- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.421
canım nasılsın bebiş nasıl doktora gittinmi haber et bacım merak ediyorumEyham erkek çocuk istiyorsan kafana göre yada netteki yumurta gününe göre olmaz. Eğer burada eskileri okuduysan herkes tam yum ve çat anını bulabilmek için dünya kadar test doktor vs denemiştir. Ha denedin ozaman tevekkül et bekle çünkü erkek bebek içinde tek ilişki öneriliyordu. Artık gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap.
evet ya bakalım oldu işte umarım rabbim sağlıklı sıhhatli bir erkek çocuk nasip eder ben şansımı kaybettimEyham erkek çocuk istiyorsan kafana göre yada netteki yumurta gününe göre olmaz. Eğer burada eskileri okuduysan herkes tam yum ve çat anını bulabilmek için dünya kadar test doktor vs denemiştir. Ha denedin ozaman tevekkül et bekle çünkü erkek bebek içinde tek ilişki öneriliyordu. Artık gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap.
kız çatladım nasılsın...canım nasılsın bebiş nasıl doktora gittinmi haber et bacım merak ediyorum
çalıkuşum yok henüz isim araştırmasına girmedim, arada eşim bana ben eşime şu isim nasıl bu isim güzelmi diye soruyoruz ama netleşmiş bir isim yok ortada erkek olsa adı hazırdı :) ama kız bebek ismi hiç düşünmemiştim cnm. güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum öpüyorumDuan icin cok Sağol bacım
inan sen ve burdaki diğer Arkadaşlara kendim için nekadar istedimse sizler için aynısı.nasip böyleymiş.hakkında hayırlısı buymuş.canım
ilerisi için okadar takılma eşin ilerde fıkrini degistirebılır.maddi gücün vesabrın yeterliyse 3. Çocuk neden Olmasın.simdi düsünme bunları..
bademım bence şöyle olursa erkek olur dıye bişey yok,hersey boş,benım eşim cok istıyordu 2 kızım oldu
bence dua,Esmaül Hüsna okunmalı,sonra Hakkımızda hayırlısıysa Rabbım isterse oluyor..
canım 3ay sonra meleğini kucağına alıcan.hayırlısıyla sağlıkla gelsinevinin bereketi kızınla 2kat artacak evde mis kokusu....
.isim düşündün mü prensesine?
gijnijim dr kontrolu yaptırıyormusun değerlerin normal seyrindedir inşallah cnm güzel haberlerini bekliyorum.....Eyham bacım stres yapma stres gebeliğe engel.Bence tevekkül eet sabırla bekle. Ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor. Çok dua et. Rabbim inşallah gönlündekini hayırlı olarak versin inşallah
canım sen yumurtlamanı testlerle takip etmiyormusun, bu şekilde yumurtlama anından emin olamazsın!!!evet ya bakalım oldu işte umarım rabbim sağlıklı sıhhatli bir erkek çocuk nasip eder ben şansımı kaybettim
ögrendiginde bizede haber verkız çatladım nasılsın...
bebişin iyimi sen hamile kaldığında yöntem denemişmidin...
bende de bi kız var ALLAH bağışlasın...bu ikinci. önceleri erkek bebek olsun diye çok yöntem denedim karbonatlı duş..diyet falan ama iki yılda iki düşükten sonra artık olsunda kız oğlan farketmez dedim..
evde ovul.testiyle yum günümü takip ettim..tek ilşki olmadı ikinci çizgi silininceye kadar gün aşırı ilişki oldu..
tabi bir yıl boyunca her ay yum takibi yaptım ama ağustosda tutdu..
perşembe günü gidip öğrenecez cinsiyetini hayırlısı ..
etmiyorum daha doğrusu bitürlü alamadım ama eşim ısrar edince ilişki oldu bakalım yacanım sen yumurtlamanı testlerle takip etmiyormusun, bu şekilde yumurtlama anından emin olamazsın!!!
