Süper Anneler - 2011

amin canım AMİN inşallah Allahım duysun dualarımızı, ya kızlar şaşıyorum size heee foreverım hamiş hamiş halı yıkar sen hasta hasta temizlik kızıyom bakın size he yatın bi dinlenin daaaa

Son düzenleme:

İnşaallah emeklerinin karşılığı oğlunu kucağına almak nasip olsun cnm bnm kendini yormadan yap temizlik her,zaman olur tosuncuk daha önemli boşver

htc phone ile

Kolay gelsin bacım,ayy keske bende ucundan baslayabilsem.bugunlerde evde durabilsem başlayacağım ama birde şu pazara kadar hersey netleşse bizimki tutmusmu tutmamismi
bu ay kocanın gelmesiyle yum gunün olur calismalarinla yakisiklin göbisimde olur ins.

Bitanem sen dur bak ben deneme yapmadım diye giristim bugunluk isim bitti devam i yarın artık kocis de yok rahat rahat yaparim cunku sevmezler erkek ler temizligi hali yok ev dagilmis istemez oyuzden rahat rahat yaparim insaallah gonlundekine kavusursun saglicakla Tosuncuguna bizlerde senin gibi kavusuruz prenslerimize tabi zeynom prensesine :)
İnşaallah emeklerinin karşılığı oğlunu kucağına almak nasip olsun cnm bnm kendini yormadan yap temizlik her,zaman olur tosuncuk daha önemli boşver

htc phone ile
Yok canim yormuyorum yavas yavas ugrasiyorum bugun sevindim senin adina inşaallah istediğin gobusundedir canim benim

Bi test daha yaptım t çizgisi daha koyu çıktı gece yumos olursa hamilelik gerceklesirmi ayyyhhh nasıl beklicem 15 gün 100 yıl gibiiiiiii

htc phone ile

Amin canım inşallah herşey yolunda gider

zeynom testlere baktım resmen catliyo gelsin prenses

Bademim seninde prens gelsin bu ikisini beşik kertmesi yada ovulasyon kertmesi yapalım hehe

Bademim seninde prens gelsin bu ikisini beşik kertmesi yada ovulasyon kertmesi yapalım hehe

Çok sağol bacım yaa en son p.tesi sabah oldu tutar dimiii bana uzak geliyor bak son testi de paylasicam birazdan yapiyim

htc phone ile

Çok sağol bacım yaa en son p.tesi sabah oldu tutar dimiii bana uzak geliyor bak son testi de paylasicam birazdan yapiyim

htc phone ile
Ben zaten pazartesi yaptığını biliyorum
bak şimdi salı sabahi 24 saat çarşamba sabahi 48 saat perşembe sabahi 72 saat yani en az yaşayanlar yarın sabah ölüyor dahada uzun yasayabiliyor senin spermler hazır bekliyo bu durumda sabaha kadar yumurta catlar görünüyo ve işlem tamam

Bacım hakkıni helal et yaaa cik sisirdim kafanızı tutmayacak diye diken ustundeyim :-( :-( :-( bak bu soldakini 8:30 da sagdakini şimdi yaptım siliklesme varmı

htc phone ile

Eklentiler

• $1402518924144.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Kizlar uyuyakalmisim,yeni kalktim
İslere uykumun reklamları ardından devam ediyorum,....
Zeynomm bacım ins senin kiz yola düşücek.dualarimiz seninle stress yapma yapip korkutma bebisini.yapacagını yaptın tevekkülünü Allah a birak.Rabbim ins gobisine kızını koyuverir

Bu arada Defnem nasıl oldu
Umarım daha iyi olmuştur ,Rabbim sifa versin

Son düzenleme:
Bi test daha yaptım t çizgisi daha koyu çıktı gece yumos olursa hamilelik gerceklesirmi ayyyhhh nasıl beklicem 15 gün 100 yıl gibiiiiiii
htc phone ile
Ay sorma canim bende ayni senin gibiyim. Ya tutmadiysa ya gec kaldiysa ya sperm yanlis cinsi tutturduysa:-(daha 24une cok var
Bencede senin beklemen daha mantikli ya tuttuysa.bebis, riske atma cnm
He valla reyhanim tuttuysa bizim haylazlar ovulasyon kertmesi yapalim oy birligiyle......

Iyi geceler kizlar Yarin kandil Rabbim dualariniz i kabul etsin inşaallah istediğin iz gibi olsun herşey kurdugunuz her hayalin yarın uyandiginizda gerceklesmesi duasiyla hayirli geceler kizlar simdiden kandiliniz mubarek olsun

Kızlar şu saat itibariyle siliklesme oldu ve sol kasigimda ciddi ağrı var oyleki otutamiyorum popomun üstüne öldürüyor

htc phone ile

Kizlar hepinize gün ay din
Bugun beraat kandili ins dualarınızın kabul olması,günahlarımızdan affolunmamiz icin mükemmel bir fırsat
Birbirimize bu gece bollbol dua edelim sizi cok seviyorummmmm

Hadi ins kızın yol almış hedefi 12 den vurmustur.umarim tutmuştur guzellim
Rabbim 9 ay sonra sana güzeller güzeli pembis yanakli bicirik nasip etsin ins

Ayy inşaallah bacım yaa ben hala inanamıyorum bu sabah 72 saat oldu nasıl yaşıyorlar bu spermler ya Allah in hikmeti ışte hala adet ağrısı gibi agrim var sol kasiga özellikle çok vuruyor Allah nasip ederse 24 haziranda belli olacak sağlıklı hayırlı bereketli olsun sanada şeker topagi gibi bir erkek evlat versin Rabbim

htc phone ile

Günaydınlar bacilarim sıcak bir haziran sabahindan merhaba bu mübarek günde inşaallah tüm dualariniz kabul olur Rabbim hayirlisini versin inşaallah

htc phone ile

Amin. Cümlemizin inşeAllah.

Canim iliski yumurtlama gununemi denk geldi peki yoksa oncesimi, denemeyi ne zaman yaptin ad.gunune ne kadar var. Erkek istiyorsun dimi. Cok sordum galiba ama birbirimizi tanimak icin soruyorum cnm. Gonlundeki gobusunde olsun ins.....

Bende sizin gibi geç bekliyordum ovulasyonu. Testlerden çok anlaşılmadı. Ptesi doktora gittim. Ultrasonla muayene etti. Sizin gibi soldan yumurtlama olmuş. Sağ boş dedi. Ptsi değerlendirildi. Allah'tan hayırlısı..
Ara ara yazıyorum aslında. 4 yaşında bir kızım var. Rabbim nasip ederse sağlıklı sıhhatli bir erkek evlat istiyorum.
İnşeAllah emeklerimiz boşa gitmez, sonuç alırız.

Kizlaaaaaaaaarrrrr nerdesiniz Yaaaa

Meryem suresi hamile olduğunu öğrenince mi başlanıyor bileniniz varmı

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…