- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.081
dikkat et kendine arkadaşım Allah Esirgesin üzerine okuKızlar dün yine düştüm, bu sefer yüzü koyun, bir yerim acımadı ama yerde bir güzel süründüm resmen. Sonra daha önce düştüğüm de karşılaştığım komşumla denk geldik. Üstüm başım toz içindeyken, bende seni arayacaktım, nasıl oldun dedi. Hamle olabileceğim aklına gelmiş. Bende evet, yine düştüm, şu halime bak deyince, başka bir iş arkadaş " hamilelikte çok düşünce erkek bebek olur" dermiş. Bu da bir şehir efsanesi sanırım. Korka korka yürüyorum artık vallahi.
Bence kırk yaşına kadar yolu var Rabbim yeterki nasip etsin onun yaşı daha küçük isteyen herkese versin bana aman yeter yapma diyorlar inadına yapasim geliyor oğlan olunca bitiyor muYaşı da çok gençmiş daha gijnij'in, niye bebek yapmasın ki. "Ha cennet ha çocuk demişti" bir hoca.
bacım inan hiç bir bilgim yok bu haftanın sonunda cinsiyetinin belirginleştiğinimi söylüyorsun canım ben biraz bekleyeyim diyorum netleşsin diye bu imza hakkında bilgilendirirsen sevinirim bitanemÇatladım bacım sen hamilelik imzan'daki yazıyı okudunmu hiç? Bak bebeğin cinsiyeti ile ilgili şeyler yazmış bak bakalım sende tutuyormu? :))
canım benim dikkat et kendine bebişleri korusun RABBİMKızlar dün yine düştüm, bu sefer yüzü koyun, bir yerim acımadı ama yerde bir güzel süründüm resmen. Sonra daha önce düştüğüm de karşılaştığım komşumla denk geldik. Üstüm başım toz içindeyken, bende seni arayacaktım, nasıl oldun dedi. Hamle olabileceğim aklına gelmiş. Bende evet, yine düştüm, şu halime bak deyince, başka bir iş arkadaş " hamilelikte çok düşünce erkek bebek olur" dermiş. Bu da bir şehir efsanesi sanırım. Korka korka yürüyorum artık vallahi.
canımmmm defneemmmmm nasıl gidiyor hamilelik mide bulantısı varmı amannn olmasın inşALLAH rahat bir hamilelik önce pıt pıt ları duy sonra gözüksün pipisi AMİNNNNAminnn bacim
sen bakma onun öyle dediğine bir kızı olsun yere göğe sığdıramaz sıkma canını yeminin de kefaretini verirsinçok sinirlerim bozuk benm bir oglum var allah bagışlarsa 2ci çocugu düşünüytourz eşim yine erkek olsun gibi cümlelerde bulundu okadar zoruma gittiki allah vermiş zaten bir erkek evlat yine erkek olsun demenin ne alemi var bende yemin ettim vallahi sana çocuk yapmayacam dedim nolacak şimdi yemin ettim
canımmmm defneemmmmm nasıl gidiyor hamilelik mide bulantısı varmı amannn olmasın inşALLAH rahat bir hamilelik önce pıt pıt ları duy sonra gözüksün pipisi AMİNNNN
inşALLAH PAŞADIR canım biz gayet iyiyiz rahat bir hamilelik geçiriyorum hep böyle gider inşALLAH bitanem doktora ne zaman gidiyorsun önce keseyi görsek sonrA bebeği sonra kalp atışları sonra cinsiyeti cok heyecanlı bir bekleyiş cok şükür bebeğin seninle canım devamıda gelecekSimdilik iyi bacim bide keseyi gorseydim cok iyi olacak. Suan cikaracak kadar bulantim yok hafif hafif ama cok halsiz ve uykusuzuk senin nasil gidiyor bacim pasa nasil?
inşALLAH PAŞADIR canım biz gayet iyiyiz rahat bir hamilelik geçiriyorum hep böyle gider inşALLAH bitanem doktora ne zaman gidiyorsun önce keseyi görsek sonrA bebeği sonra kalp atışları sonra cinsiyeti cok heyecanlı bir bekleyiş cok şükür bebeğin seninle canım devamıda gelecek
Kızlar merhaba . Benim iki kızım var 34 yaşındayım. Bende çocuk istiyorum ama hiç cesaretim yok . O yüzden erteliyorum bide oğlum olsun çok istiyorum. Hamile olanlar neler denediniz. Bilmek isterim.
Defnem bulantın azda olsa varsa bebekte kalp atımı başlamış demektir. O yüzden kalbini ferah tut. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım....Rabbim gönlüne göre versin hiç merak etme inşallah bişey omaz...Bacim baslasa ne olur basliyorda sonra duruyor rabbim sakinsin bir daha yasatmasin. Yavrum allahima emanet artik..
senin oğlun olacak içimden geldi :=) tahminlerim bu sene herkeste tuttuinşALLAH PAŞADIR canım biz gayet iyiyiz rahat bir hamilelik geçiriyorum hep böyle gider inşALLAH bitanem doktora ne zaman gidiyorsun önce keseyi görsek sonrA bebeği sonra kalp atışları sonra cinsiyeti cok heyecanlı bir bekleyiş cok şükür bebeğin seninle canım devamıda gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?