Süper Anneler - 2011

Aaaayyyyy inşaallah Allah izin verirse kiz olursa evi pembe manyağı yaparım öyle hevesim var Allah her isteyen kuluna gönlünün muradini versin inşaallah

htc phone ile

Canim benim daha ovulasyon testi pozitif cikmiyor yarın da cikmaz sa deneme yap derim yinede sen bilirsin canim insaallah kavusursun saglicakla prensesi ne bizlerde prensimize

Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz kirginligi m var hala Bogazlarimmm cok kotu agri larla nasil uyuyacagim bilmiyorum gonlumuzdeki gobuslerimiz de olma duasiyla hepinize hayirli geceler

Deneme yaptım eşim rahatsızlanınca tek ilişki oldu.
Eşimde kobaya çevirdin beni deyip, dövüşe çakışa bir girişim oldu... Allah'tan hayırlısı..
Canim iliski yumurtlama gununemi denk geldi peki yoksa oncesimi, denemeyi ne zaman yaptin ad.gunune ne kadar var. Erkek istiyorsun dimi. Cok sordum galiba ama birbirimizi tanimak icin soruyorum cnm. Gonlundeki gobusunde olsun ins.....
Reyhanim defnem hamis kaldigi ay iki cizgi silik gordugunu soylemisti adet gunune kadar hatirlarsan, bende hamile oldugundan ikinci cizgi cikmistir diye dusundm cnm. Ki kendiside o sekilde yorumlamis, yada oyle zannetmis gibi anladim yazdiklarindan. Onla alakasi yokmu diyorsunuz cnm.

Son düzenleme:
benim karardı canım ama kızımdada aktarmıştı..ama belirtilerimiz aynı oğlun yolda bence

geçmiş olsun canım ama senin antibiyotik boğaz içindir vajina için antibiyotik ler farklı oluyor ben kullan derim 5 gün kullansan yeterli kkorunmadiginda fitili asla kullanma ..

kızlar ben hatırlamıyorum bu gebelik belirtileri bulantı felan ne zaman başlar
birde bu yusuf suresi cok uzun ya gün içinde ara vererek okusak olur mu
6.7.haftada baslar ama bende bulantı çık az oldu hiç kusmadim sadece yüreğim dönüyor derlerya öyle olmuş tüm ve kokular beni rahatsız ediyordu belirtilerin olacak diye bır şey yok..

Hastane nin acildeyim daha fazla dayanamadim cook kotu yum kasik agrisi idrar da yanma Bogazlarimmm cok kotu birde boyun fitigi m azinca burda buldum kendimi tahliller yapildi sonuc beklerken size haber verdim
geçmiş olsun

testin çok iyi yum.zamanı bitmiş tam zamanında oldu ilişkin ..testin sürekli pozitif çıkmaması çok normal öyle olmalı zaten..

Uyuyamiyorum yyaaaa agrilarim var gecmiyor neyse birdaha dene yeyim belki uyurum ates ter basiyor neyse herseyin basi saglik bunu bir kez daha anladim

Basim catliyor kizlar dun gece esim masaj yapti 2 de gozlerimi yummusum ama 4 saat uyuyabildim. Yine uyandim bir parol daha aldim ama parol bana misin bile demiyor (( benim agrimi majezik apranax gibi ilaclar haricinde hic bi agri kesici gecirmiyor artik dayanamiyorum bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum ((((((

Hepinize gunaydin bu arada her seyin basi saglik allah hic kimseyi saglindan etmesin hepimizi evlatlarina ailelerine bagislasin.

