Süper Anneler - 2011

Bacım nerdesin dün ve bugün hiç yazmadın,böyle yapma canım ..
Kendını üzme hiç birşey%100 belli değil konus içine kapanma,annenle konus rahatlarsın inan..
Seni seviyoruz canım.
Inş erkektir,haftaya gönlündekı haberi Alıp Sevinç gözyasları dökmeyı eylesin mevlam

bende pkoluyum yumurtanın nezaman çatlayacagfı bizde belli olmuyor ancak yumurta takibiyle ögrenebiliriz ben labtiock kullanıyorum ovulasyon testi olarak

bende pkoluyum yumurtanın nezaman çatlayacagfı bizde belli olmuyor ancak yumurta takibiyle ögrenebiliriz ben labtiock kullanıyorum ovulasyon testi olarak
teşekkür ederim canım cevabın için ,senin ovulosyonun ne zaman oluyor kendinmi yapıyorsun testini her zaman dr a da gidiyormusun ben ilaç epeydir kullandığım için her şey karıştı fakat düzenli adet görüyorum .labtiockn u nerden almıştın.

gitti gidiyordan aldım ben dr gitmiyorum adetimin 13 günü yumurtlama günüm ama bu degişiyor geçen ay 14 gündü ondan önce 18 gündü evet bende düzenli adet oluyorum

Iyiyim canim benim coktan atlattim insAllah guzel haberlerle gelirim bacim artik olmasada senesera nin dedigi gibi o benim canim insAllah gonlumdekini nasip eder Rabbim

Bademim nasılsın canım..
Çoktandır yoksun özledik senı,bizimle konus merak edıyoruz,tekrar Dr gıttınmı canım..
Bız hep buradayız senide görürsek daha güzel olur
Calikusum canim iyiyim ben merak etmeyin alisiyorum bebise sanirim cok zor bir surecti gecirdigim. Ikiden fazla cocuga xesaretim yok o yuzden hic oglumun olmayacagini kabullenmek sancili oldu. Ki ben tum herseyi goze alip buna kalkissamda ikiye zor ikna olan esim buna razi olmaz. Adam istemiyor bunu zorla kabuk ettirmek mantiksiz. Bide neye inaniyorun biliyormusunuz netten okudugum bir yazida cocuga baba istekli olurasa erkek ihtimali artar yaziyordu ve cevremde bakiyorum kadin isteksiz adam istekli olanlarin oglu oluyor.
altinci ayin icindeyiz cnm zaman cok hizli geciyor herkesin evladi kendine ailesine hayirli ugurlu oksun insallah. Ins guzel haberleri senden aliriz canim aeo

kızlar bugun yumurtladığımı hatta çatladığına dair belirtiler ağrı sızı vs hissetim ve ilşki oldu ....zaten ovulasyon tarihim bugündü....şimdi tekrar yarın yada pazartesimi denemeliyim buarada erkek çocuk için

Iyiyim canim benim coktan atlattim insAllah guzel haberlerle gelirim bacim artik olmasada senesera nin dedigi gibi o benim canim insAllah gonlumdekini nasip eder Rabbim
Iyi olduğuna cok sevindim canım arkadasım
inş o güzel haber için bende dua edecem Rabbim gönlündekini göbişine koysun inş.

Istersen bügünde dene ama çok geç saate bırakma

yumurtlama testımı yaptın canım.yoksa ınternettekı hesaplara göremı tahmın edıyosun.hayırlısı olsun

Bacım zeynonun bebegıde kız
rabbım gönlündekini versin inş

Duan icin cok Sağol bacım
inan sen ve burdaki diğer Arkadaşlara kendim için nekadar istedimse sizler için aynısı.nasip böyleymiş.hakkında hayırlısı buymuş.canım
ilerisi için okadar takılma eşin ilerde fıkrini degistirebılır.maddi gücün vesabrın yeterliyse 3. Çocuk neden Olmasın.simdi düsünme bunları..
bademım bence şöyle olursa erkek olur dıye bişey yok,hersey boş,benım eşim cok istıyordu 2 kızım oldu
bence dua,Esmaül Hüsna okunmalı,sonra Hakkımızda hayırlısıysa Rabbım isterse oluyor..
canım 3ay sonra meleğini kucağına alıcan.hayırlısıyla sağlıkla gelsinevinin bereketi kızınla 2kat artacak evde mis kokusu....
.isim düşündün mü prensesine?

yumurtlama testımı yaptın canım.yoksa ınternettekı hesaplara göremı tahmın edıyosun.hayırlısı olsun

yok canım birden ağrı sızı hissetim tıpkı netteki yazılanlara göre dün ilişki oldu bugünde bakalım daha ilşki yok netteki ovulasyona göre oldu adetim 25 26 gün oluyor.ben 12 ve 13.gün yaptım
aslında bu konularda hiççç bişey bilmiyorum ama erkek sağlıkla sıhahhtle tabi istiyorum bakalım olacakmı
inşallah sağlıklı bişekilde rabbim dileğimi kabul eder kızlar dua edin eğer hamileysem yani tutarsa artık şansım yok bir kızım var ikincisi bu bakalım ne olacak

ya kızlar bişey soracam yardım edin ya kafam allak bulalak oldu
şimdi ben adetimin 12. 13.günü kasık ağrıları nedeniyle ve netteki yumurta tarihimde oydu ona göre ilşki oldu
ama bu sabah yani şuan yine aynı ağrı var akıntıda vatr...dün gece ilişki olmuştu aynı zamanda
kafam çok karıştı en sıon adet tarihim 18 kasım
biliyosunuz bende erkek çocuk istiyorum ve yumurtlama öncesi yapmıyordum yumurtlama ve sonrası şimdi benim bu ağrıyıda değerlendirmem lazımmı ozaman cumartesi pazar yaptık bugünde yarında yapsammı nedersiniz

Eyham erkek çocuk istiyorsan kafana göre yada netteki yumurta gününe göre olmaz. Eğer burada eskileri okuduysan herkes tam yum ve çat anını bulabilmek için dünya kadar test doktor vs denemiştir. Ha denedin ozaman tevekkül et bekle çünkü erkek bebek içinde tek ilişki öneriliyordu. Artık gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…