- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.441
İnşaallah olur. Canım sağlıklı sıhhatli olsun, vatana millete ümmeti Muhammet'e faydalı olsun. Rabbimin sevdiği kul olsun yeter ki mucize olmasına gerek yok yüzde elli ya kız ya erkek olacak.biliyorum dua ben şuan sadece onu yapmalıyım biliyorum işte insan nefssi istediği olsun istiyor özellikle çevre baskısı falan b ıktırıyor.....rabbim umarım bana bir mucize bağışlar
Kız daha yaşın genç, bir kaza kurşunu da seni bulur , bakarsın O da gönlündeki olur. İsmin sahibi eni sonu gelir merak etme. Benim de oğlum olursa eşim ve benim belirlediğim isim var. Kız olursa da beğendiğim bir isim var. Bakalım hayırlısı artık. Aslında biz karı koca ikiz istiyormuşuz. İlk bebekte ben çok istemiştim bunda da çaktırmadan eşim istiyormuş. Keseyi ilk gördüğümde kendisi telefon edip,"kese tek miydi, iki tane değil miydi? "diye sormuştu. Sonra anladım tabi beyefendi ikiz olsaymış ,sezonu kapatacakmış toplam üç çocukla.çalıkuşum yok henüz isim araştırmasına girmedim, arada eşim bana ben eşime şu isim nasıl bu isim güzelmi diye soruyoruz ama netleşmiş bir isim yok ortada erkek olsa adı hazırdı :) ama kız bebek ismi hiç düşünmemiştim cnm. güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum öpüyorum
canım hayırlı olsun bebegın.ıkıncımı olacak senınKız daha yaşın genç, bir kaza kurşunu da seni bulur , bakarsın O da gönlündeki olur. İsmin sahibi eni sonu gelir merak etme. Benim de oğlum olursa eşim ve benim belirlediğim isim var. Kız olursa da beğendiğim bir isim var. Bakalım hayırlısı artık. Aslında biz karı koca ikiz istiyormuşuz. İlk bebekte ben çok istemiştim bunda da çaktırmadan eşim istiyormuş. Keseyi ilk gördüğümde kendisi telefon edip,"kese tek miydi, iki tane değil miydi? "diye sormuştu. Sonra anladım tabi beyefendi ikiz olsaymış ,sezonu kapatacakmış toplam üç çocukla.
canım inşALLAH SONUCLAR TEmiz gelecek içini ferah tut hayırlısı böyleymiş belki paşana hazırlanıyordur vucudunkızlar canım sıkkın,bir ay önce spiral kürtajı olmuştum,ama kanamam durmadı aşırı bel ağrısı bulantı,iştahsızlık şikayetim oldu ve geçen perşembe doktora gitti. bu sefer iki kızımdaki doktoruma gittim kontrol etti,spiral kürtajından sonra rahmin kazınması gerekmiş bu nedenle rahatsızlığım olmuş.doktorum uyuşturmadan rahmi kazıdı 4 gün kanamam oldu parçayı patolojiye gönderdi,smir testi yaptırdı,cumaya sonuçlar çıkacak inşallah temiz çıkar.ama doktorum içimi rahatlattı kötü bişey olacağını sanmıyorum dedi.yaşım 35,internette araştırdım bu rahim kazıma hem parça almak için hemde tüp bebekten önce rahmin temizlenmesi için yapılırmış.doktora çocuk istediğimizi söyledim patoloji sonucundan sonra yapabilirsin dedi.dua edin kızlar...ama içimde kötü his yok.keşke en önce doktoruma gitseymişim 2 kere kürtaj olmak zorunda kalmazdım belki.yine de herşeyde vardır bir hayır yeter ki sonuç temiz çıksın...
Geçmiş olsun canım aynı şeyleri bende ilk gebeliğimde yaşamıştım düşükten sonra parça kalmış dr da bilememişti memlekettydim ozmanlar sonra yaşadığım ile geldim tabi o sırada kanamam hep devam etti 1 ayı buldu hemen hemen en sonunda dr a gittim benimde ihmalliğim tabi aynı gün iki kere kurtaja alındım parça rahme yapışmak üzereymiş sağlığımdan oluyordum nerdeyse çok zor bir kürtaj geçirdim uyuşturmadı şırıngayla çekme yaptı sonra parça düştü patalojiye gönderildi temizdi sonuçlar ondan 1 2 ay sonrada hamile kalmıştım...kızlar canım sıkkın,bir ay önce spiral kürtajı olmuştum,ama kanamam durmadı aşırı bel ağrısı bulantı,iştahsızlık şikayetim oldu ve geçen perşembe doktora gitti. bu sefer iki kızımdaki doktoruma gittim kontrol etti,spiral kürtajından sonra rahmin kazınması gerekmiş bu nedenle rahatsızlığım olmuş.doktorum uyuşturmadan rahmi kazıdı 4 gün kanamam oldu parçayı patolojiye gönderdi,smir testi yaptırdı,cumaya sonuçlar çıkacak inşallah temiz çıkar.ama doktorum içimi rahatlattı kötü bişey olacağını sanmıyorum dedi.yaşım 35,internette araştırdım bu rahim kazıma hem parça almak için hemde tüp bebekten önce rahmin temizlenmesi için yapılırmış.doktora çocuk istediğimizi söyledim patoloji sonucundan sonra yapabilirsin dedi.dua edin kızlar...ama içimde kötü his yok.keşke en önce doktoruma gitseymişim 2 kere kürtaj olmak zorunda kalmazdım belki.yine de herşeyde vardır bir hayır yeter ki sonuç temiz çıksın...
