme yapacaksan kullanma butun duzenini etkileyecek ama ben bi ay sonra denerim diosan ic temizlen bacim

Ah bacım yaa çok geçmiş olsun karanlık odada yat hiç ışık almasın gözün iyi geliyor esimdede migren var benim oda öyle yapiyor :-( :-( :-(

htc phone ile

Ah bacım yaa çok geçmiş olsun karanlık odada yat hiç ışık almasın gözün iyi geliyor esimdede migren var benim oda öyle yapiyor :-( :-( :-(

htc phone ile

Canim benim gecmisler olsun bende migren yokama boyun fitigi bas agrisi cok yapiyor kuzum bu ayi niye es geceyim yumurta daha oluşmamış bile olusana kadar iyi olurum insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde tosunumuz gelir yakinda bildigin baska birsey mi var antibiyotik kullanma konusunda
Ayyyyyy bacim zaten hasta yatak dossek yatiyorum niye uzuyor sun beni reyyanehamin ultrason da belli oldu kanda cikti test negatif biliyormusun canim Rabbim varken ne gam var ne keder nede umitsizlik insaallah pasan yolda canim benim icini ferah tut Allahin izniyle erkek bebegi n olur bizim de insaallah
Bence antibiyotik kullan temizlensin
Yoksa oğlan olmaz bende kullanmıştım ama o ay kalamadım eskilerden de var kullanan henüz deneme yapmadığına göre kullan
Canim benim tesekkur ederim insaallah olur gonlumuzdeki bebis antibiyotik kullanma sorun olmaZ sanirim cunku ortada fol yok yumurta yok:)))

htc phone ile

Zeynom kizin yolda insaallah umitsizlik yok canım insaallah olur gonlumuzdeki bebisle dolsun gobuslerimiz canim sen esini bir galyana daha getir istersen metodunu ogrendin kuzum

Canim benim tesekkur ederim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde tosunumuz olsun sen beklemedesin degilmi canim benim esim yarın gidiyor birde hastalik Allah tan annem ler yakin yarın ayaga kalkmak istiyorum:2::2::2::2:

Zeynom kizin yolda insaallah umitsizlik yok canım insaallah olur gonlumuzdeki bebisle dolsun gobuslerimiz canim sen esini bir galyana daha getir istersen metodunu ogrendin kuzum

Bacı yolu öğrendikten geç öğrendik yaw yarın yumurtlama gunum daha deneme yapamam ki kurbanlik koyun gibi bekliyorum inşaallah Allah sağlıklı hayırlı bereketli eli ayağı düzgün evlat versin iki hafta sonra gorecegik sonucu nasip kısmet artık

Sende toparlan inşaallah bi an önce Tosunun yolunu aç gelsin bu ay beraber gün sayalim bacım salih evlat diye iste hep salih erkek demek mucks

htc phone ile

Aaaayyyyy inşaallah Allah izin verirse kiz olursa evi pembe manyağı yaparım öyle hevesim var Allah her isteyen kuluna gönlünün muradini versin inşaallah

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…