- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.581
evet bu doktor da gizliden yapıyomuş. yoksa duyulduğunu düşünsene talep patlaması olur.
Allah yardımcımız olsun.
Bni bir kiz bir erkek ikiz yerine koycan tatlim
Ben senin agzini yerim
gurbet ablcm nasilsin cnm esin nasil olduu
listemiz cok guzel olmuss diger topiktee emegine saglikk vallaaa soyle su smilleri eklersin insallahh
oglan;
kizada bunu;
ne guzel olur dimi yavv
orkişim birgün oğlularımız doğuyomuşş onları yazıyomuşuzz sonra sünnetlerini okullarını derkennn askerliklerini falannn nasıl birer çocuk oldukları okulları o ğünler de gelirrrr bizler yaslanırızzzzzz burdan hala yazışıyormusuzzz....
selam kızlar nasılsınız?ne var ne yok?
dimuserver canim sen 3 sezeryan mi oldun 4 mu yapcaksin?
neguzelyaa herkes burdaa,kizlarr bana ozelden yazin su doktorun adini kimmis nerdeymiss
bilmiyorum canım yapabilirmiyim 3.sünde beni nelerbekliyor bilmiyorum yaparsam da fazla ara vermek istemiyorum
yaş 32 şimdi oyüzden 35 de bitiriyim diyom canım yani 34 de kalsam 35 doğum falan işte nasip bilmiyorum zaman neyi gösterir fakat doktor bana erkek bebek için şansın % 90 olur deyince hemen tamam hocam dedim bi sevindim varya çünkü her gebeliğimde ona gitmiştim oda üzüldü sanırım herdefasında kız deyince kendisi söyledi bana 4.de gel yanıma dedi % 90 erkek bebek için Rabbimden hayırlısı bakalım
anladım canım.bakalım bu ay tutmadıysa bebiş belki ilerleyen aylarda uygun olursa bakarız.teravet maycupcake benimki fransiz markasi vitarmonly labaratoire yaziyo yani dogal derken benimki dogal deyilmi bacilar etrafimda alma imkanim vardi burdan aldim nettende alabilirdim ama ne biliyim gerek duymadim
30 capsul var icinde
cnm bunu cok kullanmiycaksin zaten ancak sik kullanirssan bir ay diyolar eczaci oyle dedi bana
3 hafta kullan bir hafta ara ver ama arka arkaya bi kac ay kullanma dedi bence yeterli bir ay
cnm antepte sanirim isine yararmiki fransa.................antepp :44:
canım antepte bi arkadasımız o dr gitsin neler uygulatıyosa bizde bi dr aracılığı ile ya da kendi çabamızla yaparızzzz olmazmııı
evet bu doktor da gizliden yapıyomuş. yoksa duyulduğunu düşünsene talep patlaması olur.
Allah yardımcımız olsun.
canimmm neden olmasinnnbu kadar cok sik giremesekte
emin ol bulusuruz
baksana gulyhas vardi karabiber tombilibu bunlar hep biz gibiydii
suan hepsinin ogluslari neredeyse 2 yas olacaklar gurbet iyi bilir
ben inaniyorum icimde bi sevinc var olacak insallahhh herkes bir bir alacak ogluslarini kizlarinii
ayyy insallahhhhhhhh
gurbet ablcm nasilsin cnm esin nasil olduu
listemiz cok guzel olmuss diger topiktee emegine saglikk vallaaa soyle su smilleri eklersin insallahh
oglan;
kizada bunu;
ne guzel olur dimi yavv
Nasil olsun yogun bakimdan ciktigi gunku gibiydi yine kusmaya baslamis uyuyordu surekli ya 4 saat kaldim hic acmadi gozunu ya
Ins sizlerinde birer ogul ve kizlari olur cnlar bn persembe test yapmak istiyorum gunume 3 gun kala bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?