- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.601
Canim tekrar cok gecmis olsun insallah ameliyatin cok kolay ve basarili gecer, sonrada gelir prenslerin insallah canimRabbim bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize
Canim cok gecmis olsun
Artık gece buralarda dolaştığını görürsem alırım ifadeni,erken yat be canim zaten topikge nazarmi ne deydi
Defne,çatladımda hastaydi.bende elektrik süpürgesi yaparken zorladım (bastirmayinca çekmiyor)sag tarafımda bir agri var aaaaahh
Seninde kandilin mübarek olsun
Kesinlikle Dualarımda olacaksınız,dualarinizda olma dileğiyle...
Dualarımız kabul olur ins. Canim
Cok gecmis olsun ins kolay bir ameliyat yasarsın.ne zaman gerçekleşecek bu ameliyat?
Sorunsuz bir ameliyat geçirir ve oglusunu kucağına alırsın ins.gijnijcim
Tesekkur ederim reyhanim. Okudugun duayida allahim kabul etsin, dualarina bizi kattigin icinde sagol canim Allahim hayirli saglikli prens versin ins sana cnm.Ne ugrasmasi Allahın izniyle olucak gibi görünüyo bayağı silikleşmiş
Geçmiş olsun canım
Aminn Geçmiş olsun canım en azından sebebini buldular çok şükür
Sagolasin foreverim. Sen nasilsin nasil gidiyor hamislik, bebiste cok iyidir insallah canim.ovulasyon gerçekleşmiş canım gözün aydın inşallah tutmuştur..
ovulasyon ağrısı olabilir ama zamanında çatladı galiba ..beklemekten başka çaren yok..hee bendede aşırı ağrı olmuştu ama benim 2 buçuk gün sürmüştü ağrım ovulasyondan sonra oldu bende ama döllenirken ağrı olabiliyormuş..
geçmiş olsun..
geçmiş olsun canım neden oluyormuş ki öyle ..ne zaman olacaksın ameliyat..Allah yardımcın olsun ..ALLAH a emanet ol..
Cigam canim sanada cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum.....Herkese hayırlı kandiller. Umarım dualarınız kabul olur.
Benimde migrenim tuttu. Adet olduğum zamanlarda oluyor genellikle. Geçmiş olsun başı ağrıyanlara. Gündüz yeşil çay içmiştim biraz hafifledi ama şimdi tekrar artmaya başladı.
Amin canım duana. Çok geçmiş olsun canım rahim filmini genetik inceleyen dr.unmu yaptırmanı istedi, yoksa normal jinekoloğun mu?. Benimde gebelik kayıplarım var. Bende dr.uma çektirmek istediğimi söylediğimde senin için gerek yok bir kızın var, ultrasonda herşey normal dedi. Sendeki rahim filminin çekilmesi kararı nasıl verildi acaba? Sanırım rahim filminde zorluk yaşamamışsın, zor bir uygulama diye duyduğum içinde dr.umu çok üstelemedim. Umarım ameliyatında başarılı geçer.
Dostlarim dostun dosta dua si cok makbul biliyorum ve sizlerden dost duasi istiyorum dualariniza ihtiyacim var dunya fani dostluk baki soz fani dualar baki Rabbim kimseyi duasiz birakmasin Allah hep dualarda ismimizi anan dostlar nasip etsin bizlere dostlarim dualarim sizin icin Rabbim sizin icin ettigim dua lari makbul olan dualarin arasina katsin ve kabul eylesin insaallah Rabbim selametiniz ve koruyucunuz olsun insaallah neyi istiyorsaniz en hayirli bir sekilde nasip etsin bizlere Rabbim her zaman yar ve yardimciniz olsun dualariniz kabul olsun mekkede medinede yapilan dualara ilhak olsun DUAMDASINIZ DUANIZDA OLMAK DILEGIYLE HEPINIZIN BERAAT KANDILI MUBAREK OLSUN
Kızlar benim yine ağrılarım başladı bir sol bir sağ tutuyor ikiz olmasın kuz bu anaauuummmm =-O
htc phone ile
Gel 24 haziran geeeeeeeeelİnşaallah bacım ya gel 24 hazıran geeeeeel hakkımızda hayırlısı inşaallah
htc phone ile
Canim benim insaallah oyledir hepinize dua ettim Rabbim insaallah kabul eder
Sanada hayirli kandiller canim insallah seninde guzel haberlerini aliriz cnm. Saglikli hayirli prensesler versin rabbim zeynoma sana, bizede insallah prens verir rabbim saglikli hayirlikandiliniz mübarek olsun erkek isteyen arkadaşlarıma rabbim sağlıklı sıhatli paşalar nasip etsin kız isteyenlerede şöyle sağlıklı sıhatli hayırlı cimcimeler nasip etsin dualarınıza benim gibi kız isteyen arkadaşlarada yer verijn iyi geceler
CanimcimCanim benim yatsana ben esimi yolladim onun verdigi huzunle uykum kacti sen uyu canim kizdan dolayi gec kalkiyorsun benim oyle bir sorunum yok yarin karne alacak benim prensesim bende yatiyorum hepinize hayirli geceler
senin koca 1 den korkarken cift geliyormuş ne guzel iste 3. Yapma gerginliği yasamazsınKızlar benim yine ağrılarım başladı bir sol bir sağ tutuyor ikiz olmasın kuz bu anaauuummmm =-O
htc phone ile
Zeynom hala cizgi cikiyormu cnm, son yaptiginin resmini at cnm esim pc den kalkinca bakayim. Bakalim senin cikan cizgi benimkinden farklimi canim. Bugun ben ovu yapmadim cnm dune kadar yaptim ikinci cizgi vardi ama silikti net degil. Tuttu gibi geelmiyor sankim, yani oyle hissediyorum, o yuzden testleri ziyan etmiyeyim dedim cnm.
