- 7 Eylül 2014
- 28
- 9
- 3
- 37
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.161
kızlar bende bir çin takvimi var ama yengem yurt dışından getirdi uygulanmış.benim iki kızım ve yeni hamile kalan yakın arkadaşımda tuttu test edelimmi?yazarsanız bakabilirim.....yaş ve hamile kalınan ay..lazım..internetten farklı internette benim biri
erkek görünüyor...[/QUOTE
Canım bana bakabilirmisin 28 /12 / 1983 dogum tarihim nisanda hamile kaldım tutacakmı bakalım...
Canım ben istiyorum esimde yeter ben oğlum olsun istedim oldu yeter diyor kızları daha çok seviyor peygamber Efendimizin soyu surmeyecek olduğu için erkek evlatları vefat etmiştir son peygamber olduğu için Kurban olduğumunEn az 45 yaşına kadar yolu var. Daha önce de demiştim. Hz. Hatice annemiz 40 yaşında peygamberimizle evlendi. İlk oğlu oldu, çok küçük yaşta kaybettiler sonra 4 kızı oldu, en sonda bir oğlu daha, o da daha süt emerken vefat etti. Nasıl bir imtihansa, hesaplarıma göre 45 yaşında ilk kızı dünyaya gelmiş annemizin. Kaldı ki Arap ülkelerinde, sıcak olduğu için çok küçük yaşlarda ergenliğe giriliyor. Rabbim verirse her durumda verir.
Oğluna da bir erkek kardeş lazım eğer yetiştirecek maddi manevi gücün varsa.
Geçen sene ünlü bir restoranın sahibi kadının 4 çocuğu vardı, 5.ye hamile diye röportajda, kadına hem uzaylıymış gibi nasıl nasıl olur diye sorular sorulmuş hem de yere göğe sığdıramıyorlardı ne güzel 5 çocuk yetiştiriyorsunuz diye. Günümüzde çok çocuk ayıpmış gibi lanse ediyorlar.
Büyük kızıma 17 Yaşında Ocak Ayında hamile kaldım.kabettım bebeğime eylül Ayında 19 yasında Küçüğüne 21 temmuz merakla beklıyorumkızlar bende bir çin takvimi var ama yengem yurt dışından getirdi uygulanmış.benim iki kızım ve yeni hamile kalan yakın arkadaşımda tuttu test edelimmi?yazarsanız bakabilirim.....yaş ve hamile kalınan ay..lazım..internetten farklı internette benim biri
erkek görünüyor...
Ayva,cevız bulgur pilavı ve bol su iç farkı göreceksin ins bol sütün olur yegenımıze can olur,kan olur tombıs tombıs bebiş olur.Merhaba kızlar güzel haberler gördüm zeyno kizin olacakmış çok sevindim hayırlı olsun canım Defnem hamileymiş sin Allah devamına erdirsin sıkı sıkı tutunsun oğluşun inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ..Bizde 15günlük olduk paşam iyi tek sorunum kızlar sütüm azaldı memelerim fos hastaneden eve geldik ertesi gün aşırı sütüm gelmişti makinayla sagdim ama son iki üç gündür azaldı sütü mün çoğalması için neler onerirsiniz hoşaf su falan bolca tuketiyorum ama olmuyor ışte .. ama bebeğim çok tatlı iyiki dogurmusum yaa Allah sizlerede nasip etsin
canımm inşALLAH öyledir dayanamayıp gidersem bilmiyorum sizler böyle söyleyince heycanlanıyorum hangi doktor nerdesin ilgilenecek bir doktor bulsam hemen gidicem cok tesekkur ederim iyi dileklerin içinCatladim canım Seninki nin cinsiyeti bellidir inşallah erkektir erkekse hemen belli olur kızı biraz daha geç söylüyor lar ben 12 haftalikti oğlumun cinsiyetini öğrendiğim de kizimdada 12 haftasında doktorun söylediği bu haftada erkek çocuklarda cıkınti oluyor bunda yok kıza benziyor demişti yani biliyorlar
canım dere otunun cokk süt yaptığını biliyorum kuru incir bol su ama dere otu cok süt yapiyormus dene bebeğini güle güle büyüt rabbim bizlerede nasip eder inşALLAHMerhaba kızlar güzel haberler gördüm zeyno kizin olacakmış çok sevindim hayırlı olsun canım Defnem hamileymiş sin Allah devamına erdirsin sıkı sıkı tutunsun oğluşun inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ..Bizde 15günlük olduk paşam iyi tek sorunum kızlar sütüm azaldı memelerim fos hastaneden eve geldik ertesi gün aşırı sütüm gelmişti makinayla sagdim ama son iki üç gündür azaldı sütü mün çoğalması için neler onerirsiniz hoşaf su falan bolca tuketiyorum ama olmuyor ışte .. ama bebeğim çok tatlı iyiki dogurmusum yaa Allah sizlerede nasip etsin
CANIM şöyle söyleyeyim inşALLAH HİSSETTİĞİMİ VERİR MEVLA ben test yaptırmayacağım gecen devlete gittiğimizde doktor söylemişti 12 haftada ikli test var diye ben istemediğimi söyledim hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat nasip etsin MEVLAM12. yada 13. hafta ikili test yapılıyor, bebek uygun pozisyondaysa 3 boyutlu da da cinsiyeti görebiliyorlar. Senin içinden ne geçiyor? " anneler hisseder" demişti eski doktorum. İnşeAllah muradına erersin canım.
