- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.381
canım hakkında hayırlısı olsun gönül ister ama allah bize neyui layık görürse o olur nub teorisine resmi koydum onlarda bir baksınkızlar dayanamadım doktora gittim kıza benzetti bacak arasını gördü eminmisiniz dediğimde daha kesin değil ama bacak arasını banada gösterdi bazı durumlarda pipi küçük olup görememiş olabiliyoruz dedi oda bana rastlamaz zaten iyi değilim açıkcası kimselere birşey diyemedim sizlerle paylaşıyorum kontrole gidicem persembe günü haftaya sanırım değişmez kendimi alıştırmam lazım inanın cok zormuş inşALLAH çabuk atlatırım hayırlısı böyleymiş demekten başka çarem yok kimseye demeyede cesaretim yok
öyle canım inan hep dua ettim kayınvalidem hacca gitmişti ben hamile kalınca ordada dualar edildi annem her namazdan sonra dua ediyor ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimiGece okuyunca ben de zırıl zırıl ağladım sonuca. Daha kesin değil gerçi
Canım annen ve kız kardeşinle durumunu paylaş, yedi kat yabancıdan iyidir. Yüz yüze birileriyle konuşursan daha da rahatlarsın. Gerekirse bir mevlit okut. Bir tanıdık öyle yapmıştı, ikinci çocuğuna kız demişlerdi, mevlit okuttu , dualar yaptırdı. Rabbim kabul etmiş sonra oğluna döndü. Nasıl olsa yeni eve taşınmıştın, hem ev görmesi olur hem deoradaki cemaatin duasını alırsın.
Kendi nefsim başta olmak üzere; bizim için hayat buradan ibaret değil o yüzden neyin hayr neyin şer olduğunu bilemiyoruz. Rabbim evlat acısı vermesin cümlemize.
öylemi dersin bacım yoksa üzülmeyeyim diyemi öyle söylüyorsun umut dünyası işte belki sonradan görülür pipisi ne olur sizlerde dua edinÇatladım bacım bebeğin resmi net değil doktoruultrasondada bu şekildemi bakmıştı? Yani çok sağlıklı bir yorum yaptığını sanmıyorum
baktılarmı bacım ne yorum geldicanım hakkında hayırlısı olsun gönül ister ama allah bize neyui layık görürse o olur nub teorisine resmi koydum onlarda bir baksın
cok sevindim canım inşALLAH senin yüzün gülerDoktora gitmedim daha iki günde bir kan veriyorum 8 olan değerim 151 oldu kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım Mevlam neyleyecek
canım hadi Hayırlısı,ne güzel yüksliyor inş olması gereken degerler doğrultusunda ilerler,sende ıns oğlunu kucağına alırsınDoktora gitmedim daha iki günde bir kan veriyorum 8 olan değerim 151 oldu kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım Mevlam neyleyecek
canım selam nasılsın hamılemısın yoksa.ben uzun zamandır gıremedım hıcbırseyden haberım yok burada.eyluleden haberın varmı acaba.ne olur haberdar et benıde canımDoktora gitmedim daha iki günde bir kan veriyorum 8 olan değerim 151 oldu kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım Mevlam neyleyecek
gijnijim canım gözünaydın olsun hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım, inşallah oğluşuna hamiş kalmışsındır canım. güzel haberlerinin devamını dört gözle bekliyorum. rabbim gönlündekini sağlıkla kucağına versin inşallahKızlar iğneye başladım kan sulandırıcı bugün yine kan verdim bakalım değer yükselmişmi diye. Ama ben çok hastayım. Şansıma birde buçıktı bboğaz enfeksiyonu ateşim hiç düşmüyor mecbur doktora gittim. 10 tane iğne verdi antibiyotik verdi vs artık bu bebek ne kadar durur bilemem.
canım eylülün oğlu olacakeylule nerdesın casnım cınsıyetınız bellı oldumu neyın olacak canım
canım bebeğine net dememiş dr bence netlesene kadar hiç üzülmeye gerek yok inşallah sonuç değişir oğlun olacağı müjdesini alırsın canım.Çatladım sana özel mesaj attım bakarmısın?
Bademim nasılsın canım..canım bebeğine net dememiş dr bence netlesene kadar hiç üzülmeye gerek yok inşallah sonuç değişir oğlun olacağı müjdesini alırsın canım.
ayyy nasıl sevındım anlatamam.inşallah sag salım kucagına alır oglunu.çok duygulandım bengijnijim canım gözünaydın olsun hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım, inşallah oğluşuna hamiş kalmışsındır canım. güzel haberlerinin devamını dört gözle bekliyorum. rabbim gönlündekini sağlıkla kucağına versin inşallah
canım eylülün oğlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?