Süper Anneler - 2011

Kizlarrrrrrr test yaptım ovulasyon geliyooooirrrr muuuuu

htc phone ile

Eklentiler

• $1402482584333.webp
    24 KB · Görüntüleme: 40
Canim tekrar cok gecmis olsun insallah cabuk iyilesirsin, bensine bisey olmuycak ins.oyle seyler getirme aklina, yarina gececek ins rahatsizligin. Migreni psikoloji cok etkiliyor diye biliyorum, bii komsumdada vardi, kenkini uzme biseyleri sikinti yapma rahatla huzur verecek seyler yap oyle yerlere git cnm

Daha iyi olmana cok sevindim cnmcm kib dikkatli ol ins sende denme yaparsinda prensini bekleme heyecanimiza katilrsin

FOREVERİM inşaallah bugün bi test daha yapıp eklerim pozitif çıksın yaaa geç kalıyorum artık. :-( :-(
BADEMİM bende 24 haziranda ogrenicem nasipse aynı gün test yapariz artık :-D
htc phone ile
Zeynom yumos gunumuz aynimi cnm . Hadi bakalim haamis yada degiliz beraber ogrenecegiz

Allah razı olsun cnm bnm niye inanmayim dilek ve dualarinizla hep yanımda oldunuz hakkınızi helal edin bide bu çubukları gebelik testinde görsem oy oy

htc phone ile
İnsallah canim hayirlisiyla onudda gorursun goruruz

kızzzzz zeynom çatlıyorsun hadi gözün aydın cumartesi pazar deneme oldu dimi 3 gün geçti daha üzerinden bak görürsün canım senin kız kesin tutacak bu gece çatlıyormusun ağrın varmı

Cano pazar sabahı bide p.tesi sabahı kaçamak oldu
Sol tarafım ağrıyor şu an taa belime kadar testlere bi bak gülo inşaallah tutar yaaaaa hiç ümidim yok sanki olmicak gibi hisseediyorum belkide ilk kez,böyle denedigimden dir

htc phone ile

Eklentiler

• $1402500686186.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 65

Yumos. Günümüz aynı gebiş testinide aynı gün yapariz cinsiyetide beraber öğreniriz ayyyyyyyty çok heyecanliiiiiiiii saba inşaallah Allah sağlıklı bur erkek evlat banada sağlıklı bir kiz evlat nasip kısmet eder kuzum :'(

htc phone ile

ilk kez denediğin için öyle hissediyorsun zeynom, bende inanamıyorum tek denemeyle tutacağına ama benim deneme yumos oldu bitti ya görmelisin bendeki heyecanı tutmazsa bu heyecan ruh halimden tutmaz haberiniz olsun canım
inşallah birtanem adagım var zeynom oğlus tutsun sağlıkla alayım kucağıma çocuk sevindireceğim inşallah

Cok sukur basladi m temizlige tek kotu tarafi kadin gelecek ti isi cikmis tek basima yavas yavas ugrasiyorum biran once bitsin esim de gidiyor pazartesi ne kadar bitiririm o zaman esim de geliyor yumurtlama da olur hamile kalirim insaallah birde oglum olur insallah bak in o zaman keyfim e hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…