- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.241
çok ilginç yani söylenen herşeyi yapmışın demek ki nasip değilmiş,bu sefer ne yapmayı düşünüyorsun canım...ben yumurta takibi ovülasyon testiyle ve yumurta çatladıktan sonra 2 gün arayla yani iki ilşki diyorum ama kısmet...yani şu duşu nasıl yapacam onu bilemiyorum bide peynir yeme et ye sebze yeme deniliyor bunlara uydun mu yada ne yapalım bunlardan uzak mı duralım...canım ilk denememde dr gittim adetımın 12. günüydü 18mm yumurta var dedı 2 gün içinde çatlar dedi gittim çatlamış dedı hemen ilişkı olsun dedı rısk almak istemedim vaz geçtim ertesı gun eşim nolur yapma böyle iyice kafayı yedın dıye baskı yaptı ilişki oldu hamiş kalamadım.sonrakı denememde çat iğnesi 36. saat ilişki oldu karbonatlı duş yapmıştım yıne hamiş kalamadım doktrum duş yapma bidaha diye uyardı beni hatta. son denememde doktorum yumurtan gayet güzel oluşuyor ve çatlıyor iğneye gerek yok dedi. çift çizgiyi gördükten 35. saat ilişki oldu yıne olmadı bende vaz geçtim bebek fikrinden tek ilişkiyle hamiş kalmak çok zor aslında
Canım senin şuanki yaşadığın herseyi bende yaşadım halada yaşıyorum bazen öyle şeyler duyuyorum ki affedersin adet olunca bez yetismez sizin eve deyip gulenleri gördüm Rabbim e havale ediyorum onları kimseye laf ettirmiyorum sende ettirme dik dur senin üzüldügünü görünce daha çok konuşurlar Rabbim sanada erkek evlatlar nasip etsin ama göreceksin ki hiç bir fark yok yada oğlan doğurunca başına taç takmiyorlar lütfen kendine gel bebişinizle herseyin farkında bende aynı şeyleri yaptım kızım huysuz inatçı iki senedir anamdan emdigim sütü burnundan getirdi getiriyor 3 kız çok güzel hiç üzülme canım benimBugun bi komsum var onu gordum kapida budami kiz dedi evet dedim ayy esine cok zor uc kiz yetistirmek basa cikmak cok zor bu devirde dedi onunda iki oglu var moralimi bozdu gecen kayinvalde birileriye konusuyor kadinin biri iki oglu varmis bidahada dogurmamis bu devirde iki oglan doguracan yeter dedi kizla ugrasilmaz dedi bir kizda kendinde var zoruma gitti kayinpederdende buna benzer bi laf duydum belki bana karsi deil laflari ama ben herseyi uzerime aliniyorum tvide bile dizilerde surda burda hep ogul veremedin bilmem ne cikiyor esimle bakarken kotu oluyorum bebegimi cok seviyorum ona yansitmak istemiyorum ama bu toplum niye boyle niye rabbimden geldigini bilip susmuyorlar...
Bugun bi komsum var onu gordum kapida budami kiz dedi evet dedim ayy esine cok zor uc kiz yetistirmek basa cikmak cok zor bu devirde dedi onunda iki oglu var moralimi bozdu gecen kayinvalde birileriye konusuyor kadinin biri iki oglu varmis bidahada dogurmamis bu devirde iki oglan doguracan yeter dedi kizla ugrasilmaz dedi bir kizda kendinde var zoruma gitti kayinpederdende buna benzer bi laf duydum belki bana karsi deil laflari ama ben herseyi uzerime aliniyorum tvide bile dizilerde surda burda hep ogul veremedin bilmem ne cikiyor esimle bakarken kotu oluyorum bebegimi cok seviyorum ona yansitmak istemiyorum ama bu toplum niye boyle niye rabbimden geldigini bilip susmuyorSlm canım aynı şeyler bizimde başımıza geldi senin güçlü olmanlazım doğacak bebeyine çok aşırı sevgi besle onu sana yaradan verdi sen onu deyil erkek istemiştin ama o en hayırlısını verdi şükürler olsun de sev ben 3 kızıma öyle yaptım herkes şaşkın ben kızım için hazırlık yapıyorum herşeyini dört dörtlük yaptım arkadaşım dedi sana bıravo bana oğlumda doktor kız demişti ağladım ve hiç birşey almadım takı 8 aylık oldum oğlan dedi aldım herşey bu beni bir kadın olarak çok üzdü neden alınmasın o dedikten sonra daha çok şey yaptım
asosyalci banada bakarmısın bi ara bende buraya girip yazar takip ederdim epeydir yazmıyordum. iki kızım var ilkine 22 yaşında kasımda ikicide de 27 yaşında ağustos ayında kalmıştım 1 ağustos regli günümdü sonra o ay oldu büyük bi ihtimal ağostosdur eylül değildir çünkü sunun için diyorum bebek geriden geliyordu eylülün ilik günlerindede hamile kalmış olabilirim çünkü diğer takvimlerde tutmuyor ikinci kızım. senden 2015 itibaren bundan sonra erkek bebek ayları hangileri bakmanı istiyorum sakıncası yoksa 25.09 1983 doğumluyum 31 yaşındayım şuan teşekkür ederim şimdiden Rabbim herkesin gönlüne göre versinkızlar bende bir çin takvimi var ama yengem yurt dışından getirdi uygulanmış.benim iki kızım ve yeni hamile kalan yakın arkadaşımda tuttu test edelimmi?yazarsanız bakabilirim.....yaş ve hamile kalınan ay..lazım..internetten farklı internette benim biri
erkek görünüyor...
