Süper Anneler - 2011

Kızlar şu saat itibariyle siliklesme oldu ve sol kasigimda ciddi ağrı var oyleki otutamiyorum popomun üstüne öldürüyor

htc phone ile

helal olsun canım niye başımız şişsin elimizden geleni yazıyoz ise yarasada hiç önemli değil
test silikleşmiş ayrıca ağrilarda gosteriyor ki tam zamanında catliyo spermler zaten hazir bekliyo inşallah kızın yola çıktı bile

Bugun kandil bugunu duaya adiyorum kizlar kimin gonlunde ne varsa onun icin dua edecegim. Allah kabul etsin insallah. Birde hamilelerin duasi geri cevrilmez derler ins ben dua edeyim herkesin gonlundeki gobusunde olsun. Kandiliniz mubarek olsun canlarim.

Bu arada ben duzeldim bas agrim tam 1,5 gun surdu halbuki agir agri kesicilerden alsam 3 saat bile cekmezdim napalim hersey bebegim icin. Gecmis olsun dileklerini sunup beni merak eden butun arkadaslara cok tesekkur ederim allah hepinizden razi olsun. Ne dileginiz varsa kabul olsun. Unutmayin kizlar isimiz allaha kalmissa olmus bilin gonlunuzu ferah tutun sizi seviyorum :)))

Gunaydin canim kiz sen hala meryem suresine baslamadin mi basla bir an once bak bugun kandil allah kabul eder insallah

Iyilestinmi canım dün yazdım sana atv de migren çayı tarifi verdiler hamileler icebilirler
yeni gördüm iyilesmissin
senin ve hepimizin kandili mübarek olsun duaları kabul olsun

Son düzenleme:

Reyhan Allah razı olsun senden bacım çok ugraştırdım balim bak bütün testler böyle sanırım yakalladik Allah izin verirse olacak gibi ayrıca hala solda ağrım var belime vuruyor zorluyor

htc phone ile

Eklentiler

• $1402561609501.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 35
Gunaydin kizlar hepinize dun yogun bas donmesi yasadim evdede yoktum tansiyondan oldugunu dusunmustum, ama sanirim uykusuzluktan ooldu, cunku kac gecedir 4-5 i buluyordu uyumam sabahta kizimla kalkmak zorundayim, bunye dayanamamis. Guzel bir uyku cektim bu gece cok sukur iyiyim simdi.
Hepinize hayirli kandiller canlarim, dualarimizin kabul olmasi dilegiyle........

Gunaydin canim kiz sen hala meryem suresine baslamadin mi basla bir an once bak bugun kandil allah kabul eder insallah

Tmm bacım.insaallah bu akşam başlıyorum 41 gün okunacak dimi

Çok geçmişler olsun cnm bnm inşaallah bir daha tutmaz o ağrı :-(

htc phone ile

Reyhan Allah razı olsun senden bacım çok ugraştırdım balim bak bütün testler böyle sanırım yakalladik Allah izin verirse olacak gibi ayrıca hala solda ağrım var belime vuruyor zorluyor
htc phone ile

Canim pc de degilim resimleri goremiyorum. Tek cizgiye dondumu testin haber ver birtanem. Birde oglunda hamis kalmak icin ugrastinmi hemen kaldinmi cnm. İnsallah prensesin tutmustur mubarek kandil gecesinde hepimize dua edecegim canlarim.....

İnsallah gonlundeki olur canim, saglikli hayirli prensler versin ins hepimiize.kiz isteyen ark.larimada kiz versin inss.

Canim pc de degilim resimleri goremiyorum. Tek cizgiye dondumu testin haber ver birtanem. Birde oglunda hamis kalmak icin ugrastinmi hemen kaldinmi cnm. İnsallah prensesin tutmustur mubarek kandil gecesinde hepimize dua edecegim canlarim.....

