- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.001
Slm kizlar her yöntemi deneyipte tutturamayanlar kervanuna bende katildim.3.kizim geliyor.aylarca kendimi testlerle izledim.ateş olctum.akintimi kontrol ettim.her ayini not not yazdim.2.kizimda adetin 12 gecesi tek ilişkiyle olmuştu.hep içimde ukde kalmisti yum gününde olsaydi erkek olurdu kesin dedim..bazi kiz isteyen arkadaşlar sirkeli duş yapsaydik keşke yazmislar.inanin herşey bos.benim adetin 14.gecesi 8 günlük perhizle ve karbonatli duş sert kahve o hepsin i denedim.hamile kalinca 1 hafta yusuf suresini okudum.ogunden bu yanayusuf suresini uüzerimde tasiyorum.sunu anladim hersey nasip.yöntem falan bahane.Allah herkesin gönlüne versin.benim içinde hayirlisi buymus demekki.
Defnem Allah razı olsun canım. E ve t teslimiyet çok önemli emin ol bende eskisi gibi değilim insan kendini düZeltince kimin ne dediğininde ve ileride yaşanacaklarında bir önemi kalmıyor eğer nasibimizde yaşanacaksabbiz on tane erkekte doğursak yine yaşanacaktır. Onun için Rabbim ne verirse baş göz üstüne o zaten gönlümüzdekini bizden çok daha iyi biliyor versede vermesede ondan gelen herşey baş göz üstüne
canım nrr herşeyde vardır bir hayır güzel günlerini gör inşallah...hamileliğinin tadını çıkar.....sakın üzme canını..Slm kizlar her yöntemi deneyipte tutturamayanlar kervanuna bende katildim.3.kizim geliyor.aylarca kendimi testlerle izledim.ateş olctum.akintimi kontrol ettim.her ayini not not yazdim.2.kizimda adetin 12 gecesi tek ilişkiyle olmuştu.hep içimde ukde kalmisti yum gününde olsaydi erkek olurdu kesin dedim..bazi kiz isteyen arkadaşlar sirkeli duş yapsaydik keşke yazmislar.inanin herşey bos.benim adetin 14.gecesi 8 günlük perhizle ve karbonatli duş sert kahve o hepsin i denedim.hamile kalinca 1 hafta yusuf suresini okudum.ogunden bu yanayusuf suresini uüzerimde tasiyorum.sunu anladim hersey nasip.yöntem falan bahane.Allah herkesin gönlüne versin.benim içinde hayirlisi buymus demekki.
Olmayinca olmuyor bacimSlm kizlar her yöntemi deneyipte tutturamayanlar kervanuna bende katildim.3.kizim geliyor.aylarca kendimi testlerle izledim.ateş olctum.akintimi kontrol ettim.her ayini not not yazdim.2.kizimda adetin 12 gecesi tek ilişkiyle olmuştu.hep içimde ukde kalmisti yum gününde olsaydi erkek olurdu kesin dedim..bazi kiz isteyen arkadaşlar sirkeli duş yapsaydik keşke yazmislar.inanin herşey bos.benim adetin 14.gecesi 8 günlük perhizle ve karbonatli duş sert kahve o hepsin i denedim.hamile kalinca 1 hafta yusuf suresini okudum.ogunden bu yanayusuf suresini uüzerimde tasiyorum.sunu anladim hersey nasip.yöntem falan bahane.Allah herkesin gönlüne versin.benim içinde hayirlisi buymus demekki.
Hosgeldin farketmiyormusun benidefnemmmm canım benim coooooookkkk sevindim suan ağlıyarak yazıyorum inan cook mutlu oldum canım arkadaşım benim ben sana birsey demiştim belirtilere takılma akıntı bendede olmadı oyuzden bende hamile değilimdir diyordum ama hamileymişim RABBİM cok buyuk inşALLAH GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAYIRLISINDAN VERSİN HAYIRLI SAĞLIKLI BİR ERKEK EVLAT nasip etsin darısı gijnijimin başına inşALLAH defnem akıntı şimdiden sonra başlıyor idrar testi yaptınmı
defnemmmm canım benim coooooookkkk sevindim suan ağlıyarak yazıyorum inan cook mutlu oldum canım arkadaşım benim ben sana birsey demiştim belirtilere takılma akıntı bendede olmadı oyuzden bende hamile değilimdir diyordum ama hamileymişim RABBİM cok buyuk inşALLAH GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAYIRLISINDAN VERSİN HAYIRLI SAĞLIKLI BİR ERKEK EVLAT nasip etsin darısı gijnijimin başına inşALLAH defnem akıntı şimdiden sonra başlıyor idrar testi yaptınmı
sorma bacım iki cadıyla uğraşıyyorum durmuyorlar bugün ne olduysa ikiside uyumadı benide uyutmadılarHosgeldin farketmiyormusun beni
Bu saatte niye yatmiyorsun sen bakim cocugudauyutmuyorsun
Hayirli olsun canim sende bendensin ucuncu kizlari bekliyoruz rabbim hayirli evlat versin hayirlarla sag salim kucagimiza alalim isallah bizim icin hayirlisi buymus bende hemen hemen herseyi yaptim yusuf suresi nerdeyse bi senedir okuyorum hamile kalinca her gun okudum ama olmadi yontemler felan hikaye zaten rabbim ne isterse o oluyor tekrar hayirli olsun cnm ben ilk duydugumda bi sok oldum ama simdi cok seviyorum ve mutluyum sende kendine ve bebise iyi bak:) dogum hangi aya...Slm kizlar her yöntemi deneyipte tutturamayanlar kervanuna bende katildim.3.kizim geliyor.aylarca kendimi testlerle izledim.ateş olctum.akintimi kontrol ettim.her ayini not not yazdim.2.kizimda adetin 12 gecesi tek ilişkiyle olmuştu.hep içimde ukde kalmisti yum gününde olsaydi erkek olurdu kesin dedim..bazi kiz isteyen arkadaşlar sirkeli duş yapsaydik keşke yazmislar.inanin herşey bos.benim adetin 14.gecesi 8 günlük perhizle ve karbonatli duş sert kahve o hepsin i denedim.hamile kalinca 1 hafta yusuf suresini okudum.ogunden bu yanayusuf suresini uüzerimde tasiyorum.sunu anladim hersey nasip.yöntem falan bahane.Allah herkesin gönlüne versin.benim içinde hayirlisi buymus demekki.
