Süper Anneler - 2011

~Kizlar acil durum acil durum~
Esime bu ayda hamile kalmadığımı söyledim.bana zaten kendininde Stress olduğunu bu belli günlerde olmasının onu kızdirdigini bir daha günlere bağlı degil.ay icinde düzenli iliski olunacak dedi ve bir daha bu konuda tartışma istemediğini söyledi
Kizlar anlattım ovülasyon dedim falan dedim filan dedim
Neymiş o iki ay beni dinlemiş,bende bu ay onu dinliyecekmisim,annelerimiz ovü gününümü takip ediyorlardıda kızlarla erkekleri ayarladılar dedi

Baskı yapacam bana %100 garantilimi diyor,Allah'ın elinde dedim
Ozaman rahat ol sal gitsin dedi en azından stress olmayız dedi kizlar bir ay daha onu bu yolla ayarlarım ya sonra...tutmazsa

Valla biz degilde erkeklerinde stress olmasıda spermleri korkak mı yapıyor ne,hedefe koşmak istemiyorlar
Kendilerini kurbanlık koyün gibi hissediyorlar ~stress oluyormuş bak bak bak. Ben bu ay sıfır stress dedim onda fullmus
Offff offffff

Kizlar valla ovü gunüne denk geliyoruz niye hamile kalmıyoruz yaaa
Yardım edin yoksa bittim sansımla bas basa......

Yeni haftada herkes her istedigine kavussun isiniz gucunuz rast gitsin kizlar. Gonlunuzdeki gobusunuzde olsun.

Beni soracak olursaniz 3 gundur nerdemiydim? Yataktaydim. Bademciklerim sisti ates sonra gribe cevirdi. Suan griple cebellesiyorum. Hic bir ilac parol ve minosette dahil kullanmiyorum sadece limonlu balli su iciyorum. Cok kotuyum bebege bir sey olacak diye korkuyorum. Cocumun basina simdiden gelmeyen kalmadi (( allah kimseyi saglindan etmesin.

Canim cok uzuldum kuzucunun durumuna :-(acil sifalar diliyorum..... en son kullangin antibiyotigin adi ne cnm onceden varmiydi yoksa yenimi cikti alerji, kendini cok hirpalama diycem ama mumkun olmadiginin farkindayim kuzum cok gecmis olsun cnm.

Calikusum canim sanirim bizim stres yansiyor kocalara, ben deneme gecesi yasadigimi paylasayim cnm, benim yumos beklemedim bir anda oldu biliyorsun o yuzden cok stres olmustum esime sunu yapalim bunu yapmaliyim diye panik ve stresle siralarken esim ben deneme yapmiycam bu stresle olmaz dedi net bir sekilde, ben y.odasina gectim biraz sakinlestirdim kendimi yatisinca ben stresli degilim hadi dedim, gozlerimin icine bakti, baktiki gercekten yatismisim o zaman icti kahveyi. Zaten kahve ve dus disinda birseey yapmiyor onlar, gerci dua ve namazda var ama sen yinede ona heyecan ve stresini yansitma, senin cok sakin olman gerek esin bu durumdaysa. Ama sen son denemede cok sakin oldugunu yazmistin dimi cnm. Ama bence yumurtlama gununde yapmaya devam et cnm. Zaten iki kizin var Allah bagislasin riske girme derim kuzum ben .....

Defnem canim cok gecmis olsun birtanem, cok uzuldum hastalanmana, bende yazayim diye dusunuyordum deffnem forever ve diger arkadaslar neden girmiyorki topige diyordum, tekrar cok gecmis olsun cnm. Ama durumun ciddiyse dr a gitmende fayda var cnm. Hep reyhanin paylastiggi hastalanip dr a gitmemesinden kaynakli gelismeleri unutamiyorum cnm o yuzden durumunu ihmal etme kendini gozlemle bogaz enfeksiyonun gecmezse mutlaka git dr a cnm opuyorum.....

Bademim benim yumlar hep cuma ve cumartesiye denk geliyor ogunlerdede (gececi)isleri dolayısıyla cok yogun mecburen eve çağırıyorum yoksa çaktırmadan halledicem olayı.stress yapmıyorum cagirinca çakıyor davayı birde kahve içirmeye calistim tam stress oldu bizimki...bence bu olayı kocalara çaktırmadan halletmek gerek

Ve
Bu ay devam edicem galiba ne yapiyim,esimi tutamıyorum

Canim bencede kocislere caktirmadan yada cok rahat stressiz rutun bir is yapiyormus gibi yaklasmak gerekiyor, bak ne diycem benim kocis neskafeyi sade sekersiz begenmedi mirin kirin etti icmek istemedi bende yer fistikli cikolatalar var ay adini unuttum( reklaminda gonul yazar ve muazzez abacida oynuyor) yedirmek dogrumuydu bilmiyorum ama keyif alarak yesin diye verdim valla sen onu ikna et cnm bak bir seneden fazla ugrasan arkadaslarimiz var. Pcden eski sayfalara daha rahat giriliyor ac eski sayfalari oku cnm fikir dinirsin onlarin ne kadar ugrastigini gorunce inan dahada motive oluyor insan.bir kez daha tekrarliyorum kuzum sansa birakma. Ha bunun 100de 100garantisi varmi....yok sende biliyorsunama sen ugras cabala rabbim verecektiir insallah sanada bizlerede.....opuyorum cnm.