Yok daha tam tek çizgi olmadı sadece t çizgisi silik cikti cnm bnm oglumda hemen kaldım ilk denemede inşaallah tutar bakalım bekliyorum gülom :-(

htc phone ile

Yok daha tam tek çizgi olmadı sadece t çizgisi silik cikti cnm bnm oglumda hemen kaldım ilk denemede inşaallah tutar bakalım bekliyorum gülom :-(
htc phone ile

O zaman senin bebisinin tutma ihtimali benimkinin tutma ihtimalinden daha yuksek diye dusunuyorum zeynom cunku ben biliyosun alti ay surdu kizima hamis kalmam, hakkimizda hayirlisi olsun ins. Tabi temenni ve dualarim ugrasmadan ins hepimizin istedigimiz bebislere hamis kalmamiz. İstedigimiz olsunda gec olsun hayirlisi birtanem, ama seninki tutarsa kizdir gibi geliyor yum oncesi oldu cnm
Birde cnm agrin ne zaman kesildi saat olarak cnm

Son düzenleme:

Defnem cnm cok geecmis olsun, kendine dikkat et ilacta alamiyorsun kolay olmuyor migren agrisi, komsum sik sik acillik olur, biliyorum siddetini o yuzden. Moralini yuksek tut rahat olmaya calis kafaya birsey takma opuyorum cok seni

Gece 3 te şiddetli agriyla uyandım bacım oyleki ağlayacaktim agridan hemen test yaptım ikinci çizgi hafif siliklesmisti ama koyuydu yine de gece kivrandim bayağı sonra uymusum sabah ağrım azaldı normalde kesilmesi lazım di öyle oluyordu ama hala hafif hafif ağrıyor bir saat önce test yaptım cizginin rengi de bayagi açılmış inşaallah yaşayan sperm vardır :-( sanada Allah bir tosuncuk nasip etsin bacım bu gece çok dua edicem inşaallah

htc phone ile

Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize

Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize

Amiiiiinnnn
Geçmiş olsun cnm bnm inşaallah sorunsuz,geçer herşey duzelirsin Rabbim bu çabalarını oğlunun gelisine vesile kilsin

htc phone ile

Kizlarrrrrrr test yaptım ovulasyon geliyooooirrrr muuuuu

htc phone ile

Bacım hakkıni helal et yaaa cik sisirdim kafanızı tutmayacak diye diken ustundeyim :-( :-( :-( bak bu soldakini 8:30 da sagdakini şimdi yaptım siliklesme varmı

htc phone ile

Kızlar şu saat itibariyle siliklesme oldu ve sol kasigimda ciddi ağrı var oyleki otutamiyorum popomun üstüne öldürüyor

htc phone ile

ovulasyon gerçekleşmiş canım gözün aydın inşallah tutmuştur..

ovulasyon ağrısı olabilir ama zamanında çatladı galiba ..beklemekten başka çaren yok..hee bendede aşırı ağrı olmuştu ama benim 2 buçuk gün sürmüştü ağrım ovulasyondan sonra oldu bende ama döllenirken ağrı olabiliyormuş..

geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım neden oluyormuş ki öyle ..ne zaman olacaksın ameliyat..Allah yardımcın olsun ..ALLAH a emanet ol..

Canim cok gecmis olsun
Artık gece buralarda dolaştığını görürsem alırım ifadeni,erken yat be canim zaten topikge nazarmi ne deydi
Defne,çatladımda hastaydi.bende elektrik süpürgesi yaparken zorladım (bastirmayinca çekmiyor)sag tarafımda bir agri var aaaaahh
Seninde kandilin mübarek olsun
Kesinlikle Dualarımda olacaksınız,dualarinizda olma dileğiyle...
Dualarımız kabul olur ins. Canim
Cok gecmis olsun ins kolay bir ameliyat yasarsın.ne zaman gerçekleşecek bu ameliyat?
Sorunsuz bir ameliyat geçirir ve oglusunu kucağına alırsın ins.gijnijcim

Kızlar çok sağolun ameliyat büyük ihtimal haftaya cuma öyle düşünüyorum kesinleşirse haber vericem zaten

Ne ugrasmasi Allahın izniyle olucak gibi görünüyo bayağı silikleşmiş

Geçmiş olsun canım

Aminn Geçmiş olsun canım en azından sebebini buldular çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…