Uyuyamiyorum yyaaaa agrilarim var gecmiyor neyse birdaha dene yeyim belki uyurum ates ter basiyor neyse herseyin basi saglik bunu bir kez daha anladim

Çok çok gecmislerr olsun canlarim benim inşaallah bi an önce toparlanirsiniz :-(

htc phone ile

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime defneme calikusuma reyyaneha ma bana ve tum isteyenlere Yakisikli bir prens nasip eder biraz iyiyim cok sukur defnem tekrar gecmis olsun bitanem simdi nasilsin

Günaydınlar cnm bnm inşaallah dualarrin kabul olur da hepiniz sağlıklı prenslsrinize kavusursunuz bende prensesime kuzum kendine çok iyi bak taze meyve ye mutlaka ben oğlana hamile kalmadan kendimi çok iyi beslemistim bol vitaminli faydalı şeyler yedim taze meyveyi esinede çok yedir fruktoz spermin tek enerji kaynagiymis bu sayede hizlaniyorlarmis çok çok yiyin spermler canlansin iyice Tmm

htc phone ile

FOREVERİM inşaallah bugün bi test daha yapıp eklerim pozitif çıksın yaaa geç kalıyorum artık. :-( :-(

BADEMİM bende 24 haziranda ogrenicem nasipse aynı gün test yapariz artık :-D

htc phone ile

Şimdi farkettim sefaf akintim başlamış yumos yakın galiba dimi test yapmadım daha ama ???????

htc phone ile

Ne zaman yapiyorsun testi canim benim bogazim iyi ama boynum felaket niye boyle oldu anlamadim normal de kolum agri r boynum dun sabahtan beri tutulmus gibi simdi karar verdim temizlige girisecem yeter on gun sonra deneme var o zamana kadar bitsin

Canim ya cok gecmis Olsun.
Bebegine Bisey olmuyacakkorkma Allahin izniyle.doktora git yinede...
Dualarimiz seninle...

Sagol canim Amin
Biraz daha iyi olmana cok sevindim
Doktor Verdigi antibiyotiki aldim mi yoksa kendiyontemlerinle mi iyilestin..
Kendinize cok iyi Bakin yaaa nazara geliyorsunuz

Ne zaman yapiyorsun testi canim benim bogazim iyi ama boynum felaket niye boyle oldu anlamadim normal de kolum agri r boynum dun sabahtan beri tutulmus gibi simdi karar verdim temizlige girisecem yeter on gun sonra deneme var o zamana kadar bitsin

Testi akşam 4-5 arası yapıyorum bacım sabah sabah birsürü su içtim şimdi yanlış çıkar diye yapmadım kuzu

Boynuna viks varsa sür ovdur kızlara iyi gelir bebeim kendine dikkat et bak tekrar diyorum unutma keyif yap kendini simart mutlu ol ki oğlun gelsin tmm ben inanıyorum bu ay basaracaksin bacım

htc phone ile

D

Çalıkuşum sen ne yaptın varmı bi değişiklik durumunda nasıl hissediyorsun ??????????

htc phone ile

Geçmiş olsun

Amin canım
Şimdi farkettim sefaf akintim başlamış yumos yakın galiba dimi test yapmadım daha ama ???????

htc phone ile
ınşallah canım

D

Çalıkuşum sen ne yaptın varmı bi değişiklik durumunda nasıl hissediyorsun ??????????

htc phone ile
Testi tekrarlamiyacagim cunku henüz cok erken diye düsünüyorum
Adetim gelip gelmiyecegine bakicam
Ama icimde bir rahatlik var niyeyse garip bir his hamilesin diyor ...
Nasipte ne varsa onunla karsilasicaz
Tutmussada umarim tombik oglusum tutmustur.
Rabbim Sana Kiz,biz gelin kavgasi Icin kasinanlarada ogluslarimizi versin ins

Calikusum benimde adetten önce bir sivilce çıkar ama hamile olduğum ayda çıktı ayrıca benimde içimden bir his hep hamilesin dedi
Umutlandirmak istemem ama hamile olabilirsin kan testi yaptirsana bir saatte cikiyo

Yaaaa gelincik 5 günle mi tutturdu maşallah ben olsam kesin olmaz derim böyle bile çok uzak geliyorken bakalım zamanı gelsin neler olacak :-[

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…