- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.641
Kızlar kuzum ateşlendi soyundurdum ilaç verdim ama dusmuyor babasını çağırdım geliyor acile götüreceğim yanıyor çocuk Yaaaa :'( :''( :' '( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Geçmiş olsun canım Allahım evlatlarımıza sağlık verKızlar kuzum ateşlendi soyundurdum ilaç verdim ama dusmuyor babasını çağırdım geliyor acile götüreceğim yanıyor çocuk Yaaaa :'( :''( :' '( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Aman cnm cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum en cok korktugum sey cocukta ates, gunestemi kaldi acaba cnm tekrar gecmis olsun :-(
Gecmis olsun bitanem nedir suan pasanin durumu yeni gordum mesajini
cnm cok gecmiş olsun benım mısafirlerım vardı uzun zamandır giremedım...ınşallah herkes ıyıdır umarım oğluşunda iidir annesi.....bide deneme yapmışsın az okudum gecmişi ama öyle anladım umarın gönlundekı olur.....diğer arkadaşlarımda ıyıdır ınşallah.....
Geçmiş olsun canım Allahım evlatlarımıza sağlık ver
dustumu ateşi eve geldinmi zaten yazamazsin
Canim cok Sagolasin hayırlısı gülüm bizde gelecek ayı değerlendiririz..bende sizi cok seviyorum sagol destegin icin bademimCalikusum yapma nolursun:-( rabbim niye cezalandirsin bizi seni birtanem, hakkinda hayirlisi boyleymis uzme eziyet etme kendine canimsin, prensinin vakti var demekki daha canim, bak bu amac ugruna seni coooooook seven arkadaslar edindinseni cok sevviyoruz bunu unutma canim hakkinda hayirlisi olsun insallah rabbim tez zzamanda hayirli saglikli evlat versin sana ins. Canim bak aklima ne geldi sendde bi kontrole gitsenne cnm hersey yolundami baksin dr un
Ahh ahh Benim yol arkadasimKizlarrr bende ayni calikusum gibi ceketi atsa hamile kalirim diyor dum aynı seyleri yasiyoruz calikusum la kac aydir ugrasiyorum kizlarda korunmayi biraktim birdaha adet olmadim dusun simdi bu tedavi goruyorum hala inanamıyorum ama çok sukur iki tane prensesim var inşaallah bir de prensim olur sizlerinde insaallah gonlunuzdeki gobusunuzde olsun
Kızlar kuzum ateşlendi soyundurdum ilaç verdim ama dusmuyor babasını çağırdım geliyor acile götüreceğim yanıyor çocuk Yaaaa :'( :''( :' '( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
U
Çok sağolun bacilarim yaa şimdi geldik eve çocuğum çok fenaydi ateşi 39.5 tu yandi üç tane serum yedi soğuk kompres yapıldı ancak bu saat çıktık hastaneden içim parçalandı Allah kimsenin evladina hastalık vermesin acil doluydu salgın varmış ortalıkta kızlar dikkat edin biraz dinlrneyim gelicem paşam da uyudu yolda yavrum hastanede aglamaktan sesi kısıldı :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
U
Çok sağolun bacilarim yaa şimdi geldik eve çocuğum çok fenaydi ateşi 39.5 tu yandi üç tane serum yedi soğuk kompres yapıldı ancak bu saat çıktık hastaneden içim parçalandı Allah kimsenin evladina hastalık vermesin acil doluydu salgın varmış ortalıkta kızlar dikkat edin biraz dinlrneyim gelicem paşam da uyudu yolda yavrum hastanede aglamaktan sesi kısıldı :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Canim cok Sagolasin hayırlısı gülüm bizde gelecek ayı değerlendiririz..bende sizi cok seviyorum sagol destegin icin bademim
Esim anlamıyor ovülasyondan falan
Sabri kalmadı kafasına gôre deneme yapmak istiyor artık onu tutabilirim umarim,daha söylemedim bile bu ayda gitti diye
Ayin 27 sinde randevu aldım gideceğim ozaman söylüyecem doktoruma kontrolümüzde olduktan sonra çalısmalara devam cok sukur benim iki guzel kizim var Rabbim onları bana bagislasin
Belki tutsa hani herkese diyorumya paşam gelmiyecekti milletin kızı naz yapar bizim oğlanlar
Oglusum olsunda varsın 1 Ay gec olsun
Es yok cocuklar uyudu birde ustune korku filmi izliyorum sen napiyon kuzum
Es yok cocuklar uyudu birde ustune korku filmi izliyorum sen napiyon kuzum
Ahh ahh Benim yol arkadasim
kendi kendimize nazarmi ettik ne
Gecen aylarda sakayla bunu Bir komsuma soyledim -O da Allahin zoruna gider demisti bende Bizim aile hemen hamile kaliyor demistim
Ya simdi
O yuzden cezamimi cekiyorum diye düsünüyorum
Oyyy kiyamam cok gecmis Olsun guzelim
ins yarin hic biseyi kalmaz,bolca su ver cunku vucudu yeterince sicak su kaybediyor,susuz kalmasin bir yudum bir yudumdur..
