Süper Anneler - 2011

Çatladım bacım bebeğin resmi net değil doktoruultrasondada bu şekildemi bakmıştı? Yani çok sağlıklı bir yorum yaptığını sanmıyorum

canım hakkında hayırlısı olsun gönül ister ama allah bize neyui layık görürse o olur nub teorisine resmi koydum onlarda bir baksın

Doktora gitmedim daha iki günde bir kan veriyorum 8 olan değerim 151 oldu kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım Mevlam neyleyecek

öyle canım inan hep dua ettim kayınvalidem hacca gitmişti ben hamile kalınca ordada dualar edildi annem her namazdan sonra dua ediyor ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi

Çatladım bacım bebeğin resmi net değil doktoruultrasondada bu şekildemi bakmıştı? Yani çok sağlıklı bir yorum yaptığını sanmıyorum
öylemi dersin bacım yoksa üzülmeyeyim diyemi öyle söylüyorsun umut dünyası işte belki sonradan görülür pipisi ne olur sizlerde dua edin

canım hakkında hayırlısı olsun gönül ister ama allah bize neyui layık görürse o olur nub teorisine resmi koydum onlarda bir baksın
baktılarmı bacım ne yorum geldi

Ca
Doktora gitmedim daha iki günde bir kan veriyorum 8 olan değerim 151 oldu kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım Mevlam neyleyecek
canım hadi Hayırlısı,ne güzel yüksliyor inş olması gereken degerler doğrultusunda ilerler,sende ıns oğlunu kucağına alırsın

canım selam nasılsın hamılemısın yoksa.ben uzun zamandır gıremedım hıcbırseyden haberım yok burada.eyluleden haberın varmı acaba.ne olur haberdar et benıde canım

Herkese selam benimde iki kızım var küçüğü 3.5 yaşında bu aralar 3.bebeğide düşünüyorum ve erkek olsun istiyorum insaAllah fakat pko luyum iki yıldır ilaç ve d.kontrol hapı içiyordum diana bu ay bıraktım ilaçları geçen mart ayında jinekoloğa gitmiştim yumurtlama zamanı adetin 17 .günüydü galiba yumurtam çatlamıştı dr gösterdi emin olmak içinde test yaptı lh yuksek çıkmıştı dr istersen yumurta takibi yaparız dedi fakat ben şimdi sırf yumurta takibi yaptırmak için erkek dr a gitmek istemiyorum evde kendim yöntemleri deniycem ama nerden nasıl başlarım bilmiyorum yumurta takibi likitler nerden alınır hangisi iyidir bana söylermisiniz kullanan arkadaşlar vardır .turnasol kağıdı kullananda varmı aranızda hangi tip nettenmi aldınız.eşim için ek takviye ilaçlarıda vermeyi düşünüyorum spor yapıyor zaten ihtiyacın var diyip zorlada olsa kullandırmak riske atmak istemiyorum.

gijnijim canım gözünaydın olsun hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım, inşallah oğluşuna hamiş kalmışsındır canım. güzel haberlerinin devamını dört gözle bekliyorum. rabbim gönlündekini sağlıkla kucağına versin inşallah
eylule nerdesın casnım cınsıyetınız bellı oldumu neyın olacak canım
canım eylülün oğlu olacak

canım bebeğine net dememiş dr bence netlesene kadar hiç üzülmeye gerek yok inşallah sonuç değişir oğlun olacağı müjdesini alırsın canım.
Bademim nasılsın canım..
Çoktandır yoksun özledik senı,bizimle konus merak edıyoruz,tekrar Dr gıttınmı canım..
Bız hep buradayız senide görürsek daha güzel olur

ayyy nasıl sevındım anlatamam.inşallah sag salım kucagına alır oglunu.çok duygulandım ben

bugun doktora gittim renkli ultrasonda heryerini gordum sagliklimi dedim saglikli ve bir hafta onden gidiyor gelisimi masallah dedi kizim bana bakti ben ona cook tatli cok sevimli cok tuaf oldum icim kipir kipir :) gonul iki kizdan sonra degisik olsun istiyor ama nasip deilmis napalim saglikli olsunda:) catladim sende sakin uzulme ben erkege kendimi cok kaptirmistim ilk duyunca şok oldum ama annemle kiz kardesimle paylastim onlarla konusmak beni cok rahatlatti bi muddet pskolojik etkilendim ama cabuk atlattim simdi hepimiz dort gozle onu bekliyoruz erkek olsa bu kadar olurdu dogunca neyapariz bilmiyorum...seninkide kucuk daha dur bakalim
Gijnij sanada cok sevindim rabbim hepimize hayirli evlat versin isallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…