- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.561
Kizlaaaaaaaaarrrrr nerdesiniz Yaaaa
Meryem suresi hamile olduğunu öğrenince mi başlanıyor bileniniz varmı
htc phone ile
Kızlar şu saat itibariyle siliklesme oldu ve sol kasigimda ciddi ağrı var oyleki otutamiyorum popomun üstüne öldürüyor
htc phone ile
Gunaydin canim kiz sen hala meryem suresine baslamadin mi basla bir an once bak bugun kandil allah kabul eder insallah
helal olsun canım niye başımız şişsin elimizden geleni yazıyoz ise yarasada hiç önemli değil
test silikleşmiş ayrıca ağrilarda gosteriyor ki tam zamanında catliyo spermler zaten hazir bekliyo inşallah kızın yola çıktı bile
Gunaydin canim kiz sen hala meryem suresine baslamadin mi basla bir an once bak bugun kandil allah kabul eder insallah
Bugun kandil bugunu duaya adiyorum kizlar kimin gonlunde ne varsa onun icin dua edecegim. Allah kabul etsin insallah. Birde hamilelerin duasi geri cevrilmez derler ins ben dua edeyim herkesin gonlundeki gobusunde olsun. Kandiliniz mubarek olsun canlarim.
Bu arada ben duzeldim bas agrim tam 1,5 gun surdu halbuki agir agri kesicilerden alsam 3 saat bile cekmezdim napalim hersey bebegim icin. Gecmis olsun dileklerini sunup beni merak eden butun arkadaslara cok tesekkur ederim allah hepinizden razi olsun. Ne dileginiz varsa kabul olsun. Unutmayin kizlar isimiz allaha kalmissa olmus bilin gonlunuzu ferah tutun sizi seviyorum :)))
Reyhan Allah razı olsun senden bacım çok ugraştırdım balim bak bütün testler böyle sanırım yakalladik Allah izin verirse olacak gibi ayrıca hala solda ağrım var belime vuruyor zorluyor
htc phone ile
Bende sizin gibi geç bekliyordum ovulasyonu. Testlerden çok anlaşılmadı. Ptesi doktora gittim. Ultrasonla muayene etti. Sizin gibi soldan yumurtlama olmuş. Sağ boş dedi. Ptsi değerlendirildi. Allah'tan hayırlısı..
Ara ara yazıyorum aslında. 4 yaşında bir kızım var. Rabbim nasip ederse sağlıklı sıhhatli bir erkek evlat istiyorum.
İnşeAllah emeklerimiz boşa gitmez, sonuç alırız.
Canim pc de degilim resimleri goremiyorum. Tek cizgiye dondumu testin haber ver birtanem. Birde oglunda hamis kalmak icin ugrastinmi hemen kaldinmi cnm. İnsallah prensesin tutmustur mubarek kandil gecesinde hepimize dua edecegim canlarim.....
Yok daha tam tek çizgi olmadı sadece t çizgisi silik cikti cnm bnm oglumda hemen kaldım ilk denemede inşaallah tutar bakalım bekliyorum gülom :-(
htc phone ile
Bugun kandil bugunu duaya adiyorum kizlar kimin gonlunde ne varsa onun icin dua edecegim. Allah kabul etsin insallah. Birde hamilelerin duasi geri cevrilmez derler ins ben dua edeyim herkesin gonlundeki gobusunde olsun. Kandiliniz mubarek olsun canlarim.
