Süper Anneler - 2011

çok ilginç yani söylenen herşeyi yapmışın demek ki nasip değilmiş,bu sefer ne yapmayı düşünüyorsun canım...ben yumurta takibi ovülasyon testiyle ve yumurta çatladıktan sonra 2 gün arayla yani iki ilşki diyorum ama kısmet...yani şu duşu nasıl yapacam onu bilemiyorum bide peynir yeme et ye sebze yeme deniliyor bunlara uydun mu yada ne yapalım bunlardan uzak mı duralım...

aslında aklımdan geçen çat iğnesi ama emin de değilim kendim mi takip etsem diyorum çok kararsızım. ama bence tek ilişki olsun canım ilk çizgiden 20 saat sonra diyorum ben akıntının durumuna göre tabi

Canım senin şuanki yaşadığın herseyi bende yaşadım halada yaşıyorum bazen öyle şeyler duyuyorum ki affedersin adet olunca bez yetismez sizin eve deyip gulenleri gördüm Rabbim e havale ediyorum onları kimseye laf ettirmiyorum sende ettirme dik dur senin üzüldügünü görünce daha çok konuşurlar Rabbim sanada erkek evlatlar nasip etsin ama göreceksin ki hiç bir fark yok yada oğlan doğurunca başına taç takmiyorlar lütfen kendine gel bebişinizle herseyin farkında bende aynı şeyleri yaptım kızım huysuz inatçı iki senedir anamdan emdigim sütü burnundan getirdi getiriyor 3 kız çok güzel hiç üzülme canım benim

İnsanın ruh halini öyle bozuyorlarki kimseyle birsey paylaşmak istemiyorsun ben 4 gebeliğimi 5 aylık olmuştu hala kimseye soylememistim sadece annem biliyordu bir oğlum olacaktı evet 3 kızdan sonra duyacağım laf oğlan bulana kadar yaptın İlk ablama hamile oldumu söylemiştim bana söylediği sen yine kız doğurur sun senden Oğlan ummuyorum diye gulmustu yani takmayacaksin hiç birseyi senasera canım

Rabbim öyle güzel bir erkek evlat nasip etti ki 3kizimin arkasına kız güzeli gibi lülelüle saçlar görenler kız sanıyor oğlumu sonrada söyledikleri arkası kız diyorlar yani milletin herseye bir lafı var canlarim boş vereceksin

Kızlar ben nezaman buraya birşey yazmak isterdem kapım çalar telefon kızlar gelir yok komşu gelir rahat rahat yazmak nasıp olmadı Allahım yaaa iki laf edeyim dedim seraya yazamadım içimden geleni canım sera hiç üzülme demiyecem üzüyorlar bende tüp bebek denemek istiyorum dişardan çok güçlü duruyorum ama güçlü deyilim onun için şansımı denemek istiyorum bir arkadaş tüp bebek denedi inşallah oğluş larına kavuşur da bizde gideriz fırdevs uzuna gitti çokta memnun sende düşünmek istersen bacım

asosyalci banada bakarmısın bi ara bende buraya girip yazar takip ederdim epeydir yazmıyordum. iki kızım var ilkine 22 yaşında kasımda ikicide de 27 yaşında ağustos ayında kalmıştım 1 ağustos regli günümdü sonra o ay oldu büyük bi ihtimal ağostosdur eylül değildir çünkü sunun için diyorum bebek geriden geliyordu eylülün ilik günlerindede hamile kalmış olabilirim çünkü diğer takvimlerde tutmuyor ikinci kızım. senden 2015 itibaren bundan sonra erkek bebek ayları hangileri bakmanı istiyorum sakıncası yoksa 25.09 1983 doğumluyum 31 yaşındayım şuan teşekkür ederim şimdiden Rabbim herkesin gönlüne göre versin

canım sana birşey diyeceğim benim içime seninki erkek miş gibi doğuyor yarın doktora gitsene dua ederek başka bir doktora sanki erkekmiş de pipisini saklamış diyorum ya umutlandırmak istemem ama daha cok kücükmüş söylediğind bizim akrabaya kız dediler sonraki gittiğinde erkek ilk cocuk tu yarın bir gitsene

inşALLAH canım öyle olur coookk teşekkür ederim sanada nasip eder hepimize inşALLAH

Kizlar bugun doktora gittim keseyi gorduk ama sanki bi problem var kesenin icinde bebek gozukmuo son adet yarihi 8 ekimdi acaba bos gebelik mi bebek neden gozukmedi? Ne zaman gozukur acaba foto ekleyeyim bi bakin deneyimli bacilar 5. Haftanin bitimi 6 haftanin baslarinda olmasi lazim doktor karindan bakti..

Eklentiler

• image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 86
defnemmmmm hamişmisin canım :) ayyyyyy çok ama çok sevindim uzun zamandır girmiyordum çok ama çok sevindim.... sağlıkla kucağına al inşallah bebişini. :) dur canım daha 5/6 haftalıkmış çok küçük aklına kötü şeyler getirme hemen......

Seni merak ettim badem. Nasılsın? Moralin düzeldi mi canım?
risebozum canım daha iyiyim ilk günlere nazaran, aman gözünüzü seveyim benım gibi şartlanmayın insanın kendini kaptırmaması mümkün değil ama tutmazsa benim gibi depresyona girmenizi istemem. çünkü benim gibi deneme yapan arkadaşlarınki tutmuştu o yüzden iyice şartlanmışım farketmez diyor dilim ama içten içe şartlanmışım, açıkçası hala arada ağlama nöbetleri tutuyor ama nasipten ötesi olmuyor yapacak birşey yok canım. sen ne zaman öğreneceksin cinsiyetini canım ne kadar kaldı öğrenmene? inşallah istediğin cinsiyeti tutturmuşsundur canım hakkında hayırlısını diliyorum....

Defnem kesede bebek var solda yukarı yapışık okadar çok bebek kesesi inceledimki az çok anlıyorum birde zaten normal daha 8. Haftaya kadar görünmemesi normal geçen biri yaZmıştı facede kadınlara sormuştu oradan baktım 8. Haftaya kadar görünmeyenler varmış gönlünü ferah tut

canım kesede bebek var çizgi şeklinde sağa yakın

gijnijj ve hdg_34 bacım bebek nerede allah aşkına bana bi çizip yollayın eve geldim geleli hindi gibi düşünüyorum içim içimi yiyor bebeğimi kaybetmek istemiyorum (((

çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah :) en son kaybettiğim bebeğimin usg fotolarını gördüm 6+5de çok net gözüküyor hatta o hafta doktor bak kalp atışları başlamış demişti o yüzden şimdi çok endişeliyim

Selam canım evet yıllardır bu sitedeyim süper annelerde çok sohbetim oldu . Güzel arkadaşlıklar oldu . Bi zaman sonra çoğu bırakıyo burayı bende onlardan biriyim.ben hem istiyorum hem korkuyorum çok kararsızın o yüzden . Yöntemlerede inanmaz oldum .napıcam bilmiyorum beklemedeyim tıptan yeni buluşlar bekliyorum cinsiyet konusunda.:))):))):)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…