- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.401
Evet gecen sene erkekti hep bu sene kiz banada ole geliyor ama hayirlisi kizlar...kızlar onu bunu bilmem bu sene kız senes, ama yeni hamile kalanların erkek senesine denk geliyor galiba hakkımızda hayırlısı olsun
Bacım nerdesin dün ve bugün hiç yazmadın,böyle yapma canım ..öyle canım inan hep dua ettim kayınvalidem hacca gitmişti ben hamile kalınca ordada dualar edildi annem her namazdan sonra dua ediyor ağlamak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi
öylemi dersin bacım yoksa üzülmeyeyim diyemi öyle söylüyorsun umut dünyası işte belki sonradan görülür pipisi ne olur sizlerde dua edin
baktılarmı bacım ne yorum geldi
bende pkoluyum yumurtanın nezaman çatlayacagfı bizde belli olmuyor ancak yumurta takibiyle ögrenebiliriz ben labtiock kullanıyorum ovulasyon testi olarakHerkese selam benimde iki kızım var küçüğü 3.5 yaşında bu aralar 3.bebeğide düşünüyorum ve erkek olsun istiyorum insaAllah fakat pko luyum iki yıldır ilaç ve d.kontrol hapı içiyordum diana bu ay bıraktım ilaçları geçen mart ayında jinekoloğa gitmiştim yumurtlama zamanı adetin 17 .günüydü galiba yumurtam çatlamıştı dr gösterdi emin olmak içinde test yaptı lh yuksek çıkmıştı dr istersen yumurta takibi yaparız dedi fakat ben şimdi sırf yumurta takibi yaptırmak için erkek dr a gitmek istemiyorum evde kendim yöntemleri deniycem ama nerden nasıl başlarım bilmiyorum yumurta takibi likitler nerden alınır hangisi iyidir bana söylermisiniz kullanan arkadaşlar vardır .turnasol kağıdı kullananda varmı aranızda hangi tip nettenmi aldınız.eşim için ek takviye ilaçlarıda vermeyi düşünüyorum spor yapıyor zaten ihtiyacın var diyip zorlada olsa kullandırmak riske atmak istemiyorum.
teşekkür ederim canım cevabın için ,senin ovulosyonun ne zaman oluyor kendinmi yapıyorsun testini her zaman dr a da gidiyormusun ben ilaç epeydir kullandığım için her şey karıştı fakat düzenli adet görüyorum .labtiockn u nerden almıştın.bende pkoluyum yumurtanın nezaman çatlayacagfı bizde belli olmuyor ancak yumurta takibiyle ögrenebiliriz ben labtiock kullanıyorum ovulasyon testi olarak
gitti gidiyordan aldım ben dr gitmiyorum adetimin 13 günü yumurtlama günüm ama bu degişiyor geçen ay 14 gündü ondan önce 18 gündü evet bende düzenli adet oluyorumteşekkür ederim canım cevabın için ,senin ovulosyonun ne zaman oluyor kendinmi yapıyorsun testini her zaman dr a da gidiyormusun ben ilaç epeydir kullandığım için her şey karıştı fakat düzenli adet görüyorum .labtiockn u nerden almıştın.
Iyiyim canim benim coktan atlattim insAllah guzel haberlerle gelirim bacim artik olmasada senesera nin dedigi gibi o benim canim insAllah gonlumdekini nasip eder RabbimBacım nerdesin dün ve bugün hiç yazmadın,böyle yapma canım ..
Kendını üzme hiç birşey%100 belli değil konus içine kapanma,annenle konus rahatlarsın inan..
Seni seviyoruz canım.
Inş erkektir,haftaya gönlündekı haberi Alıp Sevinç gözyasları dökmeyı eylesin mevlam
Calikusum canim iyiyim ben merak etmeyin alisiyorum bebise sanirim cok zor bir surecti gecirdigim. Ikiden fazla cocuga xesaretim yok o yuzden hic oglumun olmayacagini kabullenmek sancili oldu. Ki ben tum herseyi goze alip buna kalkissamda ikiye zor ikna olan esim buna razi olmaz. Adam istemiyor bunu zorla kabuk ettirmek mantiksiz. Bide neye inaniyorun biliyormusunuz netten okudugum bir yazida cocuga baba istekli olurasa erkek ihtimali artar yaziyordu ve cevremde bakiyorum kadin isteksiz adam istekli olanlarin oglu oluyor.Bademim nasılsın canım..
Çoktandır yoksun özledik senı,bizimle konus merak edıyoruz,tekrar Dr gıttınmı canım..
Bız hep buradayız senide görürsek daha güzel olur
Iyi olduğuna cok sevindim canım arkadasımIyiyim canim benim coktan atlattim insAllah guzel haberlerle gelirim bacim artik olmasada senesera nin dedigi gibi o benim canim insAllah gonlumdekini nasip eder Rabbim
Istersen bügünde dene ama çok geç saate bırakmakızlar bugun yumurtladığımı hatta çatladığına dair belirtiler ağrı sızı vs hissetim ve ilşki oldu ....zaten ovulasyon tarihim bugündü....şimdi tekrar yarın yada pazartesimi denemeliyim buarada erkek çocuk için
yumurtlama testımı yaptın canım.yoksa ınternettekı hesaplara göremı tahmın edıyosun.hayırlısı olsunkızlar bugun yumurtladığımı hatta çatladığına dair belirtiler ağrı sızı vs hissetim ve ilşki oldu ....zaten ovulasyon tarihim bugündü....şimdi tekrar yarın yada pazartesimi denemeliyim buarada erkek çocuk için
Bacım zeynonun bebegıde kızkız isteyen ben tornadom birde zeynep vardı tornadomun bebeğinin cinsiyeti kız zeynebin ki belli degil ama nuba göre kıza benzettiler inşallah saglıklı bir kızı olur bende tık yok hamile değilim eskiden çok kız istiyordum şimdi allah ne verşirse sağlıklı olsunda farketmez
Duan icin cok Sağol bacımCalikusum canim iyiyim ben merak etmeyin alisiyorum bebise sanirim cok zor bir surecti gecirdigim. Ikiden fazla cocuga xesaretim yok o yuzden hic oglumun olmayacagini kabullenmek sancili oldu. Ki ben tum herseyi goze alip buna kalkissamda ikiye zor ikna olan esim buna razi olmaz. Adam istemiyor bunu zorla kabuk ettirmek mantiksiz. Bide neye inaniyorun biliyormusunuz netten okudugum bir yazida cocuga baba istekli olurasa erkek ihtimali artar yaziyordu ve cevremde bakiyorum kadin isteksiz adam istekli olanlarin oglu oluyor.
altinci ayin icindeyiz cnm zaman cok hizli geciyor herkesin evladi kendine ailesine hayirli ugurlu oksun insallah. Ins guzel haberleri senden aliriz canim aeo
evet cnm zeynonunda kız inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alır allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahBacım zeynonun bebegıde kız
rabbım gönlündekini versin inş
yumurtlama testımı yaptın canım.yoksa ınternettekı hesaplara göremı tahmın edıyosun.hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?