Süper Anneler - 2011

Sohbetten geldim bu gece yatsı ve akşam arasında yapılacak namaz ve dua ve tesbih yazıyorum lütfen niyetinizi alarak hacetiniz ne olursa olsun yapmaya özen gösterin. 2 rekat Allah rızası için namaz selam verdikten sonra 14 istiğfar 14 salavat 14 fatiha 14 yasin yasin yasin diyeceksiniz sonra 1 yasini okuyacaksınız 14 felâk 14 nas 14 selatı münciye. 14 suphanallahi velhamdulillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber. Vela havle vela kuvvete illa billahi Aliyyül azim. 14 mülkssüresi son ayet. Sonda dua edin içinizden ne geçerse. Dualarınıza benide katın inşallah bende size dua edicem Allah kabul etsin inşallah

Unutmayın Allah ayakkabı bağınıza kadar isteyin vereyim diyor. Güzel sözlerle dua istemeniz değil samimi olmanız en önemlisi

Herkese hayırlı kandiller. Umarım dualarınız kabul olur.

Benimde migrenim tuttu. Adet olduğum zamanlarda oluyor genellikle. Geçmiş olsun başı ağrıyanlara. Gündüz yeşil çay içmiştim biraz hafifledi ama şimdi tekrar artmaya başladı.

Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize

Amin canım duana. Çok geçmiş olsun canım rahim filmini genetik inceleyen dr.unmu yaptırmanı istedi, yoksa normal jinekoloğun mu?. Benimde gebelik kayıplarım var. Bende dr.uma çektirmek istediğimi söylediğimde senin için gerek yok bir kızın var, ultrasonda herşey normal dedi. Sendeki rahim filminin çekilmesi kararı nasıl verildi acaba? Sanırım rahim filminde zorluk yaşamamışsın, zor bir uygulama diye duyduğum içinde dr.umu çok üstelemedim. Umarım ameliyatında başarılı geçer.

Kızlar. Bu test hala koyu çıkıyor bunu 16:30 da yaptım niye böyle ?????

htc phone ile

Eklentiler

• $1402590544810.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 30

Çok sağol yatsı girmeden okumaliyiz değil mi ben orucum yemeği ye sofrayi topla yatsı vaktinde yapsak olurmu

canım artık test yapma ve kafayı takma hem badem diyodu ki kesin bilgi değil test koyu kalırsa tutmuş olabilirmiş

İnşaallah inşaallah bacım hayırlısı olsun ağrım kesildi yeni yeni akintim Afedersin var hala bakalım yüce Rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul buyursun inşaallah bacım

htc phone ile

Film bende çok korktum ama normal. Muane gibi
Hiç acı yok. Hiçbirşey hissetmiyorsun zaten toplasan 5 dk sürüyor. Canım benimde üç sağlıklı Kızım var ama ona rağmen sonradan oluşan yapışıklık çıktı ve bunlar düşüğr sebep oluyor. Seninde kaybın varsa araştırılması lazım. Benimde normal kadın doğumcu hiç araştırmaya gerek duymadı ama bir sorun varki düşük oluyor diye düşündüm tüp bebek yapan ve riskli hamilelik doktoru olanlar var ona tesadüfen denk geldim ve o istedi iyikide istemiş yoksa yine deneme yapsam yine düşecekmiş. İnşallah sende sorunu bulursun. Yada inşallah bir sorun yoktur gönlündekini kavuşursun
Canim insaallah iyi gecer rahim filmi dusundugun gibi agrilimiydi Rabbim gonlundekine kavustursun saglikli birsekilde nasip etsin amin
Amin canım çok sağol. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. Ağrı hiç olmadı boşuna korkmuşum. Normal muane gibi oldu.
Çok sağol yatsı girmeden okumaliyiz değil mi ben orucum yemeği ye sofrayi topla yatsı vaktinde yapsak olurmu

Canım yazdıklarım çok görünüyor ama inan toplasan 10 dakikanı almaz. Onun için sofra filan kaldır vs yatsı girmeden yap. Fazileti böyle. Rabbim kabul etsin duana benide kat inşallah

Dostlarim dostun dosta dua si cok makbul biliyorum ve sizlerden dost duasi istiyorum dualariniza ihtiyacim var dunya fani dostluk baki soz fani dualar baki Rabbim kimseyi duasiz birakmasin Allah hep dualarda ismimizi anan dostlar nasip etsin bizlere dostlarim dualarim sizin icin Rabbim sizin icin ettigim dua lari makbul olan dualarin arasina katsin ve kabul eylesin insaallah Rabbim selametiniz ve koruyucunuz olsun insaallah neyi istiyorsaniz en hayirli bir sekilde nasip etsin bizlere Rabbim her zaman yar ve yardimciniz olsun dualariniz kabul olsun mekkede medinede yapilan dualara ilhak olsun DUAMDASINIZ DUANIZDA OLMAK DILEGIYLE HEPINIZIN BERAAT KANDILI MUBAREK OLSUN

Tekrar geçmiş olsun, sen sorununu bulmuşsun Allah'ın izniyle, umarım ameliyatında sorunsuz geçer canım . Bende çektireyim rahim filmi, çekilen ay hamile kalmamak gerekiyor değil mi? Birde canım son sorum rahim filmi çektirmek için özel bir gün var mı? Şu an adetim ona göre randevu alayım.

Alevim okudum kızlar hepinize dua ettim sizde beni unutmayin Allah kabul eylesin

kandiliniz mübarek olsun erkek isteyen arkadaşlarıma rabbim sağlıklı sıhatli paşalar nasip etsin kız isteyenlerede şöyle sağlıklı sıhatli hayırlı cimcimeler nasip etsin dualarınıza benim gibi kız isteyen arkadaşlarada yer verijn iyi geceler

Gijnij bacım ben yasinin arapçasının latincesini okusam olurmu ben yoksa okuyamam kuraan okumam maalesef cok yavaş (((
Birde arkadaslar Yusuf süresi icinde aynı şey geçerli illa kuraandan okunacaksa ben yandim

Kızlar Allah kabul buyurursa namazını kıldım dualari okudum hepinize tek tek adinizla söyledim inşaallah Rabbim geri cevirmez dualarimizi canlarim benim

htc phone ile

Gijnij bacım ben yasinin arapçasının latincesini okusam olurmu ben yoksa okuyamam kuraan okumam maalesef cok yavaş (((
Birde arkadaslar Yusuf süresi icinde aynı şey geçerli illa kuraandan okunacaksa ben yandim

Ben bugün internetten dinledim takip yaptım meryem süresini olmuyormu öyle :-(

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…