Süper Anneler - 2011

Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize
Canim tekrar cok gecmis olsun insallah ameliyatin cok kolay ve basarili gecer, sonrada gelir prenslerin insallah canim .

Sorma calikusum ama dogrru soyluyorsun cok gec yatiyorum, esim hep soylenir kizar neti kapTtigi bile olur ama bildiginden sasmayinca cikiyor bir sekilde biryerlerden.
Ne ugrasmasi Allahın izniyle olucak gibi görünüyo bayağı silikleşmiş
Geçmiş olsun canım
Aminn Geçmiş olsun canım en azından sebebini buldular çok şükür
Tesekkur ederim reyhanim. Okudugun duayida allahim kabul etsin, dualarina bizi kattigin icinde sagol canim Allahim hayirli saglikli prens versin ins sana cnm.
Sagolasin foreverim. Sen nasilsin nasil gidiyor hamislik, bebiste cok iyidir insallah canim.

Cigam canim sanada cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum.....

Dualrin icin sagol cnm ALlahimm dualarimizi kabul etsin insallah

Kızlar benim yine ağrılarım başladı bir sol bir sağ tutuyor ikiz olmasın kuz bu anaauuummmm =-O
htc phone ile

Zeynom hala cizgi cikiyormu cnm, son yaptiginin resmini at cnm esim pc den kalkinca bakayim. Bakalim senin cikan cizgi benimkinden farklimi canim. Bugun ben ovu yapmadim cnm dune kadar yaptim ikinci cizgi vardi ama silikti net degil. Tuttu gibi geelmiyor sankim, yani oyle hissediyorum, o yuzden testleri ziyan etmiyeyim dedim cnm.

Canim benim yatsana ben esimi yolladim onun verdigi huzunle uykum kacti sen uyu canim kizdan dolayi gec kalkiyorsun benim oyle bir sorunum yok yarin karne alacak benim prensesim bende yatiyorum hepinize hayirli geceler

Hepinize hayirli geceler Rabbim dualarinizi kabul etsin gonlunuzden gecen herseyin hayirli bir sekilde nasip etsin bizlere gonlumuzdekini tez zaman da versin insaallah saglicakla

Eklentiler

• $indir.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $indir (1).webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $images (7).webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $iyi-geceler-mesajlari-2013-300x300-150x150.webp
    5 KB · Görüntüleme: 25
Sanada hayirli kandiller canim insallah seninde guzel haberlerini aliriz cnm. Saglikli hayirli prensesler versin rabbim zeynoma sana, bizede insallah prens verir rabbim saglikli hayirli
Canim benim yatsana ben esimi yolladim onun verdigi huzunle uykum kacti sen uyu canim kizdan dolayi gec kalkiyorsun benim oyle bir sorunum yok yarin karne alacak benim prensesim bende yatiyorum hepinize hayirli geceler
Canimcim . Allah kavustursun kocisine...... saglilla gitsin gelsin ins. Donusunde rabbim sana bir prens bagislasin..... kavustursun seni prensine insallh cnm tamam kiiii az sorf yapim yaticam kizma.

Canim hepinize tek tek dua ettim ins kabul olur canlarım Rabbim hepimizi güldürür ins gönlümüzdekini bize hayırlı kıyar.kizlar bana ettiginiz dualar icinde cok sagolun Allah hepinizden razı olsun öpüyorum sizi,iyi geceler
İyiki varsınız

Kızlar benim yine ağrılarım başladı bir sol bir sağ tutuyor ikiz olmasın kuz bu anaauuummmm =-O

htc phone ile
senin koca 1 den korkarken cift geliyormuş ne guzel iste 3. Yapma gerginliği yasamazsın
Evin cocuk bahçesine döner bir anda
Hayırlısı canim ins kızını guzellikle kucağına alırsın.(kız istiyen diğer kizlarda)
Bizlerde ogluslarimizi ins Bu gecenin son duası olup kabul olur

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah tez zamanda Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin

