- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.961
Canım ya takma kafana masipten ötesi olmmuyor işte... Senin kaçıncı bebegin olacak nasip olursa bir de oglun varsa onlarda ne zaman hamşle kaldın ovolasyon günümü...Mrb kizlar ben uzun suredir formu takip ediyordum ve iki uc aylik deneme sonucu hamile kaldim .kiz bebek istiyordum diyet vs yaptim yumirtlamadan iki bucuk uc gun once iliski oldu ama bebegim erkekmis. Umutluydum ama olmadi .sagdan yumurtlamistim o ay nasip dedim denedik. daha onceki aylarda denemelerde sirkeli vajinal dus yaptim enfeksiyon kaptim ateslendim kasinti oldu ve kanimda enfeksiyon cikti ve o aylar gebelik olusmadi.Ben de son denemede sirkeli dus yapmadim gebelige engel oluyor galiba diyerek.sadece vajinayi disindan sildim.su an tek pismanligim keske vajinal dus yapsaydim belki kiz olurdu diyorum. Uzuluyorum ..Sirkeli dus yapip oglu olan var mi biliyor musunuz ..
Bacımmmm niye öyle diyorsunzeynom kuzum hayırlı ugurlu olsun prensesin, gözünaydın Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah....
hayırlı bir evlat olsun inşallah annesine babasına......
inan moralim senin müjdeli haberinle biraz olsun düzeldi....
ben sevindiremedim şenlendiremedim müjde verip topikteki arkadaşları senin güzel haberinle herkesin morali düzeldi cnm
sağlıkla kavuş inşallah bebişine kuzum........
canım ne de güzel anlatmışın inan gözüm de canlandırdım,inaşaalah canım güzel dileklerin için,benimkiler kızda bizimkilerde de kavga bitmiyor canları sağ olsun,dayanacaz bitanem,aralıkta düşünüyoruz kısmetse hayırlı erkek evladı,ben şuan derece ile ateşimi ölçüp yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum,eşim o kadar istekli ki sabah daha gözümü açmadan dereceyi ağzıma veriyor böyle edince de strese giriyorum şuan Fetih suresi okuyorum Rabbimden diliyorum anlatamam stersimi...görüşürüz tatlım...Amin. Canim insallah sende hayirli bir erkek evlada kavusursun ne diyim ama cok zor inan ne desem bos cok yaramaz ogullarim var birbirlerine zarar vericekler diye surekli tetikteyim ite kaka oyun oynuyor buyugu bogusuyor kizinca anlamiyor onu koruyorum sanip kiskaniyor evden kavga dovus bagirma aglama eksik olmuyor offff cok zor cok biraksam elinde kalacak kardesi duz duvara tirmaniyorlar eridim resmen sayelerinde cocuktan sogudum allah affetsin ucuncuyu dusunmesi bile cok zor geliyor birde erkek olursa psikolojik destek almam gerekir. Seni korkutmak istemem ama erkek evlat omrun yarisini yiyor bana gore en azindan benimkiler boyle....
Defnem bacim ben anadoluya gitmiyorum doğa hastanesi varya eski den uğur du adı oraya dr faruk moin e gidiyorum geçen cuma gittim enson
Kiz isteyen canlar sirkeli dusu 4 denemenin ikisinde yaptim ben bir gün arayla oda inşaallah herkes gönlündeki bebise sağlıkla kavuşur
Defnem daha test yapmadınmı bacım merak ediyorum
Gözün aydın canım,Rabbim tamamına erdirsin.Yaptim canim pozitif cikti kan verdim 4 haftalikmis
Bu ay da patlamayı senden bekliyoruz inşaallah.Ay defnem yemin ediyorum nasıl sevindim hep sizleri seni duama kattım gözlerim yaşardı Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Bol bol ananas suyu iç tutunmaya yardımcı oluyormış birde ben b vitamini ve folbiol kullanıyorum b vitaminide tutunmaya yardımcı çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Amin canım, biliyor musun senin için peşi sıra iki erkek çocuk geçmişti içimden, ne güzel iki kız iki erkek olursa torunlar, hala teyze amca dayı kavramlarının hepsini tanımış oluyor. Kısmet.Aynen canım okul var ondan..
Bende 4 çocuk istiyorumda 3. Tutturamadık yas geçtikçe dahamı zor oluyor ne....Hakkımızda Hayırlısı olsun bacımmmm...sen nasılsın nasıl gidiyor kalbindeki kucağında olsun canım,Rabbim sana hayırlı,saglikli pipili bir paşa versin inş
Ay defnem yemin ediyorum nasıl sevindim hep sizleri seni duama kattım gözlerim yaşardı Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Bol bol ananas suyu iç tutunmaya yardımcı oluyormış birde ben b vitamini ve folbiol kullanıyorum b vitaminide tutunmaya yardımcı çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Gözün aydın canım,Rabbim tamamına erdirsin.
allah eksşikliklerini vermesin erkek çocugu gerçekten zor ben oglumun vurmaları haşarılıgı yüzünden çevrenin laflarından dolayı antidepresan kullandım :) düşünün bunları görün erkek isteyen anneler
canım ne de güzel anlatmışın inan gözüm de canlandırdım,inaşaalah canım güzel dileklerin için,benimkiler kızda bizimkilerde de kavga bitmiyor canları sağ olsun,dayanacaz bitanem,aralıkta düşünüyoruz kısmetse hayırlı erkek evladı,ben şuan derece ile ateşimi ölçüp yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum,eşim o kadar istekli ki sabah daha gözümü açmadan dereceyi ağzıma veriyor böyle edince de strese giriyorum şuan Fetih suresi okuyorum Rabbimden diliyorum anlatamam stersimi...görüşürüz tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?