Süper Anneler - 2011

Gijmijim suan senı çok merak ediyorum ins hamilesindir bacım,çok dua ettın ve sabrettın Rabbım mükâfatını sana sağlıklı hayırlı bir erkek evlat verir inş.

Slm kizlar nasilsiniz Alev bekliyoruz bacım hayırlı haberını kızlar hamileler çoğaldı benimde canım isdetiyorsunuz ama çok korkuyorum inşallah gönlünüzden gecenede kavuşursunuzda dahacok canım ister bende hiç cesaret yok ama tüp bebekmi denesem

Reyhanım benkleme bence tüp bile düşünüyorsan çünkü zamanla ve yaş gittikçe yumurta rezervlerinde azalma oluyor buda şansı düşürüyor

Geldim bacım geldım yoğurt yapcam sut soğumuş tekrar ısıttım
Benim tahmınim bilemiyorum sana erkek diye geçiyor içimden inş tıtar
inşALLAH tutar canım inşALLAH sanada defnemede gijnijimede riseboza da ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat nasip etsin
bacım sen kaç haftalık gebesin hangi doktor il olarak neredesin bitanem

Çatladım benim .bat 25 kasımda 12 gün kaldı
daha varmışm bacım inşALLAH GÖNLÜNDEKİ göbüşündedir ikiz OĞLUN olur inşALLAH

Çatladım bacım sen hamilelik imzan'daki yazıyı okudunmu hiç? Bak bebeğin cinsiyeti ile ilgili şeyler yazmış bak bakalım sende tutuyormu? :))

Asosyal bence kullanmalısın bebeğin gelişmi için çok önemli. Bende üç kızımda kullanmadım ama eski zaman şimdi yiyecekler daha hormonlu ve kalitesiz o yüzden vitamin almak gerekli diye düşünüyorum

Benim çok gözüm kalırdı mavi olan herseyde Rabbim bana nasip etti dilerim isteyen herkese nasip etsin böyle Maviş Maviş bir arabayla bebişinizle gezin kocaman bir Amin

Eklentiler

• 20141113_195143.webp
    174,2 KB · Görüntüleme: 42
kızlar kimse yok mu?folik asit hakkında cevap bekliyorum.

Bacim bence kullan bebegin gelisimi icin cok onemli. Kilo almaktan korkuyorsan yemeklerden once ic sonra yemek ye. Beni biliyorsun nisanda hamile kalmadan once ocakta kullanmaya basladim bebek gitti kurtaj oldum tekrar bebek istedik derken kesintisiz 10 ay boyunca kullandim halada kullaniyorum bu sekilde hic kilo almadim.

Cümlemizin inşaAllah. 7 haftalık sanırım. 8.'in içinden mi oluyor. Gebelik takvimi yapmaya çalışayım. Ben Gaziantep'tenim. Doktorumun özel muayenehanesi uzak ve fakir bir semtte. O yüzden çok kalabalık, çoğu hastasından para almıyor, ultrason bilgisi çok iyi diye oraya gidiyorum. Henüz gebeliğim kayıtlara geçmedi. Bu günde meşgulüm yoksa özel hastaneye gidecektim. Birazda doktor doktor dolaşmak istemiyorum. Her şey olacağına varır.

Son1kez am bacım inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Senin hikayeni baştan beri okurum çok uzulmustum ama Rabbim büyük hep duam dasin en kısa zamanda sanada bir paşa nasip edecek ben inanıyorum sonrada etraftaki bütün boş Boğazlar cenesini kapatacak hatta diyecekler ay bidaha yapma sen inada neden yapmayim diyeceksin hatta inada bir daha doğurur sun

Kızlar dün yine düştüm, bu sefer yüzü koyun, bir yerim acımadı ama yerde bir güzel süründüm resmen. Sonra daha önce düştüğüm de karşılaştığım komşumla denk geldik. Üstüm başım toz içindeyken, bende seni arayacaktım, nasıl oldun dedi. Hamle olabileceğim aklına gelmiş. Bende evet, yine düştüm, şu halime bak deyince, başka bir iş arkadaş " hamilelikte çok düşünce erkek bebek olur" dermiş. Bu da bir şehir efsanesi sanırım. Korka korka yürüyorum artık vallahi.

Yaşı da çok gençmiş daha gijnij'in, niye bebek yapmasın ki. "Ha cennet ha çocuk demişti" bir hoca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…