- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.621
sanada günaydın cnm, ya zeynom daha ayın 13 kaldı 11 gün. biran önce öğrenmek istiyor insan sonucu. hayırlısı diyerek sakinleştirelim kendimizisaat kaçta yapacaksın testini canım? dur bende bugün 5 gibi yapayım bir test bakalım bir değişiklik varmı? ayyyyyy dayanamıycam belki daha erken yaparım ama zeynom senin dünki test bayaa koyu benim yumoşun bittiğini anladığımın ertesi gününde hep silikti t çizgisi canım yaaaaa tutmadımı kııı benimki
Kizlarrr doktora geldim birazdan Muayene ye girecegim bu sefer vajinal muayenede isteyecegim iltihaplanma filan varmi diye bakalım ne diyecek
Evet yumurta gec catliyor hatta ortada yumurta bile yok sali yine cagirdi bu ay olmazsa birdaha ki ay klomen Tedavisi olucam insaallah gerek kalmaz
Ah gülom yaaa çok üzüldüm :-( :-( :-( :-( :-( :-( kısmet değilmiş demekki sen günün de deneme yapmistin ama nasıl olmadı ki offf yaaa inşaallah oğlan zamaninda hamile kalirsin pes etme sakın tmm :-( :-(
htc phone ile
hadi yaaaaa tutmadımı çalıkuşummmmm çok üzüldümneden tutmadıki! yumoşu kaçırmış olabilirmisin canım, inan çok üzüldüm ama hayırlısı demekki tutmasa prensin olmayacaktı, vardır onunda bir vakti üzme kendini canım, inşallah prensini en kısa zamanda alacaksın kucağına cnm......
Calikusum canim benim bak ben kac aydir ugrasiyorum halada birsey yok napalim hayirlisi boyleymis suan pozitif dusun insan uzuluyor ama taktir Ilahi benim yumurta catlayana kadar sen bana yetisirsin kizlar benim de bir sag tarafta bir sol tarafim agriyor yani cok takilmayacagim artik belirtilere adet gecikmesi en gecerli belirti catlatma ignesi vurulmayi dusunuyorum insaallah bu son olurda saglicakla Tosuncuguma kavusurum
Amin ecmain. Sağlıklı sıhhatli, Rabbimin sevdiği bir emanet ve varis versin tüm yürekten isteyip dileyenlere.İnsallah gonlundeki olur canim, saglikli hayirli prensler versin ins hepimiize.kiz isteyen ark.larimada kiz versin inss.
sanada günaydın cnm, ya zeynom daha ayın 13 kaldı 11 gün. biran önce öğrenmek istiyor insan sonucu. hayırlısı diyerek sakinleştirelim kendimizisaat kaçta yapacaksın testini canım? dur bende bugün 5 gibi yapayım bir test bakalım bir değişiklik varmı? ayyyyyy dayanamıycam belki daha erken yaparım ama zeynom senin dünki test bayaa koyu benim yumoşun bittiğini anladığımın ertesi gününde hep silikti t çizgisi canım yaaaaa tutmadımı kııı benimki
Calikusum yapma nolursun:-( rabbim niye cezalandirsin bizi seni birtanem, hakkinda hayirlisi boyleymis uzme eziyet etme kendine canimsin, prensinin vakti var demekki daha canim, bak bu amac ugruna seni coooooook seven arkadaslar edindinCanlarım cok sagolun
İnanın hayırlısı diyorum,ben kendime kızıyorum şimdiye kadar nerdeydim diye ilk başlıyacagim ay tutar sanmıştım aksi aklımın ucundan geçmedi. Simdi üzüldüğüm tek nokta kızlarım büyüyor yas aralığı cok fazla oluyor buyuk kizim 9 a girecek küçüğüde 5 i doldurdu dogana kadar bu yaslara +1 ekliyecez tabi tutarsa
Kizlar hamile kalamiyacakmiyim diye korkuyorum,eskiden bu konuları ben tiye alırdım kocamın ceketiyle hamile kalırım diye Rabbim cezalandiriyormu diye düşünüyorum ....
