- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.541
amin canım AMİN inşallah Allahım duysun dualarımızı, ya kızlar şaşıyorum size heee foreverım hamiş hamiş halı yıkar sen hasta hasta temizlikCok sukur basladi m temizlige tek kotu tarafi kadin gelecek ti isi cikmis tek basima yavas yavas ugrasiyorum biran once bitsin esim de gidiyor pazartesi ne kadar bitiririm o zaman esim de geliyor yumurtlama da olur hamile kalirim insaallah birde oglum olur insallah bak in o zaman keyfim e hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim insaallah
sakın ha sakın bir daha sakın cnm eşinin sana sokulmasına izin verme valla bütün çaban emeğin boşa gider. gerçi senin adam sıkı korunuyodur çocuk istemediğinden ama olsun sen bugün hatalık ve baş ağrısı ( klasik olacak ama) uydurzeynom testlerın hepsi bugüne ait değilmi canım. SEN BU GECE KESİN ÇATLARSIN KI AYAKLARI DİK YUKARIYA DİNLENDİR KENDİNİ HELE BİR.......[/QUOTE
Evet kuzu sabahtan beri her wc ye gitmemde yaptım saatinde yazdım devam edicem teste
Öğlen bayağı yattım dinlendim bu akşamda erken yatarım artık adamın taarruzuna ugramassan ters ters bakıyor zaten
:-\
İnşaallah dileğim kabul olur bitanem oglusuna kavusursun kendim icin ne kadar istiyorsam sizin icin de okadar istiyorum cnm bbnm
htc phone ile:
hadi inşallah hersey istediğin gibi olsun canım .........prensine hamiş kalırsın inşallah.Iyiyim canim cooooooooooookkk sukur pazar günü ne kadar kullanacagim bitanem sali filan da deneme olur zannedersem
Cok sukur basladi m temizlige tek kotu tarafi kadin gelecek ti isi cikmis tek basima yavas yavas ugrasiyorum biran once bitsin esim de gidiyor pazartesi ne kadar bitiririm o zaman esim de geliyor yumurtlama da olur hamile kalirim insaallah birde oglum olur insallah bak in o zaman keyfim e hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim insaallah
Cok sukur basladi m temizlige tek kotu tarafi kadin gelecek ti isi cikmis tek basima yavas yavas ugrasiyorum biran once bitsin esim de gidiyor pazartesi ne kadar bitiririm o zaman esim de geliyor yumurtlama da olur hamile kalirim insaallah birde oglum olur insallah bak in o zaman keyfim e hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim insaallah
Bitanem sen dur bak ben deneme yapmadım diye giristim bugunluk isim bitti devam i yarın artık kocis de yok rahat rahat yaparim cunku sevmezler erkek ler temizligi hali yok ev dagilmis istemez oyuzden rahat rahat yaparim insaallah gonlundekine kavusursun saglicakla Tosuncuguna bizlerde senin gibi kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine :)Kolay gelsin bacım,ayy keske bende ucundan baslayabilsem.bugunlerde evde durabilsem başlayacağım ama birde şu pazara kadar hersey netleşse bizimki tutmusmu tutmamismi
bu ay kocanın gelmesiyle yum gunün olur calismalarinla yakisiklin göbisimde olur ins.
Yok canim yormuyorum yavas yavas ugrasiyorum bugun sevindim senin adina inşaallah istediğin gobusundedir canim benimİnşaallah emeklerinin karşılığı oğlunu kucağına almak nasip olsun cnm bnm kendini yormadan yap temizlik her,zaman olur tosuncuk daha önemli boşver
htc phone ile
amin canım AMİN inşallah Allahım duysun dualarımızı, ya kızlar şaşıyorum size heee foreverım hamiş hamiş halı yıkar sen hasta hasta temizlikkızıyom bakın size he yatın bi dinlenin daaaa
Bacim kac aydir dinleniyorum bayadir ertelemistim isleri Kuzum yap mam lazim ev pis olunca mutsuz oluyorum evde durasim gelmiyor ustume ustume geliyor sanki oyuzden insaallah prensime hamile kalirim da temizlik isimde hallolmus olur
sakın ha sakın bir daha sakın cnm eşinin sana sokulmasına izin verme valla bütün çaban emeğin boşa gider. gerçi senin adam sıkı korunuyodur çocuk istemediğinden ama olsun sen bugün hatalık ve baş ağrısı ( klasik olacak ama) uydur:
hadi inşallah hersey istediğin gibi olsun canım .........prensine hamiş kalırsın inşallah.
Insaallah canim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hayirlisindan saglikli birsekilde
Amin canım inşallah herşey yolunda gider
zeynom testlere baktım resmen catliyo gelsin prenses
Bademim seninde prens gelsin bu ikisini beşik kertmesi yada ovulasyon kertmesi yapalım hehe
Ben zaten pazartesi yaptığını biliyorumÇok sağol bacım yaa en son p.tesi sabah oldu tutar dimiii bana uzak geliyor bak son testi de paylasicam birazdan yapiyim
htc phone ile
Ben zaten pazartesi yaptığını biliyorum
bak şimdi salı sabahi 24 saat çarşamba sabahi 48 saat perşembe sabahi 72 saat yani en az yaşayanlar yarın sabah ölüyor dahada uzun yasayabiliyor senin spermler hazır bekliyo bu durumda sabaha kadar yumurta catlar görünüyo ve işlem tamam
Ay sorma canim bende ayni senin gibiyim. Ya tutmadiysa ya gec kaldiysa ya sperm yanlis cinsi tutturduysa:-(daha 24une cok varBi test daha yaptım t çizgisi daha koyu çıktı gece yumos olursa hamilelik gerceklesirmi ayyyhhh nasıl beklicem 15 gün 100 yıl gibiiiiiii
htc phone ile
Bencede senin beklemen daha mantikli ya tuttuysa.bebis, riske atma cnmKolay gelsin bacım,ayy keske bende ucundan baslayabilsem.bugunlerde evde durabilsem başlayacağım ama birde şu pazara kadar hersey netleşse bizimki tutmusmu tutmamismi
bu ay kocanın gelmesiyle yum gunün olur calismalarinla yakisiklin göbisimde olur ins.
He valla reyhanim tuttuysa bizim haylazlar ovulasyon kertmesi yapalim oy birligiyle......Amin canım inşallah herşey yolunda gider
zeynom testlere baktım resmen catliyo gelsin prenses
Bademim seninde prens gelsin bu ikisini beşik kertmesi yada ovulasyon kertmesi yapalım hehe
Kızlar şu saat itibariyle siliklesme oldu ve sol kasigimda ciddi ağrı var oyleki otutamiyorum popomun üstüne öldürüyor
htc phone ile
Hadi ins kızın yol almış hedefi 12 den vurmustur.umarim tutmuştur guzellim
Rabbim 9 ay sonra sana güzeller güzeli pembis yanakli bicirik nasip etsin ins
Amin. Cümlemizin inşeAllah.32 günde adet oluyorum sabah hastalandım zaten bazen kadınlar iki sefer yumurtlarmış ozaman hamile kalma sansı oluyormuş adet önceside ...
cevabın için çok tesekkürederim allah hepimizin gönlündekini nasip etsin...
Canim iliski yumurtlama gununemi denk geldi peki yoksa oncesimi, denemeyi ne zaman yaptin ad.gunune ne kadar var. Erkek istiyorsun dimi. Cok sordum galiba ama birbirimizi tanimak icin soruyorum cnm. Gonlundeki gobusunde olsun ins.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?