- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.181
canım zaten cok hareketli dedi ama daha küçük dedi:) olsun ozaman tam belli olur inşallah gönlündekidir bir daha gittigide şekerli birşeyler ye hareketlensin
ama ya bak şimdi çok şaşırdm,neyse %50 şansımız var napalımm....Asosyalci bende tutmadı benim üçüde kız reyhandada tutmadı onunda üçü kız reyhan bacım sende tersini yap bu sefer tuttar belki
canım benim verdiği resmi atayım ama bebek hareketli olduğundanmı ne hiç birşey belli değilÇatladım bacım bazı doktorlar anlayamayabiliyor sana resim verdiyse at buraya biz nuba göre yorum yapalım
tabi cANIM sonuçta senden bir parçacatladm, canım çok güzelbişey yazmışın onu görme beni heyecalandırdı demişin ne güzel..
saol canım ALLAH rarı olsun hepinizden inşALLAHValla doktor tecrübeli olursa ultrason iyi olursa 10 haftalık bile bile biliyorlar şahit oldum ama çatladım hayırlısı inşallah Gönlünde ki olur bacım
Ümitsizliğe kapılacak bir durum da yok. Cenabı Hak duaları kabul edendir. Sadece bizim istediğimiz zamanda olmuyor. Dün bir sanatçının haberine denk gelince baktım, 3 ayrı eşten 3 kızı vardı. 3. çocuğu tüpleri kapalı iken ancak tüp bebekle olabilir derlerken olmuştu, mucize oldu diyordu, sonra 4. cü çocuğu olmuş ve o da oğlan olmuş. Hatta en büyük kızını gelin etmiş filan. Rabbim eni sonu duaları kabul ediyor, biraz sabır ve tevekkül.Canlarim doktora gittikten sonra bir umitsiZlik kapladi beni hani erkek olsa soylerdi gorurdu gibi ne bilim kendimi kotu hissediyorum aslinda umit baglayacagim cok sey var kizlarin tam tersi kizlarda cok tatli yedim bunda tuzlu eksi kizlarda cooooooookk kustum doguma kadar bunda cok rahatim birde ruyalarr ben ruyamda cocuk gormedim ama ne bilim bunlari dusununce acabami diyorum sonra niye doktor gormedi diyorum ne bilimm iste cok zormus ucuncu cocuk ne olur dua edin birdahaki ay gidicem belli olur o zaman dualariniza ihtiyacim var karmakarisik duygular icindeyim
Seni merak ettim badem. Nasılsın? Moralin düzeldi mi canım?zeynom kuzum hayırlı ugurlu olsun prensesin, gözünaydın Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah....
hayırlı bir evlat olsun inşallah annesine babasına......
inan moralim senin müjdeli haberinle biraz olsun düzeldi....
ben sevindiremedim şenlendiremedim müjde verip topikteki arkadaşları senin güzel haberinle herkesin morali düzeldi cnm
sağlıkla kavuş inşallah bebişine kuzum........
Komşumun bir akrabası var. Kadın 28 yaşındaymış şu an. Her iki yılda bir doğum yapıyor. Hiç sektirmeden yaptı ve kızları beşledi geçenlerde.
Hepsi kız ya nasıl oluyor da oluyor ben şaşırıyorum.
Eminin 2 sene sonra bir tane daha yapar.
Oğlanı bulana kadar gidecek galiba. Sağlığı elverirse tabi. Nasip...
Kızlar merhaba . Benim iki kızım var 34 yaşındayım. Bende çocuk istiyorum ama hiç cesaretim yok . O yüzden erteliyorum bide oğlum olsun çok istiyorum. Hamile olanlar neler denediniz. Bilmek isterim.
Canım benim sen devlettemi yoksa ozeldemi gittin devlette soylemiyorlar inşallah erkektir ben 3gebeligimi son1kez diye başlamıştım 2tane oldu herşey kısmet takma Kafanı mevlam neyi kısmet ederse bizim için Hayırlısı odurCanlarim doktora gittikten sonra bir umitsiZlik kapladi beni hani erkek olsa soylerdi gorurdu gibi ne bilim kendimi kotu hissediyorum aslinda umit baglayacagim cok sey var kizlarin tam tersi kizlarda cok tatli yedim bunda tuzlu eksi kizlarda cooooooookk kustum doguma kadar bunda cok rahatim birde ruyalarr ben ruyamda cocuk gormedim ama ne bilim bunlari dusununce acabami diyorum sonra niye doktor gormedi diyorum ne bilimm iste cok zormus ucuncu cocuk ne olur dua edin birdahaki ay gidicem belli olur o zaman dualariniza ihtiyacim var karmakarisik duygular icindeyim
canımbenim okurken sanki benimde içine bulunacağım duygularda bunlar dedim.canım bence artık cinsiyet bellidir sen bebiin ve kendi sağlığına dikkat et.rabbim inşallah duaların karşılığında gönlüne göre verir hayırlı erkek evladı dilerim canım.kendime diler gibi diiyorum...Canlarim doktora gittikten sonra bir umitsiZlik kapladi beni hani erkek olsa soylerdi gorurdu gibi ne bilim kendimi kotu hissediyorum aslinda umit baglayacagim cok sey var kizlarin tam tersi kizlarda cok tatli yedim bunda tuzlu eksi kizlarda cooooooookk kustum doguma kadar bunda cok rahatim birde ruyalarr ben ruyamda cocuk gormedim ama ne bilim bunlari dusununce acabami diyorum sonra niye doktor gormedi diyorum ne bilimm iste cok zormus ucuncu cocuk ne olur dua edin birdahaki ay gidicem belli olur o zaman dualariniza ihtiyacim var karmakarisik duygular icindeyim
inşALLAH CANIM hepimizin isteği olur hayırlı sağlıklı bir şekildecanımbenim okurken sanki benimde içine bulunacağım duygularda bunlar dedim.canım bence artık cinsiyet bellidir sen bebiin ve kendi sağlığına dikkat et.rabbim inşallah duaların karşılığında gönlüne göre verir hayırlı erkek evladı dilerim canım.kendime diler gibi diiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?