Dün 16:30 da yaptığım testin Fotosunu koydum bademim ondan sonra daha test yapmadım bugunde yine aynı saatte yapicam onuda eklerim sayfaya testim bitmek üzere çünkü günde bir tane yaparım artık çizgi aynı kiyulukta değildi rengi açılmış öyle sonuçta bu gebelik testi değil gülo çok takılma buna sen ümidini kaybetme gebelik testi yapmadan bilemezsin sonuçta ovulasyonda gebe değilsin ama çift çizgi çıkıyor yinede yani gebelikle ilgisi Yoook :-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D sen üzülme sakin olacak tmm

Anammnn dur dur dün biri daha öyle dedi abooooooooo

htc phone ile

Günaydınlar bacilarimnmmmnmm benimmmmm herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrr ben yine kramplarla kalktım yataktan sol kasigim öldürüyor beni ya niye bu kadar ağrıdı ki diğer hamileliklerimde böyle olmamıştı :-( :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah tez zamanda Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin
Aminn

Canım benimde aynen dediğin gibi bazen sağ bazen sol kasigim ağrıdı bende önceki hamileligimde hiç yaşamadım hatta bi aksilikmi var dedim ama yok şükür

bigün gelirrrrr bademde topiğe erken saatlerde günaydın mesajı yazarrrrr hepinize günaydın canlar, gönlümüzdekinin en kısa zamanda göbüşümüzde olması dileğiyle.....

Son düzenleme:
Kizlar hamile değilim adetim an itibariyle basladi bacılar

hadi yaaaaa tutmadımı çalıkuşummmmm çok üzüldüm neden tutmadıki! yumoşu kaçırmış olabilirmisin canım, inan çok üzüldüm ama hayırlısı demekki tutmasa prensin olmayacaktı, vardır onunda bir vakti üzme kendini canım, inşallah prensini en kısa zamanda alacaksın kucağına cnm......

Aminn

Canım benimde aynen dediğin gibi bazen sağ bazen sol kasigim ağrıdı bende önceki hamileligimde hiç yaşamadım hatta bi aksilikmi var dedim ama yok şükür

Bundan sonrada sağlıkla devam etsin inşaallah reyhaneham hamisligin doğumada hep beraber yollayalım seni mavis paşani al gel :) şu günler geçse bi rahata ericem bende :-\

bigün gelirrrrr bademde topiğe erken saatlerde günaydın mesajı yazarrrrr hepinize günaydın canlar, gönlümüzdekinin en kısa zamanda göbüşümüzde olması dileğiyle.....

Gunaydin bacısi amiiiiiiinnnnn
Sizleri hep böyle neşeli görmek istiyoruz efenim :)

htc phone ile

sanada günaydın cnm, ya zeynom daha ayın 13 kaldı 11 gün. biran önce öğrenmek istiyor insan sonucu. hayırlısı diyerek sakinleştirelim kendimizi saat kaçta yapacaksın testini canım? dur bende bugün 5 gibi yapayım bir test bakalım bir değişiklik varmı? ayyyyyy dayanamıycam belki daha erken yaparım ama zeynom senin dünki test bayaa koyu benim yumoşun bittiğini anladığımın ertesi gününde hep silikti t çizgisi canım yaaaaa tutmadımı kııı benimki

Son düzenleme:
Adetin bittikten iki üç güne kadar alıyorlar. Çekilen ay hamile kalan çok hatta aylarca uğraşıp hamile kalamayanlar rahim filmi çektikten hemen sonra hamile kalıyor nettede okudum sende bak bulursun. Tüplerin açılmasına sebep olduğu için
Gijnij bacım ben yasinin arapçasının latincesini okusam olurmu ben yoksa okuyamam kuraan okumam maalesef cok yavaş (((
Birde arkadaslar Yusuf süresi icinde aynı şey geçerli illa kuraandan okunacaksa ben yandim

Canım kuranı kerim sadece arapça okunur çünkü kuranı kerimin
Hiçbir dilde tam manası yoktur o yüzden yanlışlar çok oluyor. Boşuna günaha girme. İstersen yinede bir araştır

Kizlarrr doktora geldim birazdan Muayene ye girecegim bu sefer vajinal muayenede isteyecegim iltihaplanma filan varmi diye bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…