canım sana birşey diyeceğim benim içime seninki erkek miş gibi doğuyor yarın doktora gitsene dua ederek başka bir doktora sanki erkekmiş de pipisini saklamış diyorum ya umutlandırmak istemem ama daha cok kücükmüş söylediğind bizim akrabaya kız dediler sonraki gittiğinde erkek ilk cocuk tu yarın bir gitseneEvet cnm bende iki kizimdada lavobodan gelmezdim cok kotu gecti bunda oyle olmadim mide bulantim oldu ama kizlardaki gibi deil kizlarda tuylenme olmustu bunda tuy kalmadi kizlarda arkam onum cok genistim bunda altinci ayimdayim az bi gobegim var soylemesem kimse bilmiyor asermelerim bile farkli ve okadar dua yontem kesin erkek diyordum ama 14 haftalikken kiz oldugumuzu ogrendik sende benim gibi olacak deilsin isallah seninki erkektir isallah rabbim verir ama ikisinede hazir ol benim gibi kesin gozuyle bakma simdi cok iyiyim alistim bebegimi dort gozle bekliyorum ama bazen aklima geliyor esim icin icimde bi burukluk oluyorhayirlisi boylemis rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin isallah...
inşALLAH canım öyle olur coookk teşekkür ederim sanada nasip eder hepimize inşALLAHcanım benim dualarım sizlerle inşallah oğluşun göbüşündedir rabbim gönlüne göre versin. bende aralıkta denemeye başlıcam bakalım kendimi çok ta kaptırmak istemiyorum eskilerdende gördüğümüz kadarıyla herşeyi deneyip butun yöntemleri uygulayıp kızı olan da çok. hiç birşey yapmayıp oğlu olanda çok hakkımızda hayırlısı
aa az kalmış kızına kavuşmana canım tonradom sen sirkeli duşu yaptıktan sonra mantar olmuşmuydun ilişkiden nekadar önce yapmıştın vajinal duşuKizlar nasilsiniz uuuuuuuzun zamandir giremiyrm ayrica bu yenilenen formati hic sevemedim insallah hepiniz iyisinizdir doguma 3 hafta kaldi
defnemmmmm hamişmisin canım :) ayyyyyy çok ama çok sevindim uzun zamandır girmiyordum çok ama çok sevindim.... sağlıkla kucağına al inşallah bebişini. :) dur canım daha 5/6 haftalıkmış çok küçük aklına kötü şeyler getirme hemen......Kizlar bugun doktora gittim keseyi gorduk ama sanki bi problem var kesenin icinde bebek gozukmuo son adet yarihi 8 ekimdi acaba bos gebelik mi bebek neden gozukmedi? Ne zaman gozukur acaba foto ekleyeyim bi bakin deneyimli bacilar 5. Haftanin bitimi 6 haftanin baslarinda olmasi lazim doktor karindan bakti..
risebozum canım daha iyiyim ilk günlere nazaran, aman gözünüzü seveyim benım gibi şartlanmayın insanın kendini kaptırmaması mümkün değil ama tutmazsa benim gibi depresyona girmenizi istemem. çünkü benim gibi deneme yapan arkadaşlarınki tutmuştu o yüzden iyice şartlanmışım farketmez diyor dilim ama içten içe şartlanmışım, açıkçası hala arada ağlama nöbetleri tutuyor ama nasipten ötesi olmuyor yapacak birşey yok canım. sen ne zaman öğreneceksin cinsiyetini canım ne kadar kaldı öğrenmene? inşallah istediğin cinsiyeti tutturmuşsundur canım hakkında hayırlısını diliyorum....Seni merak ettim badem. Nasılsın? Moralin düzeldi mi canım?
canım kesede bebek var çizgi şeklinde sağa yakınKizlar bugun doktora gittim keseyi gorduk ama sanki bi problem var kesenin icinde bebek gozukmuo son adet yarihi 8 ekimdi acaba bos gebelik mi bebek neden gozukmedi? Ne zaman gozukur acaba foto ekleyeyim bi bakin deneyimli bacilar 5. Haftanin bitimi 6 haftanin baslarinda olmasi lazim doktor karindan bakti..
defnemmmmm hamişmisin canım :) ayyyyyy çok ama çok sevindim uzun zamandır girmiyordum çok ama çok sevindim.... sağlıkla kucağına al inşallah bebişini. :) dur canım daha 5/6 haftalıkmış çok küçük aklına kötü şeyler getirme hemen......
Selam canım evet yıllardır bu sitedeyim süper annelerde çok sohbetim oldu . Güzel arkadaşlıklar oldu . Bi zaman sonra çoğu bırakıyo burayı bende onlardan biriyim.ben hem istiyorum hem korkuyorum çok kararsızın o yüzden . Yöntemlerede inanmaz oldum .napıcam bilmiyorum beklemedeyim tıptan yeni buluşlar bekliyorum cinsiyet konusunda.:))):))):)))Canım seni cok eskiden tanıyorum. Sen hala mı karar vermedin? Gerçi kararsızlıkta ben birinciyim. Bir yapıcam bir yapmıycam şeklinde cok vakit kaybettim. Sonra kader işte yumurtalığımın birini aldırmak zorunda kaldım. Ben yaşlanmadım ama eşim öyle inanıyor bundan sonra riskli diyor kendi de biraz hastalandı diye artık çocuk istemiyor.
Bundan sonra neyimize bizim diyor.
Ki kendisi hiç bunu soyleyecek insan degildi.takım kurmak isterdi:)
İnsan ne gunlere kalıyor yahu.
Sen varya bence hic düşünme 35'e varmadan patlat bir tane. Benim 35'ten sonra hep ters gitti sağlığım. 37ye girdim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?