- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.121
düzelttimde sadece sinirlendim benm eşim hiç böyle düşünen biri degild, nasıl böyle cahilce düşünür diye kızdım kendimceinşALLAH canım içinden gelen doğru olur sen ne yaptın düzelttinmi eşinle aranı sana yazmıştım ya kızı olsun bak onların arasındaki bağa şimdi bikmediğinden öyle konusuyo
canım normal ultrason cihazıyla mı öğrendin yoksa 4 boyutluylamıben oglumu 12 haftalıkken ögrenmiştim
kızlar dört boyutlu ultrasona girmek istiyorum ama fiyatlar cok ucuk iki hafta dahamı sabretsem acaba karar veremedim cinsiyeti cok merak ediyorum doğal olarak
Defnem canım benim biz zaten bu bebek düşünme durumuna başladıktan sonra dilimizden duayı düşürmedik yeri geldi birçok kişiden dua aldık burada hepimiz birbirimize dua ettik. Onlar elbette Allaha emanet yapılan dualar boşa gitmez hiçbir zaman. Ama tedbiride elden bırakmamk lazım. Evet bebeğin nasibi varsa öyle veya böyle dünyaya gelecek ama nasıl gelecek? Hani bir söz var sigara içinde ölecek içmeyende ölüm muhakkak ama sağlıkla gitmek var birde hasta olarak yatalak olarak gitmekte var. Bazı şeyler elimizde değil ama bazı şeyleride Allah irademize bırakmış. O yüzden umutsuz olma elinden geleni yap gerisi takdir Allahın
canım benim neler oldu bu bır yıl ıcınde sorma gıtsınSibel hoşgeldin uzun zamandır yoktun nerelerdesin bende birşey yok canım. Bekliyoruz işte sen neler yaptın bak çoğu arkadaş istediklerini buldu darısı seninde başına inşallah
merhaba,bende aralık ayını bekliyorum araştırmalar demilşin tatlım beni 2 kızım var Rabbimin izniyle hayırlı erkek diliyoruz,araştırmalarını paylaşır mısın ...kızlar önümüzdeki ay deneme yapıcam inşallah dularınızı eksik etmeyin. en son denememden bu yana tam 1 yıl geçti araştırmalarım ve birikimlerim çoğaldı. ve aralık ayına karar kıldık eşimle beraber. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin dularım da sizlerle
canım 180 ile 250 arası değişiyo karar veremedimKac para canim? Bide hangi hastanelerden fiyat aldin?
Allah bağışlasın yavrularını canım. 3 yıllık araştırmalarım sonucunda çevremde ve burda gördüğü kadarıyla en önemli şey zamanlama. bunun içinde doktorda yumurta takıbi ve çatlatma iğnesınde karar kıldımmerhaba,bende aralık ayını bekliyorum araştırmalar demilşin tatlım beni 2 kızım var Rabbimin izniyle hayırlı erkek diliyoruz,araştırmalarını paylaşır mısın ...
Hoşgeldin Pınar bacımSlm kizlar coktandir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum benimde iki kizim var bende oglan istıyorum karbonatli suyu duymustum acaba deneyen varmi
canım 180 ile 250 arası değişiyo karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?