- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.321
bakma öyle diyenlere sende erkek olması önemlimi bebek kokusu olsun yeterli dersen susarlardün çok yakın bir arkadaşıma çocuk düşündüğümüzü söyledim,iyi düşün ya 3 kız olursa dedi.sonuçta tabiki ihtimal biraz daha konuşsam vazgeçecektim.kafam karıştı ama rabbimden diliyoruz.
canım benim biz bunları düşünerek deniyoruz hemde bizim elimizdeki RABBİM den ne verirse başımızın üstüne tabi ki farklı olasını istiyoruz ama vermezse MABUD neylesin mahmutdün çok yakın bir arkadaşıma çocuk düşündüğümüzü söyledim,iyi düşün ya 3 kız olursa dedi.sonuçta tabiki ihtimal biraz daha konuşsam vazgeçecektim.kafam karıştı ama rabbimden diliyoruz.
canım sende inşALLAH prensesine kavuşursunbakma öyle diyenlere sende erkek olması önemlimi bebek kokusu olsun yeterli dersen susarlar
inşALLAH Canım inşALLAH cok saol ALLAH seni evlatlarından hiç ayırmasın bizlerideİyi geceler arkadaşlar birbirimizi tanimasakta birbirimizi gormesekte aynı kaderi yaşıyor aynı şeylere üzülüyoruz ama inşallah mevlam hepinizin gönlünde kini nasip edecek ve diyeceksiniz ki boşa üzülmüsum inşallah duam hep sizlerle arkadaşlar
ahhh canım benim daha bir sürü örnekleri ama hepsinede cevap verilmiyo sanki suçluymuşuz gibi ben kızım olduğunu söylesem olsun hayırlısı olsun derler ama erkek olduğunu söyleseler maşALLAH cekiyorlar senin kızların vardı dimi oğlun yoktu neyse olsun demeler ne diyim MEVLAM ele güldürmez inşALLAH bizi hele eşimin duyduğu laflar bana demez asla üzülürüm diye ben kulağımla şahit olurum bazen eşim kızlarına cok düşkündür aman ne sevip duruyorsun yarın el olacaklar tabi eşim olurmu öyle şey onlar benim canım herşeyim yarın onlar bana bakacak der ALLAH RAZI OLSUN oNDAN ama oda istiyo masumca RABBİNDEN dualarımız kabul olur inşALLAHkızlar bebek düşünüyoruz diyince hemen erkek için mi yorumu gelince ne bileyim öyle işte moral gidiyor heves gidiyor ama ben Rabime çokinanıyorum hayırlı erkek buraki tüm arkaşlara ve bize nasip eder inşallah öyle laflar duydm ki bir arkadaş hamilydi doktor önce kız demişti eşine benim sevineceğmi söylemiş benimi kız ya hiç aklıma gelmeyeck şeyler daha niceler Rabbim görüuyor...
Sağol canım hepimizinkini ben geçen sene tam 31 aralıkta doğum yaptım yeni yıla oğlum la girmiştim dilerim mevlam dan bu yeni yılda da sen ve bütün arkadaşlar yeni yıla erkek çocuk mujdesiyle girerler bu yıl sizlerin isteklerinin olduğu yıl olsuninşALLAH Canım inşALLAH cok saol ALLAH seni evlatlarından hiç ayırmasın bizleride
kızlar bebek düşünüyoruz diyince hemen erkek için mi yorumu gelince ne bileyim öyle işte moral gidiyor heves gidiyor ama ben Rabime çokinanıyorum hayırlı erkek buraki tüm arkaşlara ve bize nasip eder inşallah öyle laflar duydm ki bir arkadaş hamilydi doktor önce kız demişti eşine benim sevineceğmi söylemiş benimi kız ya hiç aklıma gelmeyeck şeyler daha niceler Rabbim görüuyor...
kızlar bebek düşünüyoruz diyince hemen erkek için mi yorumu gelince ne bileyim öyle işte moral gidiyor heves gidiyor ama ben Rabime çokinanıyorum hayırlı erkek buraki tüm arkaşlara ve bize nasip eder inşallah öyle laflar duydm ki bir arkadaş hamilydi doktor önce kız demişti eşine benim sevineceğmi söylemiş benimi kız ya hiç aklıma gelmeyeck şeyler daha niceler Rabbim görüuyor...
Canım doktora gittinmi merak ediyoruz seni inşallah hamile olduğunu öğrenir ve mutlu birşekilde yazarsın canımNasipten ötesi olmuyor. Biz ne yaparsak yapalım ne dersek diyelim herşey nasip. ElimiZden geleni yapıp tevekkül edeceğiz bakalım yarın doktora
gideceğim
Doktor ne diyecek
canım inşallah çok amin,ne güzel bir dilek tabi önce sağlık..seninde gönlünün muradını versin canım....Sağol canım hepimizinkini ben geçen sene tam 31 aralıkta doğum yaptım yeni yıla oğlum la girmiştim dilerim mevlam dan bu yeni yılda da sen ve bütün arkadaşlar yeni yıla erkek çocuk mujdesiyle girerler bu yıl sizlerin isteklerinin olduğu yıl olsun
bacım iyi sen bu saatte kalkıyorsun ben hergün 11 12 de kalkıyor hiçbir işimi yetiştiremiyordum şimdi 10 da kalkmaya başladım zorlada olsa kalkıcam çünkü hiç bana göre değil cok uyumakgijnij hayırlı haberlerini bekliyoruz?
Hanımlar yaa, uyumaktan canım çıkacak, toplam 12 saat uyumuşumdur. Bıraksalar günlerce yine uyurum. uykuyu seviyorum ama hamilelikte daha çok uyumaya başladım. Az uyuma yönteminiz var mı? Az uyumak için ne yapıyorsunuz. Günlük hiç bir işimi yetiştiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?