Canim hepinize tek tek dua ettim ins kabul olur canlarım Rabbim hepimizi güldürür ins gönlümüzdekini bize hayırlı kıyar.kizlar bana ettiginiz dualar icinde cok sagolun Allah hepinizden razı olsun öpüyorum sizi,iyi geceler
İyiki varsınız
Amiiin ağzına sağlık bacım sagolasın Allah sana da topaç gibi bir erkek evlat versin
senin koca 1 den korkarken cift geliyormuş ne guzel iste 3. Yapma gerginliği yasamazsın
Evin cocuk bahçesine döner bir anda
Hayırlısı canim ins kızını guzellikle kucağına alırsın.(kız istiyen diğer kizlarda)
Bizlerde ogluslarimizi ins Bu gecenin son duası olup kabul olur
Kizlar hamile değilim adetim an itibariyle basladi bacılar
AminnGunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah tez zamanda Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin
Canım benimde aynen dediğin gibi bazen sağ bazen sol kasigim ağrıdı bende önceki hamileligimde hiç yaşamadım hatta bi aksilikmi var dedim ama yok şükürGünaydınlar bacilarimnmmmnmm benimmmmm herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrr ben yine kramplarla kalktım yataktan sol kasigim öldürüyor beni ya niye bu kadar ağrıdı ki diğer hamileliklerimde böyle olmamıştı :-( :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
Kizlar hamile değilim adetim an itibariyle basladi bacılar
Aminn
Canım benimde aynen dediğin gibi bazen sağ bazen sol kasigim ağrıdı bende önceki hamileligimde hiç yaşamadım hatta bi aksilikmi var dedim ama yok şükür
bigün gelirrrrr bademde topiğe erken saatlerde günaydın mesajı yazarrrrr hepinize günaydın canlar, gönlümüzdekinin en kısa zamanda göbüşümüzde olması dileğiyle.....
Bundan sonrada sağlıkla devam etsin inşaallah reyhaneham hamisligin doğumada hep beraber yollayalım seni mavis paşani al gel :) şu günler geçse bi rahata ericem bende :-\
Gunaydin bacısi amiiiiiiinnnnn
Sizleri hep böyle neşeli görmek istiyoruz efenim :)
htc phone ile
Adetin bittikten iki üç güne kadar alıyorlar. Çekilen ay hamile kalan çok hatta aylarca uğraşıp hamile kalamayanlar rahim filmi çektikten hemen sonra hamile kalıyor nettede okudum sende bak bulursun. Tüplerin açılmasına sebep olduğu içinTekrar geçmiş olsun, sen sorununu bulmuşsun Allah'ın izniyle, umarım ameliyatında sorunsuz geçer canım . Bende çektireyim rahim filmi, çekilen ay hamile kalmamak gerekiyor değil mi? Birde canım son sorum rahim filmi çektirmek için özel bir gün var mı? Şu an adetim ona göre randevu alayım.
Gijnij bacım ben yasinin arapçasının latincesini okusam olurmu ben yoksa okuyamam kuraan okumam maalesef cok yavaş(((
Birde arkadaslar Yusuf süresi icinde aynı şey geçerli illa kuraandan okunacaksa ben yandim
Kizlarrr doktora geldim birazdan Muayene ye girecegim bu sefer vajinal muayenede isteyecegim iltihaplanma filan varmi diye bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?