Süper Anneler - 2011

istediği cinsiyettte bebege hamile oldugunu ögrenenlerin birçogunun götü kalkıyor kadının birine geçen yardımcı oldum bir anne bebek sayfasına ulturason fotolarını koymuş kızmı erkekmi 2 oglum var dedi neyse bende aldım fotoları nub teorisine attım sonra kadına söyledim illa grubu bulamıyorum ekle dedi ekledim neyse sonra bugün kız olacagını ögrenmiş bebeginin bir baktım beni engellemiş manyakmıdır nedir bu devirde insanın menfati bitene kadar ya allahım banada saplıklı bir kız evlat ver ele güne karşı dedim çok şinir oldum

malesef öyle oluyor canım benimde bir kaç kere başıma geldi ne diyeyim allah herkesin gönlüne göre versin..

hakketen çok ayıp emiş hadi normal hayatta nankörüklerle karşılaşyoruz da sanal nankörde varmış :)

malesef öyle oluyor canım benimde bir kaç kere başıma geldi ne diyeyim allah herkesin gönlüne göre versin..
amin canım t1 bebekmi yoksa kesenin ölçümümü bilmiyorum ama onun tam yukarısı sağ tarafta yatay bir beyaz çizgi var o bebek işte korkma oluşur bebeişin sıkıntı olsaydı dr söylerdi sana hamşlesin bol bol dua et dualarında banada yer ver sağlıklı bir kızı olsun dersen yeterli :)

canım şimdi bakıyorum 22 yaş kasım kız, canım 27 yaş erkek görünüyor canım 26 yaş eylül ayı kız görünüyor, canım 31 yaşında ocak ayı erkek,mart erkek,aralık erkek bu ay yani 3 ayda erkek canım diğerleri kız....canım böyle rabbim gönlüne göre versin....

Defne DEFNE Defne DeFNEM hiç korkutma kendini güzelim pozıtıfı çağır kendıne,belki geç döllenme olmuştur,bende keseyi bile görmemiştik sonra kızım turp gibi Doğdu çok şükür üstelik benimkı karından değildi.doktorun senı karından kontrol etmekle hata etmiş öyle zaten iyi görülmüyor.sen üzme bak hersey yolunda gidecek Bebeğini kucağına alacaksın. Bak içime doğuyor hersey güzel olacak..
Senın için Ayetel kürsi okudum içini ferah tut,Allah a sığın..

Son düzenleme:
aynen öyle canım çok sinir oldum diger facesimden kadına msj yazdım :)
Takma canım boşver gitsin..
Bırak,böylelerinin yüzünü bir an önce görüp hayatından çıkarmak daha iyi..
Uğraşmaya değecek biri değil. Karakterini,kalitesini davranışlarıyla göstermiş,sen hiç sinirlenme

öncelikle canım sen nerelerdesin kaç gündür aşk olsun cok merak ettim pazardan sonra hiç girmedin kim demiş 6 haftalık olunca gözüküyor diye ben biliyorsunuz gec yumurtladığım için cocuk nerdeyse iki aylık oluyor du ben bebeği görene kadar hatta doktorlarda daha birşey belli değil deyip hayal kırıklığına uğratıyordu insani bitanem ben ovulasyon testi kullandığım icin 6 hafta iki günlükken bebeği gördük cok şükür sen ne zaman yumurtladığını bilmiyorsunki ya dört gün gec yumurtladıysan

sana da kızdım bacım doktora gittim pazartesi biraz hayal kırıklığı oldu saolsun arkadaşlar cok destek oldular ama sizden de iki cümle duymak isterdim bacım neyse iyisiniz ya cok şükür

ay bacım ne kafana takıyon sende değecek bir kişi bile değil karaktersiz olduğunu belli etmiş zaten

canım bende 2.kızımda 5.hafta sonu gibiydi keseyi göremedik doktor 10 gün sonra gel dedi,10 gün sonra göründü çünkü ben ayın sonunda hamiş kalmıştım muhtemelen seninde öyle olabilir hiç sıkma canını Allaha güven rabbim gönlüne göre versin bitanem...

Kizlar cok tesekkur ederim destek oldunuz bana.

Callkusum agzina saglik okudugun dualari rabbim kabul etsin allahta seninde gonlune gore versin.

Catladim bacim bende gec dollenme olayini sordum doktor gec dollenme degil oyle olsa karindan gozukmezdi dedi. Ama olumsuz birseyde soylemedi 10 gun sonra gel dedi. Ben eski bebegin usgleriyle karsilastiriyorum bunda bebek gozukmuyor off kafayi yicem kizlar uykular haram oldu elim ayagim tutmuyor..

Canım 7 hafta dan önce zaten sadece kese görülür 8 9haftadan sonra kalp atışı bebek oluşmaya başlıyor boşa kendini uzuyorsun inşallah oğluşunu sağ saglim kucana alacaksın

Defnem bacım sen hani teslim olmuştun hani yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun olurdu. Şimdide stres yaparak kendini yıpratıyorsun sabır bacım bu kadar bekledin az daha bekle hem karından bakmış görünmemesi çok normal ki bebek var kese duvarına yapışık oldığu için anlamıyorsun. Lütfen sabırla bekle bu kadar kendine yüklenme yoksa kızarım sana

Teslim oldum bacimda bir aciyi daha kaldirabilecek durumda degilim hani sadece konu bebekte degil diger problemlerde birlesince dayanilmaz bir hal aliyor. Keselere baktim herkesin kesenin ortasinda vs bir nokta var benimki bombos doktorun +1 olarak isratledigi yerdede bebek yoktu gormedim ama bebek yoksa neden orayi isaretledi diyede dusunuyorum. Dusun dusun hindi gibi oldum bacim stresten kasiklarima agri girdi

nub teorisinde yazdım insanlar işleri bitince böyle yapıyor demekki dedim kadın gönderiyi kaldırmış beni bu cuma günü üzüdü kendi sevinirken başkalarını üzenlere deli olurum allah ondan çıkarsın başka hiçbişey demiyorum

defne düşünme takma kafanı ben oglumu 7 haftalıga dogru görmüştüm sakin ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…