Süper Anneler - 2011

Canı

Canım ben istiyorum esimde yeter ben oğlum olsun istedim oldu yeter diyor kızları daha çok seviyor peygamber Efendimizin soyu surmeyecek olduğu için erkek evlatları vefat etmiştir son peygamber olduğu için Kurban olduğumun

Büyük kızıma 17 Yaşında Ocak Ayında hamile kaldım.kabettım bebeğime eylül Ayında 19 yasında Küçüğüne 21 temmuz merakla beklıyorum

Ayva,cevız bulgur pilavı ve bol su iç farkı göreceksin ins bol sütün olur yegenımıze can olur,kan olur tombıs tombıs bebiş olur.

canımm inşALLAH öyledir dayanamayıp gidersem bilmiyorum sizler böyle söyleyince heycanlanıyorum hangi doktor nerdesin ilgilenecek bir doktor bulsam hemen gidicem cok tesekkur ederim iyi dileklerin için
canım dere otunun cokk süt yaptığını biliyorum kuru incir bol su ama dere otu cok süt yapiyormus dene bebeğini güle güle büyüt rabbim bizlerede nasip eder inşALLAH
12. yada 13. hafta ikili test yapılıyor, bebek uygun pozisyondaysa 3 boyutlu da da cinsiyeti görebiliyorlar. Senin içinden ne geçiyor? " anneler hisseder" demişti eski doktorum. İnşeAllah muradına erersin canım.
CANIM şöyle söyleyeyim inşALLAH HİSSETTİĞİMİ VERİR MEVLA ben test yaptırmayacağım gecen devlete gittiğimizde doktor söylemişti 12 haftada ikli test var diye ben istemediğimi söyledim hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat nasip etsin MEVLAM

Rabia canım şimdi bakabildim 31 yaşındasın nisan ayı kız gözüküyor,mart ayı olsa erkek,

Büyük kızıma 17 Yaşında Ocak Ayında hamile kaldım.kabettım bebeğime eylül Ayında 19 yasında Küçüğüne 21 temmuz merakla beklıyorum
canım 19 yaşında eylül ayı erkek görünüyor ama şimdiki yaşına yazmamışın bu sebepten bakamadım..

forever canım tabi ki beslenme çok önemli ama uyku dinlenme ve bence psikolojide çok önemli rahat ol o bebeği gönderen Rabbim rızkını da elbet gönderir,rahat ol bitanem bizde dua edelim inşallah rızkı bol olsun...Allaha emanet olun kuzucuğunda sende....

Pardon 21 yasındada Temmuz Ayında hamile kaldım.suan 27 yaşındayım bu aylarda zaten bebek düşünmüyoruz ama Mart'tan sonra hangı aylar erkek gösterıyor.(bu arada hazıranın 20 sinde 28 olcam)çok Sağol bacım bu arada Eylül tuttu erkektı

Asosyalcı benimkilerede bak bi. Büyük Kızım aralık ben 16 yaşında hamile kaldım. Ortanca 19 yaşında nisanda hAmile kaldım küçüğede 22 yaşında ağustosta hamile kaldım

Slm kızlar kim neye bakıyorsa banada bakın birzahmet 18 yasında 2 ayda büyüğü 2 cisi 20 yaşimda 9 ayda 3 cü bebeyimede 29 yaşimda 5 ayda hamile kaldım canım bakarsan sevinirim

Canım evet benim kız ... Ya bu bahsettigin takvim. Bunu ???

Eklentiler

• image.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 98
kızlar bugün kızımı doktora kontrole götürdüm gayet iyiydi neyse dayanamayıp kadın doğumdan sıra aldım randevulu calıştıkları halde rica ettim kırmadılar 2 saat bekledim neyse muayene sıram geldi girdik daha küçük belli olmaz dedi olsun belki gösterir dedim vajinal ultrasondan baksak dedim kafası aşağıda dedi bizim sıpa amuda kalkmış ayaklar aşagıda olsaydı dedi vel hasıl göremedi tekrar kontrolede cağırmadı bir buçuk ay sonra gel dedi cünkü bir ay sonra tatile cıkıyormuş d önüşte gel dedi gidemem bana yakın değil oraya gitmişken merakıma dayanamayıp girdim işte pişman oldum biraz ama hareketlerini görünce hoşuma gitti çok hareketli dedi MAŞALLAH

canım temmuz ayı 21 yaşı kız görünüyor,şuan 27 yaşındasın şubat,mart,nisan erkek görünüyor,amamayıs,haziran kız görünüyor canım...hakkında hayırlı erkek dilerim.

Asosyalcı benimkilerede bak bi. Büyük Kızım aralık ben 16 yaşında hamile kaldım. Ortanca 19 yaşında nisanda hAmile kaldım küçüğede 22 yaşında ağustosta hamile kaldım
canım takvim 18 yaşını ve sonrasını gösteriyor,bu nedenle 16 yaşını göstermiyor.19 yaşının nisan ayı kız,22 yaşı ağustos erkek ama temmuz kız...görünüyor canım....

Slm kızlar kim neye bakıyorsa banada bakın birzahmet 18 yasında 2 ayda büyüğü 2 cisi 20 yaşimda 9 ayda 3 cü bebeyimede 29 yaşimda 5 ayda hamile kaldım canım bakarsan sevinirim
canım 18 yaşı şubat ayı erkek,20 yaş eylül ayı erkek,29 yaşı mayıs ayı erkek hepsi erkek yani...

:) olsun ozaman tam belli olur inşallah gönlündekidir bir daha gittigide şekerli birşeyler ye hareketlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…