Süper Anneler - 2011

Geçmiş olsun. Kalbini ferah tut. Yiyeceği ekmeği varsa pamuk ipliğine bağlı olsa yine dayanır annesi. Kadın doğumcular iğnenin bir zararının olmadığını söylüyor. Kaybettiğim gebeliğimde6. haftada şiddetli hastalandım, ilaç kullanmak istemedim sonra 7 haftada sinüzite çevirdi ve kulak zarım patladı. sonrasında iğne vurulmak zorunda kaldım. KBBci iyileşirsin ama ilaçsız iyileşemezsin deyince mecbur iğne vurulmuştum. Onunda 10 iğnenin 6sını kullanmıştım. Bebeğin gelişimi durdu, 9 yada 10 haftada kaybettim, yüksek ateşin sebep olabileceğini söyledi kadın doğumcular, iğnenin ilacın sebep olmayacağını. Senin ki daha çok küçük, o yüzden düzenli ve tam olarak iğneni vurul bence. Ve olumsuz düşünme. Cenabı Hak her şeye kadirdir.

bacım iyi sen bu saatte kalkıyorsun ben hergün 11 12 de kalkıyor hiçbir işimi yetiştiremiyordum şimdi 10 da kalkmaya başladım zorlada olsa kalkıcam çünkü hiç bana göre değil cok uyumak
Saat başı uyanıyorum da yorgunluktan kalkamıyorum. Sanki yatakta mıknatısla bağlıyım. Ya Allah deyip işime gücüme koyulsam bir. Bu gün çalışıyorum, mecbur iş için kalkılıyor.
Bu sıralar okuduğun sure, dua var mı? Gijnij'ın durumu içinde Fetih ya da Yasin suresi okuyalım mı bu gün?

Kızlar nasılsınızbebekle uğraşmaktan geçmişi pek okuyamadım gijnij dualarimiz seninle hakkında hayırlısı catladim bebis nasıl defnem bebis nasıl kendinize dikkat edin benim sütü biraz az diye nana yapıyorum arada eşim bebelac almış sizce bu mama bebeğe gaz ve hazimsizlik yaparmi biraz huzursuz bu aralar pek uyumuyor ikinmaktan mamami yapiyor acaba

Merhaba kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum inş bende sizde istediklerimize kavuşuruz forever eltim kızına aptamil kullanıyordu denemek için bebelac almış çocuğa kabız yapmış ondan olabilir

erkek bebiş doğuranlar neler yaptınız
adetim bitti 2gün sonra tek ilişki oldu ondan öncesi zaten adettim olmamıştı ben orgazm olmuştum kahveyi ben çok içerim ogünde içmiştim galiba bende erkekn yumurtlama olmuş dr öyle demişti sadece 1 kez korunmadım oglum oldu diger zamanlar korunmuştuk

erken yumurtlamayı tek ilişkide hamile kalınca mı anladın canım...senin bu dediğin bazı dini kitaplarda adetten sonra ilk beş gün diyorlar buna uyuyor benim kafamı karıştıran bu,adetten sonra ilk 5 gün mü,yoksa adetten sonra ki 14.gün mü,kızlar ne dersiniz

Kızlar biraz daha iyiyim çok
Şükür dün kadar ateşim yok. İğneleri yapıyorum ilaçları kullanıyorum. Beta değeride 43 olmuş. Perşembe birdaha yapıcambakalım yyükselmeye devam edecekmi. Hepinize çok teşekkür ederim. Asosyal dini kitaplarda hadis
Diye geçen o bilgi sahih değil. Ben imamhatip okuyorum bunu hocamıza sormuştum sahih değildir kesinlikle demişti. Yalnız şu var evet adetten hemen sonra ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksek oda kişinin yumu'nun erken çatlaması gerekiyor. Buda bizim elimizde değil. Yine Rabbim dilerse isterse olur

Benim kardeşimde adetten sonra . 3.ve 5. Gün ilişkiden oğlu oldu . Bende düşünürsem bunu denicem. Şuan kararsızım . 3. Olacak malum iyi karar vermem gerek.

