Süper Anneler - 2011

canım nasılsın bebiş nasıl doktora gittinmi haber et bacım merak ediyorum

evet ya bakalım oldu işte umarım rabbim sağlıklı sıhhatli bir erkek çocuk nasip eder ben şansımı kaybettim

canım nasılsın bebiş nasıl doktora gittinmi haber et bacım merak ediyorum
kız çatladım nasılsın...
bebişin iyimi sen hamile kaldığında yöntem denemişmidin...
bende de bi kız var ALLAH bağışlasın...bu ikinci. önceleri erkek bebek olsun diye çok yöntem denedim karbonatlı duş..diyet falan ama iki yılda iki düşükten sonra artık olsunda kız oğlan farketmez dedim..
evde ovul.testiyle yum günümü takip ettim..tek ilşki olmadı ikinci çizgi silininceye kadar gün aşırı ilişki oldu..
tabi bir yıl boyunca her ay yum takibi yaptım ama ağustosda tutdu..
perşembe günü gidip öğrenecez cinsiyetini hayırlısı ..

çatladım bacım ben daha beklemedeyim. Kan veriyorum iki günde bir değerler yükseliyor hala bakalım nereye kadar gidecek.

Eyham bacım stres yapma stres gebeliğe engel.Bence tevekkül eet sabırla bekle. Ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor. Çok dua et. Rabbim inşallah gönlündekini hayırlı olarak versin inşallah

çalıkuşum yok henüz isim araştırmasına girmedim, arada eşim bana ben eşime şu isim nasıl bu isim güzelmi diye soruyoruz ama netleşmiş bir isim yok ortada erkek olsa adı hazırdı :) ama kız bebek ismi hiç düşünmemiştim cnm. güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum öpüyorum

Eyham bacım stres yapma stres gebeliğe engel.Bence tevekkül eet sabırla bekle. Ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor. Çok dua et. Rabbim inşallah gönlündekini hayırlı olarak versin inşallah
gijnijim dr kontrolu yaptırıyormusun değerlerin normal seyrindedir inşallah cnm güzel haberlerini bekliyorum.....

ögrendiginde bizede haber ver

haklısın canım ama işte insan üzülüyor işte

Merhaba kızlar,

Resimlere göre benim yumurtlama günüm hangi gün acaba ne dersiniz?

Yumurtlama akıntısı 27 Kasım akşamı geldi. Geldikten 1 saat sonra ilişki oldu.

Eklentiler

• 1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 2.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 3.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 4.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 80
iyiyim canım cok sükür daha tam cinsiyetini öğrenemedik önceleri yöntem denedim ama sonradan vazgecip dua ettim canım kabul olur inşALLAH sen nasılsın haber et merak ettim ben 14 hafa 3 günlüğüm daha 16 haftamı doldurduğumda öğrenirim

bademim sanki hep ben yokmuşum gibi davranıyorsun canım bir problemmi var farkketmeden üzdümmü yoksa seni

tabiki öğrenince haberdar ederim sizleri..

Merhaba kızlar,

Resimlere göre benim yumurtlama günüm hangi gün acaba ne dersiniz?

Yumurtlama akıntısı 27 Kasım akşamı geldi. Geldikten 1 saat sonra ilişki oldu.
2. resim en koyusu duruyor. Tabi kaç saat sonra yumurta çatlıyor, ne kadar canlı kalıyor Allah bilir.

Belki uzun uğraşlar sonrası, belki de hemen öğreneceğin bir şey varsa ;oda DUA dan daha etkili yöntemin olmadığı. Dua da bizim değil Rabbimin dilediğininin olacağı.

Belki uzun uğraşlar sonrası, belki de hemen öğreneceğin bir şey varsa ;oda DUA dan daha etkili yöntemin olmadığı. Dua da bizim değil Rabbimin dilediğininin olacağı.
biliyorum dua ben şuan sadece onu yapmalıyım biliyorum işte insan nefssi istediği olsun istiyor özellikle çevre baskısı falan b ıktırıyor.....rabbim umarım bana bir mucize bağışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…