Süper Anneler - 2011

evet bu doktor da gizliden yapıyomuş. yoksa duyulduğunu düşünsene talep patlaması olur.
Allah yardımcımız olsun.

duyurdunuz bile hain karilarr

aman kizlar saka bi yana ozelden falan isim isteyen olur tanimayan kisiler vermeyin yazik gunah adam isinden olur

benim rahatım yok bugün kızlar
oğluş yine sabahtan kusma ishal ile uyandı
erkenden uyandık
bende niyetliydim kaza oruçlarıma

akşam üstü uyudum uyandım ama hiç keyfimyok
kaçıyorum ben öptüm hepinizi

çok kaynatmayın okumak zor oluyor valla

gurbet ablcm nasilsin cnm esin nasil olduu
listemiz cok guzel olmuss diger topiktee emegine saglikk vallaaa soyle su smilleri eklersin insallahh
oglan;
kizada bunu;

ne guzel olur dimi yavv

bernurcum iyi geceler cnmm reglim gelecek diye bi turlu niyetlenemedim bugun gelecekti ama gelmedii
belki yarin gelirr:44:

listemiz cok guzel olmuss diger topiktee emegine saglikk vallaaa soyle su smilleri eklersin insallahh
oglan;
kizada bunu;

ne guzel olur dimi yavv

orkişim birgün oğlularımız doğuyomuşş onları yazıyomuşuzz sonra sünnetlerini okullarını derkennn askerliklerini falannn nasıl birer çocuk oldukları okulları o ğünler de gelirrrr bizler yaslanırızzzzzz burdan hala yazışıyormusuzzz....

canimmm neden olmasinnn bu kadar cok sik giremesekte
emin ol bulusuruz
baksana gulyhas vardi karabiber tombilibu bunlar hep biz gibiydii
suan hepsinin ogluslari neredeyse 2 yas olacaklar gurbet iyi bilir
ben inaniyorum icimde bi sevinc var olacak insallahhh herkes bir bir alacak ogluslarini kizlarinii
ayyy insallahhhhhhhh

bernurcum çok geçmiş olsun bizde aynııyız hafta sonu burnumdan geldi dr gitmekten usandık bu ara buğün azda olsa iii
tekrar geçmiş olsun

selam kızlar nasılsınız?ne var ne yok?
dimuserver canim sen 3 sezeryan mi oldun 4 mu yapcaksin?

bilmiyorum canım yapabilirmiyim 3.sünde beni nelerbekliyor bilmiyorum yaparsam da fazla ara vermek istemiyorum
yaş 32 şimdi oyüzden 35 de bitiriyim diyom canım yani 34 de kalsam 35 doğum falan işte nasip bilmiyorum zaman neyi gösterir fakat doktor bana erkek bebek için şansın % 90 olur deyince hemen tamam hocam dedim bi sevindim varya çünkü her gebeliğimde ona gitmiştim oda üzüldü sanırım herdefasında kız deyince kendisi söyledi bana 4.de gel yanıma dedi % 90 erkek bebek için Rabbimden hayırlısı bakalım

dimu canparcami biliyomusun cnm iki kizi vardi kucuk 4 aylikken gozunu karartip yontemlerin bi kacini uygulayip ogluna hamile kaldii en son ikiz gibi oldular diyoduu dusunsene seninde oyle olurmuss insallahhhh

anladım canım.bakalım bu ay tutmadıysa bebiş belki ilerleyen aylarda uygun olursa bakarız.
ben sana kullnımını sorarım yine bacım...

canım antepte bi arkadasımız o dr gitsin neler uygulatıyosa bizde bi dr aracılığı ile ya da kendi çabamızla yaparızzzz olmazmııı

tamam iste kiz teravet var yaa yazmis ya gidince sizinle paylasicam dedii
dur bakalim neler diycek drr
teros bide saracogluyla gorusecektii
bu arada teravettttt
o anverse var yaa onunda kapsulu buldum kiz bugun demeyi unuttummmmm

evet bu doktor da gizliden yapıyomuş. yoksa duyulduğunu düşünsene talep patlaması olur.
Allah yardımcımız olsun.

yaa kizlarr belki yumurtlama takibi dogrudur ama bence put gibi olmasi kisiden kisiye degisir cunku ben dun gibi hatirliyorum kizlarimda bende put gibiydimm,yani cok isteksizdim bakin suan eltim hamile ilk bebegi hem yumurtlamaya denk gelmis hemde dedigine gore genelde orgazm oluyomuss garrruuuee gorumcemde iki kizdan sonra oglani yakaladi nebir rejim ne bisey yapti sadece orgazm oldugunu soyledi,uff yarabimmmmmm insss seneyee bizdeee burayyaa oglusum oluyorr diyee yaziveririzzzzz

inşallah canım benim inş.baksana girmiyorlar bile siteye Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

oglan;
kizada bunu;

ne guzel olur dimi yavv

Nasil olsun yogun bakimdan ciktigi gunku gibiydi yine kusmaya baslamis uyuyordu surekli ya 4 saat kaldim hic acmadi gozunu ya
Ins sizlerinde birer ogul ve kizlari olur cnlar bn persembe test yapmak istiyorum gunume 3 gun kala bakalim hayirlisi

Nasil olsun yogun bakimdan ciktigi gunku gibiydi yine kusmaya baslamis uyuyordu surekli ya 4 saat kaldim hic acmadi gozunu ya
Ins sizlerinde birer ogul ve kizlari olur cnlar bn persembe test yapmak istiyorum gunume 3 gun kala bakalim hayirlisi

nasil yanii durumu iyi deilmi
drlar ne diyoo
rabbim sifa versin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…