- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.661
Canim benim ne bezi tosunumuz kucuj o zaman esin belki bu yuzden istememistir benimki cocuk lafini bile ettirmezdi buyudu bize bagimliligi azalinca ikna oldu birdr artik tuvalete alistirsana bacim kiz gelince ikisi bir zor olurÖyle geziyor gülom altında bezi var bide atleti o kadar uyku bastı simdi uyutucam öperim teyzesi
htc phone ile
Calikusum bademim catladim sakın pes etmeyin bende sizin dediginiz gibi cok çabuk kalanlardandim ve 11 ay boyunca uğraştım burayı ilk okuduğumda 7 aydır uğraşıyoruz diye yazanlara sasarak bakiyordum ben hemen kalirim diyodum ama yontem deneyince is çok zorlasiyomus bilemedim yok bu ay sol yumurtalık geç yok bu ay iltihap olabilir geç yok bu ay yumurta gelişmedir geç yok bu ay erken çatladı geç derken ha bu ay kalirim ha bu ay kalirim dedikçe bir yıl olmuş düşünün ve en sonunda da tatile denk geldiği için doktora gidemedim eczaneler kapalı test bulamadım ama artık sagligim için dieti bozmak zorundayim birde gijnij in kiz diye duyunca boşverdim yaptım gitti sonra pişman oldum yüzdum yüzdum kuyruğuna geldim niye böyle yaptım diye hersey tabiki Allah in taktirinde ama biz elimizden geleni yapalım sonra Allaha bırakalım hareket kuldan bereket Allahtan inşallah hepimizin paşaları gelir gelmezsede biz elimizden geleni yaptık Rabbim den ne gelirse başımızı üstünde yeri var deriz öptüm hepinizi
Canim benim ne bezi tosunumuz kucuj o zaman esin belki bu yuzden istememistir benimki cocuk lafini bile ettirmezdi buyudu bize bagimliligi azalinca ikna oldu birdr artik tuvalete alistirsana bacim kiz gelince ikisi bir zor olur
Şimdi ilacını ignesini aldım geldim cnm ateşi ilaç vermezsen hemen çıkıyor geceden beri üç kez,daha verdim şimdi geziniyor evin içinde ama hala sıcak kafası :-(
Sagolasın cnm bnm yazdığım gibi ilacını verdim yine oyuncak aldım bide sevinsin çok korktu ağladı gece garibim hiç uyumadik ayakta duramiyorum varya :-(
htc phone ile
Zeynom gecmıs olsun kuzucuga
Sırkelı suyla sılmek yanlısmıs burda bı arkadastan duymustum hastanede calısıyordu kendısı
Ayrıca banyoda yaptırmak yasak demıstı doktorumuz ateslıyken 5 yasından önce
Soğuk suyla koltuk altına kasıklarına basına bez koy
Çıplak gezsın bide ates düşürücüler dönüşümlü olunca işe yarıyor misal bi dolven 4 saat sonra calpol sonra tekrar dolven seklınde
Öyle kullanmıstım ben cocuklar ateslenınce tabı doktor soylemıstı senın kı nasıl dedı acaba
Boğazlarımı sişmiş
Bıde küçükmüş kuzucuk daha ya
Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin duasını kabul etsin inşallah. Bende rahim filmi çektim rahimde yapışıklık çıktı ameliyat olmam lazımmış. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah birbirimize
Zeynom bana ilkine gore biraz daha koyu geldi sece nasilBademim ışte test böyle bacım bak biiiiiii.
