- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.041
suya okuma yöntemi nedir kızlar
canım hic sorma yazdım ya doktorangittim yatmamla kalkmam bir oldu ne kalp atışı bebeğimi bile göremedim 10 hafta üc günlük dedi ultrason kağıdı var ama anlaşılmaz daha
canım hamilelikte doktr çok önemli lakalı bir doktor insanı çok rahatlatıyor.inş.işinin ehli bir doktor . bulursun...çatladım bacım inanır mısın benimde gittiğim doktorlar hep öyle yatmamla kalkmam odasına girmemle çıkmam bir oluyor hemde özele gidiyorum devlet hastanesine gitsem bundan daha hayırlı.. allahın izniyle adam gibi ilgilenen iyi bi doktor bulucam inşallah
Hamile kaldığın tarıh değil bebeklerın yada cocukların dogum tarihicanım bacım bana da br bakarmısın?ben 04.10.1978 eş 22.11.1078 kızlarıma hamiş kaldığım tarihler 05.01.2005 ikinci kızım 08.0.2005 merakla bekliyorum tatlım.düşündüğüm ay aralık ve sonrası...bekliyorum tatlım.
canım sen izinden ne zaman geliyon ALLAH izin verirseÖyle canım dedım ya eğlence işi bir takvım bende 3 üde tuttu
Siz uygulayın ama takılmayın
Ayyy canım böyle geliyosunuzya topıge ne güzel oluyor eskısı gıbı
Badem ve zeynoda gelse tam olur
canım sorma su ilgilenen doktorları nasıl bulucaz bilmiyom erkekler ilgilenir ama ben gitmek istemiyorum çünkü zorunlu bir hal yok imkanda var kadın doktor icin birde bitanem birşey diyecem ama kırılma ne olur ALLAH lafızlarını kullanırken büyük yaz canım arkadaşımçatladım bacım inanır mısın benimde gittiğim doktorlar hep öyle yatmamla kalkmam odasına girmemle çıkmam bir oluyor hemde özele gidiyorum devlet hastanesine gitsem bundan daha hayırlı.. allahın izniyle adam gibi ilgilenen iyi bi doktor bulucam inşallah
canım senin ne zaman bat inşALLAH BİR MÜJDEDE SEN VERİRSİNÇalıkuşu evet bende çok küçük evlendim. Demekki sende öyle kader kısmet işte. Benim büyük Kızım tüm takvimlerde erkek çıkıyor zaten erkende doğmadı aslında ama aralıkta hamile kaldım ona ozaman sene sonu idi arada olmuş sanırım o yüzden belirsiz :)
tarih 12.10.2005 büyük kız,0505.2005 küçük kız....doğum tarihleri .bekliyorum. bitanem...Hamile kaldığın tarıh değil bebeklerın yada cocukların dogum tarihi
BACIM sadece HAMİLE KALMAK için değil ikiz erkek bebek için dedi neye niyet edersen vesilen olur inşALLAH ikiz paşalar gelir canim gijnijiminde olur senindebu yöntem çatladım arkadaşımız uyguladığı hamile kalmak için olan bi yöntem. o yaptı hamile kaldı bende onun vesilesi ile yaptım bende hamile kaldım. bir şişe suya 41 gün boyunca her gün kırk tane kıyame suresinin 36,37,38. ayetlerini okuyorsun okuduktan sonra günde bir kere 3 yudum o sudan içiyorsun bacım.
Geldim bacım geldım yoğurt yapcam sut soğumuş tekrar ısıttımcalıkuşum hislerin kuvvetlimidir benim hakkımda varmıdır bir tahminin ne doğuyo icine
bacım verdiğin tarihler sende erkek çıktı. Bırde senın kızlar arası nasıl 5 ay ben onu anlamadımtarih 12.10.2005 büyük kız,0505.2005 küçük kız....doğum tarihleri .bekliyorum. bitanem...
canım çok pardon 05.05.2009 2.kız uykum vardı dikkat edemedim.bacım verdiğin tarihler sende erkek çıktı. Bırde senın kızlar arası nasıl 5 ay ben onu anlamadım
Yok canım öyle değil. Daha biz çevreye söylemedik, 12 hafta dolsun öyle söyleyelim dedik, sadece bebek düşündüğümüzü biliyorlar, direkt sorulmadığı için henüz bahsetmedik. Eşim hamilelik belirtileri abarttığımı düşünüyor, çok şükür bu hafta azaldı sıkıntılar. Dün barışmak için yemeğe götüreyim dedi ısrarla, benden ses çıkmadı. Gece telefon ediyor beyefendi, kokteyle bir 20 dak. katılacağım diye, gece aslan gibi karnını doyurup geldi sağ olsun. Ben beklememiştim zaten, beklesek gecenin bir yarısına kadar aç aç beklemiş olacaktık. Bir şey yapmadığım halde adam sorun çıkardığımı düşünüyor. Sürekli onun canı bir şeyler istiyor. Kendi nefsine hemen alır, benim kini erteleye erteleye. Varsa çeşitli planlar, söyle vallaha, hak ediyor bu sıralar..Canım onlarda çevrenın baskısıyla gerılıyorlar,bazı Allahtan korkmayan erkekler kendi aralarında çok ağır konuşuyorlar oda stress yaşıyordur belki yinemi kız gırgır konusu olurmuyum diye.
Yanlış anlama kocanı tabıkı savunmuyorum kesınlıkle böyle bir dönemde yanında olması Lazım canım ama her koca Sabırlı ve güçlü olmuyor maalesef ,mide bulantın olmadan hamılelık agırlasmadan sen ona anlayışlı ol,güzellikle konus,seninde gönlünden erkek geçtiğini ve bunun Takdirı Ilahiden başka kimsenın karar veremeyeceğini ve sana haksızlık ettığini söyle..
Umarım toparlanır kocan çabucak ve böyle bir dönemde yanında olur sonra inş oğlun olursa burnundan fitil fitil getırmen içinde ayrıca planlar yaparız
Hayırlısı, senin bebeğin cinsiyetini öğrenmene az kaldı, aslında hiç öğrenmesek sürpriz olsa ne güzel olur. Biz dayansak, çevre bırakmaz demi? Benim kine 40 gün sonra belli olur dedi doktor, en son gittiğimde.canım hic sorma yazdım ya doktorangittim yatmamla kalkmam bir oldu ne kalp atışı bebeğimi bile göremedim 10 hafta üc günlük dedi ultrason kağıdı var ama anlaşılmaz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?