- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.501
Aaaayyyyy inşaallah Allah izin verirse kiz olursa evi pembe manyağı yaparım öyle hevesim var Allah her isteyen kuluna gönlünün muradini versin inşaallah
htc phone ile
Canim iliski yumurtlama gununemi denk geldi peki yoksa oncesimi, denemeyi ne zaman yaptin ad.gunune ne kadar var. Erkek istiyorsun dimi. Cok sordum galiba ama birbirimizi tanimak icin soruyorum cnm. Gonlundeki gobusunde olsun ins.....Deneme yaptım eşim rahatsızlanınca tek ilişki oldu.
Eşimde kobaya çevirdin beni deyip, dövüşe çakışa bir girişim oldu... Allah'tan hayırlısı..
Reyhanim defnem hamis kaldigi ay iki cizgi silik gordugunu soylemisti adet gunune kadar hatirlarsan, bende hamile oldugundan ikinci cizgi cikmistir diye dusundm cnm. Ki kendiside o sekilde yorumlamis, yada oyle zannetmis gibi anladim yazdiklarindan. Onla alakasi yokmu diyorsunuz cnm.Defnem bas parmağınla işaret parmaginin arasına bastir birde ayağının altına masaj yaptırırken çok rahatlatır birde hamilelikte parola kullanılıyordu galiba etkisi olurmu bilmem canim
Ben anlamadım ne alakası var ona göre düşünme
Evet canım doktora gittim kesinleşti
çift çizgi henüz çıkmadı mi
Yaaaaaa benim 8 i ve 9 u sabahı kaçamak oldu ovulasyon günü 11 i nasıl sence şansım varmı ?????????????????????????????????????
Ovulasyon gunun nnet onbirse sansin cok yuksek zeynom yinede gaibi Allah bilir birtanem, ovu gunu deniyoruz tutmayacagi varsa gunu gelmemisse tutmuyor biliyorsun cnm. Simdi ikimizde denemeleri bitirdik ben kendi adima daha test falan yapmiycam(ama sen ovu gununu ogren bu sana gerek cnm) sakin ve huzur ortami yaratip olsada olmasada hayirlisi diycem ad gunum gecene kadar bekliycem 24haziran yaniii dayanabilirsem bir hafta daha bekliyccem cunku biliyorsunuz ben gec ad.olanlardanim
benim karardı canım ama kızımdada aktarmıştı..ama belirtilerimiz aynı oğlun yolda benceay yok yavrum daha hiç bir şey yapmıyor sadece çok midem bulanıyor(( gögüslerim aynı canım erkek bebekte gögüs koyulaşır diyorlar doğru mu sence? benimkiler aynı hala fındık kurdu kadarlar bebiş 9. haftaya girdi canımmm 10. haftada kontrolumuz var. zaten basen ve kalçalı bi bayanım canım basen kalça aynı eski kotlar oluyor ama göbekten kapanmıyor. göbeğim kurşun kalemin sivri ucu gibi fırladı canım hala aynı kilodayım bu belirtilere göre sence neyim olacak? :44:
geçmiş olsun canım ama senin antibiyotik boğaz içindir vajina için antibiyotik ler farklı oluyor ben kullan derim 5 gün kullansan yeterli kkorunmadiginda fitili asla kullanma ..Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz kirginligi m var hala Bogazlarimmm cok kotu iyi olurum insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin Mevlam sizleri coook seviyorum dostlarim gun boyu bana guzellikleri mucadeleyi hatirlatan SIZlere cok tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim inanin bugun esime haber vermeden ikk once size haber verdim Yarin sabah uyandiginizda gonlunuzden gecen her guzel seyin hayelden cikip gercege donusmesi dilegi ve duasiyla hayirli geceler optum herkesi yarın gorusuruz insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
6.7.haftada baslar ama bende bulantı çık az oldu hiç kusmadim sadece yüreğim dönüyor derlerya öyle olmuş tüm ve kokular beni rahatsız ediyordu belirtilerin olacak diye bır şey yok..kızlar ben hatırlamıyorum bu gebelik belirtileri bulantı felan ne zaman başlar
birde bu yusuf suresi cok uzun ya gün içinde ara vererek okusak olur mu