Salgın heryerde canim
Agliya agliya uyudu diyorsun serumuda yemiş iyi bir uyku çekerse ins toparlar kendini,sende git yat canim yorulmussundur,dinlen
Unutma belki kızımız karnindadir
Tekrar gecmis olsun canim[/QUOTE
Sagolasın cnm.bnm.uyumuyor yok ya,ara ara uyudu şimdide kalkti oturuyor bende başındayım ışte kizcede geldiyse kaosa denk geldi onuda rahatsız,edicez,biraz galiba dr iğne ve antibiyotik verdi ecz bulamadık onuda yarın alcam çıkmışken igne sini yaptırırım iş çok yeterki iyilessin :-(
Kuzum benim yaz geldi kurtulamadik hastaliktan Rabbim sifa versin canim benim ultrasondan sonra hafif kanamam oldu suanda da leke geliyor doktor biraz fazla kurcaliyinca boyle oluyor heralde
Amin bacim yaa aynen hava ısındı biz yamulduk :-(
htc phone ile
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah zeynom ne yaptın bacim biraz daha iyimi kuzu atlatir Allah in izniyle
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah zeynom ne yaptın bacim biraz daha iyimi kuzu atlatir Allah in izniyle
Sana ve hepinize Günaydın
zeynom bende merak ettim kuzuyu nasıl acaba
Günaydın günaydın canim arkadaslarım ben simdi kayınvalideye gidecem aksama görüşürüz
ZeYNO bacım oğlunu donuyla birak öyle gezsin,annemler gibi atesliyken battaniye örtüp terketme siksik islat vücudunu,gecmis olsun öp benim yerime yeğenimi
Canlarim sabah erken kalktim gun boyuda hep ayaktaydim cok yorgun ve uykusuzum hepinizi opuyorum, iyi geceler canlarim
Günaydın günaydın canim arkadaslarım ben simdi kayınvalideye gidecem aksama görüşürüz
ZeYNO bacım oğlunu donuyla birak öyle gezsin,annemler gibi atesliyken battaniye örtüp terketme siksik islat vücudunu,gecmis olsun öp benim yerime yeğenimi
Calikusum bademim catladim sakın pes etmeyin bende sizin dediginiz gibi cok çabuk kalanlardandim ve 11 ay boyunca uğraştım burayı ilk okuduğumda 7 aydır uğraşıyoruz diye yazanlara sasarak bakiyordum ben hemen kalirim diyodum ama yontem deneyince is çok zorlasiyomus bilemedim yok bu ay sol yumurtalık geç yok bu ay iltihap olabilir geç yok bu ay yumurta gelişmedir geç yok bu ay erken çatladı geç derken ha bu ay kalirim ha bu ay kalirim dedikçe bir yıl olmuş düşünün ve en sonunda da tatile denk geldiği için doktora gidemedim eczaneler kapalı test bulamadım ama artık sagligim için dieti bozmak zorundayim birde gijnij in kiz diye duyunca boşverdim yaptım gitti sonra pişman oldum yüzdum yüzdum kuyruğuna geldim niye böyle yaptım diye hersey tabiki Allah in taktirinde ama biz elimizden geleni yapalım sonra Allaha bırakalım hareket kuldan bereket Allahtan inşallah hepimizin paşaları gelir gelmezsede biz elimizden geleni yaptık Rabbim den ne gelirse başımızı üstünde yeri var deriz öptüm hepinizi
zeynom ben oyle ateşlendiğinde çalıkusumunda dediği gibi vucudunu serinletmek için ılık duş aldırıyorum. dusu ateşliyken sevmiyorlar ama aldırmaya çalış cnm. başını kafasını ıslat cnm, inşallah çabuk iyileşir canımŞimdi ilacını ignesini aldım geldim cnm ateşi ilaç vermezsen hemen çıkıyor geceden beri üç kez,daha verdim şimdi geziniyor evin içinde ama hala sıcak kafası :-(
Sagolasın cnm bnm yazdığım gibi ilacını verdim yine oyuncak aldım bide sevinsin çok korktu ağladı gece garibim hiç uyumadik ayakta duramiyorum varya :-(
htc phone ile
reyhanım canım verdiğin moral için sağol canım, benim kızımda uzun sürmüştü hamiş kalmam yandı keten helva diyeyim o zamanCalikusum bademim catladim sakın pes etmeyin bende sizin dediginiz gibi cok çabuk kalanlardandim ve 11 ay boyunca uğraştım burayı ilk okuduğumda 7 aydır uğraşıyoruz diye yazanlara sasarak bakiyordum ben hemen kalirim diyodum ama yontem deneyince is çok zorlasiyomus bilemedim yok bu ay sol yumurtalık geç yok bu ay iltihap olabilir geç yok bu ay yumurta gelişmedir geç yok bu ay erken çatladı geç derken ha bu ay kalirim ha bu ay kalirim dedikçe bir yıl olmuş düşünün ve en sonunda da tatile denk geldiği için doktora gidemedim eczaneler kapalı test bulamadım ama artık sagligim için dieti bozmak zorundayim birde gijnij in kiz diye duyunca boşverdim yaptım gitti sonra pişman oldum yüzdum yüzdum kuyruğuna geldim niye böyle yaptım diye hersey tabiki Allah in taktirinde ama biz elimizden geleni yapalım sonra Allaha bırakalım hareket kuldan bereket Allahtan inşallah hepimizin paşaları gelir gelmezsede biz elimizden geleni yaptık Rabbim den ne gelirse başımızı üstünde yeri var deriz öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?