- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.201
ben duanın gücüne kesinlikle inanıyorum birde erkek bebek duası diye yazarsan nette varmış eşin ilişkiden önce elini senin karnına koyup bunu okuyacam adınıda my-uhammed koyacam diyecekmiş benm arkadaşım yaptı erkek ti bebegiBen öncekilerde okumamıştım ama bu sefer denemeye başlamadan önce yusuf suresi ibrahim suresi ve Muhammed suresi üçünü birden 41 gün boyunca hurmaya okudum her gün bir hurmanın yarısını ben yarısınıda eşim yedi. BAkalım bende tutarsa demekki nasibimizde varmış ayetlerde vesile oldu dicem
Cnm seni cok iyi anliyorum duygular karmakarisik ama oluruna birak dusunme ve sakin oburleriyle kiyaslama cunki ben okadar umitliydimki kizlardaki hamileliklerimle alakasi yok ne yasadaysam tersini bunda yasiyorum halada oyle devam ediyor ama hic alakasi yokmus...kendini herseye hazirla isallah erkektir ama kizda olabilir ve olursada basimiz gozumuz ustune sagliklica gelsinlerde nasibimizde ne varsa raziyiz inan simdi biz dort gozle bekliyoruz eve bir nese daha gelecek :) rabbim gonlundekini nasip etsin isallah belkide cok kucuk doktor goremedi annesi rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...Canlarim doktora gittikten sonra bir umitsiZlik kapladi beni hani erkek olsa soylerdi gorurdu gibi ne bilim kendimi kotu hissediyorum aslinda umit baglayacagim cok sey var kizlarin tam tersi kizlarda cok tatli yedim bunda tuzlu eksi kizlarda cooooooookk kustum doguma kadar bunda cok rahatim birde ruyalarr ben ruyamda cocuk gormedim ama ne bilim bunlari dusununce acabami diyorum sonra niye doktor gormedi diyorum ne bilimm iste cok zormus ucuncu cocuk ne olur dua edin birdahaki ay gidicem belli olur o zaman dualariniza ihtiyacim var karmakarisik duygular icindeyim
Yeri gogu tutan duadir ben erkek bebekle ilgili butun dualari okudum gece gunduz ama olmadi nasipten ote yokmus...erkek bebek isteyen kızlar bugün erkek bebek duasından bahsediyorşlardı muhammed duası ve yusuf suresi varmış okuyanların genelde hep oglu olmuş bu duardan okudunuzmu
hoşbuldum bacım vallahi zaman yaklaştıkça strese giriyorum:) akıntı ph hep asıdık benım yumurtlama gunumde bile yukselmiyo yukseltenler nasıl başarıyo bunu yaaSibel bacim hosgeldin rabbim gonlune gore versin. Aralik ayinda sen ve asosyal bacimiza yardimci olacagiz insallah. Ben vajinal duslari tehlikeli buluyorum vajina ph degistigi icin mantar vs olusabilir onlar olusunca cok afedersin iliskiye girmek bile zor olabilir o yuzdn ben onermiyorum.
canım benim içinde bakarmısın rica etsem aralık ve ocak ayı için yaşım 29 ocakta 30 olucam 1985 dogumluyumkızlar bende bir çin takvimi var ama yengem yurt dışından getirdi uygulanmış.benim iki kızım ve yeni hamile kalan yakın arkadaşımda tuttu test edelimmi?yazarsanız bakabilirim.....yaş ve hamile kalınan ay..lazım..internetten farklı internette benim biri
erkek görünüyor...
aynen bende arkadaşım 5 senedir erkek bebek için dua ettim.erkek bebek duası,yusuf suresi ve duyduğum diğer duaları öyle çok okudumki olmayınca olmuyo.bence olmamasında da vardır bi hayır.Yeri gogu tutan duadir ben erkek bebekle ilgili butun dualari okudum gece gunduz ama olmadi nasipten ote yokmus...
saol canım cok teşekkür ederim senin farklılıkların nelerdi benim istifar etmem iki kızdada lavabodan cıkamazdım acaba normal bir insan gibi ne zaman olucam derdim ama haklısın bacım ben her iki ihtimalide düşünüyorum sendemi kızlarda istifar ettin sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin MEVLAMCnm seni cok iyi anliyorum duygular karmakarisik ama oluruna birak dusunme ve sakin oburleriyle kiyaslama cunki ben okadar umitliydimki kizlardaki hamileliklerimle alakasi yok ne yasadaysam tersini bunda yasiyorum halada oyle devam ediyor ama hic alakasi yokmus...kendini herseye hazirla isallah erkektir ama kizda olabilir ve olursada basimiz gozumuz ustune sagliklica gelsinlerde nasibimizde ne varsa raziyiz inan simdi biz dort gozle bekliyoruz eve bir nese daha gelecek :) rabbim gonlundekini nasip etsin isallah belkide cok kucuk doktor goremedi annesi rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...
