Süper Anneler - 2011

ben duanın gücüne kesinlikle inanıyorum birde erkek bebek duası diye yazarsan nette varmış eşin ilişkiden önce elini senin karnına koyup bunu okuyacam adınıda my-uhammed koyacam diyecekmiş benm arkadaşım yaptı erkek ti bebegi

Cnm seni cok iyi anliyorum duygular karmakarisik ama oluruna birak dusunme ve sakin oburleriyle kiyaslama cunki ben okadar umitliydimki kizlardaki hamileliklerimle alakasi yok ne yasadaysam tersini bunda yasiyorum halada oyle devam ediyor ama hic alakasi yokmus...kendini herseye hazirla isallah erkektir ama kizda olabilir ve olursada basimiz gozumuz ustune sagliklica gelsinlerde nasibimizde ne varsa raziyiz inan simdi biz dort gozle bekliyoruz eve bir nese daha gelecek :) rabbim gonlundekini nasip etsin isallah belkide cok kucuk doktor goremedi annesi rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...

Kizlar nasilsiniz uuuuuuuzun zamandir giremiyrm ayrica bu yenilenen formati hic sevemedim insallah hepiniz iyisinizdir doguma 3 hafta kaldi

hoşbuldum bacım vallahi zaman yaklaştıkça strese giriyorum:) akıntı ph hep asıdık benım yumurtlama gunumde bile yukselmiyo yukseltenler nasıl başarıyo bunu yaa

canım benim içinde bakarmısın rica etsem aralık ve ocak ayı için yaşım 29 ocakta 30 olucam 1985 dogumluyum

kızlar adetimin 8. günü sünen uzayan akıntım var yaa 26 günde bir adet oluyorum 13. günde falan yumurtlaa lazım noluyo sizce

Yeri gogu tutan duadir ben erkek bebekle ilgili butun dualari okudum gece gunduz ama olmadi nasipten ote yokmus...
aynen bende arkadaşım 5 senedir erkek bebek için dua ettim.erkek bebek duası,yusuf suresi ve duyduğum diğer duaları öyle çok okudumki olmayınca olmuyo.bence olmamasında da vardır bi hayır.

saol canım cok teşekkür ederim senin farklılıkların nelerdi benim istifar etmem iki kızdada lavabodan cıkamazdım acaba normal bir insan gibi ne zaman olucam derdim ama haklısın bacım ben her iki ihtimalide düşünüyorum sendemi kızlarda istifar ettin sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin MEVLAM

inşALLAH canım senin benim defnemin asosyalcinin gijnijimin calıkuşumun ve tüm isteyenlerin hayırlı sağlıklı salih bir erkekk evlat versin RABBİM AMİNNN

sibel canım baktım 29 yaşı aralık ayı kız ama 30 yaşı ocak ayı erkek ,ocaktan sonra kasım ayına kadar kız kasım aralık 30 yaşında erkek.sibelcim tutanda var tutmayanda var.

canım ıkı kızınmı var kaçıncı haftandasın. belirtilerin neler

sibel canım baktım 29 yaşı aralık ayı kız ama 30 yaşı ocak ayı erkek ,ocaktan sonra kasım ayına kadar kız kasım aralık 30 yaşında erkek.sibelcim tutanda var tutmayanda var.
bacım bu takvim tutsa diğerı tutmuyor bio tutsa çin tutmaz çin tutsa rus tutmaz hepsini aynı ay içinde tuttursak bebek tutmuyo akışına bırakıcaz bence takvimleri es geçicez

çok haklısın sibel canım en güzeli dua etmek,bende ne yapacağımı bilemedim hamile kalmadan 7 tane Yusuf suresi okumak istiyorum arkadaşlar okumuş ben daha başlamadım aralık gibi düşünüyruz ama stres yapıyorum Rabbim hayırlı erkek evladları versin buradai tüm arkdaşlara.....

canım ıkı kızınmı var kaçıncı haftandasın. belirtilerin neler
evet canım dünyalar tatlısı iki tane cadım var üç aylık hamileyim canım belirtilere artık cok takılmıyorum kızlarda çok kustum bunda rahatım hamilekiğim farklı ama cinsiyeti farklı olurmu bilmem inşALLAH farklı olur

canım benim dualarım sizlerle inşallah oğluşun göbüşündedir rabbim gönlüne göre versin. bende aralıkta denemeye başlıcam bakalım kendimi çok ta kaptırmak istemiyorum eskilerdende gördüğümüz kadarıyla herşeyi deneyip butun yöntemleri uygulayıp kızı olan da çok. hiç birşey yapmayıp oğlu olanda çok hakkımızda hayırlısı

bana rahmetli babannem şöyle derdi dolunay ilk çıktığı gece gusul alıp aya bakarak yusuf suresıni okuyup sonrada ilişki olursa Allahın izniyle oğlan olur derdi. bunu mutlaka dene derdi 6 ay önce rahmetli oldu cennet mekan babannem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…