geçmiş olsunHastane nin acildeyim daha fazla dayanamadim cook kotu yum kasik agrisi idrar da yanma Bogazlarimmm cok kotu birde boyun fitigi m azinca burda buldum kendimi tahliller yapildi sonuc beklerken size haber verdim
testin çok iyi yum.zamanı bitmiş tam zamanında oldu ilişkin ..testin sürekli pozitif çıkmaması çok normal öyle olmalı zaten..defnem bugünki testim çok silik çıktı bitti bitiyor sanki çizgi yarın çıkmayacak galibatutmadı sanırım bu ay çok üzüldüm ümidim yoktu ama yinede üzüldüm yaaa bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyodum neden tutmadı acaba burdan testin resmini atamazsam foreverıma atarım müsait olursa faceden o resmi atar canım
Canlar yuzumde sivilce cikti .kendimi hamile hissetmiyorum gerci hislerim kendi üstümde hic tutmaz
Kizlar sivilce bende genelde adetimden birkac gun once cikar
Hamile degilsem eger kaza oruclarim vardi onlari tutacaktim.birde dikkat ediyorum ister istemez.belli olmasina son 4 gün[/QUOTE ..belirti olmaz bu günlerde 4 gün sonra kanda baktir canım moralini bozma bebeğin geliyor inşallah
kız çıkarmı hemen dur daha ..canlarım bakalım resmi görecekmisiniz. yüklenme başarılı çok şükür bakın bakalım kızlar tutmuşmu bebiş.....
yarın pozitif çıkar bu test bak görürsün...Bacilar dışarıdan yeni geldim hemen test yaptım yumurtlama yarın olur muuu noolluuurrrr bi bakiverin nolur ?????????
htc phone ile
ben kullan derim ama zan altındada kalmak istemem ..hamile falan kalamazsan bu ay yada gecikirse bilemem...Ben simdi antibiyotik kullanacagim hatta doktor yazmadi ama fitilde kullanmak istiyorum benim yumurtlama ya bir hafta var iyice temizlensin vucutta vajinada boyle dusundum daha dollenme olmadigi icin sorun yok diye biliyorum vajina temizlenmesi iyi degilmi forever yapti diye düşünüyorum nasip artik bayadir oda gelmiyor topige
kusura bakmayın temizlikle uğraşıyorum ve çok yoruluyorum ama yarın biter ama okuyorum sizi..pc yi açmayı üşeniyorum telden bakıyorum böyle yatmadan..deneme yapanlara hayırlı olsun diyorum...Kizlarrr foreverımden Haberiniz varmi iki gundur yok
Basim catliyor kizlar dun gece esim masaj yapti 2 de gozlerimi yummusum ama 4 saat uyuyabildim. Yine uyandim bir parol daha aldim ama parol bana misin bile demiyor(( benim agrimi majezik apranax gibi ilaclar haricinde hic bi agri kesici gecirmiyor artik dayanamiyorum bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum ((((((
Hepinize gunaydin bu arada her seyin basi saglik allah hic kimseyi saglindan etmesin hepimizi evlatlarina ailelerine bagislasin.
Uyuyamiyorum yyaaaa agrilarim var gecmiyor neyse birdaha dene yeyim belki uyurum ates ter basiyor neyse herseyin basi saglik bunu bir kez daha anladim
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime defneme calikusuma reyyaneha ma bana ve tum isteyenlere Yakisikli bir prens nasip eder biraz iyiyim cok sukur defnem tekrar gecmis olsun bitanem simdi nasilsin
Şimdi farkettim sefaf akintim başlamış yumos yakın galiba dimi test yapmadım daha ama ???????
htc phone ile
Canim ya cok gecmis Olsun.Basim catliyor kizlar dun gece esim masaj yapti 2 de gozlerimi yummusum ama 4 saat uyuyabildim. Yine uyandim bir parol daha aldim ama parol bana misin bile demiyor(( benim agrimi majezik apranax gibi ilaclar haricinde hic bi agri kesici gecirmiyor artik dayanamiyorum bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum ((((((
Hepinize gunaydin bu arada her seyin basi saglik allah hic kimseyi saglindan etmesin hepimizi evlatlarina ailelerine bagislasin.
