Süper Anneler - 2011

2.kızımda da sat 20 temmuzdu bundada aynı.kızlarım 40+2 dogdu.buda öle doğarsa 28 nisan da doğumum olacak Allah nasip ederse.arada bi duygulanıyom gözyaşlarım arada içime akıyo arada dolu gibi dökülüveriyo.ama zamanla daha iyi olacağım inşallah.

Sağol duaların için bacım..
Ben hamılelıgımin 7-8.ayında düştüm
Dr popo üstü düşünce bişey olmuyor genelde korkutma kendını Demişti ben çok hızlı düşmedim ..umarım sende benim gibi sorunsuz bir Düşüş olmuştur bacım

canım gecmiş olsun nasıl gidiyor hamilelik
Sağ ol canım, diğer gebeliklerimden farklı gidiyor, kızımda hiç bulantı, şişkinlik, baş dönmesi olmazdı, bunda fazlasıyla yoğun geçiyor. Senin nasıl gidiyor, bebeğin kalp atış sayısına dikkat ettin mı? Yavaş ya da hızlı olmasına göre cinsiyet tahmin edilebiliyor.

Sonra sıkıntı olmadı çok şükür. Sadece kocam naz niyaz yaptığımı düşünüyor. Kızım gebelikte yormamıştı, bunun farklı gebelik olduğuna inanmıyor, en ufak eksik bir şeyde kalbimi çok kırıyor.

ben de diyorum bazen Allahin takdiri boylemis bazen de icime soz geciremiyorum bunaliyor agliyorum.umutlaniyoruz sonra da hayal kirikligi ..doguda gorev yapiyoruz bakiyorum burda soyle bir komsum muthis tuzlu ve aciyla besleniyorlar ama kadinin dort kizi bes oglu var. Beslenmeye bakarsan kizi olmamasi lazim ama oyle dgil iste. Ne asitlik ne bazlik hersey bos aslinda rabbim ol deyince diledigi oluyor. Hic beklemedigimiz bir anda gonlumuzdekini verse rabbim ..su an icin de karnimizdakilere de cabucak alistir bizi severek isteyerek guzel bir hamilelik gecirelim rabbim karnimizdakini de olumsuz etkilemeyelim .sukur bu gunlerine de.

merhaba hepinize,

Forevercim hayırlı olsun sağlıkla büyüsün kerem bebek.
Defnem çok sevindim canım , inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar benim sat 18 ekim
sadece 31 ekim gecesi tek ilişki oldu ovülasyon testi öğlen 2 gibi pozitifti çok koyu çizgi idi.akşam 10 gibi silikleşmişti.sonra 5 gün yoktum eğitim için il dışına çıktım.dolayısıyla tek ilişki oldu .
bat 14 kasım.az önce ovülasyon testi yaptım 2.cizgi ne çok silik ne çok koyu...
ve de pazartesi sabahı çok kötü mide bulantısı ile uyandım.bu kadar erken mide bulantısı olmaz biliyorum ama acaba mı dedim.sonra hiç mide bulantım olmadı.ama inanılmaz derecede yorgunum ve sürekli uyukluyorum.
acaba hamilemiyimdir.
kan testi yaptırmak istemiyorum
beklesem mi 15 kasıma kadar , genelde hiç şaşmaz bat.

ovülasyon testinde böyle çizgi olunca acaba gebelik varmıdır? yoksa bata yakın yumurtluyormuyum ?

idrar testi yaparsan çıkar. İlişkiden 10 gün sonra adet tarihinden 5 gün önceye kadar çıkabiliyor. Yarın da ov. testin koyulaşmaya devam ediyorsa ihtimal yüksek. Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.

Canım onlarda çevrenın baskısıyla gerılıyorlar,bazı Allahtan korkmayan erkekler kendi aralarında çok ağır konuşuyorlar oda stress yaşıyordur belki yinemi kız gırgır konusu olurmuyum diye.

