Süper Anneler - 2011

inşALLAH canım içinden gelen doğru olur sen ne yaptın düzelttinmi eşinle aranı sana yazmıştım ya kızı olsun bak onların arasındaki bağa şimdi bikmediğinden öyle konusuyo

kızlar suan tam 12 haftalığım cinsiyeti artık öğrenmek istiyorum ama ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum dört boyutluya mı girsem yoksa yanılma olursa biraz daha mı beklesem bilmiyorum ama cok merak ediyorum şu evde yapılan cinssiyet testi var oda ne bilim coğunda yanlış göstermiş akıl verin ne yapıyım ben

haftaya paartesi doktora gitmeye karar verdim kendimce ah birde iyi bir doktor anlayan ilgilenen doktor bulabilsem kızlar stresliymiş şuan daha iyi anlıyorum

Slm bacım
Ayy çok Heyecanlı git ve hemen yaz bana çatlarım valla..
Bence 4 boyutluda kesin belli olur

Defnem canım benim biz zaten bu bebek düşünme durumuna başladıktan sonra dilimizden duayı düşürmedik yeri geldi birçok kişiden dua aldık burada hepimiz birbirimize dua ettik. Onlar elbette Allaha emanet yapılan dualar boşa gitmez hiçbir zaman. Ama tedbiride elden bırakmamk lazım. Evet bebeğin nasibi varsa öyle veya böyle dünyaya gelecek ama nasıl gelecek? Hani bir söz var sigara içinde ölecek içmeyende ölüm muhakkak ama sağlıkla gitmek var birde hasta olarak yatalak olarak gitmekte var. Bazı şeyler elimizde değil ama bazı şeyleride Allah irademize bırakmış. O yüzden umutsuz olma elinden geleni yap gerisi takdir Allahın

Slm kizlar coktandir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum benimde iki kizim var bende oglan istıyorum karbonatli suyu duymustum acaba deneyen varmi

bayadaaaaaaaaa varmış canım bizim kırkımız cıkacak inşALLAH ozaman
Aynen canım sen ozaman oğlunu kucağına alacaksın inş
Umarım canım topıkte isteyen herkesin Rabbim gönlüne göre verir...
Anladım canım haftaya pazartesi randevu alacaksın.çıkmanla yazman bir olsun ayyyyyy oglusun müjdesini tescıllı belgelekı,bizde mavi renkten eşyaları araştıralım

bu aralar cok duygusallaştım niye bilmiyorum şu cinsiyet işi çok stresliymiş inşALLAH gönlümüzdeki olur canım bende heyecanlıyım acaba öğrenebilecekmiyim diye iyi bir kadın doktor olsun da istanbulun her yerine giderim artık yeterki doğru bir tespit yapsın hangi hastanede dört boyutlu var bilmiyorum

Merhaba, 10 +1 gunluk ultrason goruntumuz:) cinsiyet tahmininiz var midir? Deneyimli dostlar:) yoksa erken mi

Eklentiler

• image.webp
    147,5 KB · Görüntüleme: 74
kızlar dört boyutlu ultrasona girmek istiyorum ama fiyatlar cok ucuk iki hafta dahamı sabretsem acaba karar veremedim cinsiyeti cok merak ediyorum doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…