Süper Anneler - 2011

Belliki esinde sende cok istiyorsunuz bir erkek evlat allah gonlunuze gore versin ama stres yapma hamile kalmayi zorlastiriyor. Oluruna birak herseyi...

Hayal bende senin gibi. Ikinci ogluma yumdan. 3gun onceki iliskiden hamile kaldim...
Biz nerde yanlis yaptik acaba veya nasip meselesi mi tamamen .o ay sagdan mi yumurtladin soldan mi hatirliyor musun .sirkeli dus olsaydi olur muydu ki ..Allahim affet kaderimi sorguluyorum resmen.umutlar ucuncu cocuga kaldi artik

Yaptim canim pozitif cikti kan verdim 4 haftalikmis
Ayyyyy bacimmmm hayirli olsun
Rabbim nazarlardan saklasin sizihayirlisiyla,sağlıkla kucağına alırsın inş..
Çok mutlu oldummm..darısı Gijnijimin başına.kalkıp oynuyasım geldi valla..öpüyorum seni tebriklergüzelimm..

Tesekkur ederim arkadasim allah seninde gonlune gore versin. Benim kayinvalideminde 3 oglu var benim kizima hayran bana hep derki erkek istiyorsun istiyorsunda olsun oglun gorucen gununu diyor o da cok cekmis..

Benim esimde uc erkek kardes kayinvalidem hic sitem etmez ama hep akli kiz cocuklarindadir kaderimin ona benzemesinden korkuyorum allah affetsin korkuyorum ucuncuyu dogurmaya.....

Biz nerde yanlis yaptik acaba veya nasip meselesi mi tamamen .o ay sagdan mi yumurtladin soldan mi hatirliyor musun .sirkeli dus olsaydi olur muydu ki ..Allahim affet kaderimi sorguluyorum resmen.umutlar ucuncu cocuga kaldi artik

Nerden yum oldu bilmiyorum ama adet sonrasi sik iliski ve yum oncesi oldu birde soluma yattim dua ettim cok dusunmenin bir faydasi yok canim kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz....

Amin canım, biliyor musun senin için peşi sıra iki erkek çocuk geçmişti içimden, ne güzel iki kız iki erkek olursa torunlar, hala teyze amca dayı kavramlarının hepsini tanımış oluyor. Kısmet.
Ay canım ağzın bal yesin,Allah Razı olsun Rabbim senin de gönlüne göre versin bacım..gönlümüzdekı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza verir ins..

Kızlar çok fena düştüm bu gün, beynime kadar her yerim sızladı, Allahım esirgedi,dinlendim bayağı, Rabbim cümlemizi korusun.
nasılsın bacım iyimisin çok geçmiş olsun Dr gıtseydın,kız nasıl düştün.bebisin nasil bak beklemme yarin Kontrolle git haberlerinizi beklıycem . Iyice dinlen

Allahtan ablam burda değil benım bir ablam var düşeni gördümü karşısına geçer Kahkahaları basar,ben hamıleyken ayagım burkuldu,kendimi yerde bağdaş kurar gibi buldum ablam kahkahalarla ınlettı,hem korkuyor hemde tutamıyormus kendini

Son düzenleme:
Riseboz Allah razı olsun bacım Rabbim sizinde gönlünüzden geçeni nasip etsin hayırlı olarak inşallah. Bizde gün aşırı deneme yaptık bakalım hayırlısı nasipte varsa her şekilde olur zaten.Bu arada düşmek pek iyi değil hani gönlünü ferah tut ama bir doktorun ile görüş için rahat eder. Rabbim yardımcın olsun Defnem ben hep dua ediyorum buradaki herkese gıyabında yapılan dua makbuldur inşallah. Lütfen çok dikkat et kendine. Nereden ve nasıl kısmet olacağına bizim aklımız ermez zaten. Çalıkuşum canım Rabbim sanada nasip etsin banada inşallah iki tane erkek evlat inşallah. Bizim gibi isteyen dileyen herkese inşallah

Amin calkusum aminnn hadi sira once gijnijde sonrada sende pek arasi olmasin bebislerimizin iyi haberlerini bekliyorum bacim :)))

Alevim vallahi ne kadar dikkat edersem edeyim eger bu dunyada yiyecek ekmegi yoksa bir sekilde nasip olmuyor. Hani diyordun ya teslimiyet diye seni cok dinledim ve bu kez tamamen rabbime teslimim. Dua ederken bir kere bile erkek cocuk lafini soylemedim. Allah biliyor ya senin adina cok dua ediyorum yasadiklarini bildigim icin kendimden daha cok senin erkek evlatlarinin olmasini istiyorum rabbim dualarimi kabul etsin ins

Slm kizlar her yöntemi deneyipte tutturamayanlar kervanuna bende katildim.3.kizim geliyor.aylarca kendimi testlerle izledim.ateş olctum.akintimi kontrol ettim.her ayini not not yazdim.2.kizimda adetin 12 gecesi tek ilişkiyle olmuştu.hep içimde ukde kalmisti yum gününde olsaydi erkek olurdu kesin dedim..bazi kiz isteyen arkadaşlar sirkeli duş yapsaydik keşke yazmislar.inanin herşey bos.benim adetin 14.gecesi 8 günlük perhizle ve karbonatli duş sert kahve o hepsin i denedim.hamile kalinca 1 hafta yusuf suresini okudum.ogunden bu yanayusuf suresini uüzerimde tasiyorum.sunu anladim hersey nasip.yöntem falan bahane.Allah herkesin gönlüne versin.benim içinde hayirlisi buymus demekki.

Defnem Allah razı olsun canım. E ve t teslimiyet çok önemli emin ol bende eskisi gibi değilim insan kendini düZeltince kimin ne dediğininde ve ileride yaşanacaklarında bir önemi kalmıyor eğer nasibimizde yaşanacaksabbiz on tane erkekte doğursak yine yaşanacaktır. Onun için Rabbim ne verirse baş göz üstüne o zaten gönlümüzdekini bizden çok daha iyi biliyor versede vermesede ondan gelen herşey baş göz üstüne

Nrrrr canım bizde çok yöntem denedik gerçi seninle konuştuk bu konuları ama yinede söylemek istiyorum dediğin gibi herşey nasip nasipten ötesi olmuyor bu kadar zaman çok kişiye tanık olduk ve emin ol herkesin bünyesi farklı olduğu gibi nasibide farklı onun için üzme kendini belki hakkımızda en iyisi budur Allahın hikmeti çoktur bizim aklımız ermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…