Süper Anneler - 2011

kesinlikle katılıyorum nurcum nasipten ötesi olmuyor hakkımızda hayırlısı olsun.

senden de razı olsun. kesinlikle bacımmm çok ama çok önemli. ben zaten yöntemlere olan inancımı çoktan kaybettim belkide daha iyi oldu böylelikle tamamiyle teslim oldum. eğer bebeğim erkekse yaptığım şeyler 3 günde bi ilişki yürekten dua başkada bir şey değil rabbim gönlümüze göre versin.

canım nrr herşeyde vardır bir hayır güzel günlerini gör inşallah...hamileliğinin tadını çıkar.....sakın üzme canını..

defnemmmm canım benim coooooookkkk sevindim suan ağlıyarak yazıyorum inan cook mutlu oldum canım arkadaşım benim ben sana birsey demiştim belirtilere takılma akıntı bendede olmadı oyuzden bende hamile değilimdir diyordum ama hamileymişim RABBİM cok buyuk inşALLAH GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAYIRLISINDAN VERSİN HAYIRLI SAĞLIKLI BİR ERKEK EVLAT nasip etsin darısı gijnijimin başına inşALLAH defnem akıntı şimdiden sonra başlıyor idrar testi yaptınmı

Catladim bacim hosgeldinnasilsin
Bebisinin cinsiyeti belli olmadimi cok merak ediyorum sanki kendim hamilrymisim gibi..gönlünüzdeki gobisinizde Olsun ins

Olmayinca olmuyor bacim
Bende yöntenlere Takildim hamile bile kalamadim..
Denemeye baslayinca defne gibi 2-3 gunde bir deneme yapiyim gerisini bosveriyim diyorum kalbiminbir tarafida dene icinde kalmasin diyor
Rabbim yazmis anlimiza o bilir okarar verir hakkinda bu hayirliymis
Kim bilir Bende. Arkandan 3. Kiza hamile kalip gelirim bizim elimizdenbisey gelmezki Insan herseyi ister ama bizim icin böylesi hayirlidir belki

Hosgeldin farketmiyormusun beni
Bu saatte niye yatmiyorsun sen bakim cocuguda uyutmuyorsun

Tesekkur ederim bacim benim insallah gonlumuzdeki gibi olur olmazsada rabbim vermis basimin uzerinde yeri var. bacim sana o kadar cok sey borcluyum ki hem moral olarak hemde sorularima verdigin cevaplarla cok destek oldun. Suya okuma yontemini yaptim rabbim dualarimi kabul etti. Birde hatirliyor musun bir denememden sonra uzayan akintim gelmisti acaba iliskiyle mi alakali tekrar deneme yapayim mi dedim sende yap bacim ben hissediyorum olacak demistin o gunde deneme oldu ve bak hamileymisim hersey icin cok tesekkur ederim allahta senin gonlune gore versin. Bu arada bende hala kuruluk var ve hic bi belirti yok ‪ bebegi gormeden hamile olduguma inanamayacagim o derece :)

Callkusum bacim ben gun asiri denemeyle hamile kalamadim o yuzden bu ay 3 gunde biri denedim. 4 gunde bi olayida tehlikeli cunku zaten bi ayda hamile kalabilmek icin 4 gun var bi kacirdin mi gecmis olsun. O yuzden sana tavsiyem 3 gunde bi deneme yap benim gibi arada derede uzayan akinti yakalarsan 3 gunu beklemeden deneme yap :)

defnemmmm calıkusummm canlarım ben sizi gercekten göremedim defnem birşey daha dedim bitanem ne olur yaptığın duada şüphe etme kabul olacağına inan çalıkuşum bitanem benim görmedim cevrimiçinde anlamadım bende sende dua ederken kabul olacağına inanalım RABBİMİN NEYEgücü yetmezki OL DESE OLUR ol emrine muhtacız rahmetiyle muamele eylesin inşALLAH

calıkuşum cinsiyet için 16 haftamı doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum inşALLAH BİRDE DUA EDERKEN hayırlısı deyin ama tek demeyin cünkü hayırlı evlat istemek kız evladı istemekmiş duanızda acık acık isteyin diyo şöyle mesela YA RABBİ BANA HAYIRLI SAĞLIKLI SALİHLERDEN BİR ERKEK EVLAT NASİP ET AMİNN HEPİMİZE TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH ben kaç ay doktor doktor gezdim ne zaman ben napıyorum deyip MEVLAYA AÇTIM ELLERİMİ DOKTORA GİTMEDİĞİM İLK AY HAMİLE KALDIM cünkü mucizeyi verecek olandan istedim araya aracı koymadan tam teslimiyetle şükürler olsun doğrusunu gösterdi MEVLAM

Hayirli olsun canim sende bendensin ucuncu kizlari bekliyoruz rabbim hayirli evlat versin hayirlarla sag salim kucagimiza alalim isallah bizim icin hayirlisi buymus bende hemen hemen herseyi yaptim yusuf suresi nerdeyse bi senedir okuyorum hamile kalinca her gun okudum ama olmadi yontemler felan hikaye zaten rabbim ne isterse o oluyor tekrar hayirli olsun cnm ben ilk duydugumda bi sok oldum ama simdi cok seviyorum ve mutluyum sende kendine ve bebise iyi bak:) dogum hangi aya...

iş yerinde merdivenlerden kayıp popo üstü düştüm, her zaman ki merdiven ve iki senedir giydiğim ayakkabı, işte ellerim doluydu. Hayırlısı. Sonra biraz dinlenip işlerimi bitirdim, öğlen de eve gidip uyudum. İkindi zamanı uyandım ancak o zaman bir şeyler yiyebildim.
Benim de ablam senin ki gibi, düşene gülerler tabi de, onun ki bir kahkaha tufanı, sinir patlamısı durumu oluyor. Bir arkadaş düştükten sonra beni görünce, kadıncağız surat ifademden midir nedir ne yapacağını şaşırdı, gülmek aklına gelmedi, çok üzüldü, yardım edeceğim bir şey var mı dedi, hamile olduğumu bilse epey telaş yapardı, aynı zamanda komşum çünkü. Hayırlısı.

Doktora gitmedim. Doktorun yapacağı bir şey olmadığını düşündüm. Rızkı varsa pamuk ipliğine bağlı da olsa yaşar yavrucak. O kadar uyuyup dinlenmeme rağmen ayaklarım çok ağrıyor, o da geçer bu gün içinde inşallah. Çalıkuşuna , sana, cinsiyeti belli olmayan arkadaşların da, benimde inşallah gönlümüzdekini hayırlısı ile nasip eder Rabbim..

canım gecmiş olsun nasıl gidiyor hamilelik

canım ben 5 senedir hep allahım hayırlı sağlıklı erkek evlat ver diye dua ettim.vardır bunda da bi hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…