Yanlış anlama kocanı tabıkı savunmuyorum kesınlıkle böyle bir dönemde yanında olması Lazım canım ama her koca Sabırlı ve güçlü olmuyor maalesef ,mide bulantın olmadan hamılelık agırlasmadan sen ona anlayışlı ol,güzellikle konus,seninde gönlünden erkek geçtiğini ve bunun Takdirı Ilahiden başka kimsenın karar veremeyeceğini ve sana haksızlık ettığini söyle..
Umarım toparlanır kocan çabucak ve böyle bir dönemde yanında olur sonra inş oğlun olursa burnundan fitil fitil getırmen içinde ayrıca planlar yaparız

deneme yaptınmı kızına kavuştunmu :) inşallah kavuşmuşasundur peki sirkeli suyu denedinmi
haa ne eski yazım:) evet cnm bi kızım oldu rabbime binlerce şükürler olsun ama hiçbişey yapmadım çünkü kazara hamile kaldim sürpriz oldu iyikide olmuş şuan kızcem 4,5 aylık rabbimin bildiğini kimse bilemez bol bol içten dua et en önemlisi bu ben denemiştim ama o ay hamile kalamamıştım inşallah seninde gönlündekini versin rabbim

Amin calkusum aminnn hadi sira once gijnijde sonrada sende pek arasi olmasin bebislerimizin iyi haberlerini bekliyorum bacim :)))
Evet defnem Sağol canım .ben sıramı beklerım Gijnijimi benden önce hamileler kervanına katıp baharda bende aranızda yerimi alırım inş sonrasındada o pipileri görüp yeriz onları

teşk ederim peki hamile kaldıgın ay yumurtlama günündede ilşişki olmuşmuydu yöntem boş allah veriyor zaten şimdi yöntem deneseysin acaba yöntem işemi yaradı diye düşünürdün allah bagışlasın

Çatladım,Zeyno,defnem,badem,senaserra,rızeboz,Nr-1985 ve diğer hamıle arkadaşlar
Gecen sene yaptıgım bir takvim vardı
Madem herkes hamıle bır cinsiyet tahmını yapalımmı, cınsıyetı belli olanlarda tekrar uygulayalım bakalım ne kadar başarılı
Bunun için sizin ve eşinizin doğum tarihi ve doğacak bebeğinizin tahmını dogum günü gerek..yapalımmm lütfennnnn

Son düzenleme:
suya okuma yöntemi nedir kızlar

Çalıkuşu benim kızlarda deneyelim önce benim 03.02.1983 eşim 10.09.1974 büyük Kızım 12.09.1999 ortanca 20.01.2004 küçük 04.05.2006

B
Çalıkuşu benim kızlarda deneyelim önce benim 03.02.1983 eşim 10.09.1974 büyük Kızım 12.09.1999 ortanca 20.01.2004 küçük 04.05.2006
Bacım baktım ilk kızın erkek çıktı ama diğer ikisi kız çıktı
1.kızın erken mi doğdu yoksa
bide bacım söylemeden edemiyecem önceden bahsetmiştin ama sende benim gibi çocuk gelinmişsin(bir ortak yönümüz daha varmış)bizim içimizde aslında hiç birzaman büyümeyecek bir kız var,şimdi sıra oğlanları büyütmede,bizim koca bebeklere arkadaş lazım.

canım hic sorma yazdım ya doktorangittim yatmamla kalkmam bir oldu ne kalp atışı bebeğimi bile göremedim 10 hafta üc günlük dedi ultrason kağıdı var ama anlaşılmaz daha

bacım o hesaplamada benim iki kızımda ikiside erkek cıkıyo hani sezeryanda erken dogdu desek tam bir ay her günü deniyom yine erkek cıkıyo ne bilim RABBİM SALİH HAYIRLI BİR ERKEK EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZE TÜM İSTEYENLERE

Öyle canım dedım ya eğlence işi bir takvım bende 3 üde tuttu
Siz uygulayın ama takılmayın

Ayyy canım böyle geliyosunuzya topıge ne güzel oluyor eskısı gıbı
Badem ve zeynoda gelse tam olur

inşallah canım bu sefer inşallah sağlıcakla kucağıma alırım darısı başına :)

bat 14 kasımsa ovulasyon testinin 2 gün önce ne verdiğine takılma. ovulasyon testi adet günü kop koyu çıkarsa gebelik testinde de 2. çizgi çıkacaktır hadi bakalım hayırlı haberler bizlerle olsun :)

canım bacım bana da br bakarmısın?ben 04.10.1978 eş 22.11.1078 kızlarıma hamiş kaldığım tarihler 05.01.2005 ikinci kızım 08.0.2005 merakla bekliyorum tatlım.düşündüğüm ay aralık ve sonrası...bekliyorum tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…