- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.221
bacım bu örnekler çok fazla ama ben anlayamıyorum adetten sonra nasıl yumurtlama oluyor sperm nasıl yaşar o kadar uzun süre. diyelımkı adet maksımum 5 gün surdü (ki benim 3 gün sürer) 10. gün ilişki oldu 25 günde bir adet gören bir kadın için tamam ama 28 29 gunde bir adet gören bir kadın adetının 10. gunu gebe kalırsa bebeğin kız olma ihtimali artıyor çünkü erkek sperm 5 gün yaşayamıyor asidik ortamda ölüyorlar ve hazırda bekleyen kızlar yumurtayı döllüyor yanlışsam düzeltin kızlarcanım ilişkiden önce okunacak bazı dualar var.arkadaşım denedi 2 kızı vardı oğlu oldu,ama onun dediği adetten sonra ilk 5 gün içinde diyordu ama burdaki arkadaşlar adetin 14. günü diyolar bilemedim bide hamile kalmayı düşündüğünde 7 Yusuf suresi aklıma gelenler bunlar arkadaşın rus takviminde de erkekti...
Evet cnm bende iki kizimdada lavobodan gelmezdim cok kotu gecti bunda oyle olmadim mide bulantim oldu ama kizlardaki gibi deil kizlarda tuylenme olmustu bunda tuy kalmadi kizlarda arkam onum cok genistim bunda altinci ayimdayim az bi gobegim var soylemesem kimse bilmiyor asermelerim bile farkli ve okadar dua yontem kesin erkek diyordum ama 14 haftalikken kiz oldugumuzu ogrendik sende benim gibi olacak deilsin isallah seninki erkektir isallah rabbim verir ama ikisinede hazir ol benim gibi kesin gozuyle bakma simdi cok iyiyim alistim bebegimi dort gozle bekliyorum ama bazen aklima geliyor esim icin icimde bi burukluk oluyorsaol canım cok teşekkür ederim senin farklılıkların nelerdi benim istifar etmem iki kızdada lavabodan cıkamazdım acaba normal bir insan gibi ne zaman olucam derdim ama haklısın bacım ben her iki ihtimalide düşünüyorum sendemi kızlarda istifar ettin sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin MEVLAM
Bencede arkadasim var bundada bir hayir ben bir hocayla tanistim bana hamile kaldigimda uzerimde tasimama icin bir dua verdi bunu simdiye kadar kim tasidiysa oglu olmus kendininde oglu var tasiyanlara sordum hepsi dogru ama bende olmadi kadin bile sok gecirdi simdiye kadar tasiyipta oglu olmayan yok dedi ve inan daha neler neler yaptim isallah rabbim goruyor buyuk bu dualarin karsiligi gelmediyse daha iyileri olacagi icindir...aynen bende arkadaşım 5 senedir erkek bebek için dua ettim.erkek bebek duası,yusuf suresi ve duyduğum diğer duaları öyle çok okudumki olmayınca olmuyo.bence olmamasında da vardır bi hayır.
canım benim o kadar içten kalpten dua ediyorum ki özllikle iki kızı üç kızı olanlara rabbim büyüktür kalbinizdekini göbüşünüze koysun inşallah bu mübarek aylarda kapından boş çevirme bizleri YARABBİMBencede arkadasim var bundada bir hayir ben bir hocayla tanistim bana hamile kaldigimda uzerimde tasimama icin bir dua verdi bunu simdiye kadar kim tasidiysa oglu olmus kendininde oglu var tasiyanlara sordum hepsi dogru ama bende olmadi kadin bile sok gecirdi simdiye kadar tasiyipta oglu olmayan yok dedi ve inan daha neler neler yaptim isallah rabbim goruyor buyuk bu dualarin karsiligi gelmediyse daha iyileri olacagi icindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?