Süper Anneler - 2011

Sana katiliyorum canim ben gun asiri yaptim tutturamadim bu ay 3 gunde bi oldu bakalim beklemedeyim. Sen ne yaptin arkadasim denemelere basladin mi?

Ohh masallah presense hic takma kimseyi biz bi tirnagini bile yaratamiyoruz kaldiki bir tane bebek sahibi olabilmek icin neler yapanlar var rabbim layik gormus bizi anne yapmis cok sukur bin sukur saglicakla al bebegini kucagina arkadasim hayirli dogumlar :)

Bacim sana demedim mi gonlunu ferah tut bebegini cok saglikli hissediyorum diye allah kucagina almayida nasip etsin gonlundeki gobusunde olsun ins. Bende bugun kizi doktora goturdum sanki zeynoyu hastanede gordum adetimde gecti kendimi kan vermemek icin zor tuttum.

Nişanla düğünün arasını niye bu kadar uzun tutmuşlar? Askerlik ya da okul mu var? Hayırlı işlerde acele etmek lazım aslında, nişanla düğün arası 2-3 ay olması makul oluyor. Senin içinde geç olsun güç olmasın canım. Belki 4. bebeğini 3.cüden hemen sona yaparsın, onların yaş farkları fazla olmaz. Benim yaş ileri olduğu için 4 çocuk olur mu bilmiyorum. İkinci evladımı hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağıma alırsam , 3. için çok beklemeyeceğim inşallah. Tabii bunlar planla programla olmuyor. Bakalım imtihanımız hangi yönde olacak. Rabbim ne nasip edecek.

Sağ olasın. Geçmiş olsun kızın için. Zeynoyu nereden tanıyon ki? Resminden falan mı biliyorsun, yüz yüze sohbet etmişliğiniz var mı? İdrar da bi dene istersen, ve ov. testinde?

Adet geçtikten sonra idra testinde negatif çıkmıştı testi çöp poşetine atmıştım, aradan iki gün sonra hasta olmayınca çöpten tekrar teste bakacağım tuttu. Test kopkoyu olmuş bekleyince, şok olmuştum. Sonra ov. testi yaptım oda koyu idi.. Ertei gün testleri yeniledim bu sefer her ikisi de çift çizgi ama daha silikti. O yüzden biraz tereddütlüydüm.

Sağ olasın. Geçmiş olsun kızın için. Zeynoyu nereden tanıyon ki? Resminden falan mı biliyorsun, yüz yüze sohbet etmişliğiniz var mı? İdrar da bi dene istersen, ve ov. testinde?

Yok zeynoyu tanimiyorum facede nub teorisine resim atmis oglunun fotograflari vardi kendisini gormedim ama yaninda ogluyla bi bayani gordum zeyno olabilir dedim cunku erkek cocugunu zeynonun ogluna cok benzettim ayrica yakin oturuyormusuz. Evde iki testte yok gecen ay o kadar cok uzuldum ki hepsini attim 5 gun gecsin oylelikle once idrar yapicam cikarsa hemen kan.

Aynen canım okul var ondan..
Bende 4 çocuk istiyorumda 3. Tutturamadık yas geçtikçe dahamı zor oluyor ne....Hakkımızda Hayırlısı olsun bacımmmm...sen nasılsın nasıl gidiyor kalbindeki kucağında olsun canım,Rabbim sana hayırlı,saglikli pipili bir paşa versin inş

cnm sen ne zaman denemelere baslıyorsun

zeynom kuzum hayırlı ugurlu olsun prensesin, gözünaydın Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah....
hayırlı bir evlat olsun inşallah annesine babasına......
inan moralim senin müjdeli haberinle biraz olsun düzeldi....
ben sevindiremedim şenlendiremedim müjde verip topikteki arkadaşları senin güzel haberinle herkesin morali düzeldi cnm
sağlıkla kavuş inşallah bebişine kuzum........

Ah benim melankolik arkadasim niye boyle saldin kendini sen biz senin bebeginin saglikli oldugunu duyunca cok sevindik moralimiz saglik haberleriyle daha da iyi oluyor lutfen sende toparla kendini :)

Sana katiliyorum canim ben gun asiri yaptim tutturamadim bu ay 3 gunde bi oldu bakalim beklemedeyim. Sen ne yaptin arkadasim denemelere basladin mi?
başlamadım gelecek ay başlayacam inşallah sorun çıkmadan hamile olurum sirkeli vajinal duşu araştırıyorum onuda deneyecem daha öncekş denememde mantar oldum diger denememde ilişkiyi sonlandıracagım güğn denemeyi düşünüyorum inşallah sende gönlündekine kavuşursun

Canım Rabbim gönlüne göre versin....benimde iki kızım var Rabbimden şimdi bir de erkek istiyoruz hayırlı erkek inş.

Amin. Canim insallah sende hayirli bir erkek evlada kavusursun ne diyim ama cok zor inan ne desem bos cok yaramaz ogullarim var birbirlerine zarar vericekler diye surekli tetikteyim ite kaka oyun oynuyor buyugu bogusuyor kizinca anlamiyor onu koruyorum sanip kiskaniyor evden kavga dovus bagirma aglama eksik olmuyor offff cok zor cok biraksam elinde kalacak kardesi duz duvara tirmaniyorlar eridim resmen sayelerinde cocuktan sogudum allah affetsin ucuncuyu dusunmesi bile cok zor geliyor birde erkek olursa psikolojik destek almam gerekir. Seni korkutmak istemem ama erkek evlat omrun yarisini yiyor bana gore en azindan benimkiler boyle....

Yok canim yapmadim en buyuk pismanligim keske deneseydim birde ov kiti mutlaka kullan bence.
ov kiti kullanıyorum daha önce yumurtlama gününü bulmak için kullandım denemeye başladgımda kullanacam canım keşke dememk için sirkeli suyuda deneyecem ama spermlere zarar verir diye tırsıyprum ama gelincik,tonradom,zeynep yaptılar ve kız bebege hamile kaldılar

allah eksşikliklerini vermesin erkek çocugu gerçekten zor ben oglumun vurmaları haşarılıgı yüzünden çevrenin laflarından dolayı antidepresan kullandım :) düşünün bunları görün erkek isteyen anneler

Mrb kizlar ben uzun suredir formu takip ediyordum ve iki uc aylik deneme sonucu hamile kaldim .kiz bebek istiyordum diyet vs yaptim yumirtlamadan iki bucuk uc gun once iliski oldu ama bebegim erkekmis. Umutluydum ama olmadi .sagdan yumurtlamistim o ay nasip dedim denedik. daha onceki aylarda denemelerde sirkeli vajinal dus yaptim enfeksiyon kaptim ateslendim kasinti oldu ve kanimda enfeksiyon cikti ve o aylar gebelik olusmadi.Ben de son denemede sirkeli dus yapmadim gebelige engel oluyor galiba diyerek.sadece vajinayi disindan sildim.su an tek pismanligim keske vajinal dus yapsaydim belki kiz olurdu diyorum. Uzuluyorum ..Sirkeli dus yapip oglu olan var mi biliyor musunuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…