Süper Anneler - 2011

suya okuma yöntemi nedir kızlar

bu yöntem çatladım arkadaşımız uyguladığı hamile kalmak için olan bi yöntem. o yaptı hamile kaldı bende onun vesilesi ile yaptım bende hamile kaldım. bir şişe suya 41 gün boyunca her gün kırk tane kıyame suresinin 36,37,38. ayetlerini okuyorsun okuduktan sonra günde bir kere 3 yudum o sudan içiyorsun bacım.

Çalıkuşu evet bende çok küçük evlendim. Demekki sende öyle kader kısmet işte. Benim büyük Kızım tüm takvimlerde erkek çıkıyor zaten erkende doğmadı aslında ama aralıkta hamile kaldım ona ozaman sene sonu idi arada olmuş sanırım o yüzden belirsiz :)

canım hic sorma yazdım ya doktorangittim yatmamla kalkmam bir oldu ne kalp atışı bebeğimi bile göremedim 10 hafta üc günlük dedi ultrason kağıdı var ama anlaşılmaz daha

çatladım bacım inanır mısın benimde gittiğim doktorlar hep öyle yatmamla kalkmam odasına girmemle çıkmam bir oluyor hemde özele gidiyorum devlet hastanesine gitsem bundan daha hayırlı.. allahın izniyle adam gibi ilgilenen iyi bi doktor bulucam inşallah

canım hamilelikte doktr çok önemli lakalı bir doktor insanı çok rahatlatıyor.inş.işinin ehli bir doktor . bulursun...

Hamile kaldığın tarıh değil bebeklerın yada cocukların dogum tarihi

Öyle canım dedım ya eğlence işi bir takvım bende 3 üde tuttu
Siz uygulayın ama takılmayın

Ayyy canım böyle geliyosunuzya topıge ne güzel oluyor eskısı gıbı
Badem ve zeynoda gelse tam olur
canım sen izinden ne zaman geliyon ALLAH izin verirse

canım sorma su ilgilenen doktorları nasıl bulucaz bilmiyom erkekler ilgilenir ama ben gitmek istemiyorum çünkü zorunlu bir hal yok imkanda var kadın doktor icin birde bitanem birşey diyecem ama kırılma ne olur ALLAH lafızlarını kullanırken büyük yaz canım arkadaşım

canım senin ne zaman bat inşALLAH BİR MÜJDEDE SEN VERİRSİN

BACIM sadece HAMİLE KALMAK için değil ikiz erkek bebek için dedi neye niyet edersen vesilen olur inşALLAH ikiz paşalar gelir canim gijnijiminde olur seninde

Yok canım öyle değil. Daha biz çevreye söylemedik, 12 hafta dolsun öyle söyleyelim dedik, sadece bebek düşündüğümüzü biliyorlar, direkt sorulmadığı için henüz bahsetmedik. Eşim hamilelik belirtileri abarttığımı düşünüyor, çok şükür bu hafta azaldı sıkıntılar. Dün barışmak için yemeğe götüreyim dedi ısrarla, benden ses çıkmadı. Gece telefon ediyor beyefendi, kokteyle bir 20 dak. katılacağım diye, gece aslan gibi karnını doyurup geldi sağ olsun. Ben beklememiştim zaten, beklesek gecenin bir yarısına kadar aç aç beklemiş olacaktık. Bir şey yapmadığım halde adam sorun çıkardığımı düşünüyor. Sürekli onun canı bir şeyler istiyor. Kendi nefsine hemen alır, benim kini erteleye erteleye. Varsa çeşitli planlar, söyle vallaha, hak ediyor bu sıralar..

canım hic sorma yazdım ya doktorangittim yatmamla kalkmam bir oldu ne kalp atışı bebeğimi bile göremedim 10 hafta üc günlük dedi ultrason kağıdı var ama anlaşılmaz daha
Hayırlısı, senin bebeğin cinsiyetini öğrenmene az kaldı, aslında hiç öğrenmesek sürpriz olsa ne güzel olur. Biz dayansak, çevre bırakmaz demi? Benim kine 40 gün sonra belli olur dedi doktor, en son gittiğimde.

Riseboz canım eşin için diyorum ne olursa olsun taviz verme hep kadınların alttan almasıoolmaz bu kadar eziyet çekiyoruz birazda kıymet bilsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…