Benim adet bitimi ilk bes gun degil bes ila sekizinci gunleri iliski oldu .yumurta onaltinci gun yani son iliskiden iki bucuk gun sonra catladi .diyet dua meryem suresi no orgazm vs ama sonuc.. ikinci erkek yolda..hadis de tutmadi bende Allah bilir hayirlisi boyleymis .

canım çok geçmiş olsun rabbim gönlündekini verir inşallah,cevap için teşekkürler......

çok doğru canım,,,bizim ki tevekkül olma çabası......

bacım iyi sen bu saatte kalkıyorsun ben hergün 11 12 de kalkıyor hiçbir işimi yetiştiremiyordum şimdi 10 da kalkmaya başladım zorlada olsa kalkıcam çünkü hiç bana göre değil cok uyumak
Uyku bendede acaip kizlar ya cocuklar sabahci esimi ve cocuklar gecirip tekrar yatiyorum onlar gelene kadar uyuyorum sonrada gun yetmiyor is bitmiyor aksama yemek derdi geliyor pat diye

Kızlar benim bir arkadaşın ikiz kızları var ilk Doktora gittiğinde tek sonraki muayene de ikiz dediler doktor birer hafta arayla gebelik oluşmuş demiş yani çift yumurta gebelik anlayacağınız biz kadınlar tek yumurta değil birden fazla yumurta mız oluyor mevlam hangi cinsten bebek verecek se o nasip oluyor

Canım gecmiş olsun ins çabucak iyilesırsın.kan sulandırıcı iğnelerı bende kullandım hamılelıgımde.
Inş hersey yolunda ilerler kalbini ferah tut.persembe iyi haberleeıni bekliyoruz

Çok sevindim artışa. Rabbim tamamına da erdirsin. Sağlıklı, sıhhatli, eli yüzü düzgün, nur topu gibi erkek evlat olmayı da nasip etsin inşallah. Cenabı Hak buraya yazanların yüzünü güldürsün. Dualarımdasın.

Uyku bendede acaip kizlar ya cocuklar sabahci esimi ve cocuklar gecirip tekrar yatiyorum onlar gelene kadar uyuyorum sonrada gun yetmiyor is bitmiyor aksama yemek derdi geliyor pat diye
Hamilelerin genel durumu galiba. Ne yapalım hasta olmayalım da, ev işleri bir şekilde hallolur.

kızlar dayanamadım doktora gittim kıza benzetti bacak arasını gördü eminmisiniz dediğimde daha kesin değil ama bacak arasını banada gösterdi bazı durumlarda pipi küçük olup görememiş olabiliyoruz dedi oda bana rastlamaz zaten iyi değilim açıkcası kimselere birşey diyemedim sizlerle paylaşıyorum kontrole gidicem persembe günü haftaya sanırım değişmez kendimi alıştırmam lazım inanın cok zormuş inşALLAH çabuk atlatırım hayırlısı böyleymiş demekten başka çarem yok kimseye demeyede cesaretim yok

Canım ya seni çok iyi anlıyorum inan ne durumda olduğunuda tahmin edebiliyorum.allah yardımcın olsun hayırlısı buymuş demekten başka bişey yapamıyoz.işte bundan korkuyorum bende o yüzden erteleyip duruyorum. O bekleme süreci varya düşünceler hayaller ahhh ahhh.inşallah allah gönlüne göre verir kesin deyildir daha.;(

dur bakalım daha canım zaten emin de değilmiş,perşembeyi bekleyecğiz canım,sıkma canını,zaten bu yola çıkarken %50 şansımız var,yinede ben erkek hissediyorum olmazsa bile üzme canını lütfen...

Canım benim üzülme desemde uzuleceksin ama şunu unutma neyin bizim için hayırlı olduğunu bilemeyiz hakkında hayırlısı ama daha erken biraz bekle üzülme bebisi de üzme onun elinde değil erkek yada kız olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…