- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.281
Ben biraz hazırlıksız yakalandığım için Rabbimin ne verirse razıyım. Sağlıklı sıhhatli olsun cümlemizin. Senden haber aldığıma sevindim. Hayırlısı bakalım. Sanırım bu güm 9. haftayı bitirdim. Hamilelik takvimini yapamadım bir türlü. Tekrar bir bakayım. Doktoruma cinsiyetle ilgili sorduğumda çok ısrar edildiğinde Yaradan verse bile bebek hasta olabilir , başka sıkıntılar çıkabilir, hayırsız evlat olabilir demişti. Sonra kardeşimden öğrendiğim kadarıyla doktorum ilk oğlu çok sıkıntılı olmuş, karaciğer yetmezliği için senelerce hastaneye gitmişler. Şimdi 5 çocuğu varmış. ben düşük yaptığımda nasıl ağlıyordum, "dur niye sürekli ağlıyorsun" dedi. Bende yaşımın ileri olduğunu söylediğimde 45 yaşına kadar yolu var demişti. Olur canım, başka çocukların da olur. Belki cinsiyeti dönede de bilir. Doğmadan hiç bir şey kesin değil. Kesin olmasını istediğim bir şey varsa, o da Rabbim kız evlat verecekse de bir Meryem annemiz gibi, bir Hatice annemiz gibi salihalardan versin bize.risebozum canım daha iyiyim ilk günlere nazaran, aman gözünüzü seveyim benım gibi şartlanmayın insanın kendini kaptırmaması mümkün değil ama tutmazsa benim gibi depresyona girmenizi istemem. çünkü benim gibi deneme yapan arkadaşlarınki tutmuştu o yüzden iyice şartlanmışım farketmez diyor dilim ama içten içe şartlanmışım, açıkçası hala arada ağlama nöbetleri tutuyor ama nasipten ötesi olmuyor yapacak birşey yok canım. sen ne zaman öğreneceksin cinsiyetini canım ne kadar kaldı öğrenmene? inşallah istediğin cinsiyeti tutturmuşsundur canım hakkında hayırlısını diliyorum....
Canım benimde tam 6. haftanın bitiminde keseyi gördüm. İki hafta sonra gel demişti. Geçen hafta takvimi baktım, 7+3 iken yani 8. hafta da kalp atışını gördüm. Endişelenecek bir durum yok. Oluruna bırak.Kizlar bugun doktora gittim keseyi gorduk ama sanki bi problem var kesenin icinde bebek gozukmuo son adet yarihi 8 ekimdi acaba bos gebelik mi bebek neden gozukmedi? Ne zaman gozukur acaba foto ekleyeyim bi bakin deneyimli bacilar 5. Haftanin bitimi 6 haftanin baslarinda olmasi lazim doktor karindan bakti..
Nasıl sinirlendirmiş seni, birleşip dövelim mi? ne yapsak bacım. Boş ver, Rabbim sana daha iyisini versin.nub teorisinde yazdım insanlar işleri bitince böyle yapıyor demekki dedim kadın gönderiyi kaldırmış beni bu cuma günü üzüdü kendi sevinirken başkalarını üzenlere deli olurum allah ondan çıkarsın başka hiçbişey demiyorum
Sonsuz sayıda amin. İnşaallah, Cenabı Hak cümlemizin yüzünü güldürsün.inşALLAH canım senin benim defnemin asosyalcinin gijnijimin calıkuşumun ve tüm isteyenlerin hayırlı sağlıklı salih bir erkekk evlat versin RABBİM AMİNNN
Cnm icini ferah tut ben iki kayitan sonra bu hamileligimde ilk hamile kaldigimi ogrendim dr kese var bebek yok dedi sonra 6 yada 7. haftamda tekrar gittim kese bozuk dedi kalp atisi felan yok dedi bir hafta daha bekle alalim dedi hastaneden ciktim nasil agladim buraya yazdim okumussundur bunuda kaybettim diye arkadaslar bekle dedi nasip dedi sonra baska bi dra gittim kurtaj gunu almaya dr bebegin kalp atisini gosterince sok oldum:)seninki kac haftalik cnm isallah bebis sıkı sıkı tutunmuştur...Hamile bacilarim ilk kese fotograflarinizi paylasinda bakayim yuregime su serpilsin bari..
