Süper Anneler - 2011

dikkat et kendine arkadaşım Allah Esirgesin üzerine oku

Çatladım bacım sen hamilelik imzan'daki yazıyı okudunmu hiç? Bak bebeğin cinsiyeti ile ilgili şeyler yazmış bak bakalım sende tutuyormu? :))
bacım inan hiç bir bilgim yok bu haftanın sonunda cinsiyetinin belirginleştiğinimi söylüyorsun canım ben biraz bekleyeyim diyorum netleşsin diye bu imza hakkında bilgilendirirsen sevinirim bitanem

canım benim dikkat et kendine bebişleri korusun RABBİM

çok sinirlerim bozuk benm bir oglum var allah bagışlarsa 2ci çocugu düşünüytourz eşim yine erkek olsun gibi cümlelerde bulundu okadar zoruma gittiki allah vermiş zaten bir erkek evlat yine erkek olsun demenin ne alemi var bende yemin ettim vallahi sana çocuk yapmayacam dedim nolacak şimdi yemin ettim

sen bakma onun öyle dediğine bir kızı olsun yere göğe sığdıramaz sıkma canını yeminin de kefaretini verirsin

calıkusummmm nasılsın canım sen tatilden ne zaman dönüyorsun demiştim ama cevap vermedin gözünden kaçtı heralde kuzum

canımmmm defneemmmmm nasıl gidiyor hamilelik mide bulantısı varmı amannn olmasın inşALLAH rahat bir hamilelik önce pıt pıt ları duy sonra gözüksün pipisi AMİNNNN

Simdilik iyi bacim bide keseyi gorseydim cok iyi olacak. Suan cikaracak kadar bulantim yok hafif hafif ama cok halsiz ve uykusuzuk senin nasil gidiyor bacim pasa nasil?

Simdilik iyi bacim bide keseyi gorseydim cok iyi olacak. Suan cikaracak kadar bulantim yok hafif hafif ama cok halsiz ve uykusuzuk senin nasil gidiyor bacim pasa nasil?
inşALLAH PAŞADIR canım biz gayet iyiyiz rahat bir hamilelik geçiriyorum hep böyle gider inşALLAH bitanem doktora ne zaman gidiyorsun önce keseyi görsek sonrA bebeği sonra kalp atışları sonra cinsiyeti cok heyecanlı bir bekleyiş cok şükür bebeğin seninle canım devamıda gelecek

Insallah canim arkadasim allah gonlumuze gore versin. Bebegim benimle cok sukur ama diken uzerindeyim doktor carsamba veya persembe gel dedi ama
Zaman nasil gececk nasil bekleyecegim cok endiseliyim. Daha kimseye soylemedim fazlada umutlanmak istemiorum once keseyi sonrada bebegi goreyim baskada birsey istemiyorum.

Kızlar merhaba . Benim iki kızım var 34 yaşındayım. Bende çocuk istiyorum ama hiç cesaretim yok . O yüzden erteliyorum bide oğlum olsun çok istiyorum. Hamile olanlar neler denediniz. Bilmek isterim.

Kızlar merhaba . Benim iki kızım var 34 yaşındayım. Bende çocuk istiyorum ama hiç cesaretim yok . O yüzden erteliyorum bide oğlum olsun çok istiyorum. Hamile olanlar neler denediniz. Bilmek isterim.

Bol bol dua et allaha teslim ol teheccut namazlarina kalk rabbimize yalvar canim ben bunu yaptim iliskilerde 3 gunde bir oldu daha bebegin cinsiyeti belli degil

Son1kez ve riseboz iyi dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ederim. Rabbim dilerim sizinde gönlünüzde ne muradınız varsa versin hayırlı olarak inşallah. Buradaki tüm arkadaşlarında inşallah. Ben hep hepinize dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah.

Çatladım yazmıştıki hipokrat demişki annenin sağ göğsü daha büyük ve sağ gözü daha parlaksa bebek erkektam tersi ise bebek kız olurmuş. Bu senin hamilelik imzanda yazıyordu bende ondan dedim dene bakalım tutacakmı :)

Defnem bulantın azda olsa varsa bebekte kalp atımı başlamış demektir. O yüzden kalbini ferah tut. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

senin oğlun olacak içimden geldi :=) tahminlerim bu sene herkeste tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…