Cnm coook sevindim rabbim kucagina almayida nasip etsin isallah :)Yaptim canim pozitif cikti kan verdim 4 haftalikmis
iş yerinde merdivenlerden kayıp popo üstü düştüm, her zaman ki merdiven ve iki senedir giydiğim ayakkabı, işte ellerim doluydu. Hayırlısı. Sonra biraz dinlenip işlerimi bitirdim, öğlen de eve gidip uyudum. İkindi zamanı uyandım ancak o zaman bir şeyler yiyebildim.Ay canım ağzın bal yesin,Allah Razı olsun Rabbim senin de gönlüne göre versin bacım..gönlümüzdekı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza verir ins..
nasılsın bacım iyimisin çok geçmiş olsun Dr gıtseydın,kız nasıl düştün.bebisin nasil bak beklemme yarin Kontrolle git haberlerinizi beklıycem . Iyice dinlen
Allahtan ablam burda değil benım bir ablam var düşeni gördümü karşısına geçer Kahkahaları basar,ben hamıleyken ayagım burkuldu,kendimi yerde bağdaş kurar gibi buldum ablam kahkahalarla ınlettı,hem korkuyor hemde tutamıyormus kendini
Doktora gitmedim. Doktorun yapacağı bir şey olmadığını düşündüm. Rızkı varsa pamuk ipliğine bağlı da olsa yaşar yavrucak. O kadar uyuyup dinlenmeme rağmen ayaklarım çok ağrıyor, o da geçer bu gün içinde inşallah. Çalıkuşuna , sana, cinsiyeti belli olmayan arkadaşların da, benimde inşallah gönlümüzdekini hayırlısı ile nasip eder Rabbim..Riseboz Allah razı olsun bacım Rabbim sizinde gönlünüzden geçeni nasip etsin hayırlı olarak inşallah. Bizde gün aşırı deneme yaptık bakalım hayırlısı nasipte varsa her şekilde olur zaten.Bu arada düşmek pek iyi değil hani gönlünü ferah tut ama bir doktorun ile görüş için rahat eder. Rabbim yardımcın olsun Defnem ben hep dua ediyorum buradaki herkese gıyabında yapılan dua makbuldur inşallah. Lütfen çok dikkat et kendine. Nereden ve nasıl kısmet olacağına bizim aklımız ermez zaten. Çalıkuşum canım Rabbim sanada nasip etsin banada inşallah iki tane erkek evlat inşallah. Bizim gibi isteyen dileyen herkese inşallah
canım gecmiş olsun nasıl gidiyor hamilelikiş yerinde merdivenlerden kayıp popo üstü düştüm, her zaman ki merdiven ve iki senedir giydiğim ayakkabı, işte ellerim doluydu. Hayırlısı. Sonra biraz dinlenip işlerimi bitirdim, öğlen de eve gidip uyudum. İkindi zamanı uyandım ancak o zaman bir şeyler yiyebildim.
Benim de ablam senin ki gibi, düşene gülerler tabi de, onun ki bir kahkaha tufanı, sinir patlamısı durumu oluyor. Bir arkadaş düştükten sonra beni görünce, kadıncağız surat ifademden midir nedir ne yapacağını şaşırdı, gülmek aklına gelmedi, çok üzüldü, yardım edeceğim bir şey var mı dedi, hamile olduğumu bilse epey telaş yapardı, aynı zamanda komşum çünkü. Hayırlısı.
canım ben 5 senedir hep allahım hayırlı sağlıklı erkek evlat ver diye dua ettim.vardır bunda da bi hayır.calıkuşum cinsiyet için 16 haftamı doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum inşALLAH BİRDE DUA EDERKEN hayırlısı deyin ama tek demeyin cünkü hayırlı evlat istemek kız evladı istemekmiş duanızda acık acık isteyin diyo şöyle mesela YA RABBİ BANA HAYIRLI SAĞLIKLI SALİHLERDEN BİR ERKEK EVLAT NASİP ET AMİNN HEPİMİZE TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH ben kaç ay doktor doktor gezdim ne zaman ben napıyorum deyip MEVLAYA AÇTIM ELLERİMİ DOKTORA GİTMEDİĞİM İLK AY HAMİLE KALDIM cünkü mucizeyi verecek olandan istedim araya aracı koymadan tam teslimiyetle şükürler olsun doğrusunu gösterdi MEVLAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?