- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.361
sağol canım 2.cide yanlış yazmışım 26 yaşımın bitmesine bir ay vardı hamile kaldığımda yani regli günüm 1 ağustos 2010 ben 25 eylul doğumluyum 25.09.1983 ozaman tutuyormu tekrar baksan ağustos için..canım şimdi bakıyorum 22 yaş kasım kız, canım 27 yaş erkek görünüyor canım 26 yaş eylül ayı kız görünüyor, canım 31 yaşında ocak ayı erkek,mart erkek,aralık erkek bu ay yani 3 ayda erkek canım diğerleri kız....canım böyle rabbim gönlüne göre versin....
Canim ins yanilma olmustur..kızlar dayanamadım doktora gittim kıza benzetti bacak arasını gördü eminmisiniz dediğimde daha kesin değil ama bacak arasını banada gösterdi bazı durumlarda pipi küçük olup görememiş olabiliyoruz dedi oda bana rastlamaz zaten iyi değilim açıkcası kimselere birşey diyemedim sizlerle paylaşıyorum kontrole gidicem persembe günü haftaya sanırım değişmez kendimi alıştırmam lazım inanın cok zormuş inşALLAH çabuk atlatırım hayırlısı böyleymiş demekten başka çarem yok kimseye demeyede cesaretim yok
Çatladım bacım i̇nanırmısın benim üçüncü Kızım doğacaktı neredeyse yinede doktorum bana belli değil diyordu. Onun için hiç kafaya takma ben şunu anladım biz ne yaparsak yapalım nasibimizden başka şey olmuyor. Onun için yöntem vs hepsini bıraktım. Belki yöntemi yapanların oğlu oluyor ama onuda Rabbim dilerse yine oluyor. O yüzden ne o strese girdim nede uğraştım. Nasibimizde varsa zaten o olacaksa kız yada erkek ölsek bile bu değişmeyecek. Dediğin gibi sadece belirsizlik çok kötü insanın bir muradı var ve olmasını çok istiyoruz ister istemez merak ediyoruz belirsiZlik kötü ama sabırla bekliycez. İnşallah karnındaki gönlünden geçendir inşallah bunu buradaki tüm arkadaşlar için canı gönülden istiyorum.
canlarım inanırmısınız yöntem denediğim tedavi uygulanılan aylar hamile kalamadım az cok biliyorsunuz ne zaman tevekkul edip rabbime sığındım o ay hamile kaldım yani yöntemsiz doktora gitmediğim ay dediğiniz gibi biz ne yaparsak yapalım RABBİM NE derse o olur doktora kontrolede geleyimmi diye sorduğumda gel ama cinsiyet için netlik bir ay sonra dedi ben rüyamda oğlum olmuş adı MUHAMMED olmuş seviyordum emziriyordum gercek gibiydi demekki bilinç altıymış cok zormuş kendimi alıştırmam lazım da bir yandan alıştırmaya calışırken bir yndanda acaba sonradan görürmüyüz diyorum ondan gelene hamd olsun ama ikilemde kalmak cok kötü
Canim ins yanilma olmustur..
Küçük pipisi vardır belki.
Yinede kız isede nasip öyleymiş be bacım hersey boş demekkı yöntem,beslenme
Kendini birakma ,üzme,bebegin hisseder
Ne diyecegimi bilmiyorum canim,hakkinda hayirlisi buymus demekki,bugün biri yazmis
Bir kadin ölüm döseginde iken aglamaya baslamis,yanindaki kizina ben seni hic istemedim,düsürebilmek icin elimden geleni yaptim ama simdi utaniyorum demis.babana düsürebilmek icin jap Alain demistim.babanda Bana Vitamin ve kalsiyum,dekadar cocugum var Bana bakan sen oldun,iyiki varsin demis.helallik istedikten 2 gün sonra ölmüş..
Haftaya perşembeyi beklıycez,dua edecez,inş belli olmayan pipi görülür
canlarım inanırmısınız yöntem denediğim tedavi uygulanılan aylar hamile kalamadım az cok biliyorsunuz ne zaman tevekkul edip rabbime sığındım o ay hamile kaldım yani yöntemsiz doktora gitmediğim ay dediğiniz gibi biz ne yaparsak yapalım RABBİM NE derse o olur doktora kontrolede geleyimmi diye sorduğumda gel ama cinsiyet için netlik bir ay sonra dedi ben rüyamda oğlum olmuş adı MUHAMMED olmuş seviyordum emziriyordum gercek gibiydi demekki bilinç altıymış cok zormuş kendimi alıştırmam lazım da bir yandan alıştırmaya calışırken bir yndanda acaba sonradan görürmüyüz diyorum ondan gelene hamd olsun ama ikilemde kalmak cok kötü
canım 26 yaşının eylül ayı kız,27 yaşının ağustos,eylül erkek görünüyor canım...sağol canım 2.cide yanlış yazmışım 26 yaşımın bitmesine bir ay vardı hamile kaldığımda yani regli günüm 1 ağustos 2010 ben 25 eylul doğumluyum 25.09.1983 ozaman tutuyormu tekrar baksan ağustos için..