haklısın canım ama işte insan üzülüyor işteEyham bacım stres yapma stres gebeliğe engel.Bence tevekkül eet sabırla bekle. Ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor. Çok dua et. Rabbim inşallah gönlündekini hayırlı olarak versin inşallah
iyiyim canım cok sükür daha tam cinsiyetini öğrenemedik önceleri yöntem denedim ama sonradan vazgecip dua ettim canım kabul olur inşALLAH sen nasılsın haber et merak ettim ben 14 hafa 3 günlüğüm daha 16 haftamı doldurduğumda öğrenirimkız çatladım nasılsın...
bebişin iyimi sen hamile kaldığında yöntem denemişmidin...
bende de bi kız var ALLAH bağışlasın...bu ikinci. önceleri erkek bebek olsun diye çok yöntem denedim karbonatlı duş..diyet falan ama iki yılda iki düşükten sonra artık olsunda kız oğlan farketmez dedim..
evde ovul.testiyle yum günümü takip ettim..tek ilşki olmadı ikinci çizgi silininceye kadar gün aşırı ilişki oldu..
tabi bir yıl boyunca her ay yum takibi yaptım ama ağustosda tutdu..
perşembe günü gidip öğrenecez cinsiyetini hayırlısı ..
bademim sanki hep ben yokmuşum gibi davranıyorsun canım bir problemmi var farkketmeden üzdümmü yoksa seniçalıkuşum yok henüz isim araştırmasına girmedim, arada eşim bana ben eşime şu isim nasıl bu isim güzelmi diye soruyoruz ama netleşmiş bir isim yok ortada erkek olsa adı hazırdı :) ama kız bebek ismi hiç düşünmemiştim cnm. güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum öpüyorum
tabiki öğrenince haberdar ederim sizleri..iyiyim canım cok sükür daha tam cinsiyetini öğrenemedik önceleri yöntem denedim ama sonradan vazgecip dua ettim canım kabul olur inşALLAH sen nasılsın haber et merak ettim ben 14 hafa 3 günlüğüm daha 16 haftamı doldurduğumda öğrenirim
heyecan dorukta ..perşembe günü haberi verecemögrendiginde bizede haber ver
İnşaallah gönlüne göre olur. Duruma göre neler yaptığını anlatırsın.heyecan dorukta ..perşembe günü haberi verecem
2. resim en koyusu duruyor. Tabi kaç saat sonra yumurta çatlıyor, ne kadar canlı kalıyor Allah bilir.Merhaba kızlar,
Resimlere göre benim yumurtlama günüm hangi gün acaba ne dersiniz?
Yumurtlama akıntısı 27 Kasım akşamı geldi. Geldikten 1 saat sonra ilişki oldu.
Belki uzun uğraşlar sonrası, belki de hemen öğreneceğin bir şey varsa ;oda DUA dan daha etkili yöntemin olmadığı. Dua da bizim değil Rabbimin dilediğininin olacağı.ya kızlar bişey soracam yardım edin ya kafam allak bulalak oldu
şimdi ben adetimin 12. 13.günü kasık ağrıları nedeniyle ve netteki yumurta tarihimde oydu ona göre ilşki oldu
ama bu sabah yani şuan yine aynı ağrı var akıntıda vatr...dün gece ilişki olmuştu aynı zamanda
kafam çok karıştı en sıon adet tarihim 18 kasım
biliyosunuz bende erkek çocuk istiyorum ve yumurtlama öncesi yapmıyordum yumurtlama ve sonrası şimdi benim bu ağrıyıda değerlendirmem lazımmı ozaman cumartesi pazar yaptık bugünde yarında yapsammı nedersiniz
biliyorum dua ben şuan sadece onu yapmalıyım biliyorum işte insan nefssi istediği olsun istiyor özellikle çevre baskısı falan b ıktırıyor.....rabbim umarım bana bir mucize bağışlarBelki uzun uğraşlar sonrası, belki de hemen öğreneceğin bir şey varsa ;oda DUA dan daha etkili yöntemin olmadığı. Dua da bizim değil Rabbimin dilediğininin olacağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?