Süper Anneler - 2011

canım ilişkiden önce okunacak bazı dualar var.arkadaşım denedi 2 kızı vardı oğlu oldu,ama onun dediği adetten sonra ilk 5 gün içinde diyordu ama burdaki arkadaşlar adetin 14. günü diyolar bilemedim bide hamile kalmayı düşündüğünde 7 Yusuf suresi aklıma gelenler bunlar arkadaşın rus takviminde de erkekti...

bacım bu örnekler çok fazla ama ben anlayamıyorum adetten sonra nasıl yumurtlama oluyor sperm nasıl yaşar o kadar uzun süre. diyelımkı adet maksımum 5 gün surdü (ki benim 3 gün sürer) 10. gün ilişki oldu 25 günde bir adet gören bir kadın için tamam ama 28 29 gunde bir adet gören bir kadın adetının 10. gunu gebe kalırsa bebeğin kız olma ihtimali artıyor çünkü erkek sperm 5 gün yaşayamıyor asidik ortamda ölüyorlar ve hazırda bekleyen kızlar yumurtayı döllüyor yanlışsam düzeltin kızlar

evet benimde kafamı karıştıra bu işte,kızkardeşim yeni doğum yaptı 2 güne bir olmuş erkek yalnız önce kız dediler 7.ayda erkek dediler bunu daha öncede yazmıştım o bol bol Yusuf suresini okumuş kız dediklderi zaman rüyasında kız bebeği almış lar erkek bebek vermişler ve doktorlarda erkek dedi şimdi doğdu maşşaallah erkek...yani dua ve de kısmet ama ben yinede denemek istiyorum kızlarda hiç bişey yapmadım,ilk kızda adetimin 12.günü 2iye adetime 5 gün kala hamile kaldım 27-28 günde adet olurum...

bende kızımda adtimin 12. günü tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde bir oluyodum o zaman 14. gün yumurtlamısım. iki gün erken oldu. şuan 26 günde bir oluyorum

doktora gitmeyi düşünüyomusun canım yumurta takibi için çat iğnesi falan düşünüyomusun. eskilerden teravet hatırlatığı kadarıyla çat iğnesi ve 36. saat tek ilişki ile oğlanı bulmuştu daha bir çok kişi vardı

sibel geçen ay adetimin 14günü gittim ateş ölçüyordum ateşim yükselmişti,kasığımda ağrı oldu,çk enterasan mide bulantım oldu sadece o akşam ,doktora gittiğimde doktor yumurtan çatlamış dedi.sanırım bir önceki akşam yumurtam çatlamış...doktor folik ait önerdi..

Evet cnm bende iki kizimdada lavobodan gelmezdim cok kotu gecti bunda oyle olmadim mide bulantim oldu ama kizlardaki gibi deil kizlarda tuylenme olmustu bunda tuy kalmadi kizlarda arkam onum cok genistim bunda altinci ayimdayim az bi gobegim var soylemesem kimse bilmiyor asermelerim bile farkli ve okadar dua yontem kesin erkek diyordum ama 14 haftalikken kiz oldugumuzu ogrendik sende benim gibi olacak deilsin isallah seninki erkektir isallah rabbim verir ama ikisinede hazir ol benim gibi kesin gozuyle bakma simdi cok iyiyim alistim bebegimi dort gozle bekliyorum ama bazen aklima geliyor esim icin icimde bi burukluk oluyor hayirlisi boylemis rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin isallah...

canım işte şuan adet oldum aklımda ki şu aralık aynın sonunda olması,geçen ay spiral kürtajı oldum yani aralık ayının adetinden sonra daha mantıklı gibi,evet ovülasyon testi aldım eczanaden...

aynen bende arkadaşım 5 senedir erkek bebek için dua ettim.erkek bebek duası,yusuf suresi ve duyduğum diğer duaları öyle çok okudumki olmayınca olmuyo.bence olmamasında da vardır bi hayır.
Bencede arkadasim var bundada bir hayir ben bir hocayla tanistim bana hamile kaldigimda uzerimde tasimama icin bir dua verdi bunu simdiye kadar kim tasidiysa oglu olmus kendininde oglu var tasiyanlara sordum hepsi dogru ama bende olmadi kadin bile sok gecirdi simdiye kadar tasiyipta oglu olmayan yok dedi ve inan daha neler neler yaptim isallah rabbim goruyor buyuk bu dualarin karsiligi gelmediyse daha iyileri olacagi icindir...