htc phone ile
Canim ben kizimin 39u gectigi bir gunde ozel dr umuzu aradigimda hemen ilik dus aldirip hastaneye getiriyorsun demisti, hastanede serum falan takilmisti. Acaba hangi dr un soyledigi ve uygulamasi dogru :44::44::44:Zeynom gecmıs olsun kuzucuga
Sırkelı suyla sılmek yanlısmıs burda bı arkadastan duymustum hastanede calısıyordu kendısı
Ayrıca banyoda yaptırmak yasak demıstı doktorumuz ateslıyken 5 yasından önce
Soğuk suyla koltuk altına kasıklarına basına bez koy
Çıplak gezsın bide ates düşürücüler dönüşümlü olunca işe yarıyor misal bi dolven 4 saat sonra calpol sonra tekrar dolven seklınde
Öyle kullanmıstım ben cocuklar ateslenınce tabı doktor soylemıstı senın kı nasıl dedı acaba
Boğazlarımı sişmiş
Bıde küçükmüş kuzucuk daha ya
Zeynom bana ilkine gore biraz daha koyu geldi sece nasil
Birde benim bugun sol kasigimda agrim var usuttugumdenmi yoksa baska bi durum olabilirmi
Hamis arkadaslar lutfen fikir verin, sizdede oldumu 9gun var bat a
Zeynom sende varmi agri yada batma cnm
Canım geçmiş olsun,,,, ameliyatı zormu seni takip edeceğim tatlım... Sevgiyle kal...allaha emanet ol....
Bende olmuştu diye hatirliyorum ama sen yinede her ihtimali düşün canımZeynom bana ilkine gore biraz daha koyu geldi sece nasil
Birde benim bugun sol kasigimda agrim var usuttugumdenmi yoksa baska bi durum olabilirmi
Hamis arkadaslar lutfen fikir verin, sizdede oldumu 9gun var bat a
Zeynom sende varmi agri yada batma cnm
Sanada gunaydin madem bu ay yapmican niye bu ay gidiyon arkadaşım yorma kendiniGünaydın canim arkadaslarım
Topikte bir pazar tembelliğimi var ne
Ben simdi herkes yazmıştır kendimi sonuncu sanmıştım .
Ayin 27 sinde randevum var tahmini yum günümde 27 si ama Haziran ayını es geçeceğimi söylemiştim hem balık burcu doğmazsın cocuğum hemde Ramazan'ın ilk haftaları oruç tutacam hamile miyim degilmi derken birde bizde iftar saat 10 da oluyor
Bende olmuştu diye hatirliyorum ama sen yinede her ihtimali düşün canım
Sanada gunaydin madem bu ay yapmican niye bu ay gidiyon arkadaşım yorma kendini
Reyhanim cnm bende hala dvm ediyor agri ara ara siddetleniyor bugun misafirimde vardi cok kendime vakitte ayiramadim agri siddetlendiginde mahvoldum diyebilirim bebisim gelsinde ondan sebep olsuunda seve seve katlanirimBende olmuştu diye hatirliyorum ama sen yinede her ihtimali düşün canım
Sanada gunaydin madem bu ay yapmican niye bu ay gidiyon arkadaşım yorma kendini
Kuuuuz calikusumGünaydın canim arkadaslarım
Topikte bir pazar tembelliğimi var ne
Ben simdi herkes yazmıştır kendimi sonuncu sanmıştım .
Ayin 27 sinde randevum var tahmini yum günümde 27 si ama Haziran ayını es geçeceğimi söylemiştim hem balık burcu doğmazsın cocuğum hemde Ramazan'ın ilk haftaları oruç tutacam hamile miyim degilmi derken birde bizde iftar saat 10 da oluyor
Pek giremedim bildigin iz gibi temizlik le ugrasiyorum daha bitmedi iki gun sonra biter insaallah napiyorsun uz nasilsin iz kizlar vajinal ultrasondan sonra akintim kanli geldi simdi de kahve renginde duzelir heralde neyse ben islerim i halledip hemen araniza gelecegim opuyorum hepinizi
Zeynom cnm senin durum nasil varmi bi degisiklik, kuzun nasil oldu iyilesmistir insallah cnm sende bugun girememissin ben gibi yogunmuydun
Pek giremedim bildigin iz gibi temizlik le ugrasiyorum daha bitmedi iki gun sonra biter insaallah napiyorsun uz nasilsin iz kizlar vajinal ultrasondan sonra akintim kanli geldi simdi de kahve renginde duzelir heralde neyse ben islerim i halledip hemen araniza gelecegim opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?