inşALLAH canım senin benim defnemin asosyalcinin gijnijimin calıkuşumun ve tüm isteyenlerin hayırlı sağlıklı salih bir erkekk evlat versin RABBİM AMİNNNÜmitsizliğe kapılacak bir durum da yok. Cenabı Hak duaları kabul edendir. Sadece bizim istediğimiz zamanda olmuyor. Dün bir sanatçının haberine denk gelince baktım, 3 ayrı eşten 3 kızı vardı. 3. çocuğu tüpleri kapalı iken ancak tüp bebekle olabilir derlerken olmuştu, mucize oldu diyordu, sonra 4. cü çocuğu olmuş ve o da oğlan olmuş. Hatta en büyük kızını gelin etmiş filan. Rabbim eni sonu duaları kabul ediyor, biraz sabır ve tevekkül.
Ben de kızımda hiç mide bulantısı, baş dönmesi bilmezdim, bu gebeliğim çok farklı geçiyor. Tabi nasip kısmet. Oğlum olmasını 3.cü kısmet olursa kızım olmasını çok isterim. Ama Rabbim bu gebeliğime kız nasip ederse, başım gözüm üstüne. Ben Onu verene kurban olurum. Oğlan olsun kız olsun eli yüzü düzgün olsun bacım.
Senin sanki oğlun olacakmış gibi geliyor bana. hakkında hayırlısı olsun.
canım ıkı kızınmı var kaçıncı haftandasın. belirtilerin nelersaol canım cok teşekkür ederim senin farklılıkların nelerdi benim istifar etmem iki kızdada lavabodan cıkamazdım acaba normal bir insan gibi ne zaman olucam derdim ama haklısın bacım ben her iki ihtimalide düşünüyorum sendemi kızlarda istifar ettin sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin MEVLAM
bacım bu takvim tutsa diğerı tutmuyor bio tutsa çin tutmaz çin tutsa rus tutmaz hepsini aynı ay içinde tuttursak bebek tutmuyosibel canım baktım 29 yaşı aralık ayı kız ama 30 yaşı ocak ayı erkek ,ocaktan sonra kasım ayına kadar kız kasım aralık 30 yaşında erkek.sibelcim tutanda var tutmayanda var.
evet canım dünyalar tatlısı iki tane cadım var üç aylık hamileyim canım belirtilere artık cok takılmıyorum kızlarda çok kustum bunda rahatım hamilekiğim farklı ama cinsiyeti farklı olurmu bilmem inşALLAH farklı olurcanım ıkı kızınmı var kaçıncı haftandasın. belirtilerin neler
canım benim dualarım sizlerle inşallah oğluşun göbüşündedir rabbim gönlüne göre versin. bende aralıkta denemeye başlıcam bakalım kendimi çok ta kaptırmak istemiyorum eskilerdende gördüğümüz kadarıyla herşeyi deneyip butun yöntemleri uygulayıp kızı olan da çok. hiç birşey yapmayıp oğlu olanda çok hakkımızda hayırlısıevet canım dünyalar tatlısı iki tane cadım var üç aylık hamileyim canım belirtilere artık cok takılmıyorum kızlarda çok kustum bunda rahatım hamilekiğim farklı ama cinsiyeti farklı olurmu bilmem inşALLAH farklı olur
bana rahmetli babannem şöyle derdi dolunay ilk çıktığı gece gusul alıp aya bakarak yusuf suresıni okuyup sonrada ilişki olursa Allahın izniyle oğlan olur derdi. bunu mutlaka dene derdi 6 ay önce rahmetli oldu cennet mekan babannem.çok haklısın sibel canım en güzeli dua etmek,bende ne yapacağımı bilemedim hamile kalmadan 7 tane Yusuf suresi okumak istiyorum arkadaşlar okumuş ben daha başlamadım aralık gibi düşünüyruz ama stres yapıyorum Rabbim hayırlı erkek evladları versin buradai tüm arkdaşlara.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?