Gıjnijim canım ins yarın hayırlı haberlerını alırız canım,bizi merakta bırakmaÇatladım bacım i̇nanırmısın benim üçüncü Kızım doğacaktı neredeyse yinede doktorum bana belli değil diyordu. Onun için hiç kafaya takma ben şunu anladım biz ne yaparsak yapalım nasibimizden başka şey olmuyor. Onun için yöntem vs hepsini bıraktım. Belki yöntemi yapanların oğlu oluyor ama onuda Rabbim dilerse yine oluyor. O yüzden ne o strese girdim nede uğraştım. Nasibimizde varsa zaten o olacaksa kız yada erkek ölsek bile bu değişmeyecek. Dediğin gibi sadece belirsizlik çok kötü insanın bir muradı var ve olmasını çok istiyoruz ister istemez merak ediyoruz belirsiZlik kötü ama sabırla bekliycez. İnşallah karnındaki gönlünden geçendir inşallah bunu buradaki tüm arkadaşlar için canı gönülden istiyorum.
Canım sabret perşembeye kadar duaya devam,dua et.bızde dua edecez canım sana,gijnije.hamile kalırken bile kız olabılır dıyoruz,kendimize bunuda hazırlıyoruzkı hayal kırıklığı Olmasın diye,doktorda emin degıl Kaçış yok 2 cınsıyet var,Dr iyi görmemiştir belki .canlarım inanırmısınız yöntem denediğim tedavi uygulanılan aylar hamile kalamadım az cok biliyorsunuz ne zaman tevekkul edip rabbime sığındım o ay hamile kaldım yani yöntemsiz doktora gitmediğim ay dediğiniz gibi biz ne yaparsak yapalım RABBİM NE derse o olur doktora kontrolede geleyimmi diye sorduğumda gel ama cinsiyet için netlik bir ay sonra dedi ben rüyamda oğlum olmuş adı MUHAMMED olmuş seviyordum emziriyordum gercek gibiydi demekki bilinç altıymış cok zormuş kendimi alıştırmam lazım da bir yandan alıştırmaya calışırken bir yndanda acaba sonradan görürmüyüz diyorum ondan gelene hamd olsun ama ikilemde kalmak cok kötü
Defnem canım cok sevındımKizlar kusura bakmayin uzun zamandir yazamadim cok bulantilarim ve halsizligim var elimi kolumu kaldircak halim yok. Bugun doktora gittim sukur bebegi gorduk kalp atislarida basladi 7 haftalik olmasi gerekirken bebek 6+3 gunlukmus. Doktor sorun olmaz dedi.
Gijnijj cok gecmis olsun bacim insallah oglun yola cikmistir dualarim seninle.
Catladim bacim neden net konusmuyorlar cunku yuzde yuz emin degiller ve gormemistir doktorun. Belki pipi kucuktur olabilir. Bazende kilitoris buyuk oluyor pipi gibi gozukebiliyor. Skma canini bacim kendinide bebeginide strese sokma hakkinda hayirlisi olsun insallah.
canım sen böyle yazınca aklıma şu geldi,hani derler ya gecenin en karanlık anı sabahın en yakın olan andır....sabret inşallah Rabbim güldürür..belki de şuan imtihandasındır rabbim seni imtihan ediyordur...denenebilirsin canım.ne olur sabret ve şükret evladın olacak bence bu tam da bu şükürlük..Canlarimm cookk tesekkur edeeim Allah razi olsun ister istemez agliyorum tutamiyorum kendimii keske suAn biriniz yanimda olsanizda sarila sarila doya doya aglasam tabiki o benim canim herseyim iki kizim var saclarinin teline degismem binlerce oglani ama gel gor ki gonule soz geciremiyorum insan istiyo iste bir tane daha degisiklik ama nasibin onune gecilmiyor hayirlisi demekten tevekkulden baska yapicak birseyim yok
. Bak béni yazacagima seni demisim Allah soylettihee
eylule nerdesın casnım cınsıyetınız bellı oldumu neyın olacak canımCnmyaa evt baya yagmur yagiyodu ve ben busefer sevincten agliyodumm :) hepinize isimlerinizle dua etmistimmm inss kabul gormustur allahim seni mutlu etti sizide eder insssss
Gece okuyunca ben de zırıl zırıl ağladım sonuca. Daha kesin değil gerçiAyni gijnijin dedigi gibi sizler benim yol arkadaslarimsiniz inanirmisiniz ne kiz kardesimin ne annemin nede esimin haberi var diyemedim cunku bazen yakinlik ayni seyi paylasmaktan geciyor eminimki siz onlardan beni daha iyi anlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?