Süper Anneler - 2011

Ben biraz hazırlıksız yakalandığım için Rabbimin ne verirse razıyım. Sağlıklı sıhhatli olsun cümlemizin. Senden haber aldığıma sevindim. Hayırlısı bakalım. Sanırım bu güm 9. haftayı bitirdim. Hamilelik takvimini yapamadım bir türlü. Tekrar bir bakayım. Doktoruma cinsiyetle ilgili sorduğumda çok ısrar edildiğinde Yaradan verse bile bebek hasta olabilir , başka sıkıntılar çıkabilir, hayırsız evlat olabilir demişti. Sonra kardeşimden öğrendiğim kadarıyla doktorum ilk oğlu çok sıkıntılı olmuş, karaciğer yetmezliği için senelerce hastaneye gitmişler. Şimdi 5 çocuğu varmış. ben düşük yaptığımda nasıl ağlıyordum, "dur niye sürekli ağlıyorsun" dedi. Bende yaşımın ileri olduğunu söylediğimde 45 yaşına kadar yolu var demişti. Olur canım, başka çocukların da olur. Belki cinsiyeti dönede de bilir. Doğmadan hiç bir şey kesin değil. Kesin olmasını istediğim bir şey varsa, o da Rabbim kız evlat verecekse de bir Meryem annemiz gibi, bir Hatice annemiz gibi salihalardan versin bize.

Canım benimde tam 6. haftanın bitiminde keseyi gördüm. İki hafta sonra gel demişti. Geçen hafta takvimi baktım, 7+3 iken yani 8. hafta da kalp atışını gördüm. Endişelenecek bir durum yok. Oluruna bırak.
Yoksa; gijnij'le falakaya yatıracaz kız seni. Neyse yavruna bağışlarız artık, cezanı kaldırırız şimdilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl sinirlendirmiş seni, birleşip dövelim mi? ne yapsak bacım. Boş ver, Rabbim sana daha iyisini versin.

Hamilelik takvimi yaptım sonunda, ne kolaymış aslında, bu gün sekizinci haftayı bitirmişim. Dokuzuncu haftaya başladım. Defnem, 6+0 da keseyi, 7+3'te kalp atışını gördüm. Bak ben iki defa düşmeme rağmen, doktora gitmedim. Sonuçta ilaçta kullanamayız. Beklemekten başka yapılacak bir şey yok.

canlarımm cumanız mübarek olsun şu mübarek saatte dualarınız kabul olsun inşALLAH duamdasınız duanızda olmak ümidiyle

Hamile bacilarim ilk kese fotograflarinizi paylasinda bakayim yuregime su serpilsin bari..
Cnm icini ferah tut ben iki kayitan sonra bu hamileligimde ilk hamile kaldigimi ogrendim dr kese var bebek yok dedi sonra 6 yada 7. haftamda tekrar gittim kese bozuk dedi kalp atisi felan yok dedi bir hafta daha bekle alalim dedi hastaneden ciktim nasil agladim buraya yazdim okumussundur bunuda kaybettim diye arkadaslar bekle dedi nasip dedi sonra baska bi dra gittim kurtaj gunu almaya dr bebegin kalp atisini gosterince sok oldum:)seninki kac haftalik cnm isallah bebis sıkı sıkı tutunmuştur...

C
Canim sana yaZdigim mesaji okudun mu

Insallah canim 5+6 ama kese var bebek yok.

sana da kızdım bacım doktora gittim pazartesi biraz hayal kırıklığı oldu saolsun arkadaşlar cok destek oldular ama sizden de iki cümle duymak isterdim bacım neyse iyisiniz ya cok şükür
Canımmmm yazdıklarının hepsini okudum bacım,bana darılma
2 defa cevap yazdım ama yolluyamadım hatta güldüm sana bu pazartesı gidecektın ve dayanamadın
Defneye bile Yazdığım mesajda onun yorumunu Alıntı yapamadım takıldı şimdi oda cevap yazmadın demesın malum hamıleler çoğaldı ....artık sabredcez..acele etmme Rabbım insAllah göbişıne sağlıklı bır erkek evlat koymuştur biraz bekle sabret,kız Ana'nın karnında kaç ayda doğdun sen..
Nazlı hassas arkadasım senı unutmadım
Unutmamda ...

