Süper Anneler - 2011

inşALLAH canım içinden gelen doğru olur sen ne yaptın düzelttinmi eşinle aranı sana yazmıştım ya kızı olsun bak onların arasındaki bağa şimdi bikmediğinden öyle konusuyo
düzelttimde sadece sinirlendim benm eşim hiç böyle düşünen biri degild, nasıl böyle cahilce düşünür diye kızdım kendimce

Aynen oyle yaptim bacim elimden geleni yaptim artik gerisi Allaha kalmis..

Sibel hoşgeldin uzun zamandır yoktun nerelerdesin bende birşey yok canım. Bekliyoruz işte sen neler yaptın bak çoğu arkadaş istediklerini buldu darısı seninde başına inşallah

kızlar önümüzdeki ay deneme yapıcam inşallah dularınızı eksik etmeyin. en son denememden bu yana tam 1 yıl geçti araştırmalarım ve birikimlerim çoğaldı. ve aralık ayına karar kıldık eşimle beraber. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin dularım da sizlerle

Sibel hoşgeldin uzun zamandır yoktun nerelerdesin bende birşey yok canım. Bekliyoruz işte sen neler yaptın bak çoğu arkadaş istediklerini buldu darısı seninde başına inşallah
canım benim neler oldu bu bır yıl ıcınde sorma gıtsın kızım 3 yaşına gırdı artık zamanı geldi vallahi tez yazıcam artık doktoramı alıcam bu konu üzerine ama tevekkülüm tam bakalım kısmetımde ne varsa görücez beraber. bu arada kimler erdi muratlarına bacım deyiver bakayım

Bacım zaten nasipten ötesi olmuyor. Eskilerden yalel lenarin forever eylülüngülü Reyyanhane bunlar hep oğlanı buldu yenilerdende var ama sen tanımıyorsun. Rabbim dilerse her şekilde olur bakalım bizim nasibimizde ne var

merhaba,bende aralık ayını bekliyorum araştırmalar demilşin tatlım beni 2 kızım var Rabbimin izniyle hayırlı erkek diliyoruz,araştırmalarını paylaşır mısın ...

merhaba,bende aralık ayını bekliyorum araştırmalar demilşin tatlım beni 2 kızım var Rabbimin izniyle hayırlı erkek diliyoruz,araştırmalarını paylaşır mısın ...
Allah bağışlasın yavrularını canım. 3 yıllık araştırmalarım sonucunda çevremde ve burda gördüğü kadarıyla en önemli şey zamanlama. bunun içinde doktorda yumurta takıbi ve çatlatma iğnesınde karar kıldım

Valla bacım inan bunlar yöntem denemediler birtek forever denedi ama üç gün üst üste deneme yaptı yalel lenarin bilmeden hamile kalmış reyhan denedi ama ne yaptı şuan hiç hatırlAmıyorum eylülde gün aşırı yaptı artık bunlara göre sen yorum yap

bacılar şöyle söyliyim benım kızım dogduktan sonra 2 kuzenım, abımın eşi ve 3 arkadasım erkek bebişlere hamıle kaldılar. sadece yumurtlama gununde ve dogru zamanlamayla. bunları baz alarak, diyet vıtamınler yumurta akı karbonat duşları falan bunların hiçbirinin tek başına yeterli olduğuna inanmıyorum aksine gebe kalmayı zorlaştıracagını düşünüyorum ben.

Slm kizlar coktandir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum benimde iki kizim var bende oglan istıyorum karbonatli suyu duymustum acaba deneyen varmi
Hoşgeldin Pınar bacım
Sende bızım kervandansın,benımde 2 kızım var.karbonatlı dusu yapan arkadaşlar var. Kımı tuttu,kimi tutmadı
Karbonatlı duş yapıp, cok pardon orgazm olmak etkılı dıyorlar...
Ins gönlündekı kucağında olur..

canım 180 ile 250 arası değişiyo karar veremedim

Hic gerek yok canim sirf cinsiyet icin o parayi verme derim. Hani allah korusun bi problem olsa bi dk dahi dusunme ama sirf cinsiyet icin bebeginin rizkini oraya verme zaten maksimum 3 yada 4 hafta sonra kesin cinsiyeyi ogreneceksin. Pipiyi goreceksin hissediyorum bacim :)

Sibel bacim hosgeldin rabbim gonlune gore versin. Aralik ayinda sen ve asosyal bacimiza yardimci olacagiz insallah. Ben vajinal duslari tehlikeli buluyorum vajina ph degistigi icin mantar vs olusabilir onlar olusunca cok afedersin iliskiye girmek bile zor olabilir o yuzdn ben onermiyorum.

Pinar3535 arkadasim ben bi seneyi askin suredir alkali suyu tuketiyorum. Saka marka su en alkali olani saka bulamayinca normal suya karbonat kullaniyorum ama erkek bebek icin degil zayiflamak icin uyguladim bakalim benim bebek erkekse belki etki etmis olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…