Süper Anneler - 2011

Canım ya takma kafana masipten ötesi olmmuyor işte... Senin kaçıncı bebegin olacak nasip olursa bir de oglun varsa onlarda ne zaman hamşle kaldın ovolasyon günümü...

Bacımmmm niye öyle diyorsun
Çok şükür ikinizde saglıklısın kızına arkadaş geliyor sana bir koruyucu melek daha ne güzel kaybettıgın bişey yok düşün okadar arkadaş hamıle kalmaya Çalışıyor sen ne güzel tutturdün yasın geçmeden çok beklemeden... Gönlün ve gönlümüz erkek istiyor amA biz dua ederken hep hayırlısının ve saglıklısını diliyoruz belkı hakkında bu daha hayırlı..
Hem elbiseler inanılmaZ ekonomık oluyor,Sunu hangi renk yapıyım veya alıyım derdı yok alıyosun pembeyi rahat. Onlar küçük kadınlar çok akıllılar,gerçek dostlar hastayken okadar anlayıslılarkı evi cekıp cevırıyorlar,evı kirletmıyorlar ellerinden geldıkce topluyorlar bile...
Kız çocuğu candır can iyiki,2 kızım var artık 2 erkekte istıyorum
Cinsiyet elımde olsa 2 kız 2 erkek 1 tane yine kız yapardım
Bademim biz şanslıyız 3. Bebeğe artık olursa ne ala,olmazsa verdiğine can kurban deyip şükür edelim

Benim ikinci oglum geliyor nasipse.ilki de yumurtlama gununde de deneme olmustu o gun kaldim buyuk ihtimalle. Olmayinca olmuyor demek ki zeyno nun kizi olcakmis yumurtlamadan saatler once son deneme olmustu diye biliyorum.ovulasyon takibi de yapmistim. Sirkeli dusu da yapsaydim heryolu denedim derdim ve belki daha rahat olurdum.Allah acisini gostermesin oglum cok zor bir cocuk ikinci erkek de beni korkutuyor.kabullenmem zaman alacak.

bak yumurtlamadan önce hamile kalmışsın herşey nasip sirkeli msu belki sebeptir bende sirkeli duş yaptım adetin 7ci günündeki denemede mantar oldum sonraki denemleri yapamadım son denememde yapacam yine mantar olurum diye korkuyorum nasip peki sen yumurtlamadan önce oluduguna eminmisin en son ilşkinin

Evet ovulasyon kiti kullaniyordum yumurtlama uc gun sonra oldu en erken iki bucuk gun ..yumurtlamadan dort gun sonra da deneme oldu ama o zamana kadar yumurta yasamaz diye dusunuyorum .gebelik haftasi da yumurtlama gunu ile uyumlu.

canım ne de güzel anlatmışın inan gözüm de canlandırdım,inaşaalah canım güzel dileklerin için,benimkiler kızda bizimkilerde de kavga bitmiyor canları sağ olsun,dayanacaz bitanem,aralıkta düşünüyoruz kısmetse hayırlı erkek evladı,ben şuan derece ile ateşimi ölçüp yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum,eşim o kadar istekli ki sabah daha gözümü açmadan dereceyi ağzıma veriyor böyle edince de strese giriyorum şuan Fetih suresi okuyorum Rabbimden diliyorum anlatamam stersimi...görüşürüz tatlım...

Defnem bacim ben anadoluya gitmiyorum doğa hastanesi varya eski den uğur du adı oraya dr faruk moin e gidiyorum geçen cuma gittim enson

Kiz isteyen canlar sirkeli dusu 4 denemenin ikisinde yaptim ben bir gün arayla oda inşaallah herkes gönlündeki bebise sağlıkla kavuşur

Senin oglunun fotosunu gordum anadoludaki bi erkek cocugunu ona benzettim yanindakini sen sandim ama hic bise demedim sari cizmeli mehmet aga sonucta :))) faruk beyin adini cok duyuyorum bacim sen memnun musun?

Ay defnem yemin ediyorum nasıl sevindim hep sizleri seni duama kattım gözlerim yaşardı Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Bol bol ananas suyu iç tutunmaya yardımcı oluyormış birde ben b vitamini ve folbiol kullanıyorum b vitaminide tutunmaya yardımcı çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bu ay da patlamayı senden bekliyoruz inşaallah.

Amin canım, biliyor musun senin için peşi sıra iki erkek çocuk geçmişti içimden, ne güzel iki kız iki erkek olursa torunlar, hala teyze amca dayı kavramlarının hepsini tanımış oluyor. Kısmet.

Kızlar çok fena düştüm bu gün, beynime kadar her yerim sızladı, Allahım esirgedi,dinlendim bayağı, Rabbim cümlemizi korusun.

Canimm o kadar saskinim ki o kadar kendimi olmayacak diye sartlamisim ki hic inanasim gelmiyor hala soktayim. Sanki esim durtecekte kalk hadi sabah oldu diyecekmis gibi geliyor. Allah senden razi olsun bacim bana cok dua ettin gonulden hissediyorum rabbimde senin goblune gore versin sana ikiz hz hamza gibi hz yusuf gibi erkek evlatlar nasip etsin. Ben hala inanamiyorum sanirim keseyi gormeden kalp atisini dinlemeden inanamayacagim..

Inan bende arkadaslar erkek bebek icin ugrastikca ayni seyi diyorum basiniza gelecekleri bilmiyorsunuz kizlar bilseniz bir kere daha dusunurdunuz gul gibi kiz cocuklari valla komsumunkileri goruyorum onune koyuyor oyuncaklari cocuk yerinden kalkmiyor en buyuk yaramazligi cekmece karistirmak benimkileri gorenler allah sana sabir guc kuvvet versin diyorlar ((( ne komsularimla ne arkadaslarimla gorusebiliyorum yinede evlat allah eksikliklerini gostermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…