Süper Anneler - 2011

saol canım 2 hafta sonra doktora gitsem belli oluyor defnemmm gösterirse tabi inşALLAH GÖRÜRÜZ pipiyi canım hepimiz

saol canım 2 hafta sonra doktora gitsem belli oluyor defnemmm gösterirse tabi inşALLAH GÖRÜRÜZ pipiyi canım hepimiz

Insallah bacim sabirla bekle zaten haftalardir bekliyorsun :) bende cevrimici olanlari goremiyorum site ile alakali olan bi problem sanirim. Benim daha pipi yada kukuyu gormeye coook var nerdeyse 2 ay diyeyim hayirlisi bekleyecegim :)

Ben daha keseyi goremedim canim doktor carmsaba yada persembe gel dedi

Catladim canım Seninki nin cinsiyeti bellidir inşallah erkektir erkekse hemen belli olur kızı biraz daha geç söylüyor lar ben 12 haftalikti oğlumun cinsiyetini öğrendiğim de kizimdada 12 haftasında doktorun söylediği bu haftada erkek çocuklarda cıkınti oluyor bunda yok kıza benziyor demişti yani biliyorlar

canım ben de bişey söyleyecem bende sprailden dolayı enfeksiyon ve de mantar olmuştu internette araştırdım öğrendim karbonatlı suyun iyi geldiğini hatta bir ay çok yoğundu mantar çok afedersin ılık suya bir yemek kaşığı bir kaç kere onunla yıkadım sonra randevum vardı doktora gittim mantar yok demişti karbonatla yıkamıştım geçmişti ...acaba miktarı abartmazsak sıkıntı olmaz mı?ondan sonra her şikayetimde karbonatlı suyu kullandım Maaşşallah doktora gitmeden geçiyordu....sizin tecrübelerinize çok ihtiyacım var...

kızlar bende bir çin takvimi var ama yengem yurt dışından getirdi uygulanmış.benim iki kızım ve yeni hamile kalan yakın arkadaşımda tuttu test edelimmi?yazarsanız bakabilirim.....yaş ve hamile kalınan ay..lazım..internetten farklı internette benim biri
erkek görünüyor...

Merhaba kızlar güzel haberler gördüm zeyno kizin olacakmış çok sevindim hayırlı olsun canım Defnem hamileymiş sin Allah devamına erdirsin sıkı sıkı tutunsun oğluşun inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ..Bizde 15günlük olduk paşam iyi tek sorunum kızlar sütüm azaldı memelerim fos hastaneden eve geldik ertesi gün aşırı sütüm gelmişti makinayla sagdim ama son iki üç gündür azaldı sütü mün çoğalması için neler onerirsiniz hoşaf su falan bolca tuketiyorum ama olmuyor ışte .. ama bebeğim çok tatlı iyiki dogurmusum yaa Allah sizlerede nasip etsin

Bence kırk yaşına kadar yolu var Rabbim yeterki nasip etsin onun yaşı daha küçük isteyen herkese versin bana aman yeter yapma diyorlar inadına yapasim geliyor oğlan olunca bitiyor mu
En az 45 yaşına kadar yolu var. Daha önce de demiştim. Hz. Hatice annemiz 40 yaşında peygamberimizle evlendi. İlk oğlu oldu, çok küçük yaşta kaybettiler sonra 4 kızı oldu, en sonda bir oğlu daha, o da daha süt emerken vefat etti. Nasıl bir imtihansa, hesaplarıma göre 45 yaşında ilk kızı dünyaya gelmiş annemizin. Kaldı ki Arap ülkelerinde, sıcak olduğu için çok küçük yaşlarda ergenliğe giriliyor. Rabbim verirse her durumda verir.
Oğluna da bir erkek kardeş lazım eğer yetiştirecek maddi manevi gücün varsa.
Geçen sene ünlü bir restoranın sahibi kadının 4 çocuğu vardı, 5.ye hamile diye röportajda, kadına hem uzaylıymış gibi nasıl nasıl olur diye sorular sorulmuş hem de yere göğe sığdıramıyorlardı ne güzel 5 çocuk yetiştiriyorsunuz diye. Günümüzde çok çocuk ayıpmış gibi lanse ediyorlar.

Yaşımın tam tarihini bilmediğim için benim bir çok kombinasyonu denemem lazım. Takvimler kesin ve güvenilir değil.

Canım senin bahsettiğin hesaplamanın adresini yazar mısın. Doğum tarihim tam belli olmadığı için tek tek deneyeceğim.

canım 180 ile 250 arası değişiyo karar veremedim
12. yada 13. hafta ikili test yapılıyor, bebek uygun pozisyondaysa 3 boyutlu da da cinsiyeti görebiliyorlar. Senin içinden ne geçiyor? " anneler hisseder" demişti eski doktorum. İnşeAllah muradına erersin canım.

Amin inşeAllah.
1)" Ayşe Teyzenin Süt Arttırıcı Formülü:
-500 ml suyu kaynat
Kayanayan suyun içine 1 avuç kuru dut koy
Kapağı kapalı bir şekilde altı kısık bir şekilde 5 dak kaynat (5 dakikayı 5 saniye geçmesin, bu konuyu sıkı sıkı tembih etti!)
5 dak sonunda altını kapat, kapağını aç ve hemen süzüp iç
2 hafta boyunca hergün bu formülü taze taze yap iç
3. haftanın içeğini hazırlarken dut yerine 4 kuru inciri ortadan kesip koy
2 hafta da incirli içeceği tüket." demiş bir üye.

2)humana çayı ve rezene
3) bulgur pilavı, simit aşı, dövmeli(buğdaylı) yoğurtlu çorba
4)tahin helvası
5) bol su+ dua + mutluluk

Canim simdi senin mantar tipini bizler bilemeyiz karnonatli su sana iyi gelmis olabilir ama belki baska mantari costuradabilir. Yada senin vajinada mantar olmayip phi mantar yapmaya yakinsa sirkeli yada karbonatli dus yaparsan daha da kotu olabilir ne bileyim arkdasim ben cesaret edemedim. Bu preesed hamile kalma jellerindende kullandim yumurta akida denedim hamile kalmami zorlastirdi bence. Bu ay hersey dogal yoldan oldu ve hamile kalabildim allaha cok sukur.

Amin bacim insallah cok tesekkur ederim. Sende gule gule buyut bebegini saglicakla insallah. Sut attirici en guzel sey bol su icmek. Birde bebek magazalarinda satilan anneler icin malt iceceklerden dene bacim belki ise yarar.

maşallah bebişine son zamnalarda reyhan çayı yapıyorlar sütüm çoladı falan diyorlar bir araştır istersen bulgur pilavı helva sogan ve bol su bunları denedinmi

Sagol cnim işallah allah gönlümüzdekini nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…