Bu arada ben duzeldim bas agrim tam 1,5 gun surdu halbuki agir agri kesicilerden alsam 3 saat bile cekmezdim napalim hersey bebegim icin. Gecmis olsun dileklerini sunup beni merak eden butun arkadaslara cok tesekkur ederim allah hepinizden razi olsun. Ne dileginiz varsa kabul olsun. Unutmayin kizlar isimiz allaha kalmissa olmus bilin gonlunuzu ferah tutun sizi seviyorum :)))
O zaman senin bebisinin tutma ihtimali benimkinin tutma ihtimalinden daha yuksek diye dusunuyorum zeynom cunku ben biliyosun alti ay surdu kizima hamis kalmam, hakkimizda hayirlisi olsun ins. Tabi temenni ve dualarim ugrasmadan ins hepimizin istedigimiz bebislere hamis kalmamiz. İstedigimiz olsunda gec olsun hayirlisi birtanem, ama seninki tutarsa kizdir gibi geliyor yum oncesi oldu cnm
Birde cnm agrin ne zaman kesildi saat olarak cnm
Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize
Kizlarrrrrrr test yaptım ovulasyon geliyooooirrrr muuuuu
htc phone ile
Bacım hakkıni helal et yaaa cik sisirdim kafanızı tutmayacak diye diken ustundeyim :-( :-( :-( bak bu soldakini 8:30 da sagdakini şimdi yaptım siliklesme varmı
htc phone ile
Kızlar şu saat itibariyle siliklesme oldu ve sol kasigimda ciddi ağrı var oyleki otutamiyorum popomun üstüne öldürüyor
htc phone ile
ovulasyon gerçekleşmiş canım gözün aydın inşallah tutmuştur..Ayy inşaallah bacım yaa ben hala inanamıyorum bu sabah 72 saat oldu nasıl yaşıyorlar bu spermler ya Allah in hikmeti ışte hala adet ağrısı gibi agrim var sol kasiga özellikle çok vuruyor Allah nasip ederse 24 haziranda belli olacak sağlıklı hayırlı bereketli olsun sanada şeker topagi gibi bir erkek evlat versin Rabbim
htc phone ile
ovulasyon ağrısı olabilir ama zamanında çatladı galiba ..beklemekten başka çaren yok..hee bendede aşırı ağrı olmuştu ama benim 2 buçuk gün sürmüştü ağrım ovulasyondan sonra oldu bende ama döllenirken ağrı olabiliyormuş..Reyhan Allah razı olsun senden bacım çok ugraştırdım balim bak bütün testler böyle sanırım yakalladik Allah izin verirse olacak gibi ayrıca hala solda ağrım var belime vuruyor zorluyor
htc phone ile
geçmiş olsun..Gunaydin kizlar hepinize dun yogun bas donmesi yasadim evdede yoktum tansiyondan oldugunu dusunmustum, ama sanirim uykusuzluktan ooldu, cunku kac gecedir 4-5 i buluyordu uyumam sabahta kizimla kalkmak zorundayim, bunye dayanamamis. Guzel bir uyku cektim bu gece cok sukur iyiyim simdi.
Hepinize hayirli kandiller canlarim, dualarimizin kabul olmasi dilegiyle........
geçmiş olsun canım neden oluyormuş ki öyle ..ne zaman olacaksın ameliyat..Allah yardımcın olsun ..ALLAH a emanet ol..Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize
Canim cok gecmis olsunGunaydin kizlar hepinize dun yogun bas donmesi yasadim evdede yoktum tansiyondan oldugunu dusunmustum, ama sanirim uykusuzluktan ooldu, cunku kac gecedir 4-5 i buluyordu uyumam sabahta kizimla kalkmak zorundayim, bunye dayanamamis. Guzel bir uyku cektim bu gece cok sukur iyiyim simdi.
Hepinize hayirli kandiller canlarim, dualarimizin kabul olmasi
dilegiyle........
Dualarımız kabul olur ins. CanimRabbimCanim ya cok gecmis Olsun.
Bebegine Bisey olmuyacakkorkma Allahin izniyle.doktora git yinede...
Dualarimiz seninle... bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize
Ne ugrasmasi Allahın izniyle olucak gibi görünüyo bayağı silikleşmişReyhan Allah razı olsun senden bacım çok ugraştırdım balim bak bütün testler böyle sanırım yakalladik Allah izin verirse olacak gibi ayrıca hala solda ağrım var belime vuruyor zorluyor
htc phone ile
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar hepinize dun yogun bas donmesi yasadim evdede yoktum tansiyondan oldugunu dusunmustum, ama sanirim uykusuzluktan ooldu, cunku kac gecedir 4-5 i buluyordu uyumam sabahta kizimla kalkmak zorundayim, bunye dayanamamis. Guzel bir uyku cektim bu gece cok sukur iyiyim simdi.
Hepinize hayirli kandiller canlarim, dualarimizin kabul olmasi dilegiyle........
Aminn Geçmiş olsun canım en azından sebebini buldular çok şükürRabbim bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?