seninle aynı ay deneme yapıcaz bacım Allah yardımcımız olsun. ben geçen seneki denemelerimde hep dr gıdıp yumurta takibi yaptırmıştım 3 kez denedım ama hamile kalamadım sonrada vazgeçtim tam bir yıl oldu vallaama artık kararlıyım yaşım 30 oldu daha 3. yü yapıcam acele etmem lazım eşi dr falan gitme kendini rahat bırak ve stres yapma diyor kendiliğinden olsun ne olacaksa kabulümüz diyor ama ben yumurtlama gününü testle kolay bulabilirmiyiz bilemiyorum emin değilim bacım nasıl başarıcaz bunu biz

canım benim o kadar içten kalpten dua ediyorum ki özllikle iki kızı üç kızı olanlara rabbim büyüktür kalbinizdekini göbüşünüze koysun inşallah bu mübarek aylarda kapından boş çevirme bizleri YARABBİM

sibel 3 kere denedin mi,yuumrta takibi dışında neler yaptın onları bir değerlendir canım,uygunsa benimle paylaşırmısın,bende öğrendiğim araştırdığım bilgileri paylaşırım...ahh sibel ahh napcaz bilemiyorum sürekli rüya görüyorum..bir garip oldum yani..

Bugun bi komsum var onu gordum kapida budami kiz dedi evet dedim ayy esine cok zor uc kiz yetistirmek basa cikmak cok zor bu devirde dedi onunda iki oglu var moralimi bozdu gecen kayinvalde birileriye konusuyor kadinin biri iki oglu varmis bidahada dogurmamis bu devirde iki oglan doguracan yeter dedi kizla ugrasilmaz dedi bir kizda kendinde var zoruma gitti kayinpederdende buna benzer bi laf duydum belki bana karsi deil laflari ama ben herseyi uzerime aliniyorum tvide bile dizilerde surda burda hep ogul veremedin bilmem ne cikiyor esimle bakarken kotu oluyorum bebegimi cok seviyorum ona yansitmak istemiyorum ama bu toplum niye boyle niye rabbimden geldigini bilip susmuyorlar...

serra canım benim nasıl bir söz bunlar canım , Rabbimin zoruna gider,sanki kötü bişey mi yaptın canım benim sakın sıkma canını o kendini bilmezlere...

canım benim kayınvalide 2.kızımda daha tam ayılmamıştım öbür kızımında oğlu yok bak bu oğlumunda oğlu olmadı dedi ve ben tam ayılmamıştım.büyük kaynımın bir kızı bir oğlu var,benim iki kızım küçük kaynımın yıllardır çocuğu olmuyor bunlar Rabbimin elinde olan bişey kendini bilmezler konuşsun ama şunu da söyleyim kayınvalidem öyle dedi ama hiç takmadım taksam belki de sütüm kesilirdi bu da çocuğuma zarar dı hiç takmadım güldüm geçtim.sen de takma senaserracım....

canım ilk denememde dr gittim adetımın 12. günüydü 18mm yumurta var dedı 2 gün içinde çatlar dedi gittim çatlamış dedı hemen ilişkı olsun dedı rısk almak istemedim vaz geçtim ertesı gun eşim nolur yapma böyle iyice kafayı yedın dıye baskı yaptı ilişki oldu hamiş kalamadım. sonrakı denememde çat iğnesi 36. saat ilişki oldu karbonatlı duş yapmıştım yıne hamiş kalamadım doktrum duş yapma bidaha diye uyardı beni hatta. son denememde doktorum yumurtan gayet güzel oluşuyor ve çatlıyor iğneye gerek yok dedi. çift çizgiyi gördükten 35. saat ilişki oldu yıne olmadı bende vaz geçtim bebek fikrindentek ilişkiyle hamiş kalmak çok zor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…