Canim sana yaZdigim mesaji okudun muCnm icini ferah tut ben iki kayitan sonra bu hamileligimde ilk hamile kaldigimi ogrendim dr kese var bebek yok dedi sonra 6 yada 7. haftamda tekrar gittim kese bozuk dedi kalp atisi felan yok dedi bir hafta daha bekle alalim dedi hastaneden ciktim nasil agladim buraya yazdim okumussundur bunuda kaybettim diye arkadaslar bekle dedi nasip dedi sonra baska bi dra gittim kurtaj gunu almaya dr bebegin kalp atisini gosterince sok oldum:)seninki kac haftalik cnm isallah bebis sıkı sıkı tutunmuştur...
Cnm icini ferah tut ben iki kayitan sonra bu hamileligimde ilk hamile kaldigimi ogrendim dr kese var bebek yok dedi sonra 6 yada 7. haftamda tekrar gittim kese bozuk dedi kalp atisi felan yok dedi bir hafta daha bekle alalim dedi hastaneden ciktim nasil agladim buraya yazdim okumussundur bunuda kaybettim diye arkadaslar bekle dedi nasip dedi sonra baska bi dra gittim kurtaj gunu almaya dr bebegin kalp atisini gosterince sok oldum:)seninki kac haftalik cnm isallah bebis sıkı sıkı tutunmuştur...
:)Nasıl sinirlendirmiş seni, birleşip dövelim mi? ne yapsak bacım. Boş ver, Rabbim sana daha iyisini versin.
amin canım inşallah allah seninde gönlüne görwe versinNasıl sinirlendirmiş seni, birleşip dövelim mi? ne yapsak bacım. Boş ver, Rabbim sana daha iyisini versin.
Canımmmm yazdıklarının hepsini okudum bacım,bana darılmasana da kızdım bacım doktora gittim pazartesi biraz hayal kırıklığı oldu saolsun arkadaşlar cok destek oldular ama sizden de iki cümle duymak isterdim bacım neyse iyisiniz ya cok şükür
Canım benim ofiste kalmış ultrason kağıdım, benimki de aynı seninki gibiydi. Benim hiç aklıma gelmedi bebek olup olmayacağı. Sonuçta mol gebelik değil, kese tüplerde değil rahimde. Tamam yeter işte bu kadar. Kurcalama, kurcaladıkça endişelendikçe bir şey çıkar. Bu hafta gidersen kalp atışını duyarsın zaten. Alttan muayenede daha da kesin olur. Olumlu ve güzel düşün, olumlu olsun.Hamile bacilarim ilk kese fotograflarinizi paylasinda bakayim yuregime su serpilsin bari..
Canım çevrimiçi olanların, resmin sol üst köşesinde yeşil renkli olarak işaret beliriyor.Geçenlerde bacılarda bahsetmişti biz nıye cevrımiçi olan arkadaşları göremıyoruz
aynen bacım yukarıda dediklerine katılıyorum oyuzen bu hamileliğimi öğrendikten sonra iki hafta gitmedim sonra bir düşme yaşadımda ondan gittim yoksa bir hafta daha gitmezdim cevrim içi olanları artık anlıyorum saol bilgi için iyi olmamış önceki daha pratiktiCanım çevrimiçi olanların, resmin sol üst köşesinde yeşil renkli olarak işaret beliriyor.
Darıldın mı cicimbana hiç bakmıyorsun bu yana,darıldıysan barışalım ...aynen bacım yukarıda dediklerine katılıyorum oyuzen bu hamileliğimi öğrendikten sonra iki hafta gitmedim sonra bir düşme yaşadımda ondan gittim yoksa bir hafta daha gitmezdim cevrim içi olanları artık anlıyorum saol bilgi için iyi olmamış önceki daha pratikti
Baska bana msj yok okuyamadim cnmC
Canim sana yaZdigim mesaji okudun mu
ayy canım benim darılırmıyım ben hiç sana bitanem bunuda nerden cıkardın aşk olsun uzaklardaki bacım benimDarıldın mı cicimbana hiç bakmıyorsun bu yana,darıldıysan barışalım ...
Canım kızma bana özür dilerim
bacım ben senin oğlun olacak gibi geliyo cok erken söylemiş sana kızın olacağını bizim akrabanın sonraki haftalarda oğlu olacağını ögrendi canım şimdilerde oğlunu büyütüyor ne olur bir daha git doktora belki bu sefer ne bilim işte bir umut ama içime öyle doğduBaska bana msj yok okuyamadim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?