- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.301
Canım, tebrik ederim, Rabbim tamamına erdirsin. Kimyasal gebelik düşünmek için erken değil mı? Dua edelim hepberaber.Kızlar benim bat yarın bende bugün kan verdim ve sonuç 8.92 çok düşük. Sanırım kimyasal gebelik. Bu değerin yükseleceğini sanmıyorum nasip yapacak birşey yok
Dün anlatmıştım, kanı sulandırarak ölçüm yapılıyor, beta-hcg ' ye takılma, inşaallah gönlündeki nasip olur.Kızlar benim bat yarın bende bugün kan verdim ve sonuç 8.92 çok düşük. Sanırım kimyasal gebelik. Bu değerin yükseleceğini sanmıyorum nasip yapacak birşey yok
ayy bacım defneye diyorsun aslında sana kızmak lazım artık oluruna bırakın lütfen iki hafta bekleyin hatta üç hafta ondan sonra gidin doktora yıpratmayın bu kadar kendinizi bak ben 14 haftalık oldum ama sabredecem inşALLAH 16 haftam dolduğunda gidicem gönlümdekine kavuşurum inşALLAH hepimizKızlar benim bat yarın bende bugün kan verdim ve sonuç 8.92 çok düşük. Sanırım kimyasal gebelik. Bu değerin yükseleceğini sanmıyorum nasip yapacak birşey yok
canım cevrimiçisin heralde nasılsın gitcemmi doktoraBaska bana msj yok okuyamadim cnm
Cnm benim agzindan bal damliyor kiz :) 18 haftalikken bidaha gittim yine kiz dedi alistik kiza simdi 23 hafta olduk bu hafta ici bidaha gidecegim bide erkek diyormus hahaha şok nebuyuk surpriz olur :) rabbim dualarimizi kabul etsin isallah gulum saka bi yana saglikli olsunlar isallah kizada alistik isim dusunuyoruz habire erkek olsaydi isim hazirdiayy canım benim darılırmıyım ben hiç sana bitanem bunuda nerden cıkardın aşk olsun uzaklardaki bacım benim
bacım ben senin oğlun olacak gibi geliyo cok erken söylemiş sana kızın olacağını bizim akrabanın sonraki haftalarda oğlu olacağını ögrendi canım şimdilerde oğlunu büyütüyor ne olur bir daha git doktora belki bu sefer ne bilim işte bir umut ama içime öyle doğdu
ayy ne olur ya canım benim iyi düşün Rabbimin herşeye kudreti yeter benimde cok düsüktü biliyormusun sekiz haftalık olana kadar teste cıkmadı kurban olduğum o kadar büyükki dua et bacımÇatladım bacım benim hemen test yapma sebebim bende kan pıhtılaşması çıktıya hemen iğneye başlamak için. Ama bu değer yükselmez kimyasal gebelik bu belli çok
Düşük çünkü. Nasip artık yapacak birşey yok.
inşALLAH CAnım ama inan hiç o sözcüğü duymadım ya o kadar uzak geliyoki bizi birbirimizden başka kimse anlamaz bana diyolarki merak etmiyormusun tabi merak ediyorum ama inanın günler yaklaştıkça ayaklarım geri geri gidiyor öğrenmek istiyorum ama bir yandan da ne bilim çok karmakarışık duygular bu gün kızlardaki gibi istifar ettim cok zeytin yedim oda beni mahvetti ben doktorlardan erkek olma ihtimalini bile duymadım büyük kızım resim yapmış ailemizi cizmiş birde bebek çizmiş babasına gösteriyor baba bebeğin adıda MUHAMMED diyor cok duygulandım bir erkek bebek görsem acaba benim de olurmu diyorum olur RABBİM OL der inşALLAH da olur hepimizin inşALLAH ama o cevreden gördüklerinizi bende yaşıyorum diyorum ya biz ancak birbirimizi anlarız RABBİM İNŞALLAH gönlümüzdekini hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip ederCatladiiim 14 haftami oldun sende 16. Haftada oglusunu gorursun inşALlah :)
Gijnijim bacimKızlar benim bat yarın bende bugün kan verdim ve sonuç 8.92 çok düşük. Sanırım kimyasal gebelik. Bu değerin yükseleceğini sanmıyorum nasip yapacak birşey yok