Hamile bacilarim ilk kese fotograflarinizi paylasinda bakayim yuregime su serpilsin bari..
Canım benim ofiste kalmış ultrason kağıdım, benimki de aynı seninki gibiydi. Benim hiç aklıma gelmedi bebek olup olmayacağı. Sonuçta mol gebelik değil, kese tüplerde değil rahimde. Tamam yeter işte bu kadar. Kurcalama, kurcaladıkça endişelendikçe bir şey çıkar. Bu hafta gidersen kalp atışını duyarsın zaten. Alttan muayenede daha da kesin olur. Olumlu ve güzel düşün, olumlu olsun.
Ben ilk gebeliğimde testten öğrenmiştim. Hemşire bir arkadaşım "kan testi yaptırmadan nasıl emin oluyorsun" dedi. Eşimde "şimdiden bir kadın doktorun olsun devamlı gidersin" deyince tıp fak. bayan doktora gittim. Beta-hcg sonucu alıp tekrar görüşünce, kadın tutturdu bir hafta sonra tekrar yap değer yüksek çıktı diye, bir hafta sonra yapınca haliyle daha da yüksek çıktı değer ama ben internette baktığımda haftayla uyumlu, aralığın sonuna doğru. Sonra bizi de endişelendirdi. Özelde yaptırın dedi. Özel hastanede de testi yaptırınca 200 bin çıkacak değer 2 milyon çıkmasın mı!. "Mide bulantısından şimdiye hastanelik olmalıydın bu değerle " dediler . Benimse hiç midem bulanmıyordu aksine. Keseyi zar zor gördüler. Yok efendim kalp atışı yok deyip, acil kürtaja alacaklar. Ben o gün olmak istemeyince gün verdiler. Hatta bir senede kemoterapiden bahsediyorlar filan.
Derken annem ve kardeşlerin başka doktora gözükelim böyle olmaz dediler. İlk doktorum Allah razı olsun kese var, mol gebelik olamaz dedi. hcg değerini söyleyince test yaparken kanı sulandırıyorlar, bir sıfır fazla atılmıştır dedi. Biz yine emin olamadık, tıp fakültesinde koskoca prof. yard doçlar bakmış, araştırma hastanesi vardır bir bildikleri deyip, başka bir doktora daha gittik, o da alttan muayeneyle kalp atışını dinletti. Eşimin gözleri dolduğunu hatırlıyorum. Ben şükürler ettim ve sevinçten ağlıyorum. Tabi bu kadar muayene olunca kanamam oldu sonra, belli bir süre dinlenmek zorunda kaldım. En başta kurcalamasak haftalarımız ziyan olmayacaktı. Aslında dava etmeliydim hastaneyi. Kadın durduk yere ne hallere soktu bizi. Aylar sonra tekrar yanına gittim, bakın bebeğim yaşıyor , yanıldınız diye. Daha bana diyor ki bütün sonuçlarını getir bundan çok güzel yayın olur. O yüzden her şeyin hayırlısı..

Canım çevrimiçi olanların, resmin sol üst köşesinde yeşil renkli olarak işaret beliriyor.
aynen bacım yukarıda dediklerine katılıyorum oyuzen bu hamileliğimi öğrendikten sonra iki hafta gitmedim sonra bir düşme yaşadımda ondan gittim yoksa bir hafta daha gitmezdim cevrim içi olanları artık anlıyorum saol bilgi için iyi olmamış önceki daha pratikti

Darıldın mı cicimbana hiç bakmıyorsun bu yana,darıldıysan barışalım ...

Canım kızma bana özür dilerim

Darıldın mı cicimbana hiç bakmıyorsun bu yana,darıldıysan barışalım ...

Canım kızma bana özür dilerim
ayy canım benim darılırmıyım ben hiç sana bitanem bunuda nerden cıkardın aşk olsun uzaklardaki bacım benim

Baska bana msj yok okuyamadim cnm
bacım ben senin oğlun olacak gibi geliyo cok erken söylemiş sana kızın olacağını bizim akrabanın sonraki haftalarda oğlu olacağını ögrendi canım şimdilerde oğlunu büyütüyor ne olur bir daha git doktora belki bu sefer ne bilim işte bir umut ama içime öyle doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…