- 19 Ağustos 2014
- 183
- 115
- 43
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.061
Bacım ikisinde erkek görünüyor valla değişen bişey olmadıcanım çok pardon 05.05.2009 2.kız uykum vardı dikkat edemedim.
inşALLAH tutar canım inşALLAH sanada defnemede gijnijimede riseboza da ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat nasip etsinGeldim bacım geldım yoğurt yapcam sut soğumuş tekrar ısıttım
Benim tahmınim bilemiyorum sana erkek diye geçiyor içimden inş tıtar
bacım sen kaç haftalık gebesin hangi doktor il olarak neredesin bitanemHayırlısı, senin bebeğin cinsiyetini öğrenmene az kaldı, aslında hiç öğrenmesek sürpriz olsa ne güzel olur. Biz dayansak, çevre bırakmaz demi? Benim kine 40 gün sonra belli olur dedi doktor, en son gittiğimde.
daha varmışm bacım inşALLAH GÖNLÜNDEKİ göbüşündedir ikiz OĞLUN olur inşALLAHÇatladım benim .bat 25 kasımda 12 gün kaldı
kızlar kimse yok mu?folik asit hakkında cevap bekliyorum.
Eki Görüntüle 1302531 Eki Görüntüle 1302531 Benim çok gözüm kalırdı mavi olan herseyde Rabbim bana nasip etti dilerim isteyen herkese nasip etsin böyle Maviş Maviş bir arabayla bebişinizle gezin kocaman bir Amin
Evet çok doğru.Riseboz canım eşin için diyorum ne olursa olsun taviz verme hep kadınların alttan almasıoolmaz bu kadar eziyet çekiyoruz birazda kıymet bilsinler.
Cümlemizin inşaAllah. 7 haftalık sanırım. 8.'in içinden mi oluyor. Gebelik takvimi yapmaya çalışayım. Ben Gaziantep'tenim. Doktorumun özel muayenehanesi uzak ve fakir bir semtte. O yüzden çok kalabalık, çoğu hastasından para almıyor, ultrason bilgisi çok iyi diye oraya gidiyorum. Henüz gebeliğim kayıtlara geçmedi. Bu günde meşgulüm yoksa özel hastaneye gidecektim. Birazda doktor doktor dolaşmak istemiyorum. Her şey olacağına varır.inşALLAH tutar canım inşALLAH sanada defnemede gijnijimede riseboza da ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat nasip etsin
bacım sen kaç haftalık gebesin hangi doktor il olarak neredesin bitanem
daha varmışm bacım inşALLAH GÖNLÜNDEKİ göbüşündedir ikiz OĞLUN olur inşALLAH
Senin hikayeni baştan beri okurum çok uzulmustum ama Rabbim büyük hep duam dasin en kısa zamanda sanada bir paşa nasip edecek ben inanıyorum sonrada etraftaki bütün boş Boğazlar cenesini kapatacak hatta diyecekler ay bidaha yapma sen inada neden yapmayim diyeceksin hatta inada bir daha doğurur sunSon1kez am bacım inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaşı da çok gençmiş daha gijnij'in, niye bebek yapmasın ki. "Ha cennet ha çocuk demişti" bir hoca.Senin hikayeni baştan beri okurum çok uzulmustum ama Rabbim büyük hep duam dasin en kısa zamanda sanada bir paşa nasip edecek ben inanıyorum sonrada etraftaki bütün boş Boğazlar cenesini kapatacak hatta diyecekler ay bidaha yapma sen inada neden yapmayim diyeceksin hatta inada bir daha doğurur sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?