Aynen bacım öyle valla ancak biz birbirimizi anlarız.inşALLAH CAnım ama inan hiç o sözcüğü duymadım ya o kadar uzak geliyoki bizi birbirimizden başka kimse anlamaz bana diyolarki merak etmiyormusun tabi merak ediyorum ama inanın günler yaklaştıkça ayaklarım geri geri gidiyor öğrenmek istiyorum ama bir yandan da ne bilim çok karmakarışık duygular bu gün kızlardaki gibi istifar ettim cok zeytin yedim oda beni mahvetti ben doktorlardan erkek olma ihtimalini bile duymadım büyük kızım resim yapmış ailemizi cizmiş birde bebek çizmiş babasına gösteriyor baba bebeğin adıda MUHAMMED diyor cok duygulandım bir erkek bebek görsem acaba benim de olurmu diyorum olur RABBİM OL der inşALLAH da olur hepimizin inşALLAH ama o cevreden gördüklerinizi bende yaşıyorum diyorum ya biz ancak birbirimizi anlarız RABBİM İNŞALLAH gönlümüzdekini hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder
bacım canım yol arkadaşım burda beni anlayan kişilerin olması cok güzel son 1 kez arkadaşımın bacısının dediğini unutamıyorum ama cok şükür MEVLAM ona bu duyguyu tattırdı ablasına da kapak olsun cok üzülmüştüm okuyunca insanın bacısı bunları derse canım eller ne derse desin cok zor bitanem cok stresli b en şu an tam 13 hafta 2 günlüğüm 14 haftanın içinde gözüküyorum ama daha tam 14 haftalık değilim bacım duan için saol bitanem inşALLAH hepimiz kavuşuruz paşalarımızaAynen bacım öyle valla ancak biz birbirimizi anlarız.
Canım ins kızının çizdiği resim gerçek olur,mutluluğunuz bır kat daha büyür
Korkunu anlıyorum hem bilip Öğrenmek hemde öğrenmemek
Ama ya erkekse ya kızsa
Erkekse uçarım havaya esıme müjdeyi veririm.olmayan bır evlat bunuda tadına varırız . Kız ise rabbımden gelen başımız üstüne ama ya eşimin ne der üzülürmü acaba?,çevre ne der,anne olarak 1 kız daha Rabbım bunu bana hayırlı Görmüş tamam diyoruz rahatlıyoruz o anlık.kewndımızden cok cevreyi ve cevremızdekılerı düşünüp kendımızı yıpratma gerginlıği...
Canım hassasın heyecanını,stresını inanılmaZ anlıyorum
İnş 2 hafta sonra gönlündekinin göbişinde oldugunu ögrenırsın
canım Rabbim isteğini hayırlı etsin inşallah Vallahi sen yazdıkça benim belki birkaç ay sonra yaşayacağım duyguları senle yaşıyorum.tamteslimiyetle rabbimizden diliyoruz.bence rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmez ona inan...ben inanıyorum senin için en hayırlısı olacak inşallah....inşALLAH CAnım ama inan hiç o sözcüğü duymadım ya o kadar uzak geliyoki bizi birbirimizden başka kimse anlamaz bana diyolarki merak etmiyormusun tabi merak ediyorum ama inanın günler yaklaştıkça ayaklarım geri geri gidiyor öğrenmek istiyorum ama bir yandan da ne bilim çok karmakarışık duygular bu gün kızlardaki gibi istifar ettim cok zeytin yedim oda beni mahvetti ben doktorlardan erkek olma ihtimalini bile duymadım büyük kızım resim yapmış ailemizi cizmiş birde bebek çizmiş babasına gösteriyor baba bebeğin adıda MUHAMMED diyor cok duygulandım bir erkek bebek görsem acaba benim de olurmu diyorum olur RABBİM OL der inşALLAH da olur hepimizin inşALLAH ama o cevreden gördüklerinizi bende yaşıyorum diyorum ya biz ancak birbirimizi anlarız RABBİM İNŞALLAH gönlümüzdekini hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip eder
aynen canım sen daha iyi bilirsin benimki yaşadıklarım ve nacizana fikrler sonuçta sorunların varsa tabi gidiceksin doktora ben bilmiyordum kan pırtılaşma meselesini ama benim sana tavsiyem doktorlara cok kulak asma ben onları dinleseydim benim evlatlarım yoktu bile gerçi sen her zman bilinçlisin RABBİM yar ve yardımcın olsun inşALLAH kavuşursun kavuşuruz canım gönüldekilerineNasipten ötesi olmuyor. Biz ne yaparsak yapalım ne dersek diyelim herşey nasip. ElimiZden geleni yapıp tevekkül edeceğiz bakalım yarın doktora
gideceğim
Doktor ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?