Süper Anneler - 2011

Arkadaşlar diğer topikte bir arkadaş vardı,okumuşsunuzdur belki cin takvimi yorumcu diyet falan herşeyi ayarlamış,doktor emin olamamış ama kıza benziyor demiş,Kısmet demek ki....Gerçi Kesin belli değilmiş

kızlar bugün regl oldum büyük güne 13 14 gün var. acil bana ne yiyem ne yemicem bişeyler yazın nolur.mesela patates muz onları biliyorum süt ürünleri yok onuda biliyorum.ben uymdım buna eşim uydu sadece... başka nee ama pul biber yenir mi meselaa ??? dua da okunmaz abdest yok benim son şansım bu olmazsa denemicem yaşım geçiyo çünkü zaten tehlikeli durumum.. olur da bebek tutarsa anlatırım size .yaşadıklarım öle kolay şeyler değil
eşimin ne yemesi ne yememesi gerektiğini de yazın rica ediyorum
aklınıza ne gelirse yazın tmm mı kızlar bekliyorum

hangi topik canim

esınde yapsın dıyetı ama sende önemlısın cnm senınde yapman lazı vajınanın asıdık olmaması ph nın yukdsek olması ıcın özellıkle muz kayısı yemen lazım patosyum acısından yuksek gıdalar ye bol bol

hg seyhancim vallaa iste bir umut icinde yuzmekteyiz halaa
sen nasilsin calismalar nasil gidiyo

Kimse yok dille yardim edelimmi diyorlar gelen yok dokunsalar agliycam o derece oldum Allahim selamete cikar kuvvet guv ver esimide gidemedim

Allah sana güç kuvvet versin ablacım.ev taşımak gerçekten çok zor..önce topla topla bitmez.sonra taşınınca aç aç yerleştir gene bitmez....
çoookkk uzağız be ablacım valla yakın olsak hemen gelirdim.nolcak elime mi yapışçak ama sen nerde ben nerdeee

kötü cnm benim bu ayda yumurtam çatlamadı şimdide bu çıktı elden gelen bişey yok malesef
benim korkum geçen ayki gibi inşallah kist oluşmaz
şimdi bebek değil kist derdine düştüm

seyhan igne yaptirdinmi hic canim onu yaptirincadami catlamiyo

Kimse yok dille yardim edelimmi diyorlar gelen yok dokunsalar agliycam o derece oldum Allahim selamete cikar kuvvet guv ver esimide gidemedim

aaaaa iyi vallaaa oyle komsulukmu olur heralde sen demiycen ya hey allahim yaa
rabbim guc versin sana canim acelemiydi yaa esin bi ciksaydi hele:44:

gurbet abla esyalarin bari azdir diycem ama nerdeee 3 cocuk herbirinin yatak odalari vardirr
bu tasinmaktan tiksindigime
cocuguma oda bile aldirmadim bi yatak tamam yakinda ev alicaz insallah o zamana
kendi yatakodami aldigima bile pisman oldum sok tak sok tak mahvoldular
allah kolaylik versin bide kis gunu

egem cnm sanirim o arkadas bi tek takvim yontemlerini yapmis
diyet vajinal dus falan yok galiba
gerci fhna diye bi uye oda herseyi deneyipp diyete dusa kadar ama kizi oldu nasip iste:44:

selam kızlar nasılsınız.benim reglim bitti..
bugün sancım vardı test yaptım lh testi negatif çıktı.aslında erken ama yinede yaptım işte salaklık:)boş yere testim gitti...
neyse iki gün sonra yeniden denerim bugün 12.günüm 14.gün başlasam daha ii.16 yada 18de çatlıyo benimkiateşte ölçüyorum.cm yide takipteyim.bu ay olcek inşallah...
yaptığım tek şey polen folik ve limon kullanmak.bunun dışında gündelik yaşam devam.ha birde yüksek phlı suya devam.6 7 aydır içiyorum valla.kocişle birlikte.
kırkkilitotunun hangi çeşidi olduğunu öğrenemedinmi teroş.sölemiyo kurnazlar.kendi satacak ya
orkiş başlısun sonunda ha...valla bende iki kutu pregnil var hala dolapta sk tarihi 2013ama bende drlarla anlaşamıyorum maalesef..trdede olsan öle kolay değil.her zaman yapmıyo drlar...
bakalım kısmet.geçen ay gün aşırı denediim olmadı.olmayınca olmi.bu ayda pozitif kitten 24 36 saat arası deneme yaparım.fazla zorlamaya gerek yok tutmayınca tutmi malesef....

kötü cnm benim bu ayda yumurtam çatlamadı şimdide bu çıktı elden gelen bişey yok malesef
benim korkum geçen ayki gibi inşallah kist oluşmaz
şimdi bebek değil kist derdine düştüm

nerden anladın drmu dedi çatlamadığını.sadece ateş ölçerek bu kararı veremezsin canım ya orasi hiç belli olmaz.dr görsün bide 21.gün progesteroın testi istesene belli olur drlar iletest istiytolar şüpeye düşünce.ateş bazen çıkmayabiliyormuş canım.....üzülme.kist bendede oldu.ilk reglde attım iki ay önceydi galiba...olur düşükten sonra hormonları dengeleyemedim

Son düzenleme:
yasemine çok üzüldüm allah şifasını versin....
gülnisanın rahminide neden boşuboşuna aldılar yazık değilmi kadına.tam tespit ederek yapsalardı ya ameliyatı....patoloji falan yapılmamışmı anlamadım....bernurcum sanada geçmiş olsun yaranı tedavi ettir muhakkak.önemsiz yara olmaz canım...simirinde temiz çıksa bile yinede tedavi ol....

bide teoşcum geçmiş yazılarında olmadık bi zamanda lh testim pozitif çıktı yazmıştın ya hatırladım.fertility frends,tesine üye ol orda kadınların örnek kartları var.galeri bölümünde.orda kadınlar hem ateş ölçüyor hemde yapılan takip test ne varsa işaretliyor.bazı kartlarda kadının lh testi pozifi gösterdiği halde yumurtlama olmamış ve kadın bi kaç gün sonra regl olmuş.ve tek tük değil çok kartta var.bi, anlam veremedim ama var????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…