Sagol canim AminGunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime defneme calikusuma reyyaneha ma bana ve tum isteyenlere Yakisikli bir prens nasip eder biraz iyiyim cok sukur defnem tekrar gecmis olsun bitanem simdi nasilsin
Ne zaman yapiyorsun testi canim benim bogazim iyi ama boynum felaket niye boyle oldu anlamadim normal de kolum agri r boynum dun sabahtan beri tutulmus gibi simdi karar verdim temizlige girisecem yeter on gun sonra deneme var o zamana kadar bitsin
DCanim ya cok gecmis Olsun.
Bebegine Bisey olmuyacakkorkma Allahin izniyle.doktora git yinede...
Dualarimiz seninle...
Sagol canim Amin
Biraz daha iyi olmana cok sevindim
Doktor Verdigi antibiyotiki aldim mi yoksa kendiyontemlerinle mi iyilestin..
Kendinize cok iyi Bakin yaaa nazara geliyorsunuz
Basim catliyor kizlar dun gece esim masaj yapti 2 de gozlerimi yummusum ama 4 saat uyuyabildim. Yine uyandim bir parol daha aldim ama parol bana misin bile demiyor(( benim agrimi majezik apranax gibi ilaclar haricinde hic bi agri kesici gecirmiyor artik dayanamiyorum bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum ((((((
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime defneme calikusuma reyyaneha ma bana ve tum isteyenlere Yakisikli bir prens nasip eder biraz iyiyim cok sukur defnem tekrar gecmis olsun bitanem simdi nasilsin
ınşallah canımŞimdi farkettim sefaf akintim başlamış yumos yakın galiba dimi test yapmadım daha ama ???????
htc phone ile
Canim iliski yumurtlama gununemi denk geldi peki yoksa oncesimi, denemeyi ne zaman yaptin ad.gunune ne kadar var. Erkek istiyorsun dimi. Cok sordum galiba ama birbirimizi tanimak icin soruyorum cnm. Gonlundeki gobusunde olsun ins.....
Reyhanim defnem hamis kaldigi ay iki cizgi silik gordugunu soylemisti adet gunune kadar hatirlarsan, bende hamile oldugundan ikinci cizgi cikmistir diye dusundm cnm. Ki kendiside o sekilde yorumlamis, yada oyle zannetmis gibi anladim yazdiklarindan. Onla alakasi yokmu diyorsunuz cnm.
bence bir kesinliği olsa herkes yapar ogrenirdi
Yaaaaaa benim 8 i ve 9 u sabahı kaçamak oldu ovulasyon günü 11 i nasıl sence şansım varmı ?????????????????????????????????????
Ovulasyon gunun nnet onbirse sansin cok yuksek zeynom yinede gaibi Allah bilir birtanem, ovu gunu deniyoruz tutmayacagi varsa gunu gelmemisse tutmuyor biliyorsun cnm. Simdi ikimizde denemeleri bitirdik ben kendi adima daha test falan yapmiycam(ama sen ovu gununu ogren bu sana gerek cnm) sakin ve huzur ortami yaratip olsada olmasada hayirlisi diycem ad gunum gecene kadar bekliycem 24haziran yaniii dayanabilirsem bir hafta daha bekliyccem cunku biliyorsunuz ben gec ad.olanlardanim
Testi tekrarlamiyacagim cunku henüz cok erken diye düsünüyorumD
Çalıkuşum sen ne yaptın varmı bi değişiklik durumunda nasıl hissediyorsun ??????????
htc phone ile
Testi tekrarlamiyacagim cunku henüz cok erken diye düsünüyorum
Adetim gelip gelmiyecegine bakicam
Ama icimde bir rahatlik var niyeyse garip bir his hamilesin diyor ...
Nasipte ne varsa onunla karsilasicaz
Tutmussada umarim tombik oglusum tutmustur.
Rabbim Sana Kiz,biz gelin kavgasi Icin kasinanlarada ogluslarimizi versin ins
Canim dr yazdiysa ihtiyacin var demektir kullan bence bu ayi gozden cikarma pahasinada olsa once temizlen cnm
Gecmis olsun cnm beebege zarar vermiyeyim derken kaybettin ha, cok uzuldum cnm gecmis olsun allah bir daha yasatmasin sanada bizlerede cnm.
Cnm gelinci gibiliyorum bes gun once denemeyle tutturdu gelincik kizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?