- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.521
Kizlarrrrrrr test yaptım ovulasyon geliyooooirrrr muuuuu
htc phone ile
Gelmiş kızım gelmiş yupppiii
Yaaaaaaa cooooooook sevindimmmmm kız bebek şansım var dimi şimdi gülomm.
ara ara ağrimda oluyor akintida var inşaallah tutar :'' ' '( catlama bu gece olur o zaman dimi yaaa
htc phone ile
ınşallah ben senden çok sevindim desem inanmazsin
Allah razı olsun cnm bnm niye inanmayim dilek ve dualarinizla hep yanımda oldunuz hakkınızi helal edin bide bu çubukları gebelik testinde görsem oy oy
htc phone ile
Canim tekrar cok gecmis olsun insallah cabuk iyilesirsin, bensine bisey olmuycak ins.oyle seyler getirme aklina, yarina gececek ins rahatsizligin. Migreni psikoloji cok etkiliyor diye biliyorum, bii komsumdada vardi, kenkini uzme biseyleri sikinti yapma rahatla huzur verecek seyler yap oyle yerlere git cnmBasim catliyor kizlar dun gece esim masaj yapti 2 de gozlerimi yummusum ama 4 saat uyuyabildim. Yine uyandim bir parol daha aldim ama parol bana misin bile demiyor(( benim agrimi majezik apranax gibi ilaclar haricinde hic bi agri kesici gecirmiyor artik dayanamiyorum bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum ((((((
Hepinize gunaydin bu arada her seyin basi saglik allah hic kimseyi saglindan etmesin hepimizi evlatlarina ailelerine bagislasin.
Daha iyi olmana cok sevindim cnmcm kib dikkatli ol ins sende denme yaparsinda prensini bekleme heyecanimiza katilrsinGunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime defneme calikusuma reyyaneha ma bana ve tum isteyenlere Yakisikli bir prens nasip eder biraz iyiyim cok sukur defnem tekrar gecmis olsun bitanem simdi nasilsin
Zeynom yumos gunumuz aynimi cnmFOREVERİM inşaallah bugün bi test daha yapıp eklerim pozitif çıksın yaaa geç kalıyorum artık. :-( :-(
BADEMİM bende 24 haziranda ogrenicem nasipse aynı gün test yapariz artık :-D
htc phone ile
İnsallah canim hayirlisiyla onudda gorursun goruruzAllah razı olsun cnm bnm niye inanmayim dilek ve dualarinizla hep yanımda oldunuz hakkınızi helal edin bide bu çubukları gebelik testinde görsem oy oy
htc phone ile
Kizlarrrrrrr test yaptım ovulasyon geliyooooirrrr muuuuu
htc phone ile
kızzzzz zeynom çatlıyorsun hadi gözün aydıncumartesi pazar deneme oldu dimi 3 gün geçti daha üzerinden bak görürsün canım senin kız kesin tutacak bu gece çatlıyormusun ağrın varmı
Canim tekrar cok gecmis olsun insallah cabuk iyilesirsin, bensine bisey olmuycak ins.oyle seyler getirme aklina, yarina gececek ins rahatsizligin. Migreni psikoloji cok etkiliyor diye biliyorum, bii komsumdada vardi, kenkini uzme biseyleri sikinti yapma rahatla huzur verecek seyler yap oyle yerlere git cnm
Daha iyi olmana cok sevindim cnmcm kib dikkatli ol ins sende denme yaparsinda prensini bekleme heyecanimiza katilrsin
Zeynom yumos gunumuz aynimi cnm. Hadi bakalim haamis yada degiliz beraber ogrenecegiz
İnsallah canim hayirlisiyla onudda gorursun goruruz
Olmus kuzum cok sevindim inşaallah istediğin gibi olur herseyin canimKizlarrrrrrr test yaptım ovulasyon geliyooooirrrr muuuuu
htc phone ile
Cano pazar sabahı bide p.tesi sabahı kaçamak oldu
Sol tarafım ağrıyor şu an taa belime kadar testlere bi bak gülo inşaallah tutar yaaaaa hiç ümidim yok sanki olmicak gibi hisseediyorum belkide ilk kez,böyle denedigimden dir
htc phone ile
ilk kez denediğin için öyle hissediyorsun zeynom, bende inanamıyorum tek denemeyle tutacağına ama benim deneme yumos oldu bitti ya görmelisin bendeki heyecanıYumos. Günümüz aynı gebiş testinide aynı gün yapariz cinsiyetide beraber öğreniriz ayyyyyyyty çok heyecanliiiiiiiii saba inşaallah Allah sağlıklı bur erkek evlat banada sağlıklı bir kiz evlat nasip kısmet eder kuzum :'(
htc phone ile
Olmus kuzum cok sevindim inşaallah istediğin gibi olur herseyin canim
zeynom testlerın hepsi bugüne ait değilmi canım. SEN BU GECE KESİN ÇATLARSIN KI AYAKLARI DİK YUKARIYA DİNLENDİR KENDİNİ HELE BİR.......[/QUOTE
Evet kuzu sabahtan beri her wc ye gitmemde yaptım saatinde yazdım devam edicem teste
Öğlen bayağı yattım dinlendim bu akşamda erken yatarım artık adamın taarruzuna ugramassan ters ters bakıyor zaten
:-\
ilk kez denediğin için öyle hissediyorsun zeynom, bende inanamıyorum tek denemeyle tutacağına ama benim deneme yumos oldu bitti ya görmelisin bendeki heyecanıtutmazsa bu heyecan ruh halimden tutmaz haberiniz olsun canım
inşallah birtanem adagım var zeynom oğlus tutsun sağlıkla alayım kucağıma çocuk sevindireceğim inşallah
İnşaallah dileğim kabul olur bitanem oglusuna kavusursun kendim icin ne kadar istiyorsam sizin icin de okadar istiyorum cnm bbnm
htc phone ile
canımmmmm sen nasıl oldun daha iyisin inşallah antibiyotik kac günlük canım, kaç gün kullanacaksın
Olmus kuzum cok sevindim inşaallah istediğin gibi olur herseyin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?