canım 19 yaşında eylül ayı erkek görünüyor ama şimdiki yaşına yazmamışın bu sebepten bakamadım..Büyük kızıma 17 Yaşında Ocak Ayında hamile kaldım.kabettım bebeğime eylül Ayında 19 yasında Küçüğüne 21 temmuz merakla beklıyorum
Pardon 21 yasındada Temmuz Ayında hamile kaldım.suan 27 yaşındayım bu aylarda zaten bebek düşünmüyoruz ama Mart'tan sonra hangı aylar erkek gösterıyor.(bu arada hazıranın 20 sinde 28 olcam)çok Sağol bacım bu arada Eylül tuttu erkektıRabia canım şimdi bakabildim 31 yaşındasın nisan ayı kız gözüküyor,mart ayı olsa erkek,
canım 19 yaşında eylül ayı erkek görünüyor ama şimdiki yaşına yazmamışın bu sebepten bakamadım..
Canım evet benim kız ... Ya bu bahsettigin takvim. Bunu ???Rabia canım şimdi bakabildim 31 yaşındasın nisan ayı kız gözüküyor,mart ayı olsa erkek,
canım 19 yaşında eylül ayı erkek görünüyor ama şimdiki yaşına yazmamışın bu sebepten bakamadım..
canım temmuz ayı 21 yaşı kız görünüyor,şuan 27 yaşındasın şubat,mart,nisan erkek görünüyor,amamayıs,haziran kız görünüyor canım...hakkında hayırlı erkek dilerim.Pardon 21 yasındada Temmuz Ayında hamile kaldım.suan 27 yaşındayım bu aylarda zaten bebek düşünmüyoruz ama Mart'tan sonra hangı aylar erkek gösterıyor.(bu arada hazıranın 20 sinde 28 olcam)çok Sağol bacım bu arada Eylül tuttu erkektı
canım takvim 18 yaşını ve sonrasını gösteriyor,bu nedenle 16 yaşını göstermiyor.19 yaşının nisan ayı kız,22 yaşı ağustos erkek ama temmuz kız...görünüyor canım....Asosyalcı benimkilerede bak bi. Büyük Kızım aralık ben 16 yaşında hamile kaldım. Ortanca 19 yaşında nisanda hAmile kaldım küçüğede 22 yaşında ağustosta hamile kaldım
canım 18 yaşı şubat ayı erkek,20 yaş eylül ayı erkek,29 yaşı mayıs ayı erkek hepsi erkek yani...Slm kızlar kim neye bakıyorsa banada bakın birzahmet 18 yasında 2 ayda büyüğü 2 cisi 20 yaşimda 9 ayda 3 cü bebeyimede 29 yaşimda 5 ayda hamile kaldım canım bakarsan sevinirim
canım ne demek istedin anlamadım ektekiyle ilgiliydi herhalde aynı değil canım kontrol ettim...Canım evet benim kız ... Ya bu bahsettigin takvim. Bunu ???
Canım bende oraya bir takvim ekledim seninkiyle aynımı????birde sen takviminin resmini eklermisin ben diger çocuklarımda bakayım...canım ne demek istedin anlamadım ektekiyle ilgiliydi herhalde aynı değil canım kontrol ettim...
:) olsun ozaman tam belli olur inşallah gönlündekidir bir daha gittigide şekerli birşeyler ye hareketlensinkızlar bugün kızımı doktora kontrole götürdüm gayet iyiydi neyse dayanamayıp kadın doğumdan sıra aldım randevulu calıştıkları halde rica ettim kırmadılar 2 saat bekledim neyse muayene sıram geldi girdik daha küçük belli olmaz dedi olsun belki gösterir dedim vajinal ultrasondan baksak dedim kafası aşağıda dedi bizim sıpa amuda kalkmış ayaklar aşagıda olsaydı dedi vel hasıl göremedi tekrar kontrolede cağırmadı bir buçuk ay sonra gel dedi cünkü bir ay sonra tatile cıkıyormuş d önüşte gel dedi gidemem bana yakın değil oraya gitmişken merakıma dayanamayıp girdim işte pişman oldum biraz ama hareketlerini görünce hoşuma gitti çok hareketli dedi MAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?