Bademim yaptım testi çizginin rengi bayagi açılmış cano ilgisi yok bence
htc phone ile
Bademim yaptım testi çizginin rengi bayagi açılmış cano ilgisi yok bence
htc phone ile
zeynom testini pc yi açtım bakem diye pc dede görünmüyor nedenkiiii benimkiyle aynımı acaba diye bakacaktım cnm, heeeee yoksam resim atmadıydınmı :) ben yanlış anlamışımmmmm attım yazdın sandım
Yok gulo resim atmadiydim ışte şimdi attım bak
htc phone ile
ay zeynooooooooooom biliyomusun aynı benim teslerde böyle çıkıyorrrrrr kız çok ümitlenmek istemiyorum ama tuttumuki yaaaaa bizim kuzular
Kizlarrr bende ayni calikusum gibi ceketi atsa hamile kalirim diyor dum aynı seyleri yasiyoruz calikusum la kac aydir ugrasiyorum kizlarda korunmayi biraktim birdaha adet olmadim dusun simdi bu tedavi goruyorum hala inanamıyorum ama çok sukur iki tane prensesim var inşaallah bir de prensim olur sizlerinde insaallah gonlunuzdeki gobusunuzde olsun
Canimcim yok tam silinmesi gerekmiyor. Bak ben gecen ay yumurtladim gece ertesi gun test yaptim bombos tek cizgiydi, (sen gecen ay ovu testiyle yum gununu kontrol ettinmi) hani bu aydada seyir silik cizgi seklinde olunca acaba oldumuki takiliyor canim. Belkide her ay hormonlar degisiyordur bir ay net tek cizgi cikarken diger ay silik cikabiliyordur belki cok iyi bilmiyorum kuzum o kadarini ama su an ben gecen aydan farkli seyrediyor gibi beniim ki amaaaan insallah hayirlisi olsun cnmcm. Bu heyecani yasamakta guzelÇizginin silinmesi mi lazım di ki yani boş mu olmalıydı gülooo ????????
Bide benim ağrım sancim akintim falan kalmadi bomboş hissediyorum olmadı mi ki yaaaaa :'( :'( :'( :'( :''( :' '( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Kizlarrr bende ayni calikusum gibi ceketi atsa hamile kalirim diyor dum aynı seyleri yasiyoruz calikusum la kac aydir ugrasiyorum kizlarda korunmayi biraktim birdaha adet olmadim dusun simdi bu tedavi goruyorum hala inanamıyorum ama çok sukur iki tane prensesim var inşaallah bir de prensim olur sizlerinde insaallah gonlunuzdeki gobusunuzde olsun kizlar yukarıda yanlis yazmisim incir kuru yapsammi diyecektim
Canimcim yok tam silinmesi gerekmiyor. Bak ben gecen ay yumurtladim gece ertesi gun test yaptim bombos tek cizgiydi, (sen gecen ay ovu testiyle yum gununu kontrol ettinmi) hani bu aydada seyir silik cizgi seklinde olunca acaba oldumuki takiliyor canim. Belkide her ay hormonlar degisiyordur bir ay net tek cizgi cikarken diger ay silik cikabiliyordur belki cok iyi bilmiyorum kuzum o kadarini ama su an ben gecen aydan farkli seyrediyor gibi beniim ki amaaaan insallah hayirlisi olsun cnmcm. Bu heyecani yasamakta guzel
Bademim burda bi topic var ov testiyle gebelik ogrenilirmi diye orda hep koyu çıkmıyor adete 4-5 gün kala koyu çizgi çıkıyor öyle anlaşılıyor diyorlar cnm bnm şimdi ne çıktığı önemli degil yaniiiiii :)
htc phone ile
Kızlar kuzum ateşlendi soyundurdum ilaç verdim ama dusmuyor babasını çağırdım geliyor acile götüreceğim yanıyor çocuk Yaaaa :'( :''( :' '( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Gecmis olsun bitanem nedir suan pasanin durumu yeni gordum mesajiniKızlar kuzum ateşlendi soyundurdum ilaç verdim ama dusmuyor babasını çağırdım geliyor acile götüreceğim yanıyor çocuk Yaaaa :'( :''( :' '( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?