- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.781
Arkadaşlar diğer topikte bir arkadaş vardı,okumuşsunuzdur belki cin takvimi yorumcu diyet falan herşeyi ayarlamış,doktor emin olamamış ama kıza benziyor demiş,Kısmet demek ki....Gerçi Kesin belli değilmiş
kızlar bugün regl oldum büyük güne 13 14 gün var. acil bana ne yiyem ne yemicem bişeyler yazın nolur.mesela patates muz onları biliyorum süt ürünleri yok onuda biliyorum.ben uymdım buna eşim uydu sadece... başka nee ama pul biber yenir mi meselaa ??? dua da okunmaz abdest yokbenim son şansım bu olmazsa denemicem yaşım geçiyo çünkü zaten tehlikeli durumum.. olur da bebek tutarsa anlatırım size .yaşadıklarım öle kolay şeyler değil
eşimin ne yemesi ne yememesi gerektiğini de yazın rica ediyorum
aklınıza ne gelirse yazın tmm mı kızlar bekliyorum
hangi topik canim
hg seyhancim vallaa iste bir umut icinde yuzmekteyiz halaa
sen nasilsin calismalar nasil gidiyo
hangı topık egemcım ya ıns gonlunce olur hersey kızı mı vardı yum t akıbı ıgne felan olmusmukı?
hangi topik canim
nasil yanii durumu iyi deilmi
drlar ne diyoo
rabbim sifa versin insallahh
Kimse yok dille yardim edelimmi diyorlar gelen yok dokunsalar agliycam o derece oldumAllahim selamete cikar kuvvet guv ver esimide gidemedim
kötü cnm benim bu ayda yumurtam çatlamadı şimdide bu çıktı elden gelen bişey yok malesef
benim korkum geçen ayki gibi inşallah kist oluşmaz
şimdi bebek değil kist derdine düştüm
Kimse yok dille yardim edelimmi diyorlar gelen yok dokunsalar agliycam o derece oldumAllahim selamete cikar kuvvet guv ver esimide gidemedim
kötü cnm benim bu ayda yumurtam çatlamadı şimdide bu çıktı elden gelen bişey yok malesef
benim korkum geçen ayki gibi inşallah kist oluşmaz
şimdi bebek değil kist derdine düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?