Süper Anneler - 2011

Çatladım bacım bazı doktorlar anlayamayabiliyor sana resim verdiyse at buraya biz nuba göre yorum yapalım

Asosyalci bende tutmadı benim üçüde kız reyhandada tutmadı onunda üçü kız reyhan bacım sende tersini yap bu sefer tuttar belki

Valla doktor tecrübeli olursa ultrason iyi olursa 10 haftalık bile bile biliyorlar şahit oldum ama çatladım hayırlısı inşallah Gönlünde ki olur bacım

bizi arkaaşın eşi kadın doğum uzmanıydı eşine 2.5 aylıkken erkek demişti ve erkek oldu canım biliyolar bence de.

Çatladım bacım bazı doktorlar anlayamayabiliyor sana resim verdiyse at buraya biz nuba göre yorum yapalım
canım benim verdiği resmi atayım ama bebek hareketli olduğundanmı ne hiç birşey belli değil
catladm, canım çok güzelbişey yazmışın onu görme beni heyecalandırdı demişin ne güzel..
tabi cANIM sonuçta senden bir parça

Valla doktor tecrübeli olursa ultrason iyi olursa 10 haftalık bile bile biliyorlar şahit oldum ama çatladım hayırlısı inşallah Gönlünde ki olur bacım
saol canım ALLAH rarı olsun hepinizden inşALLAH

DOKTOR DAHA incelemeden cok küçük belli olmaz deyip kestirip attı birde kafası aşağıdaymış birde balık etliyim ben zayıf olsam belki daha net görebilir ne bilimm merak ediyorumm ama SABIR diyorum

kızlar şunu söyleyeyim geçen doktora gittiğimde adet tarihime pek uymazken 3 gün geriyken pek önemli değil ama simdi ileride iri bir bebek olmuş bunun tabi cinsiyetle alakası varmı bilmiyorum

Canlarim doktora gittikten sonra bir umitsiZlik kapladi beni hani erkek olsa soylerdi gorurdu gibi ne bilim kendimi kotu hissediyorum aslinda umit baglayacagim cok sey var kizlarin tam tersi kizlarda cok tatli yedim bunda tuzlu eksi kizlarda cooooooookk kustum doguma kadar bunda cok rahatim birde ruyalarr ben ruyamda cocuk gormedim ama ne bilim bunlari dusununce acabami diyorum sonra niye doktor gormedi diyorum ne bilimm iste cok zormus ucuncu cocuk ne olur dua edin birdahaki ay gidicem belli olur o zaman dualariniza ihtiyacim var karmakarisik duygular icindeyim

Ümitsizliğe kapılacak bir durum da yok. Cenabı Hak duaları kabul edendir. Sadece bizim istediğimiz zamanda olmuyor. Dün bir sanatçının haberine denk gelince baktım, 3 ayrı eşten 3 kızı vardı. 3. çocuğu tüpleri kapalı iken ancak tüp bebekle olabilir derlerken olmuştu, mucize oldu diyordu, sonra 4. cü çocuğu olmuş ve o da oğlan olmuş. Hatta en büyük kızını gelin etmiş filan. Rabbim eni sonu duaları kabul ediyor, biraz sabır ve tevekkül.
Ben de kızımda hiç mide bulantısı, baş dönmesi bilmezdim, bu gebeliğim çok farklı geçiyor. Tabi nasip kısmet. Oğlum olmasını 3.cü kısmet olursa kızım olmasını çok isterim. Ama Rabbim bu gebeliğime kız nasip ederse, başım gözüm üstüne. Ben Onu verene kurban olurum. Oğlan olsun kız olsun eli yüzü düzgün olsun bacım.
Senin sanki oğlun olacakmış gibi geliyor bana. hakkında hayırlısı olsun.

Seni merak ettim badem. Nasılsın? Moralin düzeldi mi canım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Selam kızlar. Bu bahsettiğim kişi yine hamileymiş. Bu sefer iki yıl ara vermedi. Son bebeği 1 yaşında. Ama bu seferki hamileliligim farklı geçiyor dedi. Digerlerinin aksine mide bulantısı hiç yokmuş. Cinsiyeti ogrenince yazarım size gene :)

Kızlar merhaba . Benim iki kızım var 34 yaşındayım. Bende çocuk istiyorum ama hiç cesaretim yok . O yüzden erteliyorum bide oğlum olsun çok istiyorum. Hamile olanlar neler denediniz. Bilmek isterim.

Canım seni cok eskiden tanıyorum. Sen hala mı karar vermedin? Gerçi kararsızlıkta ben birinciyim. Bir yapıcam bir yapmıycam şeklinde cok vakit kaybettim. Sonra kader işte yumurtalığımın birini aldırmak zorunda kaldım. Ben yaşlanmadım ama eşim öyle inanıyor bundan sonra riskli diyor kendi de biraz hastalandı diye artık çocuk istemiyor.
Bundan sonra neyimize bizim diyor.
Ki kendisi hiç bunu soyleyecek insan degildi.takım kurmak isterdi:)
İnsan ne gunlere kalıyor yahu.

Sen varya bence hic düşünme 35'e varmadan patlat bir tane. Benim 35'ten sonra hep ters gitti sağlığım. 37ye girdim artık

Canım benim sen devlettemi yoksa ozeldemi gittin devlette soylemiyorlar inşallah erkektir ben 3gebeligimi son1kez diye başlamıştım 2tane oldu herşey kısmet takma Kafanı mevlam neyi kısmet ederse bizim için Hayırlısı odur

canımbenim okurken sanki benimde içine bulunacağım duygularda bunlar dedim.canım bence artık cinsiyet bellidir sen bebiin ve kendi sağlığına dikkat et.rabbim inşallah duaların karşılığında gönlüne göre verir hayırlı erkek evladı dilerim canım.kendime diler gibi diiyorum...

inşALLAH CANIM hepimizin isteği olur hayırlı sağlıklı bir şekilde

erkek bebek isteyen kızlar bugün erkek bebek duasından bahsediyorşlardı muhammed duası ve yusuf suresi varmış okuyanların genelde hep oglu olmuş bu duardan okudunuzmu

Ben öncekilerde okumamıştım ama bu sefer denemeye başlamadan önce yusuf suresi ibrahim suresi ve Muhammed suresi üçünü birden 41 gün boyunca hurmaya okudum her gün bir hurmanın yarısını ben yarısınıda eşim yedi. BAkalım bende tutarsa demekki nasibimizde varmış ayetlerde vesile oldu dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…