inşallah canım çok sağol.iyi ki varsınız....canım inşALLAH SONUCLAR TEmiz gelecek içini ferah tut hayırlısı böyleymiş belki paşana hazırlanıyordur vucudun
canım sana da çok geçmiş olsun bende de şırıngayla çekme yaptı uyuşturmadan,rahim duvarın kalınlaşmş bu halde hamile alamazdın,kalsanda rahm atardı dedi....demekki hayırlısı böyleymiş..inşallah sonuç hayırlı olur...Geçmiş olsun canım aynı şeyleri bende ilk gebeliğimde yaşamıştım düşükten sonra parça kalmış dr da bilememişti memlekettydim ozmanlar sonra yaşadığım ile geldim tabi o sırada kanamam hep devam etti 1 ayı buldu hemen hemen en sonunda dr a gittim benimde ihmalliğim tabi aynı gün iki kere kurtaja alındım parça rahme yapışmak üzereymiş sağlığımdan oluyordum nerdeyse çok zor bir kürtaj geçirdim uyuşturmadı şırıngayla çekme yaptı sonra parça düştü patalojiye gönderildi temizdi sonuçlar ondan 1 2 ay sonrada hamile kalmıştım...
Selam bende mart gibi deneme yapmak istiyorum eşime keçi boynuzu pekmezi içirmeye başladım b 12 aldım ama eczaneden dr ların verdiklerinden hatamı yaptım acaba başka b 12 mi almam gerekirdi bilginiz varsa yazın arkadaşlar birde çörek otu yağının her derde deva oldugunu duymustum pko var reflümde var tv den sipariş ettim onuda kullanıcam yumurtlamayada iyi geliyormuş şu erkek için takviye olan vitaminlerden alacağım her gün muz soda kuru meyve tuketiyoruz ikimizde başka neler yapmam gerek yumurta takibi için her zman gittiğim dr a gidicem takip yapmasını istiycem kabul ederse bayan dr um erkek dr a bir kere gitmiştim o kabul etmişti ama ben kadını tercih etmek istiyorum .evde kendimde takip yaparım ama hangi ov.testini alayım hangisi güvenli söylermisiniz iki kızım var her şeyi bunda denemeyi düşünüyorum bir yıldırda diana içtim yeni bıraktım pko dan dolayı içmiştim...
Selam bende mart gibi deneme yapmak istiyorum eşime keçi boynuzu pekmezi içirmeye başladım b 12 aldım ama eczaneden dr ların verdiklerinden hatamı yaptım acaba başka b 12 mi almam gerekirdi bilginiz varsa yazın arkadaşlar birde çörek otu yağının her derde deva oldugunu duymustum pko var reflümde var tv den sipariş ettim onuda kullanıcam yumurtlamayada iyi geliyormuş şu erkek için takviye olan vitaminlerden alacağım her gün muz soda kuru meyve tuketiyoruz ikimizde başka neler yapmam gerek yumurta takibi için her zman gittiğim dr a gidicem takip yapmasını istiycem kabul ederse bayan dr um erkek dr a bir kere gitmiştim o kabul etmişti ama ben kadını tercih etmek istiyorum .evde kendimde takip yaparım ama hangi ov.testini alayım hangisi güvenli söylermisiniz iki kızım var her şeyi bunda denemeyi düşünüyorum bir yıldırda diana içtim yeni bıraktım pko dan dolayı içmiştim...
ayyy nasıl sevındım anlatamam.inşallah sag salım kucagına alır oglunu.çok duygulandım ben
adetim bitti 2gün sonra tek ilişki oldu ondan öncesi zaten adettim olmamıştı ben orgazm olmuştum kahveyi ben çok içerim ogünde içmiştim galiba bende erkekn yumurtlama olmuş dr öyle demişti sadece 1 kez korunmadım oglum oldu diger zamanlar korunmuştuk
erken yumurtlamayı tek ilişkide hamile kalınca mı anladın canım...senin bu dediğin bazı dini kitaplarda adetten sonra ilk beş gün diyorlar buna uyuyor benim kafamı karıştıran bu,adetten sonra ilk 5 gün mü,yoksa adetten sonra ki 14.gün mü,kızlar ne dersiniz
Cnm benim agzindan bal damliyor kiz :) 18 haftalikken bidaha gittim yine kiz dedi alistik kiza simdi 23 hafta olduk bu hafta ici bidaha gidecegim bide erkek diyormus hahaha şok nebuyuk surpriz olur :) rabbim dualarimizi kabul etsin isallah gulum saka bi yana saglikli olsunlar isallah kizada alistik isim dusunuyoruz habire erkek olsaydi isim hazirdi
yıllardır granul kahve içerim 3ü birarada içerim günde 2 fincan olur şimdi kızım olsun isted,g,m için kahveyi azalttım :) inşallah seninde bir oglun olur benmde bir kızım olurMerhaba.Sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim bebişine.ben de oğluşum olsun istiyorum.2 kızım var.Kahve içerdim derken granül mü türk kahvesi mi acaba?
evet bende adeti,min ya 5yada 6 günü net hatırlıyorum ozaman tek ilişkiyle hamile kaldım oğlum olduGünaydin super analar :) nasılsınız bakalım. Bu sabah kuzenim bebeginin cinsiyetini ögrendi erkekmis. Adetinin 5. Gunu tek iliskiyle hamile kalmisti kesin kiz diyoduk oglanmis. Rabbim hikmetinden sual olunmaz. Buna ne diyosunuz kizlar kafam karisti yine
dr erkekn yumurtlama olmuş dedi normalde erkekn yumurtlama yok zamanında yumurtluyorum nasipHerkesin farklı sanırım.benim adetten sonra gün aşırı ilişkiyle kızlarım oldu.bilemiyorum ama yum.günü deneyeceğim inşallah.Lütfen dua edin bana.ben kendimden önce sizlere ediyorum inanın.başkasının bize yaptığı dua daha makbul inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?