- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.581
Canim insaallah iyi gecer rahim filmi dusundugun gibi agrilimiydi Rabbim gonlundekine kavustursun saglikli birsekilde nasip etsin aminKızlar çok sağolun ameliyat büyük ihtimal haftaya cuma öyle düşünüyorum kesinleşirse haber vericem zaten
Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize
Sohbetten geldim bu gece yatsı ve akşam arasında yapılacak namaz ve dua ve tesbih yazıyorum lütfen niyetinizi alarak hacetiniz ne olursa olsun yapmaya özen gösterin. 2 rekat Allah rızası için namaz selam verdikten sonra 14 istiğfar 14 salavat 14 fatiha 14 yasin yasin yasin diyeceksiniz sonra 1 yasini okuyacaksınız 14 felâk 14 nas 14 selatı münciye. 14 suphanallahi velhamdulillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber. Vela havle vela kuvvete illa billahi Aliyyül azim. 14 mülkssüresi son ayet. Sonda dua edin içinizden ne geçerse. Dualarınıza benide katın inşallah bende size dua edicem Allah kabul etsin inşallah
Kızlar. Bu test hala koyu çıkıyor bunu 16:30 da yaptım niye böyle ?????
htc phone ile
canım artık test yapma ve kafayı takma hem badem diyodu ki kesin bilgi değil test koyu kalırsa tutmuş olabilirmiş
Film bende çok korktum ama normal. Muane gibiHerkese hayırlı kandiller. Umarım dualarınız kabul olur.
Benimde migrenim tuttu. Adet olduğum zamanlarda oluyor genellikle. Geçmiş olsun başı ağrıyanlara. Gündüz yeşil çay içmiştim biraz hafifledi ama şimdi tekrar artmaya başladı.
Amin canım duana. Çok geçmiş olsun canım rahim filmini genetik inceleyen dr.unmu yaptırmanı istedi, yoksa normal jinekoloğun mu?. Benimde gebelik kayıplarım var. Bende dr.uma çektirmek istediğimi söylediğimde senin için gerek yok bir kızın var, ultrasonda herşey normal dedi. Sendeki rahim filminin çekilmesi kararı nasıl verildi acaba? Sanırım rahim filminde zorluk yaşamamışsın, zor bir uygulama diye duyduğum içinde dr.umu çok üstelemedim. Umarım ameliyatında başarılı geçer.
Amin canım çok sağol. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. Ağrı hiç olmadı boşuna korkmuşum. Normal muane gibi oldu.Canim insaallah iyi gecer rahim filmi dusundugun gibi agrilimiydi Rabbim gonlundekine kavustursun saglikli birsekilde nasip etsin amin
Çok sağol yatsı girmeden okumaliyiz değil mi ben orucum yemeği ye sofrayi topla yatsı vaktinde yapsak olurmu
Film bende çok korktum ama normal. Muane gibi
Hiç acı yok. Hiçbirşey hissetmiyorsun zaten toplasan 5 dk sürüyor. Canım benimde üç sağlıklı Kızım var ama ona rağmen sonradan oluşan yapışıklık çıktı ve bunlar düşüğr sebep oluyor. Seninde kaybın varsa araştırılması lazım. Benimde normal kadın doğumcu hiç araştırmaya gerek duymadı ama bir sorun varki düşük oluyor diye düşündüm tüp bebek yapan ve riskli hamilelik doktoru olanlar var ona tesadüfen denk geldim ve o istedi iyikide istemiş yoksa yine deneme yapsam yine düşecekmiş. İnşallah sende sorunu bulursun. Yada inşallah bir sorun yoktur gönlündekini kavuşursun
Sohbetten geldim bu gece yatsı ve akşam arasında yapılacak namaz ve dua ve tesbih yazıyorum lütfen niyetinizi alarak hacetiniz ne olursa olsun yapmaya özen gösterin. 2 rekat Allah rızası için namaz selam verdikten sonra 14 istiğfar 14 salavat 14 fatiha 14 yasin yasin yasin diyeceksiniz sonra 1 yasini okuyacaksınız 14 felâk 14 nas 14 selatı münciye. 14 suphanallahi velhamdulillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber. Vela havle vela kuvvete illa billahi Aliyyül azim. 14 mülkssüresi son ayet. Sonda dua edin içinizden ne geçerse. Dualarınıza benide katın inşallah bende size dua edicem Allah kabul etsin inşallah
Kızlar. Bu test hala koyu çıkıyor bunu 16:30 da yaptım niye böyle ?????
htc phone ile
Zeynom hala koyu cikiyorsa tutmustur hadi gozun aydin :)
Gijnij bacım ben yasinin arapçasının latincesini okusam olurmu ben yoksa okuyamam kuraan okumam maalesef cok yavaş(((
Birde arkadaslar Yusuf süresi icinde aynı şey geçerli illa kuraandan okunacaksa ben yandim
Kızlar benim yine ağrılarım başladı bir sol bir sağ tutuyor ikiz olmasın kuz bu anaauuummmm =-O
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?