Gülüm cabalamammi çabalamak istiyorum ben kocaya artık güvenmiyorum her an kaza kursunu atar diye korkuyorum.yoksa ben yıl sonuna kadar bekliyecem ondan sonra bakarız ama kocam şimdiye kadar istedi hep isteksizdim şimdide olmuyor adamda artık sabır '0'

Anladim cnm sen yinede konusak durumu anlat kararli isttekli oldugunu soyle, birde tutmadiginda hislerini ona cok anlatma cnm, ad. Oldugunda hayirlisi gibi seyler soyle. Valla kusura bakma calikusum ben benim kocise gore durumu yorumluyorum, senin kocisi tanimiyorm ortamini bilmiyorum ancak nacizana ben olsaydimlari aktarmaya calisiyorum burda elimizden geldigince fikir alisverisi yapip yardimci olmaya calisiyoruz birbirimize sonucta caniminici, :-(

Kizlarrrr nerdesiniz yaa hepiniz bisey soylemeden tatilemi ciktiniz topik cok sessiz bugunlerde :---(

Canlarim ev isi ile bogusuyorum az kaldi iki gune biter araniza gelecegim hepinizi seviyorum sizleri birakma ya niyetim yok

Canlarim ev isi ile bogusuyorum az kaldi iki gune biter araniza gelecegim hepinizi seviyorum sizleri birakma ya niyetim yok
Ayy cok şükür biri ses verdi
Kolay gelsin canim.birakma bizi tabiki bende seni cok seviyorum

canim bu ay yine yum cumaya yada cumartesiye geliyor olsun elbet bi sekilde zaman bulacam malum önümüz Ramazan ayin 27si buyuk ihtimal yum .bu ay deneme yok demistim ama vazgeçtim zaman cok değerli.sadece dualariniza ihtiyacım var.
Sen ne yapıyorsun ne kadar kaldi belli olmasina..ins hamilesindir göbisinde oğlun yayilmistir..sende bize hamile hamile dualar edersin

Catladim canim kizlar yazmiyor zsynomun oglusu hasta zaten calikusumla ben giriyoz bakitoz kim var diye kimseden ses yok :-(tabi buda uzuyor bizi herkes biyerlere gitti galiba da yazmadi kimse gidiyoz diye o yuzden eminde degilim, ya kuzum ne isi piyorsun sen ne kadar uzun surdu boya badanami yapiyosun bu kadar uzun surdugune gore. Bak ben kadesin burda belirsizlikler icinde gun geciriyorum moralim bozuk kimsede yazmiyoooo =-( neyse sana kolay gelsin bebis oncesi bitir islerini kuzum.

Bencede bu ayi es gecme cnm, bak kocanda acele ediyor, benim buhafta sonu ondort gunu dolduruyor canim cumartesi yada pazar gunu mujdeli haberi veririm insallh size canim AMİN canim dualarina . Dua ediyorum o zamanda seve seve yaparim tabiki insallah bi hamis olayim

Hafta sonunu iple çekeceğim canim
Senin hayırlı haberlerini alırız ins
Bakarsın zeynomdada tutar neguzel çiftte mutluluk yasatirsiniz topikte

Kızlar çocuğum bugün daha iyi hamdolsun hastalık cok zorladı hem onu hem bizi Allah tüm hastane kapisinda şifa bakleyenlere safi ismiyle tecelli etsin inşaallah cooook yorgun ve uykusuzum :'''''''''( bu halde bebis umudum da pek yok olmaz gibi geliyor 8 gün kaldı adete de :'''''''''''''''''(

htc phone ile

Amin. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, hep derim cocuk hasta olacağına anne olsun. Biz bir şekilde atlatıyoruz, çocuklar daha minicik, hele bir de yemek yiyemediği zamanlarda çok yorucu oluyor, Allah yardım etsin.

Benim eşimde aynı durumda

Ahh ahh bende ev işiyle uğraşsam belki evimin dağınıklığı gittiği gibi kafamın da dağınıklığı giderdi. Nete çok takılıyorum, bir derdim var bölümlerine. Buradan bir kaç arkadaşa baktım, sadece bir topiğe yoğunlaşmışlar, yani bir topiğe bakıyorlar. Bunu nasıl yapabiliyorsunuz acaba? Yani benim o kadar işim varken gerekli gereksiz çok fazla bilgi depoluyorum ve çeşitli forumlarda gerekli gereksiz vaktim gidyor...
Nasıl belli şeylere konsantre olacağımı bilemiyorum

Burç için endişeleniyorsanız, çevremde ve bende gördüğüm kadarıyla rahme düşen bebeğin ne zaman doğacağı da sadece Yaradan biliyor. Yaa erken ya geç doğum olabiliyor. Planlı programlı yapılsa bile tam takvim gününde doğurabilen çok az, benim bildiği yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
Zeynom senden ses geldi cok sukur cnm kuzsunun daha iyi olmasina sevindim cnm cok gemis olsun cnm. Kuzusu cabuk iyilestir don aramiza

Hafta sonunu iple çekeceğim canim
Senin hayırlı haberlerini alırız ins
Bakarsın zeynomdada tutar neguzel çiftte mutluluk yasatirsiniz topikte

Evet bende sabirsizim calikusum sagolasin Allah razi olsun insallah teker teker guzel haberlerimizi paylasir....ben gecen haftaya gore cok daha rahatim cnm, daha dogrusu o test yaptigim uc gunde cok stresli ve heyecannliydim , arastirip okuduktan sonra bosa stres ve heyecan yapptigimi anladim cnm:-( biraktim dusunup heyecan ve kaygi yapmayi, zaten ilk deneme oldugundan olmayabilir ihtimalini yuksek tutmaya calisiyorum cnm. Yinede hayal kirikligina ugramamak icin dua ediyorum cnm, insallah ugrasmadan hayirli tez zamanda aliriz prenslerimizi kucagimiza insallah.....ay calikusum topik benim bugun yazdimda yazdim aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…