- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #57.981
canım ne de güzel anlatmışın inan gözüm de canlandırdım,inaşaalah canım güzel dileklerin için,benimkiler kızda bizimkilerde de kavga bitmiyor canları sağ olsun,dayanacaz bitanem,aralıkta düşünüyoruz kısmetse hayırlı erkek evladı,ben şuan derece ile ateşimi ölçüp yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum,eşim o kadar istekli ki sabah daha gözümü açmadan dereceyi ağzıma veriyor böyle edince de strese giriyorum şuan Fetih suresi okuyorum Rabbimden diliyorum anlatamam stersimi...görüşürüz tatlım...
Defnem bebegin hayirli olsun sagliklisiyla gonlunden gecene kavusursun insallah...
Biz nerde yanlis yaptik acaba veya nasip meselesi mi tamamen .o ay sagdan mi yumurtladin soldan mi hatirliyor musun .sirkeli dus olsaydi olur muydu ki ..Allahim affet kaderimi sorguluyorum resmen.umutlar ucuncu cocuga kaldi artikHayal bende senin gibi. Ikinci ogluma yumdan. 3gun onceki iliskiden hamile kaldim...
Yaptim canim pozitif cikti kan verdim 4 haftalikmis
Tesekkur ederim arkadasim allah seninde gonlune gore versin. Benim kayinvalideminde 3 oglu var benim kizima hayran bana hep derki erkek istiyorsun istiyorsunda olsun oglun gorucen gununu diyor o da cok cekmis..
Biz nerde yanlis yaptik acaba veya nasip meselesi mi tamamen .o ay sagdan mi yumurtladin soldan mi hatirliyor musun .sirkeli dus olsaydi olur muydu ki ..Allahim affet kaderimi sorguluyorum resmen.umutlar ucuncu cocuga kaldi artik
defne çok sevindim sağlıkla kucagına al allah gönlündekini nasip etsin inşallahYaptim canim pozitif cikti kan verdim 4 haftalikmis
Ay canım ağzın bal yesin,Allah Razı olsun Rabbim senin de gönlüne göre versin bacım..gönlümüzdekı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza verir ins..Amin canım, biliyor musun senin için peşi sıra iki erkek çocuk geçmişti içimden, ne güzel iki kız iki erkek olursa torunlar, hala teyze amca dayı kavramlarının hepsini tanımış oluyor. Kısmet.
nasılsın bacım iyimisin çok geçmiş olsun Dr gıtseydın,kız nasıl düştün.bebisin nasil bak beklemme yarin Kontrolle git haberlerinizi beklıycem . Iyice dinlenKızlar çok fena düştüm bu gün, beynime kadar her yerim sızladı, Allahım esirgedi,dinlendim bayağı, Rabbim cümlemizi korusun.
Ayyyyy bacimmmm hayirli olsun
Rabbim nazarlardan saklasin sizihayirlisiyla,sağlıkla kucağına alırsın inş..
Çok mutlu oldummm..darısı Gijnijimin başına.kalkıp oynuyasım geldi valla..öpüyorum seni tebriklergüzelimm..
defne çok sevindim sağlıkla kucagına al allah gönlündekini nasip etsin inşallah
Riseboz Allah razı olsun bacım Rabbim sizinde gönlünüzden geçeni nasip etsin hayırlı olarak inşallah. Bizde gün aşırı deneme yaptık bakalım hayırlısı nasipte varsa her şekilde olur zaten.Bu arada düşmek pek iyi değil hani gönlünü ferah tut ama bir doktorun ile görüş için rahat eder. Rabbim yardımcın olsun Defnem ben hep dua ediyorum buradaki herkese gıyabında yapılan dua makbuldur inşallah. Lütfen çok dikkat et kendine. Nereden ve nasıl kısmet olacağına bizim aklımız ermez zaten. Çalıkuşum canım Rabbim sanada nasip etsin banada inşallah iki tane erkek evlat inşallah. Bizim gibi isteyen dileyen herkese inşallah
defnem hayırlı olsun sen pozitif yazınca ben de heyecanlandım...rabbim gönlüne göre versin canım.....
amin canım aynı dileklerde benden sana ve de çok yürekten.....Tesekkur ederim arkadasim rabbim sanada nasip etsin iyi haberlerini bekliyorum bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?