- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.141
saol canım 2 hafta sonra doktora gitsem belli oluyor defnemmm gösterirse tabi inşALLAH GÖRÜRÜZ pipiyi canım hepimizHic gerek yok canim sirf cinsiyet icin o parayi verme derim. Hani allah korusun bi problem olsa bi dk dahi dusunme ama sirf cinsiyet icin bebeginin rizkini oraya verme zaten maksimum 3 yada 4 hafta sonra kesin cinsiyeyi ogreneceksin. Pipiyi goreceksin hissediyorum bacim :)
saol canım 2 hafta sonra doktora gitsem belli oluyor defnemmm gösterirse tabi inşALLAH GÖRÜRÜZ pipiyi canım hepimiz
canım ben de bişey söyleyecem bende sprailden dolayı enfeksiyon ve de mantar olmuştu internette araştırdım öğrendim karbonatlı suyun iyi geldiğini hatta bir ay çok yoğundu mantar çok afedersin ılık suya bir yemek kaşığı bir kaç kere onunla yıkadım sonra randevum vardı doktora gittim mantar yok demişti karbonatla yıkamıştım geçmişti ...acaba miktarı abartmazsak sıkıntı olmaz mı?ondan sonra her şikayetimde karbonatlı suyu kullandım Maaşşallah doktora gitmeden geçiyordu....sizin tecrübelerinize çok ihtiyacım var...Sibel bacim hosgeldin rabbim gonlune gore versin. Aralik ayinda sen ve asosyal bacimiza yardimci olacagiz insallah. Ben vajinal duslari tehlikeli buluyorum vajina ph degistigi icin mantar vs olusabilir onlar olusunca cok afedersin iliskiye girmek bile zor olabilir o yuzdn ben onermiyorum.
En az 45 yaşına kadar yolu var. Daha önce de demiştim. Hz. Hatice annemiz 40 yaşında peygamberimizle evlendi. İlk oğlu oldu, çok küçük yaşta kaybettiler sonra 4 kızı oldu, en sonda bir oğlu daha, o da daha süt emerken vefat etti. Nasıl bir imtihansa, hesaplarıma göre 45 yaşında ilk kızı dünyaya gelmiş annemizin. Kaldı ki Arap ülkelerinde, sıcak olduğu için çok küçük yaşlarda ergenliğe giriliyor. Rabbim verirse her durumda verir.Bence kırk yaşına kadar yolu var Rabbim yeterki nasip etsin onun yaşı daha küçük isteyen herkese versin bana aman yeter yapma diyorlar inadına yapasim geliyor oğlan olunca bitiyor mu
Yaşımın tam tarihini bilmediğim için benim bir çok kombinasyonu denemem lazım. Takvimler kesin ve güvenilir değil.kızlar bende bir çin takvimi var ama yengem yurt dışından getirdi uygulanmış.benim iki kızım ve yeni hamile kalan yakın arkadaşımda tuttu test edelimmi?yazarsanız bakabilirim.....yaş ve hamile kalınan ay..lazım..internetten farklı internette benim biri
erkek görünüyor...
Canım senin bahsettiğin hesaplamanın adresini yazar mısın. Doğum tarihim tam belli olmadığı için tek tek deneyeceğim.Hoşgeldin Pınar bacım
Sende bızım kervandansın,benımde 2 kızım var.karbonatlı dusu yapan arkadaşlar var. Kımı tuttu,kimi tutmadı
Karbonatlı duş yapıp, cok pardon orgazm olmak etkılı dıyorlar...
Ins gönlündekı kucağında olur..
12. yada 13. hafta ikili test yapılıyor, bebek uygun pozisyondaysa 3 boyutlu da da cinsiyeti görebiliyorlar. Senin içinden ne geçiyor? " anneler hisseder" demişti eski doktorum. İnşeAllah muradına erersin canım.canım 180 ile 250 arası değişiyo karar veremedim
Amin inşeAllah.Merhaba kızlar güzel haberler gördüm zeyno kizin olacakmış çok sevindim hayırlı olsun canım Defnem hamileymiş sin Allah devamına erdirsin sıkı sıkı tutunsun oğluşun inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ..Bizde 15günlük olduk paşam iyi tek sorunum kızlar sütüm azaldı memelerim fos hastaneden eve geldik ertesi gün aşırı sütüm gelmişti makinayla sagdim ama son iki üç gündür azaldı sütü mün çoğalması için neler onerirsiniz hoşaf su falan bolca tuketiyorum ama olmuyor ışte .. ama bebeğim çok tatlı iyiki dogurmusum yaa Allah sizlerede nasip etsin
canım ben de bişey söyleyecem bende sprailden dolayı enfeksiyon ve de mantar olmuştu internette araştırdım öğrendim karbonatlı suyun iyi geldiğini hatta bir ay çok yoğundu mantar çok afedersin ılık suya bir yemek kaşığı bir kaç kere onunla yıkadım sonra randevum vardı doktora gittim mantar yok demişti karbonatla yıkamıştım geçmişti ...acaba miktarı abartmazsak sıkıntı olmaz mı?ondan sonra her şikayetimde karbonatlı suyu kullandım Maaşşallah doktora gitmeden geçiyordu....sizin tecrübelerinize çok ihtiyacım var...
Merhaba kızlar güzel haberler gördüm zeyno kizin olacakmış çok sevindim hayırlı olsun canım Defnem hamileymiş sin Allah devamına erdirsin sıkı sıkı tutunsun oğluşun inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ..Bizde 15günlük olduk paşam iyi tek sorunum kızlar sütüm azaldı memelerim fos hastaneden eve geldik ertesi gün aşırı sütüm gelmişti makinayla sagdim ama son iki üç gündür azaldı sütü mün çoğalması için neler onerirsiniz hoşaf su falan bolca tuketiyorum ama olmuyor ışte .. ama bebeğim çok tatlı iyiki dogurmusum yaa Allah sizlerede nasip etsin
normal cihazla ögrendim erkege benziyor dedi öyle çıktıcanım normal ultrason cihazıyla mı öğrendin yoksa 4 boyutluylamı
maşallah bebişine son zamnalarda reyhan çayı yapıyorlar sütüm çoladı falan diyorlar bir araştır istersen bulgur pilavı helva sogan ve bol su bunları denedinmiMerhaba kızlar güzel haberler gördüm zeyno kizin olacakmış çok sevindim hayırlı olsun canım Defnem hamileymiş sin Allah devamına erdirsin sıkı sıkı tutunsun oğluşun inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ..Bizde 15günlük olduk paşam iyi tek sorunum kızlar sütüm azaldı memelerim fos hastaneden eve geldik ertesi gün aşırı sütüm gelmişti makinayla sagdim ama son iki üç gündür azaldı sütü mün çoğalması için neler onerirsiniz hoşaf su falan bolca tuketiyorum ama olmuyor ışte .. ama bebeğim çok tatlı iyiki dogurmusum yaa Allah sizlerede nasip etsin
Sagol cnim işallah allah gönlümüzdekini nasip ederHoşgeldin Pınar bacım
Sende bızım kervandansın,benımde 2 kızım var.karbonatlı dusu yapan arkadaşlar var. Kımı tuttu,kimi tutmadı
Karbonatlı duş yapıp, cok pardon orgazm olmak etkılı dıyorlar...
Ins gönlündekı kucağında olur..
Pinar3535 arkadasim ben bi seneyi askin suredir alkali suyu tuketiyorum. Saka marka su en alkali olani saka bulamayinca normal suya karbonat kullaniyorum ama erkek bebek icin degil zayiflamak icin uyguladim bakalim benim bebek erkekse belki etki etmis olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?